Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Presidentti Trump

Aloittaja Sepe, tammikuu 10, 2019, 09:54:09

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toope

Lainaus käyttäjältä: -:)lauri - kesäkuu 12, 2022, 02:06:15
Trumpin oma sosiaalinen media aloittanut vahvasti bannaamalla kaikki, jotka postaavat alustalle noita Capitol Hill -kuulemisia. Toopen mielestä ilmeisesti sitä parempaa sananvapauden rajoittamista, kun ei ole täällä kurkku suorana parkumassa, kuinka Trump vastustaa sananvapautta.
En ole tuollaista huomannut.

MrKAT

Lainaus käyttäjältä: Toope - kesäkuu 28, 2022, 23:37:00
Lainaus käyttäjältä: MrKAT - kesäkuu 28, 2022, 23:24:57
Ennenkuulemattomia paljastuksia Trumpin hallinnon sisäpiiristä!

Trump riehui autossaan ja kävi käsiksi henki­vartijaansa – Capitol-tutkinnan tähti­todistaja paljasti, mitä presidentti teki mellakan aikana
Trump viittasi kintaalla väkijoukon aikeille hirttää varapresidentti. Hän myös tiesi kannattajiensa aseista ja väkivaltaisista aikeista.

- https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008913503.html
iltalehtiuutisiakotaas...?
MTV ja Reuters.
MTV:stä näin kuulin ekana.
Tästä kuulemisesta oli suora lähetys USA:sta mm. IS:ssä klo 19.45- mutta huomasin sen vasta äsken.
Paljastus(pommi) oli Trumpin kansliapäällikkö Meadowsin avustajalta.

Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

MrKAT

Lisää paljastuksia viime päiviltä!!!!

Kongressihyökkäyksen kuulemisen neljäs päivä Yhdysvalloissa:
Trump painosti vaaliviranomaisia ja yritti vääristää vaalitulosta

...
Kuulemisessa kuultiin kuinka Trump pyrki vaikuttamaan suoraan osavaltioiden vaaliviranomaisiin painostamalla ja uhkailemalla näitä. Trump myös vaati vaaliviranomaisia vääristelemään vaalituloksia käyttämällä niin sanottuja tekaistuja valitsijamiehiä.

– Joukko avainosavaltioiden vaalivirkailijoita piti pintansa kun Donald Trump yritti rikkoa amerikkalaista demokratiaa, kongressitalon tapahtumia tutkivan komitean puheenjohtaja Bennie Thompson sanoi kuulemisen aluksi.

Vaalivirkailijat, joista monet ovat republikaaneja, kertoivat kuinka Trump twiittasi heidän yksityiset puhelinnumeronsa miljoonille seuraajilleen ja kuinka heitä ahdisteltiin tämän johdosta yötä päivää.

Tämä johti siihen, että monia näistä virkailijoista uhattiin väkivallalla. Todistajat kertoivat, kuinka Trumpille kerrottiin tästä, muttei hän silti suostunut lopettamaan virkailijoiden painostusta ja heidän yhteystietojensa jakamista vihaisille kannattajilleen.

– Donald Trump ei välittänyt siitä, että vaaliviranomaisia uhattiin väkivallalla. Hän ei tuominnut sitä eikä yrittänyt pysäyttää sitä, komitean varapuheenjohtaja, republikaani Liz Cheney sanoi.

- https://yle.fi/uutiset/3-12505467

Trump on ameriikan Putin: häntä ei kiinnosta ihmishenget, demokratia eikä ihmisten humaani kohtelu.

Capitolin valtauksen tutkinta: Ainakin kaksi republikaania yritti auttaa Trumpia muuttamaan vaalitulosta, Pencelle yritettiin tarjota "vaihto­ehtoisia" valitsija­miehiä
Demokraattien mukaan Trump ja hänen asianajajansa tiesivät, että kyseessä oli laiton yritys, mutta pyrkivät silti toteuttamaan sen.

- https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008898529.html

Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

Toope

Erittäin uskottavaa taas.

MrKAT

Ja taas lisää, ja jopa Trumpin varapressa Pencen omalta avustajalta lunta Trumpin tupaan:

Kongressihyökkäyksen kuulemisen kolmas päivä päättyi Yhdysvalloissa – nämä ovat keskeisiä paljastuksia viime yön kuulemisista
...
Torstain kuulemisessa käytiin läpi myös Trumpin entisen asianajajan John Eastmanin teoria, jonka mukaan Pencellä oli valtuudet kumota vaalit.

Valiokunta osoitti, että Trumpille oli kerrottu, että tällainen suunnitelma oli laiton, mutta hän yritti sitä silti. Asia tuli ilmi Pencea edustaneiden neuvonantajien suorista ja nauhoitetuista todistajanlausunnoista sekä otteista sähköposteista ja muistioista.
...

Pencen neuvonantaja ja entinen liittovaltion vetoomustuomioistuimen tuomari J. Michael Luttig toisti kuulemisten päätteeksi varoituksen, jonka hän on esittänyt The Times -lehdessä helmikuussa julkaistussa mielipidekirjoituksessa.

