Kirjoittaja Aihe: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'  (Luettu 1331 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Aave

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 7525
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #30 : Syyskuu 08, 2022, 14:19:03 »
^
Myöskään rakennuksen pihamaalla, eikä sen välittömässä läheisyydessä olevissa rakennuksissa ei ollut mitään jälkiä "iskusta". Unohdinko mainita, että Azovan pataljoonan vangit siirrettiin ko. vankisiirtolan päätyrakennuksen halliin päivä pari ennen, ennen kuin sitten "Ukraina" juuri sinne iski. Vaurioittamatta yhtään mitään muuta koko kompleksissa. Kumma kyllä, myöskään yhtään DPR:n vanginvartijaa tai venäläistä sotilasta ei haavoittunut iskussa.

Näistä ja vastaavista on ihan helvetin turha edes väitellä, kun evidenssi ja Venäjän tavat toimia ovat entuudestaan tuttuja, ja niin ilmeisiä.

Mariupolissa Venäjän on ollut tarkoitus järjestää näytösoikeudenkäynti, jossa Asovan pataljoonan komentajat tuotaisiin paikalle kuin eläimet, häkeissä. Denis Prokopenko ja muut ovat vankeina Venäjän puolella, missä heitä epäilemättä pidetään nälässä ja kidutetaan kaikin mahdollisin keinoin, että murtuisivat niin fyysisesti, kuin henkisesti. En usko että keskeisiä komentajia on ainakaan vielä murhattu, vaan heidät rääkätään ensin henkihieveriin ja jahka ovat murtuneet, seuraa julkinen nöyryyttäminen.

Enpä muista pitkään aikaan kenenkään sotilaan missään puhuneen niin ihailevasti ja kunnioittaen komentajistaan, kuin Azovan pataljoonan miehet Denis Prokopenkosta. Ajattelen häntä usein. Koko porukka oli valmis kuolemaan terästehtaalla, mutta Prokopenko määräsi heidät antautumaan (Totteli siinä tietenkin myös käskyä pääesikunnasta). Määräykseen suhtauduttiin ristiriitaisesti, sillä kaikki vielä siihen tuolloin pystyvät olivat valmistautuneet kuolemaansa. Antatutumista koskevissa neuvotteluissa takaajina toimivat kansainvälinen Punainen risti, ja YK.

Näidenkään instanssien takeilla ei ole Venäjälle mitään merkitystä.
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

Poissa Karikko

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 8301
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #31 : Syyskuu 08, 2022, 16:24:34 »
Silti kukaan edellisistäkään keskustelijoista ei ole vielä kertonut puolestaan minulle, miksi venäläiset iskisivät ohjuksilla omaan sotavankileiriinsä.

Miten voit olla noin lapsellinen?

Kukaan ei ole kertonut tätä sinulle siksi, koska venäläiset eivät ole iskeneet ohjuksilla omaan sotavankileiriinsä. Kukaan ei ole iskenyt ohjuksilla mihinkään sotavankileiriin.

Sen sijaan venäläiset asettivat palopommin vankileiriin, jossa säilytettiin vangittuja ukrainalaisia, ja polttivat vangit elävältä. Asiantuntijalausunnot, venäläisten oma toiminta sekä kaikki kuvamateriaali leiriltä tukevat tätä vaihtoehtoa. Venäläiset itsekään eivät pyri tosissaan salaamaan tekemäänsä rikosta, vaan tavoilleen uskollisina antavat ymmärtää että viholliset saivat mitä ansaitsivat, mutta eivät suoraan myönnä murhanneensa heitä. Menetelmä on täsmälleen sama kuin niissä surullisen kuuluisissa "ikkunasta hyppäämisissä".

Kysymys kuuluu miksi noin olisi tehty- vangithan ovat käyttökelpoista vaihtotavaraa sota-markkinoilla.
Sotavankeja otetaan molemmin puolin jatkuvasti rintamalinjoilla ja heitä vaihdetaan keskenään.

Venäläisethän eivät toimi järkevästi vaan usein täysin tunteella. Jos toimisivat, koko älytön sota olisi jäänyt kokonaan syttymättä.

