Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Islam ja seksuaalisuus

Aloittaja Norma Bates, heinäkuu 25, 2021, 10:08:02

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Norma Bates

Aioin laittaa otsikokkoon "homoseksuaalisuus", mutta olkoon otsikko nyt noin, niin mahtuu enemmänkin matskua saman otsikkeen alle, jos tarvis.

Räsäskästä oli taas jotain mussutusta jossain päin nettiä, ja jälleen kerran tuli mieleeni että on se jännä ettei ketään kiinnosta mitä ns. islam-illassa oli sanottu homoseksuaalisuudesta. Googletin asiaa ja mahdollisimman neutraalin artikkelin löytääkseni päädyin Wikipediaan. Ja siellähän heti sanotaan näin:

Suomessa runsaasti keskustelua herätti YLE:n islam-ilta 29.10.2013. Suorassa lähetyksessä Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpour kertoi, että šaria määrää kuolemantuomion homoseksuaalisuudesta, jos neljä silminnäkijää voi todistaa tapahtuneen.[24] SETA ja eräät muut tahot katsoivat, että lausuntoa käytettiin väärin perustein kritiikkinä muslimeja vastaan. Arvostelun mukaan homojen tappaminen ei todellisuudessa kiinnostanut kaikkia niitä poliitikkoja, jotka nostivat siitä hälyn. Sen sijaan Bahmanpourin toteamusta hyödynnettiin tekosyynä hyökätä islamia vastaan.[24][25]

Voi hellandyydeli! SETA heti automaattisesti muslimien puolella. Ei automaattisesti homojen puolella. Ja että tekosyy islamia vastaan hyökkäämiseen? Tarvitaanko semmoiseen jotain tekosyitä kun halutaan osoittaa että joku uskonto on huono asia ihmiskunnalle? K-uskonnon arvostelussa ei kukaan ole uskaltanut enää aikoihin, jos koskaan, käyttää sanaa "tekosyy".

Mutta asiaan, eli islamiin ja homouteen, nyt siis ainakin tämän postauksen osalta.

Islamilaiset näkemykset homoseksuaalisuudesta perustuvat Koraanin kirjoituksiin sekä Profeetta Muhammedin opetuksiin sellaisina kuin ne on kirjattu islamilaisiin hadith -kokoelmiin. Homoseksuaalisia tekoja pidetään yleensä syntinä, sillä islam kieltää avioliiton ulkopuoliset suhteet.[1] Anaaliyhdyntä myös avioliitossa on ehdottomasti kielletty.[2]

Jos nämä ovat ne keskeiset ongelmat, niin sittenhän voi tehdä niin että homot menevät keskenään naimisiin ja harjoittavat vain oraaliseksiä. Problem solved!

Mutta joku imaami on ajatellut vähän pidemmälle ja kuvitellut irstaassa päässään naisia keskenään, joten hän on huomauttanut että lesbous naisten välillä on aviorikos (kts. Wiki). Miten se voi olla jos naiset eivät ole kenenkään toisen kanssa entuudestaan naimisissa? Jälleen: naiset voisivat mennä keskenään naimisiin ja happy ever after. Mutta skenaario on varmaan kammottava, koska islamissa naisen on aina oltava jonkun miehen päällepäsmäröinnin alla, ja jos se tyranni ei ole isä eikä veli, niin sitten se on aviomies. Ja eihän se nyt käy että olisi kaksi aviovaimoa. Kääk.

Mites sitten muunsukupuolisuus?

Muihin sukupuoliin islam suhtautuu kielteisesti. Profeetta kirosi naismaiset miehet ja miesmäiset naiset. Profeetta kirosi myös miehet, jotka pukeutuvat naisiksi ja naiset, jotka pukeutuvat miehiksi. [13][14]

On näemmä pänninyt jo vallan itseään profeettaa. Herää kysymys että onko näitä ristiinpukeutujia sitten ollut oikein pilvin pimein, että ukko on näistä ylipäätään saanut päähänsä raivostua? Jos muunsukupuolisuus tai transsukupuolisuus tai transvestismi ovat ns. totta, niin tottahan tällaisia yksilöitä on ollut kautta aikain. Ja prempi olisi kun uskonnot sopeutuisivat heihin, eikä niinpäin että heitä yritetään sopeuttaa uskontoihin. Mistä ei ikinä seuraa mitään hyvää.

