Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Pohdintaa Sanna Marinin selfieistä

Aloittaja TSS, kesäkuu 19, 2022, 16:40:09

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hippi

Tässä lienee tämän foorumin jos ei ihan ensimmäiset, niin ainakin melkein ensimmäiset arviota Sanna Marinista

Lainaus käyttäjältä: Hippi - tammikuu 22, 2019, 08:26:57
Lainaus käyttäjältä: Brutto - tammikuu 22, 2019, 07:49:31
Sanna Marin on seuraava SDP:n puheenjohtaja ja mahdollinen pääministeri. Tapasin hänet kolmisen vuotta sitten ja tajusin heti että hänessä on potentiaalia. Päättelin sen siitä, etten itse ikimaailmassa äänestäisi häntä.

Ilmeisesti oli juuri tuo Marin jossain TV:n ajankohtaisohjelmassa tuuraamassa  Rinnettä, kun juuri oli ilmoitettu, että Rinne joutuu jäämään etelän lämpöön parantelemaan itseään. Marinin esiintymistä katsoessani tuli välittömästi mieleen, että taitaisi olla demareiden etu, että Rinne jäisi vielä pidemmäksikin aikaa "parantelemaan" itseään aurinkorannalle. Nämä ajatukset siis tilanteessa, jossa ei sairastumisen vakavuudesta ei ollut keuhkokuumetta pahempaa tietoa. [Taviksella keuhkokuume hoituu viikon saikulla ja ab-kuurilla. ninm. kokemusta on]

Sinällään on mielenkiintoista tuo, miten puolueen kannatus nousee tai laskee sen puheenjohtajan persoonan myötä. Siksi olen ihmetellyt juuri Touko Aallon ja Antti Rinteen kaltaisten huonojen esiintyjien valintaa puolueen keulakuvaksi. Ei se aate siellä keulakuvan takana paljoa auta, jos aatetta ei osata myydä ja puolueen näkyvimpään edustajaan ei millään tavalla haluta samaistua.

Brutto aivan oikein ennusti Marinista seuraavaa pääministeriä, mutta tuskin Bruttokaan arvasi, miten nopeasti ennustus tulisi toteutumaan. Itse puolestani iloisesti yllätyin Sanna Marinin "raikkaudesta", jos tuo sana nyt on ollenkaan sopiva, kun puhutaan nuoresta vahvantuntuisesta naisesta tunkkaisten setämiesten jälkeen. Marinin esiintyminen oli kyllä uudenlaista, napakkaa ja selväsanaista.

Kyllähän se onni oli, että pääministeri juuri tuossa vaiheessa vaihtui ja ansiokkaasti Merin koronakriisin hoiti. Tietysti voidaan olla montaa mieltä siitä, oliko kaikki voimakeinot taudin pysäyttämiseksi ehdottoman välttämättömiä, mutta tuskin Marin itse niitä keinoja keksi, vaan kuunteli asiantuntijoita ja olihan siinä se "koronanyrkki", joka niitä päätöksiä lopulta teki.

Myöhemmin kyllä Marinin esiintyminen alkoi jo vähän ärsyttääkin. Alkoi tuntua, että Marin esitti Marinia. Voi olla, että omaan mielipiteeseeni vaikutti myös liiaksi alleviivattu menevän naisen leima. Lehdistöhän sen, Marinin somekuvien ohella, teki, että jokainen vähääkään jakkupuvusta poikkeava vaateparsi pääsi lööppeihin. Ihan viime aikaiset jutut on sitten jo aika jäätäviä ja jollain tavalla kuva on mennyt rikki.

No, tämä oli vain mutuilua Marinin olemuksesta.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Hiha

Sanna Marin on maailmalla kasvanut Donald J. Trump -luokan golfaajaksi.

Sortuiko Sanna Marin huijaamaan urheiluvideolla? Asiantuntijalta selvä näkemys

"– Pallon aseman parantamisesta tulisi kaksi lyöntiä rangaistusta. Jokainen pelaa omalla tavallaan, mutta sääntöjen mukaan kaksi rankkaria, tiivistää golfammattilainen Markus Ervasti."

"– Estealueella lyöntiasentoon saa kyllä asettua ihan normaalisti. Tuo jalalla painaminen pallon takaa on ylimääräinen liike. Mitään luonnossa kasvavaa ei saa taittaa, jos tarkoituksena on parantaa lyönnin olosuhteita. Tuosta liikkeestä seuraisi kahden lyönnin rangaistus, selventää golfpro Kim Kujala."

-:)lauriDimmu kyselee twitterissä ihan oikein: "Mitä veikkatte, tulleeko samanlainen kolumni Saulista?"
Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

Toope

Niin, Sanna Marinista ei tule pressaa. Hänestä tulee uusi Matti Nykänen! ::)

Toope

Sanna Marinista oli taas ihailevaa uutista. Miksi, jos oli täysin epäpätevä?
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/8ec0da6e-443e-4456-9f00-d683add0505a
Tuo on journalismin irvikuvaa!

Toope

#185
Siis aika järkyttävää tuo Sanna Marinin palvonta mediassa, kun hänen ainoa osaamisensa on palstahuoraaminen:

https://www.is.fi/viihde/art-2000010451868.html
https://www.is.fi/viihde/art-2000010264597.html
https://www.is.fi/uutiset/art-2000010351500.html

https://www.iltalehti.fi/muoti/a/7bda4195-2e5f-4938-80ad-3922ffe3a8e6
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2d5d3713-b97f-4e41-b669-180452aacd6e
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f020e594-27e8-4a27-b1b4-a2f0fd300940
(Meneekö saksituihin? :)))

Listaa voisi jatkaa. Sanna Marinista on tullut aivan sirkushahmo. Hän ei kommentoi hallituksensa tekoja tai politiikkansa seurauksia. Hän käänsi selkänsä Suomelle olemalla nyt trendijulkkis politiikassa. Missä moraalisi, Sanna?!

kertsi

Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - syyskuu 10, 2023, 09:40:11Eräässä vasemmistoryhmässä somessa oli taas parku päällä että Marinia kiusataan. Ilmeisesti Purran kiusaamisessa piti ottaa välillä vähän henkeä, ja siitä touhusta levätessä voikin sitten parkua Marinin puolesta.

En ole erityisesti Marinia vastaan, mutten erityisesti puolestakaan. Kaikkein vaikeinta minun on ymmärtää että ihmiset eivät näe siinä mitään ongelmaa että "omia" ylistetään ja puolustetaan, ja "vastapuolen leirin" jäseniä parjataan suu vaahdossa. Kohtelu pitäisi olla tasapuolista, tosin toivoisin että omia kohtaan oltaisiin vaativampia, koska "aateluus velvoittaa".

No eihän se kohtelu ole koskaan täysin tasapuolista. Ei myöskään tai etenkään persuleirissä. Eivät persut ottaneet esiin Purran kyynelehtimistä puoluekokouksessa (kun vanhoja "riikka"-nimierkin natsi-/fasisti-henkisiä kirjoituksia vuosi julkisuuteen), mutta Sanna Marinia on moitittiin täällä ihan samasta asiasta, kyynelehtimisestä. Eikä tuolloin kuulunut sananvapautta puolustavia puheenvuorojakaan, kun kyynelehtivästä Purrasta raportoitiin mediassa.
Riikka Purra liikuttui kyyneliin ja puhe katkesi (Iltalehti)
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️

a4

No nyt se on häpäissyt itsensä demareiden natsahtavassa soihtukulkueessa jonkun seksikkään nallekarhun kanssa:Onneksi persut eivät alennu moiseen.