Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Viihde- ja hömppäuutisia

Aloittaja Hippi, tammikuu 16, 2019, 15:01:01

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hippi

Tehdään tällaisen kevyempikin uutisketju, että tuo Yhteiskunta -alueella oleva ketju säilyy tärkeämpien tai "vakavampien" uutisten ketjuna.


Nyt on sometettu ja laulettu Suomi Kiinan kartalle arvovaltaisessa seurassa.

Poptähti Isac Elliot, 18, sai presidentillisen pikakutsun Kiinaan – hämmästyi aasialaisfanien rohkeasta käytöksestä takahuoneessa

Huikein juttu ikinä, sanoi Isac Elliot, kun presidenttien seurassa söi.
Poppari Isac Elliot on viettänyt kaksi kovaa ja kiireistä päivää Kiinassa. Maanantaina hän oli illallisvieraana presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion kunniaksi järjestetyillä suurilla illallisilla kansankongressin palatsissa Pekingissä.
Isäntänä ja kutsujana oli yksi maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä, Kiinan presidentti ja puoluejohtaja Xi Jinping.
– Se oli varmaan mun huikein kokemus tähän mennessä, sanoi Elliot tiistai-iltana suomalaismedialle Shouganin talviurheilukeskuksessa Pekingin ulkopuolella.
– Musta tuntuu et aika moni ei ole kokenut vastaavaa... Tää tuli ihan yllätyksenä, että sain kutsun sinne – piti käydä päivää ennen lähtöä hakemassa musta puku..... nips .....Saapa nähdä miten käy nuoren miehen Kiinan valloitus. Eikös Saara Aallonkin pitänyt Kiina valloittaa, mutta ei siitä sitten oikein alkua pidemmälle ole kuulunut?

Varmaan pitää käydä tuubista kuuntelemassa joku biisi, kun luultavasti en radiossa ole kuullut kertaakaan.
Tässä nyt malliksi yksi biisi, jos joku muukin on niin ajasta jäänyt ettei ole ennen kuullut.

Isac Elliot - What About Me

Minusta kuulostaa yhden pojan poikabändiltä, mutta ei huono, mutta vähän yksitoikkoinen jollotus :)
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Steppu

Olen ajasta jäänyt eli en ollut koskaan kuullutkaan.

Suomen Justin Bieber? Justin Bieberin konsertissa oli kerran käytävä tyttären kanssa, kun hän oli siinä iässä; fani mutta liian nuori mennäkseen kaveriporukassa megahalliin iltamyöhäsellä.
Largo ma non troppo

ROOSTER

Yleinen mielipide on aina väärässä.

a4: Minulla on sellainen kokemus että kaikki vähänkin älykkäät laitteet jumiutuvat itsekseen, ennemmin tai myöhemmin ja jotkut useammin.
Omakin pää.

Gerardo: "Viidakko on äiti, eikä äitiä voi myydä tai ostaa. Äitiä voi vain suojella.  HS

Toope

Olen minäkin Isac Elliotista nähnyt otsikoita iltapäivälehdissä. Ei minulla ole aavistustakaan, esittääkö musiikkia vaiko kuviokelluntaa? Jotain, mistä iltapäivälehdet kirjoittavat?
Olenko nyt ajantasalla nuorisokulttuurissa? ::)

Hippi


Jo esitettyyn tv-sarjaan osallistunut nainen vaatii Yleä leikkaamaan hänet pois koko sarjasta
Dane McConnell-Järvinen ei ole tyytyväinen siihen, millaisen kuvan Tuontirakkautta-sarja hänestä antaa.

Artikkelissa rouva kertoo useita perusteita, miksi mieli on muuttunut. Itse en ohjelmaa ole nähnyt, joten en osaa arvioida onko hänestä muodostunut ohjelman perusteella niin huono ja todellisuutta vastaamaton kuva kuin hän nyt jälkikäteen antaa ymmärtää.

Sen sijaan, jos todella on toimittu, kuten ohjelman Ylelle myyneen firman edustaja kertoo, niin rouvalla oli mahdollisuus puuttua asiaan jo ennen ohjelman esittämistä:
Sarjan Ylelle myyneessä Olof Filmissä ihmetellään koko kohua; semminkin, kun Dane on vastaavan tuottajan mukaan nähnyt kaikki jaksot jo etukäteen viime lokakuussa. Jo tuolloin ohjelmalla oli sama nimi kuin millä sitä nytkin esitetään.

