Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Vaalikikkailuako.....

Aloittaja A.V. Vatanen, tammikuu 08, 2019, 09:22:47

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Saares

Lainaus käyttäjältä: urogallus - tammikuu 08, 2019, 12:14:19
Pistetään linkki tuohon Kopekin mainitsemaan tapaukseen: https://yle.fi/uutiset/3-10586156

LainaaVaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) Bremenin-osaston johtaja Frank Magnitz on joutunut rajun väkivallan kohteeksi.
66-vuotias Magnitz oli eilen maanantaina palaamasta teatteriesityksestä, kun kolme kasvonsa peittänyttä henkilöä hyökkäsi hänen kimppuunsa. Magnitzia lyötiin päähän puisella esineellä ja pahoinpitelyä jatkettiin vielä, kun uhri makasi tajuttomana maassa.

--------------------------------

Viime viikolla AfD:n Saksin osavaltiossa sijaitsevan toimisto vaurioitui, kun sinne heitetty esine räjähti. Saksissa on ollut muitakin iskuja AfD:n tiloja vastaan, joskin niiden aiheuttama vahinko on ollut vähäistä.


Tuolla Saksissa sijaitsee muuten se Chemnitz, joka oli taannoin uutisissa. Bremen taas on toisella puolen Saksaa Pohjanmeren rannalla.
Karl Marx Stadt -nimellä sitä kutsuttiin vuosina 1953-1990.

Jaska

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - tammikuu 09, 2019, 21:21:26
Kokoomuksen Risikko ja Mykkänen kannattavat pakolaiskiintiöiden nostamista.
Kuka ei kannata kiintiöpakolaisten määrän nostamista? Varmaan nykytilanteessa tälle vuodelle yli tuhat uutta YK:n valitsemaa elätettävää kiintiöpakolaista olisi perusteltua.

Siihen tulee liittää moninaiseen rikollisuuteen ja onnenongintaan kytkeytyvän turvapaikanhakijavirran hallinta ja patoaminen ennen Eurooppaa..
Euroopassa valitsee elintaso, jota rikollisten salakuljettajien on helppo markkinoida puuteessa eläville ihmisille. Toimintaa ei tule tukea. Meillä ei ole mieltä jakaa hyvinvointimme kaikille niille joilla elintaso on huonompi. Hyväntekeväisyytemme määrä ja muoto - pakolaiskiintiöt siihen mukaanlukien - tulee olla omassa kontrollissamme. Euroopan puitteissa nykyään on linjat löydettävä. Pakolaisapu tuskin tulee olemaan merkittävässä asemassa Suomen lisätyövoiman hankinnassa, jolle kyllä on tarvetta.

Saares

 Maksoin punaiselle ristille säännöllisesti vuosien ajan pientä tukea mutta lopetin kun alkoivat tehdä  bisnestä pakolaisasialla.