Mutta iik:

Persialaisen kirjallisuuden dosentti Henri Broms on todennut, että rakkaus ilmestyi vahvana teemana persialaiseen kirjallisuuteen 800-luvulla. Islamilaisessa mystiikassa rakkaus kohdistui Jumalaan, mutta Persiassa se alkoi kohdistua "parrattomaan". Myös arabien suurin lyyrikko Abu Nuwas kirjoitti rakkausrunoja etenkin nuorille miehille (mudhakkarāt). Klassisesta persialaisesta kirjallisuudesta on Bromsin mukaan "vaikea löytää rakkausrunoilijoita, jotka puhuisivat muista kuin pojista". Bromsin mukaan runojen homoerotiikkaa selittää naisten vähätelty asema islamissa. Hänen mukaansa homoseksuaalisuuden hyväksyminen katosi islamilaisesta maailmasta vasta eurooppalaisten ja wahhabiittien vaikutuksesta 1920-luvulta lähtien. [23]

Eli mitä suuremmin miehet halveksuvat naisia, sitä enemmän heitä alkaa homottamaan. Ei voi saada kaikkea. Ei voi saada maailmaa jossa naiset ovat eläintäkin alemmassa asemassa ja silti ollaan kaikki niin heteroja että.

Lainaukset:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Homoseksuaalisuus_ja_islam

a4

#1
Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - heinäkuu 25, 2021, 10:08:02
Räsäskästä oli taas jotain mussutusta jossain päin nettiä, ja jälleen kerran tuli mieleeni että on se jännä ettei ketään kiinnosta mitä ns. islam-illassa oli sanottu homoseksuaalisuudesta. Googletin asiaa ja mahdollisimman neutraalin artikkelin löytääkseni päädyin Wikipediaan. Ja siellähän heti sanotaan näin:

Suomessa runsaasti keskustelua herätti YLE:n islam-ilta 29.10.2013. Suorassa lähetyksessä Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpour kertoi, että šaria määrää kuolemantuomion homoseksuaalisuudesta, jos neljä silminnäkijää voi todistaa tapahtuneen.[24] SETA ja eräät muut tahot katsoivat, että lausuntoa käytettiin väärin perustein kritiikkinä muslimeja vastaan. Arvostelun mukaan homojen tappaminen ei todellisuudessa kiinnostanut kaikkia niitä poliitikkoja, jotka nostivat siitä hälyn. Sen sijaan Bahmanpourin toteamusta hyödynnettiin tekosyynä hyökätä islamia vastaan.[24][25]

Voi hellandyydeli! SETA heti automaattisesti muslimien puolella. Ei automaattisesti homojen puolella. Ja että tekosyy islamia vastaan hyökkäämiseen? Tarvitaanko semmoiseen jotain tekosyitä kun halutaan osoittaa että joku uskonto on huono asia ihmiskunnalle?

...

Lainaukset:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Homoseksuaalisuus_ja_islam
Lainauksen viite numero [24] kyseisestä wikilinkistä:

Viitteestä [24] lainattua:
Myös suomalainen ihmisoikeus- ja sosiaalialan kansalaisjärjestö Seta Ry on ilmoittanut uutiskirjeessään pitävänsä Bahmanpourin lausuntoa sietämättömänä. Järjestö kuitenkin kirjoittaa, että Bahmapourin lausuntoa on käytetty väärin perustein muslimeja vastaan.
- Onneksi hyvin harva ihminen haluaa tai ajaa sharia-lakia Suomeen tai muuallekaan. Islam-illassakin tämä oli yksittäisen ihmisen näkemys sharia-lain teologisesta vaatimuksesta, eikä kuvasta muslimien näkemyksiä yleisesti. Julkisessa keskustelussa hänen lausuntojaan on kuitenkin jo käytetty yleistyksiin muslimien ajattelusta.
Kohua herättänyt imaami on taas kertonut Uuden Suomen haastattelussa (30.10.), että hänen puheenvuoronsa ymmärrettiin väärin. Bahmanpourin mukaan hän ei kannata sharia-lain käyttöönottamista Suomessa.
- Suomalaisena voin todeta, että Suomessa pitää noudattaa Suomen lakeja. Mitä muissa maissa tehdään, se on niiden asia.
Nuoren imaamin mukaan hänen sanojaan on vääristelty ohjelman jälkeen.
- Persut vääntelivät asian sellaiseksi, että pelkästä homoudesta tulee kuolemantuomio, mutta ei se todellakaan ole näin missään tapauksessa, Bahmanpour kertoi verkkojulkaisu Uudelle Suomelle.

