Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

USA

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, elokuu 18, 2020, 22:32:53

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

Kopek

Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - tammikuu 26, 2024, 10:17:24Aika ihmeellistä pitäisi tapahtua ettei Trump voittaisi esivaaleja.

Kyllä Trump esivaalit voittaa, mutta mitä tapahtuu, jos hän ei voita varsinaisia vaaleja?

Jos Trumpista tulee presidentti, se on paha. Mutta jos hänestä ei tule presidenttiä, se voi olla vielä pahempaa.

https://www.eurasiagroup.net/live-post/risk-1-the-united-states-vs-itself

Amerikkalaisten enemmistö on brutaaleja ylipainoisia raakalaisia. Kidutsteloitus on kiva homma.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-68109309

Toope

#1321
Mitä jos Trump jo osoitti meille, että EUroopalla on itsellään velvollisuus huolehtia omasta puolustuksestaan ja lopettaa loisiminen USA:sta!
EUroopan NATO-maat ovat vuosikymmenien ajan (ei vain Saksa, = useimmat) jättäneet maksamatta NATO-velvoitteitaan. Nyt ihmetellään, kun ei ole materiaalia tukea Ukrainaa, ei ole materiaalia puolustaa itseään. Ei ole kykyä tuottaa ammuksia Ukrainalle tai edes itselle.

EUrooppa on häpeällinen USA:n loinen, kun on jättänyt puolustuksensa USA:n varaan. Trump oli kritiikissään täysin oikeassa. EUrooppa on NATO:n puolustusvoimille velkaa ehkä satoja miljardeja dollareita... :(

NATO-sopimus muuten tarkoittaa sitä, että 2% bkt:sta panostetaan puolustukseen, jolloin ansaitaan NATO:n tuki. Useimmat EUroopan NATO-maat ovat rikkoneet sopimusta vuosikymmenten ajan maksamalla vain osan sopimusmenoista... :-*

Kopek

Miksi syytetyt tuodaan oikeussaleihin kahleissa?

https://edition.cnn.com/2024/02/06/us/jennifer-crumbley-oxford-shooting-trial/index.html

Yhdysvalloissa on asukaslukuun nähden yli kymmenen kertaa enemmän vankeja kuin Suomessa.

Kun nyt ollaan Yhdysvaltojen kumppaneita, pitäisikö täälläkin rakentaa vankiloita amerikkalaiseen malliin joka notkoon ja niemelmään.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_incarceration_rate


Hayabusa

Yhdysvalloissa on laajemminkin alettu pohtimaan Joseph Bidenin jaksamista ja jatkoa presidenttinä. Siellä kovasti teorisoidaan mitä jos Joe ilmoittaakin esivaalien jälkeen ettei haekaan jatkokaudelle. Uutta esivaalikiertuetta ei ehditä järjestämään, jolloin Joen valitsijahenkilöt pääsevät demokraattipuolueen valitsijakokouksessa vetämään kanin hatusta. Varapresidentti Kamala Harrisia ei ilmeisesti halua kukaan. Mahdollisina ehdokkaina mainitaan liikenneministeri Pete Buttigieg, Kalifornian kuvernööri Gavin Newsom ja todellisena mustana hevosena Michelle Obama. Kaikki he ovat hyvin ristiriitaisia henkilöitä, joista kukaan tuskin pystyy yhdistämään jakaantunutta kansakuntaa.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

Socrates

Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - helmikuu 07, 2024, 08:48:09Yhdysvalloissa on laajemminkin alettu pohtimaan Joseph Bidenin jaksamista ja jatkoa presidenttinä. Siellä kovasti teorisoidaan mitä jos Joe ilmoittaakin esivaalien jälkeen ettei haekaan jatkokaudelle. Uutta esivaalikiertuetta ei ehditä järjestämään, jolloin Joen valitsijahenkilöt pääsevät demokraattipuolueen valitsijakokouksessa vetämään kanin hatusta. Varapresidentti Kamala Harrisia ei ilmeisesti halua kukaan. Mahdollisina ehdokkaina mainitaan liikenneministeri Pete Buttigieg, Kalifornian kuvernööri Gavin Newsom ja todellisena mustana hevosena Michelle Obama. Kaikki he ovat hyvin ristiriitaisia henkilöitä, joista kukaan tuskin pystyy yhdistämään jakaantunutta kansakuntaa.

