Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Poliittisesti epäkorrektia naureskelua vakaville asioille

Aloittaja Amore, toukokuu 04, 2020, 23:46:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Kopek

Puolueiden luulisi kilpailevan tästä keksinnöstä.

Yle uutiset:

Aivopesuri on saapunut Ouluun – laitteen käyttö aloitetaan heti


https://yle.fi/a/74-20007154

Norma Bates

Lainaus käyttäjältä: Hiha - syyskuu 04, 2023, 21:47:40
Lainaus käyttäjältä: a4 - syyskuu 04, 2023, 17:21:39
Kun tapahtuu jotakin sellaista, mitä ei ole ollenkaan odotettu, ihmisessä kehittyy voimakas puolustusreaktio, joka saattaa laukaista toivotun tunteen lisäksi muutakin.
https://www.kaleva.fi/miksi-vakavassa-tilanteessa-alkaa-joskus-naurattaa/1639274

Provinen aineisto tarjoaa ainutlaatuisen kuvan naurun anatomiasta. Hän osoittaa, että ihmiset nauravat paljon enemmän kuin he itse tiedostavatkaan, ja suurin osa nauruista nauretaan ei-hauskoissa tilanteissa.
https://seura.fi/ilmiot/tiede-ja-luonto/naurutauti-voi-tarttua-ihmiselta-toiselle-mutta-mista-nauru-johtuu/

Profaania. Banaalia.

"Laughter in the face of certain death? It is the very definition of the Hero," said the White Queen. ― Jane Yolen

Neuropoikkeavat voivat naureskella hämmentyessään. Japanissa on ilmeisesti jo iät ajat naurettu ihmisten rääkkäämiselle, joten herää kysymys onko heillä hyvinkin paljon tämän sortin poikkeavuutta keskuudessaan. Mikä toki selittäisi taipumuksen jäädä hikikomeroon runkkaamaan. Sosiaaliset suhteet on helpompi korvata netillä ja pornolla, jos aivot eivät ole normaalit.

Norma Bates

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - syyskuu 05, 2023, 17:39:49
Varoitus kissanrääkkäysherkille ao. vitsistä (poimittu vauva-foorumilta):
    Erittäinkin ronskia puhetta, mutta onneksi puheista huolimatta ei kamalaa tekoa.

...

Hetkeksi tuli taas hiljaista, kunnes masokisti avasi suunsa ääni odotuksesta väristen: Miau?[/size]

Puheet on vaan puheita, ja kun en kauhean lääpälläni masoihin ole, niin tämä oli kohtalaisen hauska.

Hayabusa

Lainaus käyttäjältä: Kopek - syyskuu 05, 2023, 18:18:51
Puolueiden luulisi kilpailevan tästä keksinnöstä.

Yle uutiset:

Aivopesuri on saapunut Ouluun – laitteen käyttö aloitetaan heti


https://yle.fi/a/74-20007154

Informaation vääristelyä! Meitä on aivopesty iät ja ajat. Jokainen voi miettiä tykönään onko jo puhdistunut...
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

MrKAT

Lainaus käyttäjältä: Kopek - syyskuu 05, 2023, 18:18:51
Puolueiden luulisi kilpailevan tästä keksinnöstä.

Yle uutiset:

Aivopesuri on saapunut Ouluun – laitteen käyttö aloitetaan heti


https://yle.fi/a/74-20007154
Jokaöinen uni on aivojen pesemistä, joten oikea diktaattorimaiden tekemä "aivopesu" (tai sen yritys) on päinvastainen toimenpide  (kidutus): uhria estetään nukkumasta aina pöpiyden partaalle. Sitten hän on
valmis allekirjoittamaan itsestä mitä vain tunnustuksia.
"Tule Terveystaloon, mutta vain terveenä. Hus sairaat pois pois, älkää nyt tänne vaivautuko meitä rasittamaan, menkää julkiseen jonottamaan".

a4

Pääministerimme on saanut fanituotteita ja hallituksella on nollatoleranssi rasismiin:


Hippi

^
Ihmettelin, että mistä ja miksi on kaivettu Vennamon kuva esiin, sillä Vennamolta tuo minusta ensimmäisellä silmäyksellä näytti. Sitä en osannut päättää isä  vai poikako kuvassa on. Etenkin kasvojen alapuoliskon mallina on taatusti ollut Vennamot. Tekijällä on muisti tehnyt kepposen ja vähän turhan pöyheästi hiuksia tuli tehtyä, mutta muuten oikein onnistunut teos.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Karikko

Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - syyskuu 05, 2023, 20:57:27
Lainaus käyttäjältä: Kopek - syyskuu 05, 2023, 18:18:51
Puolueiden luulisi kilpailevan tästä keksinnöstä.