https://yle.fi/uutiset/3-6913502

Tuosta Ylen linkistä vielä aiheen kiinnostavuudesta tuoreeltaan vuonna 2013:
Ajankohtaisen kakkosen Islam-ilta herätti toden teolla nettikeskustelijat. Sosiaalisessa mediassa kärkeen on noussut varsinkin islamin suhtautuminen seksuaalivähemmistöihin.
Räsäsen keissi on ollut tuoreeltaan tänä vuonna 2021 samanlainen keskustelun herättäjä.

Räsäsen kommentti, vieläpä sisäministerinä, Raamatun asettamisesta lakien yläpuolelle eroaa kyseisen imaamin kommentista "Suomalaisena voin todeta, että Suomessa pitää noudattaa Suomen lakeja" ratkaisevalla tavalla.
Sisäministeri Päivi Räsänen (kd) asettaa Raamatun lain yläpuolelle.
Kansanlähetyspäivillä viime lauantaina puhunut poliisiministeri rohkaisi kuulijoitaan tottelemaan Jumalaa, vaikka samalla tulisi rikkoneeksi lakia.
- Kaikilla meillä on tullut eteen tilanteita, joissa joudumme miettimään, rohkenemmeko toimia vastoin yleistä mielipidettä tai normia, porukan painetta tai jopa lakia, jos nämä ovat Jumalan sanan vastaisia, juhlateltassa puhunut Räsänen alusti.
- Raamatussa kuitenkin sanotaan, että "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä". Sanomisen tila kapenee, jos emme tätä oikeuttamme käytä, Räsänen jatkoi.

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2013071017247352
Maallisesta näkökulmasta katsottuna voidaan kysyä kumpi kommentti on uskonnollisesti maltillisempi, kyseisen imaamin vai Räsäsen?
Pitäisikö Räsästä kutsua vihasaarnaakaksi?

Myös Räsäsen näkemys oli yksittäisen ihmisen näkemys: https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2013071117252662

Norma Bates

Siispä kiihdytyskilpailut aavikkouskontojen fanaattisimpien seuraajien välille...  :P Mutta jos ajatellaan että yksittäisen uskonoppineen sanomisia käytetään "väärin" kaikkia muslimeja vastaan, niin käytetäänhän Räsäsenkin sanomisia väärin ja vastaan, nimittäin kirkkoa vastaan. Kristityistä tuskin voidaan puhua, koska keskivertokristitty tässä maassa ei ole mikään uskovainen, vaan ihan vaan tyyppi joka tykkää käydä kastamassa kakaransa kirkossa ennen tai jälkeen sen kun on viettänyt häänsä kirkossa.

Kirkollahan tuskin on semmoista linjaa kuin Räsäsellä.

Toope

Islam on sitä, mitä tekee. Ei, mitä väittää esittävänsä. Kristillisyys on sitä, mitä tekee, ei mitä väittää.
En ymmärrä islamin apologetismia, ei se tarvitse anteeksipyyntelyä, se tarvitsee kritiikkiä, kuten me olemme kritisoineet kristillisyyttä.

Kaikki ideologiat ja uskonnot tarvitsevat rankkaa kritiikkiä ja kyseenalaistamista.
Kritiikistä selviytyminen kertoo, onko noista johonkin!

Norma Bates

Egyptissä on ainakin männävuosina harjoitettu prostituutiota sillä tavalla että mies menee avioliittoon tytön kanssa raiskailujen ajaksi, ja sitten ottaa avioeron.

Mitenkähän menettelevät jos yhden yön liitosta tulee raskaaksi? Eihän ehkäisyäkään ilmeisesti käytetä, koska Muhammedin mukaan sikiintyminen on ins Allah.

Montako kertaa tytärtään voi parittaa ja se on vielä ok, kunhan on menty naimisiin? Onko avioerojen määrällä ylärajaa noin ylipäätään islamissa?