– Donald Trump ja hänen liittolaisensa ja kannattajansa ovat selvä ja läsnä oleva vaara amerikkalaiselle demokratialle, hän sanoi.

– Se ei johdu siitä, mitä tapahtui 6. tammikuuta. Se johtuu siitä, että entinen presidentti, hänen liittolaisensa ja kannattajansa lupaavat yrittää kumota vuoden 2024 vaalit samalla tavalla kuin he yrittivät kumota vuoden 2020 vaalit, jos entinen presidentti tai hänen seuraajansa republikaanisen puolueen presidenttiehdokkaana häviää ne, Luttig sanoi.

- https://yle.fi/uutiset/3-12498013
Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

kertsi

#1880
Trump riehui autossaan ja kävi käsiksi henki­vartijaansa – Capitol-tutkinnan tähti­todistaja paljasti, mitä presidentti teki mellakan aikana(IS)
LainaaHutchinsonin mukaan Trump oli jo ennen puhetilaisuuttaan raivoissaan, koska kaikki mielenosoittajat eivät päässeet sisään alueelle metallinpaljastimien läpi. Tämän tiedettiin johtuvan siitä, että heillä oli hallussaan aseita, tiettävästi jopa tuliaseita.

Hutchinsonin mukaan Trump vaati päästämään lisää ihmisiä tilaisuuteen, jotta alue olisi mahdollisimman täynnä. Näin ollen myös aseistautuneita henkilöitä olisi päässyt lähelle presidenttiä.

– En välitä vaikka heillä olisi aseita. Eivät he ole täällä vahingoittaakseen minua, Hutchinson kertoi Trumpin sanoneen.

... Trump kuristi henkivartijaansa, kun tämä kieltäytyi ajamasta Capitolille, ja sai Valkoisessa talossa itkupotkuraivareita heittäen astioita - ja ketsuppia - seinään.

Lis. Ilmeisesti heitti koko lounaansa seinään:


Donald Trump threw his lunch against the wall after AG Bill Barr said there was no widespread election fraud, ex-White House aide testifies (MSN)
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️

Hippi

Noista kaikista jutuista on YT:ssä klippejä, joten ei ne mitään suomalaisten iltapäivälehtien keksintöä ole. Trumpin paikallisia edesottamuksia on tullut seurattua jonkun verran senkin jälkeen, kun hän hävisi vaalit ja joutui pois palliltaan.

On kyllä alkanut USA:kin tuntua aika pelottavalta maalta, jos tuollaista höyrypäistä dementikkoa ollaan värväämässä uudelleen ehdokkaaksi ja kymmenet miljoonat ihmiset tuota vielä äänestäisivät. Tosin republikaaninen puolue ei hänestä ole enää niin kovinkaan innoissaan, mutta sieltäkään ei kukaan oikein uskalla asettua julkisesti esiin uutena vaihtoehtona, ennen kuin Trump on ilmoittanut virallisesti asettuuko ehdokkaaksi vai ei. Johan tuo kerran vähän sanoi siihen suuntaan, ettei ole varma onko terveydellisesti siinä kunnossa, että voi asettua ehdokkaaksi. Tarkoittaen enemmänkin kai fyysistä kuntoaan. Kuka tahansa hänen puheitaan seurannut voi todeta henkisen kunnon, joka on siinä jamassa, että Trump itse ei sitä enää huomaa.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Hayabusa

#1882
^Republikaaneilla on jo uusi sukupolvi astumassa eturiviin. Etenkin Floridan kuvernööri DeSantis on suosiossa
https://www.msnbc.com/opinion/msnbc-opinion/desantis-tied-trump-new-hampshire-primary-poll-it-s-sign-n1296566
... among likely Republican presidential primary voters in New Hampshire, with DeSantis receiving the support of 39% of respondents and Trump 37%. The 2% gap falls within the poll's margin of error, which means they're effectively tied. It's a massive leap for DeSantis, who was trailing Trump 18% to 43% in the same poll in October.

Ja eiköhän demokraatitkin tee sukupolvenkorjauksen. Jossain oli, että Biden on niin epäsuosittu, että hän pystyisi voittamaan ainoastaan Trumpin vaaleissa.

Lisäys: Trump vihaa yli kaiken häviämistä. Se osaltaan myös hillinnee hänen halujaan pyrkiä presidenttiehdokkaaksi. Kyllähän se korpeaisi jos menisi häviämään ehdokkuuden jollekin nulikalle.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

Socrates

^ deSantis olisi varteenotettava vastustaja Trumpille, mutta he ovat esiintyneet niin tiiviinä parivaljakkona, että saattaa tyytyä varapresidenttiehdokkaan rooliin ja odottaa omaa vuoroaan vielä 4 vuotta lisää.
Kävelevä kremppakertymä

Saares

Lainaus käyttäjältä: Toope - kesäkuu 12, 2022, 01:03:13
Lainaus käyttäjältä: kertsi - toukokuu 26, 2022, 14:01:32
Kymmenet naiset ovat syyttäneet Trumpia monenlaisista seksuaalisista rikollisista teoista ja jopa raiskauksista.
https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump_sexual_misconduct_allegations
Muodikasta, trendikästä...
Eikä mitään näyttöä.
Ei näyttöä? Ttumpin lakimiesarmeija on valmis vastahyökkäykseen. Ja jos esitetään vastaansanomattomat argumentit niin niitä kutsutaan salaliitoksi Niin helppoa se on, eikä tervitse todistella.