Yle uutiset:

Aivopesuri on saapunut Ouluun – laitteen käyttö aloitetaan heti


https://yle.fi/a/74-20007154

Informaation vääristelyä! Meitä on aivopesty iät ja ajat. Jokainen voi miettiä tykönään onko jo puhdistunut...

Ehkä se onkin ollut "aivojen likaamista" ja niiden ominaisuuksien hyväksikäyttöä.

a4

#593
Nollatoleranssihallituksen lippu:https://en.wikipedia.org/wiki/Ordnungspolizei

Kissantappajademarien säikäyttämä nollatoleranssihallitus on myös huolissaan turvallisten turkistarhojen ulkopuolella rehottavasta eläinrääkkäyksestä:

Eläinsuojeluasiamiehen virka lakkautetaan vuodenvaihteessa – ministeriö perustelee päätöstään säästöillä
https://yle.fi/a/74-20049244

Hiha

Keskustapersoona Matti Vanhanen löi aktiiviaikoinaan laudalta kaiken maailman mentalistit. Ympäri Etelä-Suomea liikuteltiin kolmea lautakasaa, jolloin toimittajien oli hankala sanoa missä pinossa mikin lahjoma milläkin hetkellä piileskeli.

Uutuuskirja: Matti Vanhasen tuppeen sahattu "lautakasa" löytyi huvilalta Hangosta

" – – Vanhanen onnistui vuonna 2009 kääntämään Ylen Silminnäkijä-ohjelmassa esitetyn syytöksen talotyömaalleen saaduista ilmaisista rakennustarvikkeista keskusteluksi 'lautakasasta' ja 'tuppeen sahatusta koivusta'."

"Kirja kertoo toimittajien Jari Hanskan ja Susanna Kuparisen jäljittäneen laudat huvilalle Hankoon. Sen sijaan tv-ohjelmassa mainittu vuosia aiemmin saaduksi väitetyn 'erikoishöylätyn puutavaran' kohtalo jää ratkaisematta. Kaiken kukkuraksi esiin nousee vielä kolmaskin puutavaraerä."

" – – Vanhasella siis sattui olemaan ainakin yksi valtakunnallisen rakennusliikkeen kautta hankittu lautakasa pihassaan silloinkin, kun Korvola selvitteli yli vuosikymmentä vanhempia rakennustarvikkeita."

On ylimielistä aliarvioida valtiomiesluokan keskustalaista. Heillä on voimia, taitoja ja kontakteja, joista tavallisilla ihmisillä ei ole aavistustakaan. Nuorisosäätiön kupruista Vanhanen purjehti läpi maamiesseuran lippu hulmuten, vaikka jopa pienemmät puoluetoverit narahtivat. Heikkinen ja Kaikkonen saivat ehdollista vankeutta, Haaro ja Pyykkönen sakkoja. Vihriälä sai ehdollista lahjoman vastaanotosta. Haaro jäi säätiöön kehittämään sen toimintakulttuuria. Mikä myöhemmin kantoikin hedelmää. Uuden sukupolven alkiolaisista lahjakkuuksista Nousiainen on ennättänyt saada ehdotonta vankeutta ja miljoonien vahingonkorvaukset maksettavakseen.

Mutta kaikki tämänkaltaiset jutut ovat aina valuneet Vanhasen tervapinnasta.

Uutuuskirja: Antti Kaikkonen nosti jopa kymmenien tuhansien vuositulot Nuorisosäätiön luottamustehtävistä

"Alppimajalle Nuorisosäätiön johto kuljetti tonttipolitiikasta vastaavia poliitikkoja ja virkamiehiä sekä rakennusliikkeiden edustajia. Vuokatissa sai virkistyä säätiön toimiston väki – ja tietysti poliittinen johto. Hankinnan aikaan vuonna 1996 säätiön varapuheenjohtajana toiminut Matti Vanhanen ei tosin vuoden 2016 haastattelussa muistanut koko paikkaa."

Karikko

^

Asia vaiettiin kuoliaaksi ilmeisesti, mutta kyllä Matti "Ruususta käytti" käräjätuvassa kunniansa menetyksestä- taisi- enemmän sitä kunniaa menne sen käräjöinnin vuoksi.