Motiivina on ollut kosto, kidutusten jälkien peittely sekä yritys saada ukrainalaiset epäilemään omaa johtoaan. Riidankylvännän venäläiset ovat aina osanneet. Venäjä kuitenkin lupasi kansalaisilleen eliminoida Azovin natsit ja nyt lupaus on tietyllä tavalla täytetty.

Sodan aloittamisen jälkeen voidaan sanoa, että järkeilyt on lopetettu ja mennään sodan ehdoilla- sodissa sattuu kaikenlaista kun yksilöistä on kyse--- "Lehtokin ampui vankin vihantunteidensa vuoksi- Åke hellämielinen joutui tuonkin näyttelemään.

Mitä tulee tuohon ukrainan vankien juttuun , niin siitä tuskin saadaan mitään yksityiskohtaista tietoa, eikä kahden osapuolen juttuihin kannata uskoa.

Tosin nyt on tietenkin menossa kaikenlaista valehtelua kaikin puolin, kun ollaan sodassa idän ja lännen välillä- eikä se pääty hyvin.

Tässä vaiheessa itäiset voimat käyvät tuota sotaa keskenään lännen avustuksella ja yllytyksellä.  Silti kukaan ei huomaa sitä, eikä ainakaan halua huomata.

Ei tämä soppa pääty hyvin euroopan osalta kunhan aika tulee huomata mitä oikeastaan on tapahtumassa maailmassa.

Poissa a4

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 5760
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #32 : Syyskuu 08, 2022, 20:14:35 »
Meillä se, mitä yllä olisi pidettävä 'salaliittoteoriana', on politiikan tekemisen virallinen linja, komissiolle, brittiparlamentille ja Yhdysvaltain puolustusministeriölle. Se on valtamedian linja -eikä ketään näy vaikkapa haittaavan, että venäläiset vaativat puolueetonta tutkijaryhmää selvittämään Buchan tapausta. So. joku aivan selvästi on tappanut ihmiset ja jättänyt ruumiit kadulle löydettäviksi, mutta meillä on ainoastaan yksi totena hyväksytty salaliittoteoria asiasta, kun puolueetonta tutkimusta ei saatu aikaiseksi.
On 6 May 2022, Amnesty International published the results of the investigation of the crime in their report. It concluded that Russian forces were guilty of unlawful attacks and willful killings of civilians in Bucha, Andriivka, Zdvyzhivka and Vorzel.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bucha_massacre#Amnesty_International

Lainaus
Ukraina on lakkauttanut kaikki riippumattomat mediat maassa, ja silti suuri enemmistö pitää Zelenskyiä hallituksineen 'demokratian esitaistelijana'. Samoin oppositiopuolueet. Toisinajattelijat on asetettu julkiselle mustalle listalle, ja useita heistä on murhattu. Ei ole mikään ongelma sekään. Ja sitten, puuttuvat palaset: jos todella Ukrainan itäosissa olisi käynnissä 'kansanmurha' ja 'etninen puhdistus', niin kertokaa minulle vaihteeksi, missä ne paljon puhutut partisaanit vaikuttavat. Donbasin militia näet syntyi juuri sillä tavalla: ihmiset tarttuivat aseisiin Kiovan hallitusta vastaan. Eivät sen puolesta. Jostain syystä tämä sivuseikka näkyy unohtuneen täysin ihmisiltä, jotka vaahtoavat täällä Ukrainan suvereniteetista. Edes muistuttaminen siitä ei auta keskustelua.
Eikös Suomessakin kielletty puolueita ja sensuroitu mediaa sota-aikoina? Lienee normaalia sotatilatoimintaa. Mutta rauhan aikana jos Ukraina haluaa länteen ja EU-maaksi niin neuvostoaikainen demokratia ja lehdistönvapaus on laitettava kuntoon.

