Kirjoittaja Aihe: Monikulttuuriketju  (Luettu 15937 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Toope

  • Kantapeikko
  • ****
  • Viestejä: 3278
Vs: Monikulttuuriketju
« Vastaus #705 : Marraskuu 09, 2019, 01:31:56 »
https://www.kansalainen.fi/siirtolaiskriisi-bosniassa-heita-on-kaikkialla/
Lainaus
61 000 asukkaan lisäksi Bihacissa oleskelee arviolta 10 000 henkilöä odottamassa pääsyä turvapaikanhakijoiksi syvemmälle Eurooppaan. Melkein kaikki Bosniassa oleskelevat tulijat ovat Junge Freiheit -julkaisun mukaan Bihacissa.

Lähes kaikki tulijat ovat miehiä. Heitä oleskelee sekä kaupungissa että sen ympäristössä. Jotkut majoittuvat puistoihin, toiset hylättyihin taloihin, eräät keskustan jalankulkualueelle, myös kaupungin halki virtaavan Una-joen rannoille. Väliaikainen leiri on perustettu 1500 henkilölle entiselle kaatopaikalle, keskustasta viiden kilometrin päähän.

Tilannetta kuvattiin jo aiemmin äärimmäiseksi, kun tuhansia pakolaisia leiriytyi alueella. Mutta tulijoiden määrä on vain kasvanut. Aiempi väliaikaisleiri oli jouduttu sulkemaan, koska sen kapasiteetti ei kestänyt.

Paikallinen väki kokee turvattomuutta. Päivittäin kokevat nuoret naiset häirintää, seksuaalista ehdottelua ja omavaltaista lähentelyä.

– Heitä on kaikkialla, eräs nuori bosnialaistyttö valittaa.

Tapahtuu myös raiskauksia, mutta niistä vaietaan häpeän vuoksi. Useimmat tulijat ovat Syyriasta, Irakista, Iranista, Afganistanista, Pakistanista ja Bangladeshista.
Onko tuo kehitystä? Miksi miehet tulevat yksin? Minusta perheineen pakenevat ovat niitä pakolaisia, yksintulleet ehkä jopa verrattavissa valloittajiin.
Toki noiden perheet odottavat kotimaissa, että yksi saa turvispaikan, siten saa koko perhe elintasopaikan perheidenyhdistämiskäytäntöjen kautta.
Onneksi kantiksia ei tässä kuseteta, eihän? :o