– Syksyllä Dane kiitteli, että oli saanut osallistua sarjan tekoon, Jan-Olof Svarvar muistelee.
– Nyt hänen mielensä tuntuu muuttuneen täysin, hän ihmettelee.

Jan-Olof ymmärtää silti Danen nykyisenkin näkemyksen.
– Voihan olla, että sosiaalisen median vastaanotto on saanut hänet toisiin aatoksiin. Yhtä kaikki, tämä on hyvin ikävä tilanne, Jan-Olof pahoittelee.


Yle taas ei voi ohjelmaa mennä saksimaan omien säännöstensä vuoksi:
Ylen kanta on, ettei Areenassa jo kokonaisuudessaan julkaistuun sarjaan kosketa jälkikäteen. Se olisi paitsi Ylen eettisten säädösten vastaista, myös journalistisesti kestämätön päätös. Ohjelman nimikin pysyy ennallaan.


Iltapäivälehtien parasta antia ei kuitenkaan aina ole itse toimittajien kirjoittamat jutut, vaan lukijoiden kommentit juttuihin. Jonkin aikaa noita olen seuraillut ja lähes jokaiseen juttuun, joka vähääkään sivuaa YLE:ä syöksyy sama hyeenalauma lähes samoin sanakääntein. Nyt kommentit jakautuvat kolmeen osaan: Naisen puolustajiin, "itsehän antoi luvan esityksen" ja YLE:n haukkujiin. En kaikkia jaksanut lukea, joten en ole varma, joko neljäs ryhmä "Ylevero on p**seestä" on herännyt.

Okei, varmaan "Tuontirakkautta" -otsikon alle on ikävä joutua, mutta sen olisi voinut kertoa jo ohjelman tekovaiheessa ja jättäytyä siitä pois, jos se ei ole miellyttänyt.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Kopek

Kun julkisuuteen "astuu", seuraukset on kestettävä vaikka hammasta purren. Jos valittaa, on vielä enemmän julkisuudessa, ja tällöin julkisuus onkin jo negatiivista.

Julkkisten elämää ja mediahömppää seuranneena (en tarkoituksella seuraa, mutta lööppejä ja otsikoita ei voi olla näkemättä) mieleen tulee ajatus, että julkisuus on joillekin kuin huumetta. Ihminen kokee olevansa jotain, kun hän on julkisuudessa. Kun lehdet eivät vähään aikaan kirjoita hänestä, julkisuuden puute aiheuttaa vieroitusoireita, ja tulee tunne, että on kadonnut jonnekin eikä ole olemassa. Ja niinpä on pakko tehdä taas uusia juttuja, jotta lehdet kiinnostuisivat. Tämä koskee erityisesti ihmisiä, jotka ovat pelkkiä taviksia. Heidän ainoa saavutuksensa on julkisuus, jonne he jonkun sattuman kautta ovat pääseet. Ovat esimerkiksi olleet naimisissa oikean julkkisen kanssa tai kuuluvat tällaisen kaveripiiriin. 

Hippi

Maisa "poistun julkisuudesta" Torppa on suunnilleen vuoden päivät ollut juuri IP-lehtien kommenttiosuuksien naurunaiheena.

Neitonen on tullut aikanaan jostain Tosi-TV ohjelmista tutuksi osallistuttuaan kai jopa useampaankin. Nämä "TV:stä tutut" kohublondit ja glamourkaunottaret ja mitä nimitystä niistä käytetäänkään, pörräävät missien ohella tietyissä pintapaikoissa, joissa pörräävät myös muut julkkikset ja etenkin urheilijat. Miten muuten voidaan selittaa se, että urheilijoiden tyttöystäviksi päätyy niin usein juuri missi tai muu (mielestäni) turha julkkiskaunotar.

Jari-Matti Latvala on tuon Maisan kaapannut matkaansa ja nyt seurustelua on jatkunut jo jonkin aikaa. Noin vuosi takaperin Maisa ilmoitti poistuvansa julkisesti .. julkisti ilmoituksen oikein näkyvästi IP-lehden sivuilla.

Tuonkin jälkeen lehdissä on säännölisesti julkaistu Maisan edesottamuksia, sillä somesta poistumista ei ilmoitus ilmeisesti kattanut. Herääkin kysymys, eikö somessa päivittäinen esiintyminen ole julkisuutta? Joka tapauksessa noista Maisan somepäivityksistä sitten juttua tulee solkenaan. Viimeksi on pahoitettu mieli siitä, että J-M Latvalaa (ja tietty Maisaa) ei kutsuttu Vuoden Urheilija Gaalaan.