Jos ei, niin nuorethan voisivat paritella keskenään sen minkä lystäävät, kunhan avioituvat joka aktin edellä. Koska näin ei tapahdu, luulen että vanhempia todellakin ärsyttää että jälkikasvulla olisi oma tahto ja omistusoikeus omaan kehoonsa.

Toope

En minä homoista/queer-porukasta tykkää, mutta hyväksyn. Ihmisillä on oikeus olla, mitä ovat.
Queertyrkytyksestä en pidä, koska ihmisillä on oikeus olla ilman noita. Jättäkää lapset Please ulos...

Norma Bates

Menköön nyt tähän ketjuun, kun kaikki mikä naisia koskee on kuitenkin islamin silmissä seksuaalista.

https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000008974350.html

Omer on aktiivinen jäsen Buraq ry:ssä, joka on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvien muslimien ja muslimitaustaisten henkilöiden etujärjestö. Hän myös esimerkiksi ideoi ja järjesti muslimitaustaisille ensimmäistä kertaa Suomessa oman paikan Pride-kulkueeseen.

Yksi Omerin omassa uskonnollisessa yhteisössään kokemista epäkohdista on hänen mielestään se, että ihmisiä kohdellaan lähtökohtaisesti sukupuolen edustajina eikä toisina uskovaisina tai ihmisinä.

Omer kannattaa islamin modernisointia ja sitä, että muslimit omaksuvat uusia tapoja seurata islamia. Voi esimerkiksi olla muslimi ja kuulua seksuaalivähemmistöön tai päättää olla käyttämättä huivia.

OMERIN mukaan moni ihminen lakaisee keskustelun naisten aseman epäkohdista maton alle vetoamalla siihen väitteeseen, että kyse on kulttuurista eikä uskonnosta.

"Ajatellaan, että voidaan sulkea silmät, koska hei, se ei ole minun uskontoani vaan se on kulttuuria."

Omerin mielestä kulttuuri ja uskonto ovat kietoutuneet erottamattomasti toisiinsa. Hän ei väitä, etteikö olisi asioita, jotka ovat vain toista, mutta yleensä kyse on niiden yhteisvaikutuksesta.

"Naisten kaltoinkohtelua oikeutetaan Koraanin jakeilla. Miten voi väittää, että se on pelkkää somalikulttuuria, kun uskonnon läsnäolo on kiistämätöntä? Kun puhun epäkohdista, puhun väkivallasta, homofobiasta, eheytyshoidoista ja muista kamalista asioista. Onko uskonnon imago tärkeämpi vai se, että ihmiset saavat oikeutta?"

Omer on keskustellut aiheesta esimerkiksi Iranista, Turkista, Egyptistä ja Somaliasta kotoisin olevien naisten kanssa, joilla on vastaavia kokemuksia misogyniasta. Sanalla tarkoitetaan naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa asennetta, jota kuvaa yleisesti aliarvostus tai suoranainen viha.

"Onko meillä sama kulttuuri? Ei. Mikä meitä yhdistää? Islamilainen patriarkaatti."


Voitte olla varmoja että jatkossa aina kun joku alkaa päästämään islamia vastuuvapaudesta siinä mitä tulee naisten alistamiseen, ja vetoaa että kulttuurinen juttu, niin tulen takertumaan tähän mitä olen nyt omakohtaisesti lukenut naiselta joka on kasvanut sellaisen kulttuurin parissa jota voidaan nimittää islamilaiseksi.

Yksi syy miksi haluan ne uskonnollisista syistä käytetyt hunnut ja muut huivit hittoon edes Suomessa voisikin olla se, että olisihan se pirun mielenkiintoista nähdä mitä oikeasti on joku ei-suomalainen kulttuuri josta on riisuttu uskonnon vaikutus pois. Mitä ON somalikulttuuri? Tai irakilainen? Ilmeisesti irakilainen kulttuuri on maallistuneempi kuin somalialainen?


Socrates

Enpä Koraania juuri tunne, mutta joskus olikohan Khomeinin aikoihin jossain siteerattiin miten muslimin pitää toimia, jos naimisen aikana menee kärpänen suuhun tai sieraimeen. Oli niin maan perusteelliset ohjeet riippuen mm missä vaiheessa toimitusta kärpänen yllättää.