En usko, että Biden vetäytyy ja eiköhän hän taas yllätä sanavalmiudellaan vaaliväittelyissä. Istuvalla presidentillä on jenkeissä vahva etulyöntiasema ja hän saattaa hyvinkin päihittää repujen ehdokkaan oli se Trump tai joku muu.

Michelle Obama on aika selkeästi kieltäytynyt kunniasta, mutta olisi noista kovin luu.
Mutta kyllä Newsom tai joku muu nouseva kyky ohittaa suosiossa Buttigiegin. Homous ei ole jenkeissä vielä niin pop kuin Euroopassa.
Kävelevä kremppakertymä

Saares

Taitaa olla myöhäistä esitellä uusia nimiä tarjolle.

Toope

Tällä hetkellä demo-puolueella ei ole ketään Bidenin tilalle. Kamalakin olisi selkeä tappio Trumpia vastaan.

Virtuaalituoppi vetoa, että Trump voittaa!

-:)lauri

Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

Toope

#1328
Trump käyttää uhkailevaa retoriikkaa tarkoituksenaan herättää Eurooppaa. EUrooppa on loisinut jo tarpeeksi USA:sta, nyt EUroopan tulee ottaa vastuuta omasta puolustuksestaan ja yhteisestä puolustuksestaan. Jokaisen NATO-maan tulisi nostaa puolustusmenonsa Venäjän uhan ja mamukriisin vuoksi sovittuun 2%:iin, kuten meillä NATO:ssa sanotaan.

Tätä EU:ssa jo esitetään, puolustusmenojen nostamista!
Trump on oikeassa.

MrKAT

RFK jr on ao. rokotevastaisen järjestön pj. Nyt siellä ollaan propagandassa sillä tasolla että paitsi AIDS:ia aiheuttavaa HI-virusta ei ole olemassa/ei syypää niin nyt väitetään että polio ei johdu viruksesta.

Jos tästä Laikan kehumasta RFK:sta tulisi presidentti niin ihmisiä tulisi kuolemaan tauteihin, varsinkin lapsia.


Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

MrKAT

Trump vetäisi miljoonien taalojen liittovaltion tuet julkisilta kouluilta jotka vaativat rokotepakon. --> johtaisi terveyskatastrofiin.
(Tällä hetkellä Virgianian osavaltiossa kuten monessa muussakin, kouluun tulevalla pitää olla tuhkarokko.. (MPR-rokote), vesirokko, polio ym rokotukset kunnossa.)


"Truly dystopian": Experts worry Trump's school vaccine plan will spark "public health catastrophe"
"Trump would take millions in federal funds away from all Virginia public schools," former GOP lawmaker warns

- salon.com
Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

Hayabusa

Amerikkalaiset joutuvat valitsemaan ruton ja koleran väliltä.
https://yle.fi/a/74-20077792
Ehdokasasettelun virallistuessa alkaa kilpailu siitä, kumpi vaihtoehto on amerikkalaisten mielestä vähemmän huono, kirjoittaa Ylen Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Iida Tikka.


Mutta voisiko olla mahdollista?

https://www.kennedy24.com/
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

a4

#1332
^
Pelottava lippis. Magailijat paskovat koko maapallon.

Ainakin tänään A-Studiossa Risto E.J. Penttilä povasi että jos Bidenin kannatus romahtaa niin demokraatit todennäköisesti vaihtavat ehdokastaan.

Kaikenlaista ehtii vielä tapahtua. Myös ehdokkaiden kuolemia ja sairastumisia.

-:)lauri

Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

Toope

Lainaus käyttäjältä: a4 - maaliskuu 06, 2024, 18:30:09^
Pelottava lippis. Magailijat paskovat koko maapallon.

Ainakin tänään A-Studiossa Risto E.J. Penttilä povasi että jos Bidenin kannatus romahtaa niin demokraatit todennäköisesti vaihtavat ehdokastaan.

Kaikenlaista ehtii vielä tapahtua. Myös ehdokkaiden kuolemia ja sairastumisia.
Mihin, kehen, vaihtavat? Biden on demojen ehdokas. Kukaan ei vieläkään ole ilmoittautunut haastajaksi.