Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

USA

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, elokuu 18, 2020, 22:32:53

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hayabusa

Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - maaliskuu 17, 2024, 19:41:43RFK on muuten luvannut julkistavansa aisaparinsa pikapuoliin. Se myös vaaditaan joissakin osavaltioissa, jotta itsenäinen ehdokas pääsee osavaltion vaalilistoille.


Siinä hän on: USAn seuraava varapresidentti, Nicole Shanahan.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

-:)lauri

Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - maaliskuu 27, 2024, 22:56:46
Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - maaliskuu 17, 2024, 19:41:43RFK on muuten luvannut julkistavansa aisaparinsa pikapuoliin. Se myös vaaditaan joissakin osavaltioissa, jotta itsenäinen ehdokas pääsee osavaltion vaalilistoille.


Siinä hän on: USAn seuraava varapresidentti, Nicole Shanahan.


Katsoin puheen jossa Kennedy esiteli varapresidenttinsä. ja samassa tilaisuudessa varapresidentti lupasi, että vauraiden tarkoitus on auttaa niitä joilla ei ole. Alku vaikuttaa siis lupaavalta.
Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

Anders Anderes Magobläts

^Shanahanin liitto maailman seitsemänneksi rikkaimman kanssa päättyi kun hän teki syrjähypyn maailman rikkaimman kanssa.
"Tuotannon nopeuttaminen on vähän sama asia kuin jos sanon kissalle, että istu. Ei se noin vain istu", Rämet sanoo.

Toope

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - maaliskuu 16, 2024, 23:44:24Tuhkarokkoa on nyt USA:ssa kait jo 17:ssa epidemiapaikassa. Tuore kysely helmik. lopulta kertoo, että 10% demokraateista ja 25% republikaaneista* pitää varmasti tai luultavasti totena väitettä että tuhkarokkorokote on vaarallisempi kuin itse tauti, tuhkarokko.
Se on ihan eri juttu kuin koronarokotteet influenssa/flunssa-rokotteiden kanssa, koska toimivat ihan kympillä!

Toope

Lainaus käyttäjältä: -:)lauri - maaliskuu 27, 2024, 23:49:41Siinä hän on: USAn seuraava varapresidentti, Nicole Shanahan.
Hyvä ohje, älä laita nättiä kokematonta nuorta naista vastuutehtävään!
Me jotakin Marinista opimme. :-X
Idealismi (vasemmistolainen) on tuhoisaa, ei rakentavaa.

MrKAT

#1355
Nicole Shanahan, jolla näyttäisi olevan lakitieteen tohtorin koulutus ("J.D.") on Googlen perustajan Sergei Brinin ex-vaimo.

Arthur Caplan @ArthurCaplan  {Professor, medical ethics, NYU}
RFK Jr.'s vice presidential pick calls IVF 'one of the biggest lies being told about women's health' - POLITICO. Yup well suited to run with a complete science fantasist

- https://twitter.com/ArthurCaplan/status/1773508949553139913

Eli RFK jr:n varapressa Shanahan pitää koeputkihedelmöitystä yhtenä suurimmista valheista naisen terveydelle (tarkoittaa, että sen "teollisuuden" piiristä valhetellaan eikä homma perustu tieteeseen, muka). Shanahan ei ole lääketieteen asiantuntija neuvomaan, on huomautettu, oikeutetusti.
  3% Suomen vauvoista lähtöisin koeputkesta, maailmalla jo yli 8 miljoonaa sieltä.

JK. Häikäilemätön kapitalistinen korruptoituneisuus, valvomaton "villi länsi", on siellä käytännössä toki ongelma, tään päivän uutinen:
CNN on pystynyt vahvistamaan, että yli 30 lääkäriä on jäänyt kiinni tai heitä syytetään oman spermansa käyttämisestä potilaiden hedelmöittämiseen.

Kriitikot kutsuvat Yhdysvaltain hedelmöitysteollisuutta "villiksi länneksi", sillä alaa on säännelty laeilla hyvin kevyesti.

https://www.is.fi/digitoday/art-2000010323002.html
"Voi poikaseni, niin vähällä tiedolla leikkaajat ja potkijat luulevat hallitsevansa maailmaansa" - Kaarle Suuri somea seurattuaan