Separatistit taisivat haluta Krimin tapaista nopeaa Venäjän valtausoperaatiota mutta saivatkin pitkän sisällissodan ja sen päätteeksi pääsivät Venäjän tykinruoaksi. Veikkaan että moni pettyi venäläiseen paratiisiin jo ennen kuolemaansa.
https://www.themoscowtimes.com/2014/11/21/russias-igor-strelkov-i-am-responsible-for-war-in-eastern-ukraine-a41598

“Death to the occupiers”, reads a poster circulating on social media purportedly put up by partisan groups on the streets of Ukraine’s Kherson. As the war drags on, cities taken over by Russian forces in East and Southeast Ukraine have seen an increase in resistance from civilian groups seeking to sabotage the enemy.https://indianexpress.com/article/explained/ukraine-war-partisan-movement-7983458/

Paikalla Toope

 • Ikijäärä
 • *****
 • Viestejä: 14661
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #33 : Syyskuu 09, 2022, 22:18:20 »
Biolaboratorio ja bioaselaboratorio eivät ole sama asia.

Poissa MrKAT

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 6664
 • Piikitän persuja!
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #34 : Syyskuu 11, 2022, 01:29:13 »
Sprechen Sie Deutsch? Verstehen Sie Deutsch?

Kai Kupferschmidt @kakape
science journalist. molecular biologist. curious. contributing correspondent at @sciencemagazine
part of @pandemiapodcast, misinfo/disinfo and all things #blue


Kai Kupferschmidt @kakape
Two of my preoccupations are infectious diseases and misinformation.
Today the two intersect at a meeting in Geneva that Russia requested under Article V of the Biological Weapons Convention to air its (unsupported) claims that Ukraine has with US help been working on bioweapons
-----
Amongst the claims Russia has put out:

hat Ukraine (with help from US) has been working to make pathogens more deadly.

They have been studying how to spread pathogens across borders using birds, for instance.
Oh and monkeypox? Engineered in Nigeria - with US help, of course.
-----
In our latest episode of @pandemiapodcast
we look at the claims of bioweapons labs in the Ukraine.

With the help of @Justin_Ling we trace how these claims spread online from a “nobody” on twitter
all the way to the UN Security council.

https://viertausendhertz.de/pan48/
-----
And we talk with @usuprun, Ukraine’s former minister of health, and Randolph Long of
@doddtra about the real background to US support of Ukrainian labs.

Podcast (in German) is here:
  https://viertausendhertz.de/pan48/
  Biowaffen in der Ukraine – Anatomie einer Lüge
  Es sind ungeheure und auch unwahre Vorwürfe: Die Ukraine soll Krankheitserreger
  gefährlicher gemacht haben, um sie im Krieg einzusetzen, behauptet Russland. ...
-----

 - https://twitter.com/kakape/status/1566760543347695617

Tuon viertausendhertz:n etusivulla on alla pari lisälinkkiä (engl):
 Biological Weapons Convention – Formal Consultative Meeting
 How a QAnon conspiracy theory about Ukraine bioweapons became mainstream disinformation
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 11, 2022, 01:47:33 kirjoittanut MrKAT »
Oiihh! Ihanaa! ❤️ NATO-mies! ❤️ Tule ja puserra!  - Suomi-Neito ❤️ ❤️

Poissa MrKAT

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 6664
 • Piikitän persuja!
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #35 : Syyskuu 11, 2022, 01:39:27 »
Viimeisimmästä linkistä löytyy linkki:

  No evidence to back unproven Russian claim of Ukraine bioweapons program, UN says

JK. Älkää luulko että olen perehtynyt, edes lukenut näitä läpi. ;D Minä vain toin tiedoksi jos jotain kiinnostaa.
Nää vaan pomppasi esiin arvostetun Science-lehden toimittajan twitterissä, jonka tiliä seuraan aktiivisti pandemioiden/endemioiden ympäriltä.
   Ja tässä pandemiana näyttäs olevan bioaselabra-disinfo. Mistähän siihen keksis rokotteen?

