Kirjoittaja Aihe: TÄRKEÄÄ: asiaa rekisteröintisopimuksesta ja yleisistä kirjoitusohjeista  (Luettu 1923 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Lenny

  • Kantapeikko
  • ****
  • Viestejä: 1188
  • Ylläpitäjä
Seuraava juttu on valitettavasti pakko vain tehdä.

Monet käyttäjät (ehkä n. 20 kappaletta, tarkalla määrällä ei niin väliä) eivät ole hyväksyneet rekisteröintisopimusta koska sellaista ei ensimmäisten päivien aikana yksinkertaisesti ollut (tai oli englanninkielinen, vielä paljon rajoittavampi sopimus, mutta en voi edellyttää suomenkieliseltä foorumilta sen hyväksymistä). En edes yritä esittää mitään selityksiä tälle valitettavalle asialle. Foorumin alku oli hektinen, ja moni asia on jouduttu tekemään jälkikäteen. En voi esittää kuin valitteluni ja toivomukseni siitä, että kestätte vielä pienen hetken.

Niin, siis jos et ole kyseiseen pieneen kirjoitukseen törmännyt rekisteröintivaiheessa, pyydän ystävällisesti, että käytät muutaman minuutin ja luet sen huolellisesti. Jos et pysty hyväksymään ehtoja, otathan yhteyttä YV:llä.

Toinen oleellinen asiaan liittyvä kirjoitus, joka on on lisätty foorumille jälkikäteen on yleiset kirjoittajan ohjeet.

Henkilökohtaisesti en toivo mitään muuta niin paljon foorumi osalta kuin sitä, että tämä alkuvaiheen byrokratia jo olisi ohi. Vielä kerran, pahoitteluni.
(Humans) are large, expensive to maintain, difficult to manage, and they pollute the environment. It is astonishing that these devices continue to be manufactured and deployed.
-- Kaufmann, Perlman, Spenciner