Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Presidentti Trump

Aloittaja Sepe, tammikuu 10, 2019, 09:54:09

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

-:)lauri

^^
^
Ottaen huomioon, että laitaoikeiston mielestä Trump on Jeesuksen asialla, noissa mitään kovinkaan ihmeellistä ole. Sellaista se kristinusko teettää.
Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

Saares

Lainaus käyttäjältä: Viihde- ja hömppäpöhinä - syyskuu 24, 2020, 16:01:06
^

Rehellisyyden nimissä on kuitenkin spekuloitava sitä, että kuka tahansa tietokonenörtti on voinut hakkeroida jenkkien vaalijärjestelmän jo useampien vuosien ajan, joten se, että Trump nyt sitten jostain syystä kieltäytyisi hyväksymästä itselleen mahdollista epämieluisaa vaalitulosta, ei se olisi varsinaisesti mikään suuri menetys demokratialle. Ja vaikka noita windowsin päällä pyöriviä jenkkien äänestyskoneita ei oltaisikaan hakkeroitu, maa on ensinnäkin epädemokraattisesti kasvanut kaksipuoluejärjestelmäksi ja on vieläpä niin läpi korruptoitunut, että on politiikan kannalta käytännössä aivan sama, kumman puolueen edustajaa äänestää.
Kaksikin puoluetta on parempi kuin yksi ainoa.

Toope

Lainaus käyttäjältä: Viihde- ja hömppäpöhinä - syyskuu 24, 2020, 23:43:49
^^
^
Ottaen huomioon, että laitaoikeiston mielestä Trump on Jeesuksen asialla, noissa mitään kovinkaan ihmeellistä ole. Sellaista se kristinusko teettää.
Harva tuollaista ajattelee. Enemmän kai niin ajattelevia, että ylläpidetään perustuslakeja ja perusarvoja, joille USA rakentuu.
Eikä lähdetä soveltamaan noita arvoja hollywoodin mukaan, kuten vasemmisto haluaa...

Toope

Lainaus käyttäjältä: kertsi - syyskuu 24, 2020, 21:12:19
Ei ole kovin monta asiaa, jotka ovat halveksittavampia kuin jos edunvalvoja kavaltaa alaikäisen suojattinsa rahat....

Trumpin veljentytär haastaa Donald-setänsä oikeuteen kymmenien miljoonien perinnön kavaltamisesta

Trumpien perhettä voisi kuvata riitaisaksi. Donaldin veljen Fred Trump Juniorin tytär Mary Trump on haastanut setänsä Donaldin ja tämän perheen oikeuteen. Mary Trump syyttää sukulaisiaan siitä, että häneltä vietiin petoksella hänelle kuulunut osuus isoisä Fred Trumpin perinnöstä. Fred Trump kuoli vuonna 1999.

Aikaisemmin kesällä julkaistiin Mary Trumpin paljastuskirja Too much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man (suom. Liian paljon, eikä koskaan...
Ymmärtänet, miksi tällaisia uutisia keksitään juuri ennen äänestystä...! Hellou.

Toope

Lainaus käyttäjältä: Viihde- ja hömppäpöhinä - syyskuu 24, 2020, 15:45:03
Trumpin viime päivien ulostulojen perusteella veikkaan, että jos se vain on Trumpista kiinni, Jenkeissä tapahtuu seuraavissa vaaleissa vallankaappaus.
Täytyy olla näin, koska valtamediamme näin meille kertoo.
Eri asia toki on, onko Trump itse kyseenalaistanut vaalitulosta. Hän on esittänyt huolensa postiäänestyksen rehellisyydestä, koska niissä on ollut ongelmia aiemmin. Media tulkitsee tämän siten, että Trump kyseenalaistaa äänestyksen. Mutta onko ongelma Trumpin kommenteissa, vaiko median tulkinnoissa?

Hippi

Lainaus käyttäjältä: Toope - syyskuu 25, 2020, 21:03:46
Mutta onko ongelma Trumpin kommenteissa, vaiko median tulkinnoissa?

YouTubesta löytyy noita Trumpin kiertuepuheita ja varmaan jokseenkin kaikki haastattelut. Niitä voit sieltä itse katsella ihan Trumpin itsensä sanomana, jotta ei tarvitse mediaa syyttää tulkinnoista.