« Viimeksi muokattu: Syyskuu 11, 2022, 01:49:00 kirjoittanut MrKAT »
Oiihh! Ihanaa! ❤️ NATO-mies! ❤️ Tule ja puserra!  - Suomi-Neito ❤️ ❤️

Poissa Laika

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 2410
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #36 : Syyskuu 13, 2022, 23:59:03 »
Silti kukaan edellisistäkään keskustelijoista ei ole vielä kertonut puolestaan minulle, miksi venäläiset iskisivät ohjuksilla omaan sotavankileiriinsä.

Miten voit olla noin lapsellinen?

Kukaan ei ole kertonut tätä sinulle siksi, koska venäläiset eivät ole iskeneet ohjuksilla omaan sotavankileiriinsä. Kukaan ei ole iskenyt ohjuksilla mihinkään sotavankileiriin.

Ahaa. Brutto on nykyään myös sotareportteri: toisin kuin muut läntiset kollegansa, jotka eivät ole nähneetkään koko rintamaa, hän osaa kertoa mihin siellä on ja mihin ei olla isketty.

Varmaan nämäkin olivat feikkejä:

https://edition.cnn.com/europe/live-news/ukraine-russia-putin-news-03-27-22/h_6e158d3fc5bc5efe7fc3f10b69b7aeee

Ehkä myös CNN:n pitäisi pyytää anteeksi kaikilta isänmaallisilta tahoilta, että sen suodattimesta pääsi vahingossa läpi tosiasioita?
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

Poissa Laika

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 2410
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #37 : Syyskuu 14, 2022, 00:00:21 »
Viimeisimmästä linkistä löytyy linkki:

  No evidence to back unproven Russian claim of Ukraine bioweapons program, UN says

JK. Älkää luulko että olen perehtynyt, edes lukenut näitä läpi.

Älä huoli, sitä en ole epäillyt sinusta missään vaiheessa.
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

Poissa Laika

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 2410
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #38 : Syyskuu 14, 2022, 00:08:44 »
Eikös Suomessakin kielletty puolueita ja sensuroitu mediaa sota-aikoina? Lienee normaalia sotatilatoimintaa.

Joo, ja kaltaisenne läpeensä paskat, moraalittomat käärmeet pitävät sotatilatoimintaa normaalina. Viis siitä, kuka todellisen hinnan siitä maksaa, tai kuinka oikeutettua se todellisuudessa oli. Älä vain anna minun rikkoa kuplaasi.

Italiassa normaali sotatilatoiminta on käytännössä tarkoittanut, että vaikka 28 % kansalaisista pitää taloudellisia sanktioita virheenä alkuaankin (43 % kannatti niiden purkamista), heille ei löydy yhtään äänikynnyksen ylittävää puoluetta, joka tarjoaisi sen mukaista poliittista vaihtoehtoa.

Jopa venäläiset aikovat sentään toteuttaa kansanäänestyksen Donbasissa. Se on paljon enemmän, kuin läntiset liittolaisesi tarjosivat noille ihmisille ikinä. Aloitte sössöttää valtioiden suvereniteetista, kun kysyin, pitäisikö Krimin asukkailla olla oikeus päättää asemastaan. Toisin sanoen demokratia on sinulle pelkkää sananhelinää ja moraaliposeerausta, eikä sillä ole mitään käytännön poliittista merkitystä.

Minskin 1. ja 2. sopimuksella oli juuri tarkoitus auttaa paikallisdemokratiaa itäisessä Ukrainassa selviämään, mutta sille länsi viittasi kintaalla, amerikkalaiset lähettivät vain lisää aseita Ukrainaan tällaisten demokratian illuusioiden lopettamiseksi. Ukrainassa julistettiin avoimesti, että näillä vähemmistöryhmien oikeuksia koskeneilla sopimuksilla on pyyhittävä pyllyä nyt ja vastaisuudessa. Tiedätkö lainkaan, miten kaksinaamaiselta näytät venäjänkielisten alueiden suuntaan?

Normaali sotatilatoiminta onkin tarjonnut kaltaisillesi käärmeille hyvän syyn pitää pilkkanaan koko demokratian konseptia -kuten Suomen Nato-ratkaisun osalta- vaikka esitätte täällä taistelevanne sen puolesta. Iltapäivälehdistömme siteeraa kansainvälisenä asiantuntijana amerikkalaisen aseteollisuuden lobbaajaa, eikä kukaan räpäytä silmäluomeansa.

