Kirjoittaja Aihe: Valtiopäämiehien arvojärjestys  (Luettu 638 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa ROOSTER

  • Kantapeikko
  • ****
  • Viestejä: 9851
  • Hän jolla on eniten pixeleitä!
Valtiopäämiehien arvojärjestys
« : Tammikuu 17, 2021, 00:06:53 »
Ajattelin laittaa valtionpäämiehet eri puolilla järjestykseen sen mukaan paljonko oman maan kansalaisia on menehtynyt hänen hallintonsa ansiosta/syystä.

Koska Kiina on yksi väkirikkaimmista maista Mao saattaa hyvinkin johtaa tilastoa

Lainaus käyttäjältä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kulttuurivallankumous#Väkivaltaisuudet
Ihmissyönti
Kiinan kulttuurivallankumouksen ajan teloituksiin ja mellakointiin 1960-luvulla liittyy useita raportoituja kostokannibalismiksi luokiteltavia ihmissyöntitapauksia.[24] Monissa näistä tapauksissa yhteisöllisen raivon ja joukkopsykoosin vallassa toiminut joukkio lynkkasi kommunistisen järjestelmän viholliseksi luokitellun ihmisen, repi tämän palasiksi ja söi.[24] Joskus ihmisruumista sekoitettiin porsaanlihaan, ja eräässä tapauksessa oppilaat valmistivat tappamastaan opettajasta pata- ja laatikkoruokia.[24]

Olisiko Stalin kakkonen?

Eri lähteet ovat päätyneet erilaisiin uhrimääriin. Myöhemmin on esitetty laskelmia, joiden mukaan vuosina 1937–1939 olisi teloitettu noin 786 000, mutta toisten lähteiden mukaan hieman alle kaksi miljoonaa ihmistä olisi joutunut terrorin uhreiksi.[64][71]

Olisiko Hitler pronssilla?

Holokaustin yhteydessä surmattiin miljoonittain muitakin natsien heikompana ihmisaineksena pitämiä ihmisiä kuten slaaveja, romaneja ja kehitysvammaisia.

Tässä ei siis ole otettu huomioon sodissa kuolleita.

Miten korkealle nousevat covid-19 denialistit?
Yleinen mielipide on aina väärässä.

a4: Minulla on sellainen kokemus että kaikki vähänkin älykkäät laitteet jumiutuvat itsekseen, ennemmin tai myöhemmin ja jotkut useammin.
Omakin pää.

Gerardo: ”Viidakko on äiti, eikä äitiä voi myydä tai ostaa. Äitiä voi vain suojella.  HS

Poissa urogallus

  • Kantapeikko
  • ****
  • Viestejä: 2384
Vs: Valtiopäämiehien arvojärjestys
« Vastaus #1 : Tammikuu 17, 2021, 00:14:40 »
Ajattelin laittaa valtionpäämiehet eri puolilla järjestykseen sen mukaan paljonko oman maan kansalaisia on menehtynyt hänen hallintonsa ansiosta/syystä.

No Natsi-Saksassa ainakin tapettiin lähinnä muita kuin oman maan kansalaisia. Osalta oli tosin viety kansalaisoikeudet ennen nitistystä.

Toki N-S oli suurin syyllinen Toisen maailmansodan syttymiseen, joten sikäli aika monta miljoonaa sakuakin päätyy Aatun bodycountiin. Mutta sen rajasit ulkopuolelle.