Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Terrorismi

Aloittaja Renttu, maaliskuu 15, 2019, 12:55:17

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Aave

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - joulukuu 23, 2023, 16:50:00Jaakko Viljanen @ViljasenJaakko
Saksan poliisin mukaan selvästi suurin osa antisemitistisestä väkivallasta ja muusta antisemitistisestä viharikollisuudesta on luonteeltaan oikeistolaista. Saksan vasemmisto syyllistyy antisemitistisiin rikoksiin vain hyvin harvoin.
Mikä yllätys tämä on, kun Saksassa myös islamistien tekemä väkivalta ja tuhotyöt niputetaan "oikeistolaiseksi". Laitoin tänne jo Europolin terrorismiraportin, johon verrattuna suomalaisen Viljasen mielipiteilyt ovat luokkaa kissanpaska.
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

Aave

Ranskassa ilmoitettiin korkean tason terroriuhka vuodenvaihteelle:

France warns of 'very high' terror threat on New Year's Eve (The Telegraph).

Tämäkään tilanne ei edusta äärioikeistoa, vaan se on "Vapaan Palestiinan" riemusta aiheutuvaa. Koko maan tasolla Ranska mobilisoi kaduille yli 90 000 poliisia ja santarmia.

Artikkelissa käydään läpi samalla Saksan tilannetta, ja sielläkin mobilisoidaan suuret määrät poliiseja mahdollisten terrori-iskujen vuoksi. Joulun alla kävi ilmi suunnitelma iskeä Kölnin katedraaliin.

Synagoogia joudutaan vartioimaan joka tapauksessa 24/7.
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

Hayabusa

Lainaus käyttäjältä: Aave - joulukuu 30, 2023, 16:20:29Tämäkään tilanne ei edusta äärioikeistoa, vaan se on "Vapaan Palestiinan" riemusta aiheutuvaa. Koko maan tasolla Ranska mobilisoi kaduille yli 90 000 poliisia ja santarmia.

Suomeen suhteutettuna tuo tarkoittaisi, että joka ikinen poliisi poliisiylijohtajaa myöten olisi uudenvuodenaattona katupartiossa. Eikä taitaisi ihan riittääkään.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

Aave

Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - joulukuu 30, 2023, 16:59:57Suomeen suhteutettuna tuo tarkoittaisi, että joka ikinen poliisi poliisiylijohtajaa myöten olisi uudenvuodenaattona katupartiossa. Eikä taitaisi ihan riittääkään.
Jep. Tästä oli näköjään uutisoitu nyt kotimaisessakin mediassa, Uudessa Suomessa ja Suomenmaassa käytettiin samaa lähdettä.

Berliinissä ei myönnetty lupaa uudeksi vuodeksi suunnitellulle pro-Palestiina -miekkarille (DW).

Olen ollut viettämässä uutta vuotta Berliinissä, samoin erinäisiä vappuja siellä.

Tietyissä kaupunginosissa kaupunki muuttuu uutena vuotena sotatantereeksi ja oikein naurattaa, kun Suomessa jotkut itkevät ilotulitteista aiheutuvaa pauketta ja muuta riesaa. Siellä ammutaan kerrostaloista kaduille, ja kaduilla olevat ampuvat kerrostaloihin; kaikkien ilotulitesota kaikkia vastaan, ja eräänkin kerran kun jouduin pikkutunneille kulkemaan siellä hieman myöhemmin paikasta A paikkaan B, niin kahlasin kirjaimellisesti polviani myöten rakettien ja pommien jäljiltä olevassa paperimassasilpussa. Ihan älytöntä. Autoja Berliinissä ei polteta uunnavuonna niin paljon kuin vappuisin, mutta Pariisissa autojen tuhopoltot uutena vuotena ovat jo perinne. Huomenna siellä palaa taas todennäköisesti satoja autoja. Berliinissä tuhopoltetaan autoja ja kadunvarsiliikkeitä erityisesti vappuna, Kreutzbergin kaupunginosassa riekkuvat vasurit ja anarkomarkot pitävät siitä huolen.
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

Toope

Hassuahan tuossakin oli, ettei mitään mielenosoituksia syntynyt, kun Hamas murhasi 1200 israelilaista. Mielenosoitukset syntyivät, kun Israel vastasi... !!!


Toope

Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - joulukuu 30, 2023, 16:59:57
Lainaus käyttäjältä: Aave - joulukuu 30, 2023, 16:20:29Tämäkään tilanne ei edusta äärioikeistoa, vaan se on "Vapaan Palestiinan" riemusta aiheutuvaa. Koko maan tasolla Ranska mobilisoi kaduille yli 90 000 poliisia ja santarmia.

Suomeen suhteutettuna tuo tarkoittaisi, että joka ikinen poliisi poliisiylijohtajaa myöten olisi uudenvuodenaattona katupartiossa. Eikä taitaisi ihan riittääkään.
Ranska on jo hajoava yhteiskunta siirtolaisuutensa vuoksi.

