Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Koronavirus

Aloittaja Saares, helmikuu 26, 2020, 22:55:10

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

Jaska

Meitä on joka junaan ja vielä jää asemillekin https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006456968.html
Valko-Venäjän presidentti Aleksander Lukašenko on nimittänyt koronaepidemiaa muun muassa Länsi-Euroopan joukkopsykoosiksi. Hänen mukaansa vodka ja kylmä auttavat taistelussa virusta vastaan. "Täällä ei ole viruksia. Urheilu, erityisesti jääurheilu on parasta lääkettä virusta vastaan"

kertsi

Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️

Vaaraton Norsu

Lainaus käyttäjältä: Jaska - huhtikuu 03, 2020, 16:51:29
Meitä on joka junaan ja vielä jää asemillekin

Onhan meitä. Tänään oli uutisissa, että Ruotsissa on epidemia päässyt karkuteille useissa vanhainkodeissa, ja niissä on kuollut paljon ihmisiä. Suomessakin on ollut pieniä epidemian poikasia Esperin ja Mehiläisen paikoissa. Kyllähän Ruotsi pelaa vaarallista peliä iäkkäiden terveydellä. Vanhainkodeissa on kai saanut vieraillakin.

Hippi

Lainaus käyttäjältä: kertsi - huhtikuu 03, 2020, 17:18:29
Rokotusvastaiset hörhöilevät taas:
https://blogit.ts.fi/terveys-tiede/koronavirus-ja-rokotusvastaiset/

Kyllä se sikainfluenssarokotteen haittavaikutuskset on ainakin minut saanut epäröimään kovastikin uusia rokotteita ja turhalta tuntuvia influenssarokotteita. Luultavasti jätän myös koronarokotteen käyttämättä, vaikka en tässä ensimmäisessä aallossa sairastuisikaan.

Mikä takaa sen, että nopeasti kehitetty uusi rokote ei taas sisältäisi jonkun sellaisen ainesosan, joka saattaa sairastuttaa ihmisen eliniäkseen? Haittavaikutuksethan ei välttämättä näy heti ja toisaalta ei ole aikaa testata ja odottaa, että mahdolliset haittavaikutukset tulisivat ilmi. Välttämättähän ne ei rottakokeissa tule esiin, joten laajoilla ihmisjoukoillahan nuo testit olisi tehtävä ja ajan kanssa.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️


Norma Bates

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006462554.html

MS-taudin ja nivelreuman lääkkeitä kokeillaan koronaan.

MrKAT

Oijoijoi,

Tieteilijöiltä vakava varoitus: Koronavirus voi levitä keskustelun ja pelkän hengityksen kautta
- https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006462671.html

Pomo Fineberg itse alkaa käyttää hengityssuojainta kaupassa käydessä. Huivia koska haluaa jättää varsinaiset suojaimet ammattilaisille, hoitohenkilökunnalle.
Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

Laika

#1312
Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - huhtikuu 03, 2020, 13:29:33

MIT:n tutkimus osoittaa, että partikkelit voivat levitä jopa kahdeksan metriä. Se ei osoittanut, että itse tauti leviää ilmateitse yhtä tehokkaasti. Mainitsemassani WHO:n ohjeistuksessa viitattiin ilmateitse levinneeseen viruksen RNA:han, mutta varsinaista virusta ei ymmärtääkseni oltu löydetty tällaisen kontaktin yhteydessä. Nämä kaksi asiaa pitää erottaa toisistaan. Totta puhuakseni en tunne virusten rakennetta tarpeeksi kovin asiantuntevaan keskusteluun aiheesta, ja partikkelilla voidaan tarkoittaa kai yhtälailla virusta kuin sen osasta.

En sano, ettei virus voisi levitä ilmateitse. MIT:n tutkimus ei mielestäni vielä osoita siinä esitetyn mallin olevan yksiselitteisesti validi ainakaan käytännön todisteiden valossa.

Dr. Paul Pottinger, an infectious disease professor at the University of Washington School of Medicine, said if Bourouiba's research was accurate, more people would be sick, USA Today reported.

