Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Kuuba

Aloittaja ROOSTER, heinäkuu 12, 2021, 09:54:14

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ROOSTER

Kolmekymmentä vuotta sitten Neuvostoliitto hajosi ja aiheutti melkoisen ketjureaktion. Hajoamisen saivat lopulta aikaan sunnuntaimielenosoitukset joissa vastutustettiin sen aikaista menoa.

Tulee dejavu, kun lukee uurtisia Kuubasta.

Lainaus käyttäjältä: https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/kuubassa-tuhannet-ihmiset-ovat-l%c3%a4hteneet-kaduille-osoittamaan-mielt%c3%a4%c3%a4n-maan-kommunistihallintoa-vastaan/ar-AAM28pgAFP

Kuubassa tuhannet ihmiset ovat ottaneet osaa harvinaisiin kommunistihallinnon vastaisiin mielenosoituksiin. Mielenosoittajien joukot ovat marssineet useiden kaupunkien läpi vaatien vapautta sekä loppua diktatuurille. Samaan aikaan maan presidentti Miguel Diaz-Canel on kehottanut tukijoitaan uhmaamaan mielenosoittajia.

Vanhan kaavan mukaan, toteutuessaan vallanmulllistus Kuubassa vetäisi Etelä-Amerikan maita mukanaan ja ehkä jopa Pohjois-Korean.

Kuuba on taloudellisessa mielessä vaikeassa paikassa, päävientituotteiden kuten sokerin ja sikarin maine on laskussa. Turismi voi olla taloudelle pelastus mutta ympäristölle ja henkiselle tilalle kauhistus.
Yleinen mielipide on aina väärässä.

a4: Minulla on sellainen kokemus että kaikki vähänkin älykkäät laitteet jumiutuvat itsekseen, ennemmin tai myöhemmin ja jotkut useammin.
Omakin pää.

Gerardo: "Viidakko on äiti, eikä äitiä voi myydä tai ostaa. Äitiä voi vain suojella.  HS

Toope

https://www.verkkouutiset.fi/haluan-lopun-kommunismille/#32576881
On hämmentävää, kuinka tuo friikkihallinto on kyennyt pyristelemään näin pitkään?