Äijähän on niin kuutamolla, että puhuu mitä sylki suuhun tuo ja jopa äimistyneet kommentaattorit ihmettelevät, mitä hän höpisee, kun senat on niin sakaisin.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Toope

Trump nimittänee uuden ehdokkaan Korkeimpaan Oikeuteen lauantaina. Ehdokas on nainen.
Trump tunnetusti ei ole järin konservatiivi, joten päätös kohdistuu varsin maltilliseen ehdokkaaseen, kuten Kavanaughinkin kohdalla.

MrKAT

Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

Lognessa

Lainaus käyttäjältä: Toope - syyskuu 25, 2020, 21:15:19
Trump tunnetusti ei ole järin konservatiivi
Trump vaikuttaa varsin perussuomalaiselta.

kertsi

#1314
^ Trump on itsekäs paskiainen ja narsisti, jolla on perin hauras ego, joka vaatii jatkuvaa pönkitystä seuraavan BBC:n artikkelin mukaan.

Hyvin helposti pystyy uskomaan, mitä veljentyttärensä (jonka rahat Trump kavalsi, ja joka on psykologian tohtori) kertoo, eli Trump on juurikin sellainen narsisti, minkä kuvan hänestä on saanut. Mm. huijasi tiensä yliopistoon ostamalla jonkun menemään SAT-testiin puolestaan.:

Five shocking passages in Mary Trump's tell-all book (BBC)

Ms Trump, 55, writes that for her uncle, "nothing is ever enough" and that the US president exhibits all the characteristics of a narcissist.

"This is far beyond garden-variety narcissism," his niece, who has a doctoral degree in clinical psychology, writes of Mr Trump. "Donald is not simply weak, his ego is a fragile thing that must be bolstered every moment because he knows deep down that he is nothing of what he claims to be."
..
University 'cheater'
Ms Trump claims that her uncle paid a friend to take the SAT test for him - a standardised exam which determines university placement - because he was "worried that his grade point average, which put him far from the top of his class, would scuttle his efforts to get accepted".

He hired "a smart kid with a reputation for being a good test taker, to take his SATs for him," she writes, adding: "Donald, who never lacked for funds, paid his buddy well."
...
Ms Trump blames the Trump family patriarch, Fred Trump Sr for much of the family's alleged dysfunction. She says Trump Sr, a New York City real estate mogul, "destroyed" Donald Trump by interfering in his "ability to develop and experience the entire spectrum of human emotion".

"By limiting Donald's access to his own feelings and rendering many of them unacceptable, Fred perverted his son's perception of the world and damaged his ability to live in it," she writes.

"Softness was unthinkable,"
for Trump Sr, she writes, adding that he would grow furious whenever her father - known as Freddy - apologised for any errors.

Fred Sr, she said "would mock him. Fred wanted his oldest son to be a 'killer.'"

Donald Trump, who is seven years younger than his late brother, "had plenty of time to learn from watching Fred humiliate" his eldest son, Ms Trump writes.

"The lesson he learned, at its simplest, was that it was wrong to be like Freddy: Fred didn't respect his oldest son, so neither would Donald."
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️

Kopek

Jos Trump ei jatka presidenttinä, mistä sen jälkeen saadaan uutisia?

Trump on ollut parasta, mitä uutistoimistot olisivat voineet kuvitella.

CNN:n pääuutinen on ollut päivästä toiseen ja kuukaudesta toiseen jotain "trumpnegatiivista". Entä sitten, kun tämä luu on kaluttu.

No, kai uutistoimistot jotain korvaavaa keksivät. Ehkä ne alkavat jännittää, milloin Biden keikahtaa, ja Yhdysvallat saa ensimmäisen naispresidenttinsä.

MrKAT

Lainaus käyttäjältä: Kopek - syyskuu 25, 2020, 22:23:28
Jos Trump ei jatka presidenttinä, mistä sen jälkeen saadaan uutisia?
Trumpista.
Sisäpiiristä vuotaa tietoja ja tehdään kirjoja ja dokuja ja elokuvia, loputtomasti.
Hän polki jalkaa ja intti ja itki "en ala-- miksi Putin, Orban ja Erdogan voivat olla määrättömiin diktaattori
  ja minä en...Tää mustien typerysten demokratia on persiistä.. byääh.."

Hänelle langetetaan syytteitä ja haasteita.
jne.
Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

Toope

#1317
Lainaus käyttäjältä: kertsi - syyskuu 25, 2020, 22:01:32
^ Trump on itsekäs paskiainen ja narsisti, jolla on perin hauras ego, joka vaatii jatkuvaa pönkitystä
Ja sinä olet pätevin määrittelemään... ???