Toope

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - joulukuu 23, 2023, 16:50:00Jaakko Viljanen @ViljasenJaakko
Saksan poliisin mukaan selvästi suurin osa antisemitistisestä väkivallasta ja muusta antisemitistisestä viharikollisuudesta on luonteeltaan oikeistolaista. Saksan vasemmisto syyllistyy antisemitistisiin rikoksiin vain hyvin harvoin.------
Nuo taulukot ovat peräisin EU:n perusoikeusviraston raportista. Raportin perusteella näyttää valitettavasti siltä, että mikään muu EU-maa kuin Saksa ei tilastoi antisemitistisiä viharikoksia tekijän taustan mukaan.
     http://fra.europa.eu/fi/publication/2023/antisemitism-overview-2012-2022

 - https://twitter.com/ViljasenJaakko/status/1738500674525319472

Tuohan on täyttä valhetta. Pääosa juutalaisvastaisuudesta tulee islamin ja vasemmiston taholta.

MrKAT

Lainaus käyttäjältä: Toope - joulukuu 30, 2023, 20:17:35Tuohan on täyttä valhetta. Pääosa juutalaisvastaisuudesta tulee islamin ja vasemmiston taholta.
Miksi sinun pitää valhetella jatkuvasti, ideologia sokaisee? Eipä näy sinulta numerotietoja kunhan kuset ja syljet propagandaa ilman mitään tilastotieteellisempää faktapohjaa.
Kulta-kelaani etsivät jo Kela-etsivät, kelaa sitä senkin etsivä etsivä!

Hayabusa

Lisää "äärioikeistolaisia" saksalaisia.

Lainaus käyttäjältä: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010090973.htmlSaksassa pidätettiin 3 ihmistä hyökkäyksen suunnittelusta Kölnin tuomiokirkkoon

Pidätetyillä uskotaan poliisin mukaan olevan yhteys jouluaattona pidätettyyn tadzhikkiin. Bild-lehden mukaan hän sekä kolme Itävallassa jouluaattona pidätettyä tadzhikkia olisivat pyrkineet tekemään iskuja äärijärjestö Isisin Afganistanin-haaran Isis-K:n puolesta.

Saksan tiedustelupalvelu varoitti marraskuussa, että islamististen hyökkäysten riski on Israelin ja Hamasin välisen konfliktin vuoksi suurempi kuin pitkään aikaan.

Eivät nämä terot ainakaan sympatiapisteitä yritä kerätä.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

Aave

Viime vuoden loppua kohden torpattiin useita terroristi-iskuja Euroopassa, kuin myös tämän vuoden puolella. Suomessa käydään uuden presidentin vaalikamppailun loppuhöyryjä; Haaavistolta on kysytty vaalitenttien yhteydessä myös al-Holista tänne tuoduista terroriristeista ja heidän lapsistaan. Pekan puheista sai turhankin auvoisen kuvan siitä, kun nyt he ovat Suomessa  "turvassa". Oleellisempi kysymys Pekalle olisi ollut, että ovatko kantasuomalaiset turvassa? Näistä tuoduista lapsosista kukaan ei edes muuten puhu suomea.

Supo: Uhka-arvio al-Holin naisista ei ole muuttunut – Pekka Haaviston kommentista voi saada toisen kuvan (Mtv3):

"Supo arvio jo vuonna 2019, että Suomeen palanneet naiset tulevat todennäköisesti jatkamaan terroristista toimintaansa ja myös heidän lapsensa voivat olla uhka Suomen turvallisuudelle.

– Suojelupoliisin arvio ei ole muuttunut. Syyrian ja Irakin konfliktialueelta palanneet muodostavat mielestämme yhä uhkan muun muassa konfliktialueella muodostuneiden yhteyksien ja verkostojen vuoksi, Supo kirjoitti maanantaina vastauksessaan MTV Uutisille".


Tuoreena uutisena al-Holin leiriltä:

Yazidi woman held by IS for 10 years freed by Kurdish fighters in Syria (The Guardian).

24-vuotias jesidinainen saatiin siis pelastettua ISIS-mammojen hallusta al-Holista, oltuaan siellä vain 10 vuotta näiden orjana. Suurin osa leiristä on käytännössä näiden terroristien hallussa, vaikka sitä vartioidaan.

Minkähän ikäinen tyttö on ollut, kun Daeshin vangiksi jäi? Hänen on täytynyt jäädä vangiksi ennen leirille joutumista, on siis saattanut olla ehkä jotain 10-14 vuotias, kun joutui Daeshin raiskattavaksi ja orjuuttamaksi. Hänellä on nyttemmin kaksi lasta, joiden isä/isät ovat terroristeja:

"["They destroyed my life. I was sold and bought like a sheep," the woman said about the time she spent before being brought to al-Hawl in 2019. She added that at one point she was with six other women in the house of an older man called Abu Jaafar who used to beat her up if she rejected him"./i]
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

Toope

Haavistolle ei ole kunniaksi tuo islamismin symppaaminen. Hän järjesti ISIS-porukkaa Suomeen.

