Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Poliittisesti epäkorrektia naureskelua vakaville asioille

Aloittaja Amore, toukokuu 04, 2020, 23:46:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

-:)lauri

https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=1033529&p=31222996#p31222498

"Myönnytyksenä autoilijoille, polttoaineen hinnan ollessa edelleen Marinin hallituksen vuoksi liian korkea, liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranne patistaa liikenneministeriötä aloittamaan valmistelut automaattisten nopeusvalvontakameroiden korvaamiseksi vaiheittain niillä perussuomalaisten kansanedustajilla, jotka eivät tule valituksi uudelleen eduskuntaan.

"Kannatus on sitä luokkaa, että olen jo katsellut itselleni sopivaa paikkaa Hämeenlinnan kupeesta kolmostien varrelta", kertoo Ranne ja jatkaa:"Jo tällä vaalikaudella on tarkoitus aloittaa kokeilu ja sijoittaa Jani Mäkelä Joutsenon kohdalle kutostielle."

Entä mikä tässä autoilijan kannalta muuttuu ministeri Ranne?

"No se, että tulevaisuudessa vaikka ajaisit millaisella ylinopeudella hyvänsä ei pöntössä välähdä."
Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

Norma Bates

Jos Suomessa olisi samanlaisia liikenteenohjaajia koululaisten apuna kuin USA:ssa, peruskoulun nurkalle kyttäämään pantaisiin tietysti Ryydmanni.

(Katsoin eilen uuden Simpsonit-sarjan kauden ekan jakson, jossa tuo liikenteenohjaus korruptoi Homerin.)

Toope

Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - kesäkuu 24, 2024, 08:50:23Rajalaki? Ai että se on sitten se suurin ongelma Suomessa ettei Venäjä saakaan työnnettyä ehdointahdoin rajalle huijaamiaan miehiä tänne Suomen puolelle rasittamaan yhteiskuntaa. Ja viis siitä että täällä omasta takaa köyhät köyhtyy ja osa joutuu jo miettimään mistä katto päänpäälle. Jännästi on aina kaikkien muunmaalaisten oikeudet etusijalla, koska vaikka isäntä (Suomi) olisi joutumassa mierontielle, niin tärkeintä on että otetaan vieraita vastaan ja nämä myös viihtyvät.
Tytti Tuppurainen (SDP):
https://i.postimg.cc/B6zpfh0h/Tytti-Tuppurainen-Oma-Kansa-Ensin.jpg

-:)lauri

Päivi Räsänen löysi maanantain ministerin luottamusäänestyksessä vihdoin ihmisen, jonka seksuaalikäyttäytymisestä hän ei löytänyt moralisoitavaa. (TWITTER)

Jokaisella pilvellä on aina hopeareunuksensa.
Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

-:)lauri

Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

Toope

Lainaus käyttäjältä: -:)lauri - kesäkuu 25, 2024, 19:42:38...Meilllä kukaan ei tiedä mitään Lindmanin politiikasta tai juuri mitään Orpon politiikasta. Kovin yleistä vaikuttaisi olevan tuo, että vähintään entiset valtapuolueet, joiden nykypolitiikasta kaikki tietävät mahdolisimman vähän tai ainakin sellaiset, joiden puheenjohtajien politiikasta ei tiedetä yhtään mitään, menestyvät gallupeissa parhaiten.
Vasurimedia toki nyt julistaa Briteissä konservatiivipuolueen kuolemaa, kun tulee saamaan turpiin ensi vaaleissa. No, aina ennenkin brittipuolueet ovat toipuneet enemmistövaalijärjestelmän luomista suurista muutoksista parlamenttiin.

Toryt toki palaavat, heillä on 4 vuotta aikaa, kun työväenpuolue taistelee talous/monikulttuuriongelmiensa kanssa = siitä ei tule kivaa!

Toope

Veronmaksajien kustantama yle on järjestänyt rutosti erilaisia kursseja/koulutuksia woke-kulttuurin mukaan:
https://www.verkkouutiset.fi/a/yle-on-jarjestanyt-henkilostolleen-40-koulutusta-monimuotoisuudesta-budjetti-salattu/#6a643961
LainaaYleisradio on vuodesta 2022 alkaen järjestänyt henkilöstölleen säännöllisesti koulutusta monimuotoisuuteen ja inkluusioon. Koulutuksia on Ylen henkilöstöjohtajan Eija Hakakarin mukaan keväisin ja syksyisin ja kerralla järjestetään useampi koulutuspäivä, jotta esimerkiksi vuorotöitä tekevät pystyvät osallistumaan.

Tavoitteena on kehittää Yleä työpaikkana, eivätkä koulutukset liity Hakakarin mukaan journalistisen työn tekemiseen.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU ALLA
Learn more

– Nämä koulutukset ovat osa Ylen vastuullisuuteen liittyvää toimintaa. Valtion omistajaohjauksen periaatteiden mukaan valtio-omisteisten yhtiöiden edellytetään toimivan edelläkävijöinä vastuullisuudessa. Saman periaatteen mukaan vastuulliseen liiketoimintaan kuuluu syrjimätön ja tasa-arvoinen työkulttuuri, jolla edistetään työelämän monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta, Hakakari vastaa Verkkouutisille sähköpostitse.

Pakollisia koulutukset eivät Hakakarin mukaan ole, mutta niihin kannustetaan. Toistaiseksi koulutuksiin on osallistunut hieman alle kolmannes yleläisistä, joita yhteensä on noin 3300.

– Monimuotoisuus-, yhdenvertaisuus- ja inkluusio-osaaminen on yksi nykyajan yleisistä työelämätaidoista, joka kuuluu monenlaisiin rooleihin, ja siksi kannustamme, että yleläiset kouluttautuvat näistä teemoista, joko käymällä tämän Ylen tarjoaman peruskoulutuksen tai muilla tavoin, Hakakari sanoo.

Koulutuksia on järjestetty vajaan kolmen vuoden aikana 2022-2024 yhteensä noin 40 kappaletta. Peruskoulutuksen järjestäjänä Ylelle toimii konsulttiyritys Deidei.

– Vuosien aikana muihin yksittäisiin koulutuksiin on käytetty myös muita toimijoita.

Hakakari ei kerro paljonko Deideille on koulutuksista maksettu tai edes sitä, paljonko Yle on budjetoinut monimuotoisuustoimintaansa rahaa vuosittain...
Verorahoitteinen YLE siis EI KERRO, kuinka paljon rahaa kuluu tuollaisiin ideologisiin "koulutuksiin" :)
Millä perusteella voi olla selvittämättä rahankäyttöään?

a4

Venäjällä palkittiin patrioottinen runoilija.
Venäjäksi käännetystä natsirunoudesta.

https://x.com/k_sonin/status/1806690129853001989

MrKAT

Vaikka on selvästi Nato/USA-änkyröiden piiristä niin ei mahda mitään... naurattaa.:D :D

Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

Toope

Onko tuo siitä Putinin pelikirjasta?
Ymmärrän, että NATO-jäsenyys on "joillekin" kova paikka, mutta ei normisuomalaisille.