Ilmeisesti siellä päin on kärpäsiä paljon enemmän. Ei täällä tommosta nyt vähän väliä satu ::).
Kantapaikan meininki: ensin vedetään peffaan ja sitten pidetään verkikekkerit.

a4

Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - elokuu 16, 2022, 08:01:01
...olisihan se pirun mielenkiintoista nähdä mitä oikeasti on joku ei-suomalainen kulttuuri josta on riisuttu uskonnon vaikutus pois. Mitä ON somalikulttuuri? Tai irakilainen? Ilmeisesti irakilainen kulttuuri on maallistuneempi kuin somalialainen?
Tai mitä oikeasti on joku suomalainen kulttuuri josta on riisuttu uskonnon vaikutus pois. Mitä ON suomikulttuuri?

Toki suomikulttuuri uskontoineen on elintason kasvaessa maallistunut nopeasti ja irtaantumassa epävirallisesta valtionuskonnostaan, pohjolan Iranin statuksestaan.

Suomessa evankelis-luterilainen kirkko ja ortodoksinen kirkko ovat Tilastokeskuksen mukaan valtionkirkkoja...  https://fi.wikipedia.org/wiki/Valtionuskonto

Norma Bates

Lainaus käyttäjältä: Socrates - elokuu 16, 2022, 16:25:26
Enpä Koraania juuri tunne, mutta joskus olikohan Khomeinin aikoihin jossain siteerattiin miten muslimin pitää toimia, jos naimisen aikana menee kärpänen suuhun tai sieraimeen. Oli niin maan perusteelliset ohjeet riippuen mm missä vaiheessa toimitusta kärpänen yllättää.

Ilmeisesti siellä päin on kärpäsiä paljon enemmän. Ei täällä tommosta nyt vähän väliä satu ::).

Kai ne kärpäset pörrää ympärillä mikäli jätkä ei viitsi peseytyä koska hänet on Allahin tahdosta(?) ympyriäisesti leikelty.

Toope

Uskonnoilla on aina vähän ongelmaa seksuaalisuuden ja suvunjatkamisen suhteen, koska uskonto perustuu osin tuohon ajatteluun.
Ei sinänsä paha, koska kyllähän suvunjatkamista tuleekin valvoa. Afrikassa uhka väestö kasvaa moninkertaiseksi tämän vuosisadan aikana, jotakin tulisi tosiaan tehdä, jotta ei kasvaisi!
Mitenkäs estät?
Länsimaissa kulttuurikehitys on rajoittanut väestönkasvua, estääkö jokin tuota Afrikassa? Kulttuurikehitys se ainakaan ei ole!

Norma Bates

Katsoin taannoin dokumentin tanskalaisesta naisesta joka on ryhtynyt ominpäin (pienen piirin tukemana) imaamiksi. Hänen äitinsä suomalainen uskovainen kristitty, ja isänsä syyrialainen uskovainen muslimi. Jäi mielikuva että naisen aviomieskin oli ensialkuun tukenut hanketta naisille tarkoitetusta moskeijasta, mutta sitten päättikin jääräpäisesti että vaimon pitää valita moskeijan ja perheensä väliltä, jolloinka heille tuli ero. (Ohjelmassa nainen oli kuitenkin lastensa huoltaja, ja muslimiperinteessähän lapset kyllä jäävät aina aviomiehelle.)

Heti kun moskeija oli saatu pusattua, alkoivat eri uskontokuntia edustavat parit ottaa yhteyttä ja pyytää avioliittoon vihkimistä. Ilmeisesti ongelmaa ei olisi ollut jos pareissa aina mies olisi ollut muslimi ja nainen kristitty, mutta toisinpäin asia olikin kinkkinen, ja naisimaami sai siitä huutia että kehtasi vihkiä liittoon musliminaisia ja kristittyjä miehiä. Nainen perusteli että Koraanissa sanotaan että muslimin on etsittävä uskova puoliso. En muista sanottiinko sitä suoraan, mutta uskovahan voi olla aivan yhtähyvin uskova kristitty tai uskova juutalainen, eli siis monoteistisesti uskova, eli "uskova" sinänsä ei välttämättä tarkoittaisi muslimia.

Seuraava pähkinä purtavaksi olikin sitten homoliitot, koska homoparit ottivat yhteyttä. Moskeijan jäsenet pähkäilivät että eivät voi näitä vihkiä, koska siitä tulee jo liikaa sanomista. Naisimaami päätyi sitten pitämään puheen homoparin häihin (toinen osapuoli oli kai hänen tuttunsa), mutta ei varsinaisesti vihkinyt heitä.