ROOSTER

Otin hieman liian suuren haukkauksen ja aloin pohtimaan maailmanpolitiikkaa ymmärtämättömän harrastajan näkökannoista lähtien.

Israel perustettiin, sinne muuttivat ensin keskitysleireiltä selvinneet ja vainotut juutalaiset. Siitä, mikä oli alunperin vissiin brittien idea, eivät alueella asuneet muslimit tykänneet.

Sen jälkeen on molemminpuolista vihaa kasvateltu ja kehitelty pitkin pitkää matkaa.

Nyt ollaan tilanteessa jossa Jemenin alueilta operoivat huthikapinalliset kertovat tukevansa palestiinalaisia iskemällä Israelia vastaan ampumalla ohjuksia esim. tanskalaisen varustamon konttilaivoihin ja nyttemmin jopa Punaisen meren rahtilaivoihin.

LainaaLannoitelastissa ollut rahtialus uponnut Punaisellamerellä
Rahtialus Rubymar vahingoittui huthikapinallisten iskussa ja on ollut kaksi viikkoa hylättynä Punaisellamerellä. Ympäristöjärjestö pelkää ekokatastrofia.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2a0b0026-b592-4eb4-b6ee-ac73007e5543

En pysty seuraamaan tapahtumaketjua loogisesti näin pitkälle. Onkohan tässä nyt oikeastaan lainkaan kyse itse asiasta, eli Israelin täysin ylimitoitetuista iskuista pakolaisleiriin josta taas tappajiksi kasvatettuja nuoria oli lähetetty kurkunleikkaajiksi ja raiskaajiksi rajan toiselle puolen surmaamaan ja terrorisoimaan israelilaisia.

Jos uskonnot lopetettaisiin, ihmishengen katsottaisiin aina olevan arvokas, niin pikkuhiljaa Israel-Palestiinakriisi voisi helpottaa, mutta mitä tehdä hutheille? Luultavasti heitä ei voida auttaa, liian paljon korjattavaa. Luoja heitä armahtakoon.
Yleinen mielipide on aina väärässä.

a4: Minulla on sellainen kokemus että kaikki vähänkin älykkäät laitteet jumiutuvat itsekseen, ennemmin tai myöhemmin ja jotkut useammin.
Omakin pää.

Gerardo: "Viidakko on äiti, eikä äitiä voi myydä tai ostaa. Äitiä voi vain suojella.  HS

Toope

Lainaus käyttäjältä: ROOSTER - maaliskuu 02, 2024, 18:18:45...Jos uskonnot lopetettaisiin, ihmishengen katsottaisiin aina olevan arvokas, niin pikkuhiljaa Israel-Palestiinakriisi voisi helpottaa, mutta mitä tehdä hutheille? Luultavasti heitä ei voida auttaa, liian paljon korjattavaa. Luoja heitä armahtakoon.
Uskonnottomat yhteiskunnat ovat brutaaleimpia ja moraalittomimpia, kuin uskonnolliset yhteiskunnat. Natsi-Saksa ja NL, Kiina ovat todisteita yhteiskunnista, jotka väheksyivät uskontoa ja moraalia.

ROOSTER

Lainaus käyttäjältä: Toope - maaliskuu 02, 2024, 18:36:22
Lainaus käyttäjältä: ROOSTER - maaliskuu 02, 2024, 18:18:45...Jos uskonnot lopetettaisiin, ihmishengen katsottaisiin aina olevan arvokas, niin pikkuhiljaa Israel-Palestiinakriisi voisi helpottaa, mutta mitä tehdä hutheille? Luultavasti heitä ei voida auttaa, liian paljon korjattavaa. Luoja heitä armahtakoon.
Uskonnottomat yhteiskunnat ovat brutaaleimpia ja moraalittomimpia, kuin uskonnolliset yhteiskunnat. Natsi-Saksa ja NL, Kiina ovat todisteita yhteiskunnista, jotka väheksyivät uskontoa ja moraalia.

Natsit uskoivat ehdottomasti kansallissosialismiin ja Hitleriin, NL kommunismiin ja Staliniin, kiinalaiset taas Maon julistuksiin ja sikäläiseen kommunismiin. Ei niitä voi järjellä perustella, ne ovat siis uskontoja.

Kansan heikoimmat osat ovat helposti muutaman psykon ohjailtavissa jos olosuhteet ovat sopivat. Koska suurin osa meistä on heikkoja, niin menestys on taattu, hetkellisesti. Sitten taas tulee uusi guru, suuri johtaja tai vapahtaja.
Yleinen mielipide on aina väärässä.

a4: Minulla on sellainen kokemus että kaikki vähänkin älykkäät laitteet jumiutuvat itsekseen, ennemmin tai myöhemmin ja jotkut useammin.
Omakin pää.

Gerardo: "Viidakko on äiti, eikä äitiä voi myydä tai ostaa. Äitiä voi vain suojella.  HS