En laita lähteitä, kun et kokemukseni mukaan osaa kuitenkaan niitä lukea.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 14, 2022, 00:45:36 kirjoittanut Laika »
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

Poissa Kopek

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 6041
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #39 : Syyskuu 14, 2022, 00:25:10 »

Varmaan nämäkin olivat feikkejä:

https://edition.cnn.com/europe/live-news/ukraine-russia-putin-news-03-27-22/h_6e158d3fc5bc5efe7fc3f10b69b7aeee

Ehkä myös CNN:n pitäisi pyytää anteeksi kaikilta isänmaallisilta tahoilta, että sen suodattimesta pääsi vahingossa läpi tosiasioita?

Laika se kaivelee vanhoja uutisia. Yksittäistapauksista ei pidä tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Sodassa sattuu ja tapahtuu.

Poissa Aave

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 7525
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #40 : Syyskuu 14, 2022, 00:36:58 »
^
Eikäku kaikkien ukrainalaisten sotilaiden ja siviilien pitää olla kaikille muille kilttejä ja aina muutenkin kiltisti, eivätkä saa hermostua missään tilanteessa! Jos ne ei oo kaikki aina kiltisti ja hyveellisiä niin se kertoo siitä, että Ukraina on pahojen ihmisten maa! :)
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

Poissa Laika

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 2410
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #41 : Syyskuu 14, 2022, 01:22:40 »
Silti kukaan edellisistäkään keskustelijoista ei ole vielä kertonut puolestaan minulle, miksi venäläiset iskisivät ohjuksilla omaan sotavankileiriinsä.

Miten voit olla noin lapsellinen?

Kukaan ei ole kertonut tätä sinulle siksi, koska venäläiset eivät ole iskeneet ohjuksilla omaan sotavankileiriinsä. Kukaan ei ole iskenyt ohjuksilla mihinkään sotavankileiriin.

Sen sijaan venäläiset asettivat palopommin vankileiriin, jossa säilytettiin vangittuja ukrainalaisia, ja polttivat vangit elävältä. Asiantuntijalausunnot, venäläisten oma toiminta sekä kaikki kuvamateriaali leiriltä tukevat tätä vaihtoehtoa. Venäläiset itsekään eivät pyri tosissaan salaamaan tekemäänsä rikosta, vaan tavoilleen uskollisina antavat ymmärtää että viholliset saivat mitä ansaitsivat, mutta eivät suoraan myönnä murhanneensa heitä. Menetelmä on täsmälleen sama kuin niissä surullisen kuuluisissa "ikkunasta hyppäämisissä".

Niin joo, amerikkalaiset kertoivat televisiossa, niin varmaan sen täytyy olla totta. Ukrainan presidentti oli samaa mieltä.

Kukahan täällä on lapsellinen.

Nuo vangit olivat Donbasin hallinnon määräysvallassa -eivät Venäjän armeijan- ja Donbasin kapinallistasavalloissa heitä ei pidetty virallisesti sotavankeina vaan rikollisina. Siksi heitä odotti mahdollinen kuolemantuomio joko hirttämällä tai ampumalla. Ei vangitsijoiden tarvinnut polttaa vankilaa päästäkseen eroon natseista, jos he halusivat päästä eroon natseista. Ero oli vain siinä, että osa vangituista olisi saattanut kieliä rikoksista siviilejä kohtaan lievemmän tuomion toivossa. Vaan sitähän Brutto ei voi ymmärtää, koska Venäjä.

Quorassa käytettiin jopa logiikkaa -joka lienee sinulle täysin vieras ala:

Lainaus
Essentially, I always ask first: Cui bono? That is: Who benefits? I could ask: “Who has a clear motive”?