Tuli sellainen ajatus että muslimit vastustavat naisimaameja juuri sen vuoksi että sitä kautta sitten seksuaalisuus muuttuu vapaammaksi... En tiedä oliko naisimaami ITSE ajatellut heti alussa että joo tottakai vihin kaikki uskontojen sekaparit ja homoparit, vai oliko niin että nämä pariskunnat itse päättivät että koska nyt on naisimaami, niin tottahan tämä on suvaitsevaisempi heitä kohtaan kuin miesimaami.

Sitten oli tietysti näitä tavanomaisia keissejä että muslimimies ei suostunut antamaan vaimolleen avioeroa, koska oli hauskempaa olla kusipää ja leipoa muijaa lättyyn. Jäi vähän hämäräksi mitä uskonyhteisö sanoi siitä että naisimaami näitä eroja jakeli. Kun eivät kerta miesimaamit suostuneet moiseen.

Jälleen kerran tuli mieleen että ei korppi korpin silmää noki, eli vaikka olisi miten paska- ja pahapäinen mies, niin aina hänelle löytyy tukijoita muista miehistä. Minusta tuo on vähän homoa, kuten olen ennenkin antanut ymmärtää. Mutta oikeastihan siinä on tietysti kyse omien "oikeuksien" turvaamisesta, eli jos tukee perheväkivaltaa harjoittavaa miestä, pidättää näin itselleenkin oikeuden harjoittaa samaa ratkiriemukasta harrastusta.

Jokatapauksessa ohjelmaa katsoessa tuli sellainen go for it -olo, ja fiilis että olisivatpa kaikki muslimit ja varsinkin imaamit tällaisia kuin tämä nainen. Ei minua haittaa sinänsä jos joku on uskovainen, kunhan hän sitten käyttäytyy hyvin muita kohtaan.

Sitä en tiedä kuinka kauan juutalaisilla on ollut naisrabbeja, ja onko näitä kaikkialla. Ainakin USA:ssa ilmeisesti on. Millä tavalla yksikään uskontokunta on siitä kärsinyt mitenkään että pappeus koskee myös naisia? En minä vaan keksi.

Norma Bates

https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000009204956.html

Qatarissa usutetaan homoja ilmiantamaan homoja. Onhan se niin kamalaa jos muna lipsahtaa pikkutytön vaginan sijasta aikuisen miehen perseeseen.

Socrates

^ Jos pyllyhommat kiinnostaa, niin pegging voisi olla sun juttu. Siitä oli just Iltalehdessä kehuva artikkeli, mutta se oli maksumuurin takana.
Kantapaikan meininki: ensin vedetään peffaan ja sitten pidetään verkikekkerit.

MrKAT

Lainaus käyttäjältä: Socrates - marraskuu 17, 2022, 18:08:52
^ Jos pyllyhommat kiinnostaa, niin pegging voisi olla sun juttu. Siitä oli just Iltalehdessä kehuva artikkeli, mutta se oli maksumuurin takana.
TV:ssä yksi homo kertoi saaneensa elämänsä orgut kun oli alempana ja partneri tunkeutui peräreikään niin että vehkeensä hioi prostatan (eturauhasen) seutuvilta jyystäen.

  Tiedejulkaisu näyttäis niinku tukevan:
The orgasm induced through deep prostatic massage is thought to be different from the orgasm associated direct penile stimulation. Although penile stimulation orgasms are associated with 4–8 pelvic muscle contractions, prostatic massage orgasms are associated with 12 contractions. Prostatic massage orgasms are thought to be more intense and diffuse than penile stimulation orgasms, but they require time and practice and are not liked by many men (20, 26, 27).
- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4896089/

Tästä saisi lyhenteen:
PMO =Prostatic Massage Orgasm joka on erilainen kuin normaali orggu ja pitempi, enempi orggu-kouristeluja. Mutta kaikki ei tykkää.

Herää kysymys että kun lääkäri tutkii miehiltä takaa kosketellen onko laajentunut eturauhanen että lähtiskö uhrilta ulvahtaen orggu samalla käyntiin? Julkaisu vihjaa että saisi hinkata pitkään, lyhyt kokeilu ei riittäne.
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.