Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Twitter

Aloittaja -:)lauri, helmikuu 15, 2020, 00:20:53

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toope

Minäkin vasta sopeudun Twitteriin tai X:ään, en vielä tiedä. Puolenkymmeneltä vasurilta bannit, hyviltä keskustelijoilta en ole saanut.

Toope

Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - heinäkuu 25, 2023, 08:51:41
Liityin Twitteriin aikoinaan koronauutisointia seuratakseni. Säikähdin kun puhelimen näytölle yhtäkkiä ilmestyi jotain yksityisten kiukutteluja. Piti ottaa äpiltä pois oikeus ilmoituksiin. Itse en ole siellä ikinä sanonut mitään, vaikka miten mieli tekisi. Jotenkin koen Facebookin turvallisemmaksi, vaikka tuskinpa se sitä on. Mutta ihmeellistä rähinää kieltämättä.

Ihmeelliseltä on tuntunut myös ettei pysty linkittämään, mutta nykyisellä puhelimellani kuvankaappaus on naurettavan helppoa, joten olen sitten jotain juttuja kaappaillut. Tuttu vielä neuvoi että käännä puhelin vaakatasoon, niin jää ne tarpeettomat reunukset pois.

Ilman koronaa olisi varmaan jäänyt kokematta koko Twitter, koska olin siinä käsityksessä että se on joku narsististen ja omahyväisten ihmisten mesta jossa pyrkivät pätemään "viisauksia" heittelemällä.
Se v-mäinen piirre. Liittyessään pitäisi yrittää luoda kaikki asetukset niin, ettei ota yhteyttä. Ennakkoasetuksina noilla on se, että sinua luetaan kuin kirjaa!  >:(

Aave

Juuri kun olin asiasta maininnut, niin... Eduskuntaryhmien puheenjohtajat MTV:lle: Twitter myrkyttää välejä (Verkkouutiset):

"Poliitikotkin ovat ihmisiä. Se on ongelma, että Twitter myrkyttää välejä, ja kärjistää vastakkainasettelua, joka on muutoinkin mennyt Suomessa vaarallisen pitkälle" (Antti Kurvinen).

Niin, sehän on se ex-Twitter joka niitä välejä myrkyttää, eivät suinkaan pikkusieluiset poliitikot itse. Tätä on poliittinen vastuullisuus! :)
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

MrKAT

Kun silakkaliikkeen henkilöltä alkaa mopo karata käsistä...:(Toivottavasti pollari ymmärtää yskän eikä anna lupia mihinkään hernepyssyä
väkevämpään... jos nyt on edes hakemassa. Hän tuli twitteriin tässä kuussa hyvin pitkän lakon
jälkeen. Ehkei olisi pitänyt.)
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

Toope

En itse tykkää käyttää Twitteriä (X), minusta on hauskaa seurata ihmisiä ja saada vihervasurifemitranssuista aihetta seuraaviin kommentteini. Koska sirkus on pihallamme...!

MrKAT

Valtiollinen poliittinen sensuuri on tiukentunut X/Twitterissä  Muskin sallimuksesta.

Muskin omistuksessa Twitter on noudattanut täysin yli 80 prosenttia hallitusten ja tuomioistuinten pyynnöistä poistaa tai muuttaa sisältöä, kun vastaava luku ennen Muskin valtaa oli noin 50 prosenttia. https://forbes.com/sites/katherinehamilton/2023/04/27/twitter-has-complied-with-almost-every-government-request-for-censorship-since-musk-took-over-report-finds/
- https://twitter.com/anttiyr/status/1688143389424762880

Twitter Has Complied With Almost Every Government Request For Censorship Since Musk Took Over, Report Finds
Apr 27, 2023,01:41pm EDT
TOPLINE Twitter has fully complied with more than 80% of government and courts' requests to remove or alter content since Elon Musk bought the company, up from around 50% before he took over, according to a report from the technology publication Rest of World, reflecting a discordance with the billionaire's promises to limit political censorship.
...
The majority of recent requests have come from foreign governments, such as India, Turkey, the United Arab Emirates and Germany, all of which have increased internet regulations in the past year, according to the report—none came from the U.S.

- Forbes 27.4.23
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

MrKAT

Elon Musk rajoittanut jälleen tiettyjen medioiden sananvapautta, joista itse ei tykkää.
Kierolla keinolla, 5 sekunnin viive on monille liikaa.

Elon Musk's X is throttling traffic to websites he dislikes
The site formerly known as Twitter has added a five-second delay when a user clicks on a shortened link to the New York Times, Facebook and other sites Musk commonly attacks, a Washington Post analysis found
  By Jeremy B. Merrill and Drew Harwell
  Updated August 15, 2023 at 2:22 p.m. EDT
...
The Post's analysis found that links to most other sites were unaffected — including those to The Washington Post, Fox News and social media services such as Mastodon and YouTube

- https://www.washingtonpost.com/technology/2023/08/15/twitter-x-links-delayed/
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

MrKAT

Persu Jiri Kerosen tili on suljettu/jäädytetty vihapuheen vuoksi. Suoraan sanoen, luulin että tämä olisi
Muskin aikaan about mahdotonta.

Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

MrKAT

X:ssä (eli twitterissä) on piirteitä, apuja, joita olisi pitänyt kokeilla kaikkia ihan jo heti alussa. Nyt ei oikein tahdo rohjeta että jos se pistää hommat, tilini, ihan sekaisin.

Alussa tykkäykset(❤️) nosti onnen nirvanaa ja ylpeyden keltaista kuplaa otsaan mutta nyt on alkanut tottua. Pikemminhän se usein kertoo että olin ajoissa naputellut runsaasti seuraajia omaavan ensimmäisten kommenttien joukkoon ja pääsin siinä mukana siipeilemään.

Nyt nosti leukaa pystyyn kun rapakon takana senaattori nosti (repostasi) minun engl. kiel. kirjoituksen tilinsä kärkeen näkyville. Pikkuisen kirvelee että siihen tuli pieni virhe, ei onneksi vakavaa.
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

-:)lauri

#24
Lainaus käyttäjältä: -:)lauri - syyskuu 08, 2023, 22:55:02
Lainaus käyttäjältä: Melodious Oaf - syyskuu 08, 2023, 22:21:55
Sekä Aaveen että Toopen kommentit tosta Marinin hommasta ja myös häntä tai demareita äänestäneistä on olleet hämmästyttävän lapsellisia — aivan hiekkalaatikkotasoa.

Joo tämä on kyllä jännä ilmiö. Kun oma ehdokas tai suosikkipuolue tekee jotain, mitä eivät ole etukäteen kovaan ääneen ja joka mediassa mainostaneet, luotetaan oman ehdokkaan ja puolueen arvostelukykyyn siinä, että toimivat niin kuin kuka tahansa eettinen ja järkevä toimija samassa tilanteessa toimisi, mutta kun inhokkiedustaja tai inhokkipuolue tekee vastaavalla tavalla jotain sellaista, jota eivät ole etukäteen rummuttaneet, tiedetään kovaan ääneen ja joka mediassa, kuinka nyt on äänestäjiä petetty.

Samaan aikaan twitterkuplassani: Kaikki seuraamani vihervasemmistolaiset tietävät siellä paraikaa, kuinka persut ovat pettäneet kaikki äänestäjänsä (ilmeisesi kun tällä hetkellä näyttää vielä siltä, että autoilu ei olekaan edullistumassa vaikka Persut lupasivat edullistaa sitä).

Eli tuo muotoilemani sääntö pitää ainakin persujen ja vihervasemmiston keskuudessa paikansa.
Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

Laika

Viittauksena toiseen keskusteluun (tinyurl-linkki twitter-postitukseen):

https://tinyurl.com/2p8ptcna

LainaaGerman Journalist Udo Ulfkotte explains how Western Corporate journalists are Bought and Paid for by the CIA, he was senior political journalist for the Frankfurter Allgemeine Zeitung

He predicted War on Russia but was dismissed as a "Conspiracy Theorist" by the Media and died in 2017
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

MrKAT

Ihan näinä päivinä näyttää asiantuntijoita joukolla X:stä lähtevän Bluesky:hyn ja Mastodonttiin.
Jussi Jalonen, Antti Ronkainen ja eräs aasialaistaustainen virologikin oli oudolla nimellä "Ed Yong is not here" jota ihmettelin kunnes tajusin että poistunut.
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

Hippi

Minä näen nykyisin Twitterviestin vain, jos menen suoralla linkillä ja tuolloinkin vain sen yhden viestin. Pitäkööt tunkkinsa, onneksi en ole innostunut koko kapineesta ja vain harvoin edes availen linkkejä sinne.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

MrKAT

Aivan tässä 1-2 vrk:n sisällä rokotevastaiset ja pakolaisvastaisetkin viestit on lisääntyneet "feedissäni" räjähdysmäisesti. 3 hypoteesiani
1- Onko Venäjä hybridivaikuttamassa netissä misinfoa, kaaosta ja vihaa hallintoamme kohtaan lisäämällä?
2- Muistelen että vkl Musk ois sanonut muuttavansa algoritmia lähipäivinä?
3- Muutinko itse algoritmiani kun vastailin noille öyhöille hiukan useammin?

En usko 3.
Vaan pikemmin 2 tai 1.
Jos 2 niin Musk pelaa täällä Putinin pussiin.
Informaation vääristely-ketjussa kerroin jo esim kun oli jo Venäjältä poimittu valokuva rokotevastaiseen propagandaan.


Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

MrKAT

Musk on vajonnut jo näin alas, symppaa totuutena juutalaisvastaisia salaliittoteorioita. (Äärioikeistolaisten tapaan).


Myös ex-FOXilainen Tucker Carlson sanonut nyt jotain samanlaista että juutalaiset järjestää "white genocide".

Nämäkö selittää oudot Trumpin Hizbollahin neroutta tukevat lausunnot? Trump kosii noita äärioikeistolaisia antisemiittejä?

Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.