Julkisuudesta poistuminen ei todellakaan onnistu ilman somesta poistumista.

Ehkä tuossa olen hiukan turhankin kovasanainen Maisaa kohtaan. Ilmeisesti hän ei kuitenkaan ole aivan tyhjäpäinen, sillä hän on kertonut suorittavansa kaksia opintoja hoitoalalle samaan aikaan.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Norma Bates

Ei tämä nyt oikein siltä näytä että peittävämmät kuteet olisivat uusinta muotia. Helkkarin rumat uimarytkyt kyllä minun mielestäni:

https://www.is.fi/mystyle/art-2000005974987.html?fbclid=IwAR3ssNSJeKaHtVOqP7ljjBE8Qyg3-Se_EJVLlRWZPqHDHCxvRIcEUrKU1M0


Hippi

Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - tammikuu 24, 2019, 11:06:12
Ei tämä nyt oikein siltä näytä että peittävämmät kuteet olisivat uusinta muotia. Helkkarin rumat uimarytkyt kyllä minun mielestäni:

https://www.is.fi/mystyle/art-2000005974987.html?fbclid=IwAR3ssNSJeKaHtVOqP7ljjBE8Qyg3-Se_EJVLlRWZPqHDHCxvRIcEUrKU1M0

Tuon uikkarin syntyjuuret on kyllä suomalaisissa missikisoissa. Muutamaan kertaan vuosien mittaan on sattunut, että bikinin yläosa ei ole kiireessä mennyt kohdilleen ja tissi on jäänyt pilkottamaan liiskautuneena kaarituen alta. Joku näyttää siitä saanut hyvän idean.

Mietinpä vain, että miltä näyttäisi tuollainen bikini, jos on kunnon saunatissit?
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️Amore

Kyllä on niin luonnollisen ::) näköiset pallerot ja vyötärö tällä KFC-perijättärellä.https://www.is.fi/viihde/art-2000005978460.html
All you need is Love

Muisto Keijo Kullervo

Tässä vielä linkki jossa kerrotaan siitä, mitä todella nuoret ihmiset saavat aikaan kun tarttuvat kitaroihin:

https://www.youtube.com/watch?v=DeGdJgWXJ6Q

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä."
  60x60x60 =216000

Hippi

No nyt on vähemmän hauskaa uutista tarjolla.

Surkea tapaus: Ritilästä pelastettu lehmä ei halua enää nousta ylös

Tapahtuma lyhykäisyydessään meni näin:
Lehmäraukan jalka jäi jumiin navetan lattian ritilään ja koko lehmäkin siinä kaatui. Isäntäväki joutui kutsumaan pelastuslaitoksen apuun, kun eivät saaneet itse jalkaa irrotettua ritilästä. Ammattiapu auttoi ja jalka saatiin irrotettua ritilästä, mutta lehmäpä ei nouse pystyyn. Liekö jalka sitten niin kivulias, että pitää parempana pötköllä? Sen varmaan pian saamme kuulla, kun paikalle kutsuttu eläinlääkäri on tutkinut tapauksen.

Tämä nyt on valtakunnan uutisena ja koko Suomi ja varmaan some jänittää lehmän kohtaloa.


Uutisessa ihmetytti sen sijaan, että toimittaja oli katsonut hyväksi antaa pienen eläinopin kertauksen:

Lehmä eli nauta on sorkkajalkainen eläin eli sorkkaeläin.
Se tarkoittaa, että raajan kärkiosassa ensimmäinen varvas on kehityksessä pysähtynyt, ja toinen ja viides ovat muita lyhyempiä ja muodostavat niin sanotut lisäsorkat eli kyntyset. Naudalla lisäsorkissa ei ole luita sisällä toisin kuin porolla ja sialla.
Kotieläinten kuten lehmien sorkat eivät navettaoloissa kulu luonnollisesti, joten niitä hoidetaan säännöllisesti. Usein jalkahoidon tekee ulkopuolinen sorkkahoitaja.

If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Norma Bates

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/0cb7f0cc-db7c-45e9-b0c1-9fe735d57157?fbclid=IwAR0CC0OrCJOe6pU-KAMEovaz0da8l3nS3x33dM3OEH1nCq1T7V3QYKacQSM

Jenni Haukio osallistuu innokkaasti lintujen pihabongaukseen - listasi omat havaintonsa kotipihalta

Pulu, varis, pullasorsa, rusakko, talitintti...