Kirjoittaja Aihe: Monikulttuuriketju  (Luettu 2066 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Magdaleena

  • Vakiojäsen
  • **
  • Viestejä: 205
Vs: Monikulttuuriketju
« Vastaus #135 : Huhtikuu 14, 2019, 12:08:03 »Vaalipäivän kunniaksi, vähän tiettyjä jäseniä kiusaten :)  ,, muistin juuri sen Haapavesi-laulun, johon törmäsin kerran kotiseutu-facebookkiryhmässä.

En ollut koskaan kuullut afrikkalaisesta ranskankielen opettajasta Pohjanmaalla. Postaaja kirjoitti, että erittäin mukava mies, pakko tykätä ja toivotti kaikkea hyvää hänelle. Oli miespuolinen kolleegansa, väärinkäsityksien välttämikseksi! Googletin, ja hän näyttää olevan nykyään Vantaalla ja jopa vaaliehdokkaana.

https://www.youtube.com/watch?v=UYB5Os7pqbo
"Live from the heart of yourself. Seek to be whole, not perfect." - Oprah Winfrey

Poissa Toope

  • Konkari
  • ***
  • Viestejä: 877
Vs: Monikulttuuriketju
« Vastaus #136 : Huhtikuu 15, 2019, 22:10:33 »
Hetki sitten tullut uutinen kertoo, että
               Facebook kieltää valkoisen nationalismin.

Jälleen vääristeltyä tietoa. Facebook ei voi kieltää valkoista nationalismia, enintään voi kieltäytyä julkistamasta sivuillaan k.o. kirjoituksia.
Surullista toki, että FB on ajautumassa sensuuriin.

Poissa Toope

  • Konkari
  • ***
  • Viestejä: 877
Vs: Monikulttuuriketju
« Vastaus #137 : Huhtikuu 20, 2019, 00:21:46 »
Takaisin tuohon monikulttuuriasiaan ja miksi meidän tulee huolehtia omasta Euroopastamme eikä ottaa huonoja vaikutteita muualta. Kirjoitin tuonne tiede.fi-foorumille seuraavaa:

"Länsimaita uhkaillaan nyt ns. "ilmastopakolaisilla" Afrikasta ja muualtakin. Mutta eiväthän nuo siirtolaiset oikeasti ole mitään ilmastopakolaisia, heidän ongelmansa on kotimaidensa väestöräjähdys. Otetaan esimerkiksi Sahelin vyöhyke Saharan eteläpuolella. Tuolla alueella väestönkasvu on ehkä suurinta maailmassa, vaikka paikoitellen onkin vähentynyt. Edelleen alueiden kantokykyyn liian suurta.

Miksi metsät vähenevät? Polttopuiksi ja viljelysten tieltä, koska tarvitaan lisää viljelysmaata. Karibialla Haiti on hakannut jo 95% metsistään ja väestö jatkaa kasvuaan. Miksi eroosio on ongelma? Ylisuuret karjalaumat syövät ruohon, koska ylisuuria karjalaumoja tarvitaan ylisuuren väestön ruokkimiseen. Miksi puhtaasta vedestä on pulaa? Koska puhtaan veden käyttäjiä on liikaa, ihmisiä ja karjaa.

Eurooppaa ihan oikeasti uhkaa väestöryntäys Afrikasta tulevaisuudessa, mutta syynä ei ole mikään ilmastonmuutos, vaan paikalliset ympäristöongelmat, jotka johtuvat siitä, että väestönkasvu on liian suurta.

Tänne pyrkivät eivät ole mitään ilmastopakolaisia, tuon väittäminen on ongelman ohittamista. He ovat liiallisen väestönkasvun uhreja.

Ikävä kyllä veikkaan, että Euroopan on pakko jopa väkivalloin lähitulevaisuudessa torjua tuota muuttovyöryn yritystä tänne. En pidä sitä toivottavana asiana, mutta liki väistämättömänä. Meillä ei ole Eurooppaa, jos ulkorajat pettävät.

"Syyria oli WW2:n aikaan Suomen kokoinen valtio väestöltään, nyt siellä on 4-5 kertaa enemmän ihmisiä. Tässä on osasyy siihen, miksi siellä taistellaan, kyse on elintilasta ja resursseista. Ruandassa tapettiin 800 tuhatta ihmistä 1994, nyt maan väkiluku on jo ylittänyt senaikaisen määrän. Valistunut veikkaus: Ei tule olemaan viimeinen kansanmurha alueella, joka on järkyttävän ylikansoitettu maan kantokykyyn nähden. Etiopiassa on jo sata miljoonaa asukasta. Live Aidilla autettiin 1984-5 40 miljoonaa etiopialaista...

Ei tuo kehitys voi jatkua tuolla tavalla. Nigerian väestö ohittanee USA:n lähitulevaisuudessa.

Kyse on väestökatastrofista, joka aiheuttaa ympäristökatastrofejakin. Pitäisi huomioida näitä syy-seuraussuhteita!"

Tuo väestönkasvu kehitysmaissa on se suurin globaali ongelma, ei meikälainen väestönkasvu. Tuo väestönkasvu tulee olemaan meidänkin ongelmamme, ellemme kykene estämään sen leviämistä tänne. Euroopan tulevaisuudelle on ensiarvoisen tärkeää kyetä a) vaikuttamaan siihen, että kehitysmaiden syntyvyydensäännöstely toimisi tehokkaammin ja b) estämään hillittömät väestöryntäykset Eurooppaan.