Trumpin talouspolitiikka oli toimivaa, ennen Koronavirusta. Se toki haittaa. Työttömyys oli ennen koronaa alimmillaan 50 vuoteen. Trump vähensi valtion rajoitteita, siksi esim. maanviljelijät tukevat Trumpia, kuten pienyrittäjätkin. Hän siis vähentää sosialismia. Talouskehitys hyvää. NAFTA-sopimus tehtiin uusiksi, joten teollisuustyöpaikkojen valumista Meksikoon rajoitettiin. Trump sai Euroopan NATO-maat lisäämään puolustusbudjettejaan, kuten oli jo aiemmin sovittu, kun vähän ärähti Merkelille. Trump sai kiinnitettyä huomiota Kiinan törkeään talouspolitiikkaan, jossa se varastaa ja kopioi läntisiä tuotteita. Trump on rakentanut raja-aitaa Mehikon rajalle. Se etenee koko ajan ja sitä kautta vähentää laitonta siirtolaisuutta, huume/ihmiskauppaa.

Minusta tuntuu, että Trump on melkoisen aikaansaava Presidentti. Häntä vielä kiitetään.

Älä lue Trumpia hänen tulkintojensa kautta. Katso mitä hän tekee! ;)

Jaska


Eiköhän tuo vankilaan jouda tekemisistään.

kertsi

Lainaus käyttäjältä: Toope - syyskuu 25, 2020, 23:17:00
Lainaus käyttäjältä: kertsi - syyskuu 25, 2020, 22:01:32
^ Trump on itsekäs paskiainen ja narsisti, jolla on perin hauras ego, joka vaatii jatkuvaa pönkitystä
Ja sinä olet pätevin määrittelemään... ???

Trumpin talouspolitiikka oli toimivaa, ennen Koronavirusta. Se toki haittaa. Työttömyys oli ennen koronaa alimmillaan 50 vuoteen. Trump vähensi valtion rajoitteita, siksi esim. maanviljelijät tukevat Trumpia, kuten pienyrittäjätkin. Hän siis vähentää sosialismia. Talouskehitys hyvää. NAFTA-sopimus tehtiin uusiksi, joten teollisuustyöpaikkojen valumista Meksikoon rajoitettiin. Trump sai Euroopan NATO-maat lisäämään puolustusbudjettejaan, kuten oli jo aiemmin sovittu, kun vähän ärähti Merkelille. Trump sai kiinnitettyä huomiota Kiinan törkeään talouspolitiikkaan, jossa se varastaa ja kopioi läntisiä tuotteita. Trump on rakentanut raja-aitaa Mehikon rajalle. Se etenee koko ajan ja sitä kautta vähentää laitonta siirtolaisuutta, huume/ihmiskauppaa.

Minusta tuntuu, että Trump on melkoisen aikaansaava Presidentti. Häntä vielä kiitetään.

Älä lue Trumpia hänen tulkintojensa kautta. Katso mitä hän tekee! ;)
Tein poikkeuksen ja luin kommenttisi, ja sen seurauksena lisäsin omaan edelliseen kommenttiini maininnan, että BBC:n artikkelin mukaan Trumpin veljentytär on psykologian tohtori, joten hän lienee pätevä arvioimaan setänsä luonnevikaisuutta ja kieroonkasvattamista, nähtyään ja koettuaan niiden karut seuraukset hyvin läheltä ja omakohtaisestikin.

Mitä Trumpin tekoihin tulee, niin hänen katastrofaalinen strategiansa koronan torjunnassa on maksanut kymmenien tuhansien amerikkalaisten hengen. Paljonkos siellä on kuollut ihmisiä? Yli satatuhatta ainakin, varmaan puolet ihan turhaan, tämän narsisti-presidentin takia. Hän on vähätellyt tietoisesti ja valehdellut koronasta, ja ollut katastrofaalisen kehno johtaja kriisitilanteessa niin monella tavalla. USA:n viimeaikaisten mielenosoitusten syy oli poliisin mielivalta ja väkivalta kansalaisia kohtaan. Trumpin huonosti toimiva keino hanskata ne on ollut lisätä mielivaltaa ja väkivaltaa, ja lisäksi käskeä poliisia esiintyä kuin sotaakäyvä armeija, mikä lienee sekin vain heittänyt bensaa liekkeihin, ja lietsonut tilannetta yhä pahempaan suuntaan. Trump on täyspelle, täystuho, erittäin vahingollinen ihminen.
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️