Kaikkonen jatkaa edelleen "kunniakasta valtiomiesuraansa- Vanhanen taas päätti kunniakkaan tuppeensahatun uransa, mutta taitaa olla poliittisesti aktiivinen edelleen omalla tasollaan, joka on tietenkin ylevää sorttia.

>>

Väitettä ei tutkittu
Keskusrikospoliisi aloitti ohjelman väitteestä esiselvityksen vain todetakseen, että mahdollinen rikos olisi joka tapauksessa vanhentunut. Yle muistutti sopineensa, että lähde todistaa vain oikeudessa.

Vanhanen puolestaan sanoi, ettei tee kunnianloukkauksesta rikosilmoitusta.

– Poliitikon on lähes mahdoton käydä kunnianloukkausjuttua, poliitikko ei oikein kunniansa perään voi oikeudessa perätä, Vanhanen sanoi tuoreeltaan.

Poliitikkous ei kuitenkaan estänyt pääministeriä vaatimasta rangaistusta entiselle naisystävälleen tämän kirjasta Pääministerin morsian. Eikä se estänyt keskustaa vaatimasta Ylen pääjohtaja Mikael Jungnerin eroa ohjelman johdosta.


Vastahyökkäykseen lähdettiin oikeuden sijaan julkisuudessa sekä politiikan kulisseissa. Se tuotti tulosta.

Korvola teki jatkojutun, joka kertoi Vanhasen vuonna 2005 pyytäneen Nuorisosäätiön asiamieheltä apua saadakseen alennusta YIT:n asunnosta. Kämppä tarvittiin Vanhasen puolisolle Merja Vanhaselle, joka oli eroamassa miehestään.

Jatkojuttu hyllytettiin, minkä jälkeen Korvola kertoi jutusta Helsingin Sanomissa. Tästä Korvola sai kirjallisen varoituksen ja siirtyi vuonna 2011 Seuran toimituspäälliköksi, mistä hän jäi eläkkeelle keväällä 2018.

uorisosäätiö ei ole pelkkä säätiö, vaan kokonainen konserni. Sillä on oma isännöintiyhtiö sekä liuta kiinteistöosakeyhtiöitä. Historiallisesti säätiön jäsenet ovat – yhtä merkittävää poikkeusta lukuun ottamatta – olleet aktiivikepulaisia. He puolestaan jakoivat säätiön tytäryhtiöiden hallituspaikat ja -palkkiot keskenään sekä joillekin sopiviksi katsomilleen tuttaville.

Korvola kertoo, miten säätiön puheenjohtajana Vanhasta seurannut Antti Kaikkonen johti vuonna 2008 vauraan säätiön hallitusta sinänsä vaatimattomalla 400 euron kuukausipalkkiolla, jota toki täydensivät 200 euron kokouspalkkiot.

Mutta samaan aikaan Kaikkonen nosti kuukausi- ja kokous palkkiota myös isännöintiyhtiöstä sekä 12 kiinteistöyhtiöstä. Palkkioista kertyi reilusti yli 40 000 euron vuositulot kansanedustajan palkan päälle
Aave

Ilta-Sanomien toimittajalla oli varmasti ilo ylimmillään, kun laati otsikon:

Raju ripulikaaos Ruotsissa – nyt puhuu Raymond Paska

"Jönköpingin vuokratalojen Vätterhemin toimitusjohtaja Raymond Paska kertoo Expressenin mukaan, että tilaisuudessa tarjoiltiin falafeleja, tabbouleh-salaattia ja hummusta".

Perinteistä swedistanilaista ruokaa, siis!
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

MrKAT

X:ssä eräs Pulkkis kertoo:

Ministeri Rydman kutsui ministerikollegansa kotiinsa illalliselle. Kun seurue istui pöytään, Rydman kysyi "Haluaisiko joku maistaa hienointa 16 vuotiasta, suoraan kellaristani?"

Eräs rohkea vieras kysyi "Puhuthan sinä viinistä?"
"Tule Terveystaloon, mutta vain terveenä. Hus sairaat pois pois, älkää nyt tänne vaivautuko meitä rasittamaan, menkää julkiseen jonottamaan".

Hippi

Kun työllä ja vaivalla on saatu hyvinvointialueet pystyyn, joutuvat nekin osallistumaan leikkaustalkoisiin tämän vanhasta vitsistä mallia ottaen  ::).

If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

a4