That is clearly the Ukrainians/the West.

https://www.quora.com/How-many-Russian-camp-guards-were-killed-in-the-Ukrainian-HIMARS-strike-on-the-Olenivka-POW-camp-We-only-hear-about-the-killed-Ukrainian-POWs

Mahtaa ottaa koville. Ja aika vauhdilla on tullut 'palopommi' vankilan katosta läpi.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 14, 2022, 02:23:08 kirjoittanut Laika »
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

Paikalla Toope

 • Ikijäärä
 • *****
 • Viestejä: 14661
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #42 : Syyskuu 14, 2022, 01:40:38 »

Varmaan nämäkin olivat feikkejä:

https://edition.cnn.com/europe/live-news/ukraine-russia-putin-news-03-27-22/h_6e158d3fc5bc5efe7fc3f10b69b7aeee

Ehkä myös CNN:n pitäisi pyytää anteeksi kaikilta isänmaallisilta tahoilta, että sen suodattimesta pääsi vahingossa läpi tosiasioita?

Laika se kaivelee vanhoja uutisia. Yksittäistapauksista ei pidä tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Sodassa sattuu ja tapahtuu.
Kaikki tekevät sodissa raakuuksia. Venäjä tekee sitä systemaattisesti.

Poissa Karikko

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 8301
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #43 : Syyskuu 14, 2022, 11:20:24 »

Varmaan nämäkin olivat feikkejä:

https://edition.cnn.com/europe/live-news/ukraine-russia-putin-news-03-27-22/h_6e158d3fc5bc5efe7fc3f10b69b7aeee

Ehkä myös CNN:n pitäisi pyytää anteeksi kaikilta isänmaallisilta tahoilta, että sen suodattimesta pääsi vahingossa läpi tosiasioita?

Laika se kaivelee vanhoja uutisia. Yksittäistapauksista ei pidä tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Sodassa sattuu ja tapahtuu.
Kaikki tekevät sodissa raakuuksia. Venäjä tekee sitä systemaattisesti.

Eihän tuo kovin järjestelmälliseltä ole näyttänyt. Melkoista kohellusta- ainakin uutisista päätellen-

Raakuudet eivät myöskään näytä kovin systemaattisilta, kun sentään suurin osa "kansaakin on vielä hengissä.

Yleensä sota-intoisemman ovat rintamasta kaukana, joitain tyhmempiin kuuluvia lukuun ottamatta, jotka täältäkin ovat lähteneet sinne toteuttamaan "itseään.

Poissa MrKAT

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 6664
 • Piikitän persuja!
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #44 : Syyskuu 15, 2022, 23:20:21 »
Jätän tämän vain tähän.

Some might look at it and think, ‘Whoa, the US government confirmed there are biolabs in Ukraine? Sounds bad.’ It isn’t. The US has openly been involved in research in such labs in Ukraine for 15 years, and throughout the world, working to curb the spread of infectious diseases. This is normal and important stuff, at least if you think preventing pandemics is something governments should try to do.
- https://aaronrupar.substack.com/p/tucker-carlson-ukraine-biolabs-bioweapons?s=w

Tuo tuli esiin tekstilinkkinä täältä:

Chomsky, Greenwald, and left apologists for Russia look very foolish now
Ukrainian advances should destroy any remaining vestige of the left's support for Putin.

- https://aaronrupar.substack.com/p/chomsky-greenwald-unkraine-anti-anti-putin

(Tuossa vähän järkyttää se että Fox Newsissä(!) juontajansa Tucker Carlson pitää Putinin puolta, myös Steve Bannon putinisti. Jutussa on se juoni että osoitetaan että oikeistosta ja vasemmistosta löytyy Putinia tukevat (tai naiviuttaan tukevat) osajoukot. Mutta miksi äärevä oikeisto? MrKAT: Ehkä siksi että Putin on äärioikeistolainen nationalisti, ja LBGT:n ja woken ja EU:n ja vihreän siirtymän ja ennenkaikkea Ukrainaa tukevan Bidenin  vihollinen ja halveksuja yhdessä heidän kanssaan.)
Oiihh! Ihanaa! ❤️ NATO-mies! ❤️ Tule ja puserra!  - Suomi-Neito ❤️ ❤️