"If you think about it, if this really traveled very efficiently by air, we wouldn't be having this conversation. Everybody would know it's true because everybody would be infected," Pottinger told USA Today. "If it was a 27-foot radius that was a high risk to somebody, this would be a totally different conversation. It's not."


https://www.thenewstribune.com/news/coronavirus/article241664666.html
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

Saares

"Onhan meitä. Tänään oli uutisissa, että Ruotsissa on epidemia päässyt karkuteille useissa vanhainkodeissa, ja niissä on kuollut paljon ihmisiä. Suomessakin on ollut pieniä epidemian poikasia Esperin ja Mehiläisen paikoissa. Kyllähän Ruotsi pelaa vaarallista peliä iäkkäiden terveydellä. Vanhainkodeissa on kai saanut vieraillakin.
"Ruotsin linja on minusta selkeämpi ja sen seuraukset ovat ennustettavammat. Varsin mahdollisesti epidemian toinen aalto tulee olemaan Ruotsissa pienempi, koska immuunien osuus on siinä vaiheessa suurempi"
Tai kaikki heikot ovat hoidon puutteessa siihen mennessä kuolleet.


ROOSTER

Lainaus käyttäjältä: Saares - huhtikuu 03, 2020, 20:26:58
"Onhan meitä. Tänään oli uutisissa, että Ruotsissa on epidemia päässyt karkuteille useissa vanhainkodeissa, ja niissä on kuollut paljon ihmisiä. Suomessakin on ollut pieniä epidemian poikasia Esperin ja Mehiläisen paikoissa. Kyllähän Ruotsi pelaa vaarallista peliä iäkkäiden terveydellä. Vanhainkodeissa on kai saanut vieraillakin.
"Ruotsin linja on minusta selkeämpi ja sen seuraukset ovat ennustettavammat. Varsin mahdollisesti epidemian toinen aalto tulee olemaan Ruotsissa pienempi, koska immuunien osuus on siinä vaiheessa suurempi"
Tai kaikki heikot ovat hoidon puutteessa siihen mennessä kuolleet.

Tai sekä että. Immuuni ja kuolleisuus vanhoilla.
Yleinen mielipide on aina väärässä.

a4: Minulla on sellainen kokemus että kaikki vähänkin älykkäät laitteet jumiutuvat itsekseen, ennemmin tai myöhemmin ja jotkut useammin.
Omakin pää.

Gerardo: "Viidakko on äiti, eikä äitiä voi myydä tai ostaa. Äitiä voi vain suojella.  HS

Saares

Taroitatko että kaikki kuolleet ovat immuuneja?
Yksi vaarallinen virustauti, isorokko on nähtävästi saatu häviämään. Vasemmassa olkavarressani on vielä rokotuksen arvet.

Brutto

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - huhtikuu 03, 2020, 20:08:50
Oijoijoi,

Tieteilijöiltä vakava varoitus: Koronavirus voi levitä keskustelun ja pelkän hengityksen kautta


Myös nettikeskustelun? :o
"I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream. That's my nightmare: crawling, slithering, along the edge of a straight razor and surviving."

Vaaraton Norsu

^ En tiedä, miksi näistä keskustellaan juuri Informaation vääristely -ketjussa. No, mutta jos kuvittelee, että kävelisi välittömästi aivastuksen jälkeen läpi tällaisesta sen aiheuttamasta pilvestä...



... niin kyllähän siinä voisi muutaman viruspartikkelin vetää henkeensä. Vaikea on kumminkin sanoa, että moniko niistä pääsisi oikeasti keuhkoihin asti, ja moniko keuhkoihin asti päässeistä pääsisi soluseinän läpi lisääntymään johonkin soluun ennen hajoamistaan. Eri juttu, jos jäisi siihen pidemmäksi aikaa seisomaan. (Mun mielestä jossain toisessa tutkimuksessa on tosin väitetty, että korona leviäisi vaan pisaroissa, jotka putoaa maahan nopeasti.)

Kuva on vissiin tästä tutkimuksesta:
https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2763852

Se näyttäisi olevan julkaistu ko. tieteellisen julkaisun luokassa "JAMA Insights Clinical Update". Mitä tarkoittaneekaan. En ole tietenkään lukenut tutkimusta. Selailin vaan kuvia.  ???

Juha


Kielletään kaikki ne koronakaustin seurauksien olomassaolot,
jotka koskevat kuolemaa, ja kuolintilastoja.