ROOSTER

Kyllä Trumpille raha kelpaa.

Lainaus käyttäjältä: https://www.is.fi/golf/art-2000008956451.htmlEntistä presidenttiä on vaadittu syyskuun 11. päivän terrori-iskujen uhrien omaisten toimesta perumaan saudirahan vastaanottaminen ja kiertueen järjestäminen New Jerseyssä.

– Me emme voi ymmärtää, että miten voit hyväksyä rahaa Saudi-Arabian golfkiertueelta, jotta he voivat järjestää osakilpailun sinun kentälläsi, terrori-iskujen omaiset kirjoittivat avoimessa kirjeessä Daily Mailin mukaan.

– On käsittämätöntä, että Yhdysvaltojen entinen presidentti sysää rakkaimpansa sivuun ottaakseen itselleen lisää rahaa, omaiset jatkoivat.

Golf on haittaturhake. Trump on moraaliton ja raha menee hänellä kaiken edelle.
Yleinen mielipide on aina väärässä.

a4: Minulla on sellainen kokemus että kaikki vähänkin älykkäät laitteet jumiutuvat itsekseen, ennemmin tai myöhemmin ja jotkut useammin.
Omakin pää.

Gerardo: "Viidakko on äiti, eikä äitiä voi myydä tai ostaa. Äitiä voi vain suojella.  HS

MrKAT

Trump ei piitannut avustajiensa tai perheenjäsentensä pyynnöistä tuomita kongressimellakka, selvisi tutkintakomitean kuulemisessa
Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump seurasi väkivaltaista kongressimellakkaa televisiosta kahden ja puolen tunnin ajan eikä yrittänytkään puuttua tapahtumiin.

Yöllä Suomen aikaa jatkuneissa kongressin kuulemisissa kerrottiin, että mellakan alettua Trumpiin yrittivät vedota niin avustajat, liittolaiset, kongressin jäsenet kuin Trumpin perheenjäsenetkin.
...
Trump kaatoi bensaa tuleen

Tutkintakomitean mukaan presidentinvaalit hävinnyt Trump "kaatoi bensaa tuleen" sen sijaan, että hän olisi rauhoittanut tilannetta.

Puheensa jälkeen Trump katsoi mellakkaa televisiosta yli kahden ja puolen tunnin ajan eikä yrittänyt hillitä sitä. Hän ei soittanut ainuttakaan puhelua turvallisuudesta vastaaville tahoille.

- https://yle.fi/uutiset/3-12546581
Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

-:)lauri

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - heinäkuu 22, 2022, 15:01:40
Trump ei piitannut avustajiensa tai perheenjäsentensä pyynnöistä tuomita kongressimellakka, selvisi tutkintakomitean kuulemisessa
Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump seurasi väkivaltaista kongressimellakkaa televisiosta kahden ja puolen tunnin ajan eikä yrittänytkään puuttua tapahtumiin.

Yöllä Suomen aikaa jatkuneissa kongressin kuulemisissa kerrottiin, että mellakan alettua Trumpiin yrittivät vedota niin avustajat, liittolaiset, kongressin jäsenet kuin Trumpin perheenjäsenetkin.
...
Trump kaatoi bensaa tuleen

Tutkintakomitean mukaan presidentinvaalit hävinnyt Trump "kaatoi bensaa tuleen" sen sijaan, että hän olisi rauhoittanut tilannetta.

Puheensa jälkeen Trump katsoi mellakkaa televisiosta yli kahden ja puolen tunnin ajan eikä yrittänyt hillitä sitä. Hän ei soittanut ainuttakaan puhelua turvallisuudesta vastaaville tahoille.

- https://yle.fi/uutiset/3-12546581

Mitä sitten?
Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

MrKAT

Lainaus käyttäjältä: -:)lauri - heinäkuu 22, 2022, 16:23:20
Mitä sitten?
Kiusaamme täällä persu-Trumpisteja tästä väkivaltaan turvautuvasta wannabe-diktaattorista. ;D
Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

-:)lauri

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - heinäkuu 22, 2022, 16:28:27
Lainaus käyttäjältä: -:)lauri - heinäkuu 22, 2022, 16:23:20
Mitä sitten?
Kiusaamme täällä persu-Trumpisteja tästä väkivaltaan turvautuvasta wannabe-diktaattorista. ;D

Eikö tuo edellyttäisi, että persu-Trumpistit olisivat uutisen kamaluudesta kanssasi samaa mieltä? Jotenkin olen vain käsityksessä etteivät ole. Kokevat nähdäkseni perseilyn äijämäisenä eli pelkästään erinomaisena asiana. Eli laitoit listalle vain taas yhden uuden syyn kannattaa Trumpia, jos persu-Trumpistilta kysytään.
Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.