Kirjoittaja Aihe: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'  (Luettu 1328 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Laika

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 2410
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #60 : Syyskuu 19, 2022, 18:15:17 »
Tuo tuli esiin tekstilinkkinä täältä:

Chomsky, Greenwald, and left apologists for Russia look very foolish now
Ukrainian advances should destroy any remaining vestige of the left's support for Putin.

- https://aaronrupar.substack.com/p/chomsky-greenwald-unkraine-anti-anti-putin

(Tuossa vähän järkyttää se että Fox Newsissä(!) juontajansa Tucker Carlson pitää Putinin puolta, myös Steve Bannon putinisti. Jutussa on se juoni että osoitetaan että oikeistosta ja vasemmistosta löytyy Putinia tukevat (tai naiviuttaan tukevat) osajoukot. Mutta miksi äärevä oikeisto? MrKAT: Ehkä siksi että Putin on äärioikeistolainen nationalisti, ja LBGT:n ja woken ja EU:n ja vihreän siirtymän ja ennenkaikkea Ukrainaa tukevan Bidenin  vihollinen ja halveksuja yhdessä heidän kanssaan.)

Chomskysta en osaa sanoa, mutta voin välittää sinulle Greenwaldin terveiset:

Lainaus
Heterodox journalist Glenn Greenwald also rejected being called a Russian propagandist, telling UnHerd it was “standard McCarthyite idiocy”:

“War proponents in the West and other functionaries of Western security state agencies have used the same tactics for decades to demonize anyone questioning the foreign policy of the US and NATO. Chief among them, going back to the start of the Cold War, is accusing any dissidents of spreading “Russian propaganda” or otherwise serving the Kremlin. That’s all this is from the Ukrainians: just standard McCarthyite idiocy.

“The Ukrainians have the absolute right to pursue whatever war policies they want. But when they start demanding that my country and my government use its resources to fuel their war effort, then I, along with all other Americans, have the absolute right to question that policy or to point out its dangers and risks. I don’t care at all about Ukraine’s attempts to shut down debate in our country by smearing journalists and politicians who are questioning US/NATO policy as being Russian propagandists. That tactic is as inconsequential as it is cheap, tawdry, and discredited.”

The Ukrainian Government have been approached for comment.

https://unherd.com/thepost/ukraine-government-issues-blacklist-of-russian-propagandists/

MrKat on samassa kelkassa kuin Ukrainan hallitus. Hän haluaisi kaventaa kaikki julkaisut, mielipiteet ja raportoinnin kuvailemaan ainoastaan omia näkemyksiään. Näitä Sallitun Ajattelun Virastoja tuntuu nyt löytyvän vähän joka puolelta, ei vähiten Ukrainasta.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 19, 2022, 18:21:56 kirjoittanut Laika »
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

Poissa a4

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 5760
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #61 : Syyskuu 24, 2022, 17:43:27 »
Normaali sotatila tarkoittaa eri asiaa kuin sotatilan pitäminen normaalina.

Mitä yrität loihtia tällaisella sanamagialla? Että kajahtanut joukkonne olisi jotenkin 'normaali' yrittäessään eskaloida kriisistä aikaiseksi uuden suursodan?

Lainaus
When the President of Russia claims there are attempts to attack nuclear power facilities in Russia – whether true or false – is that not newsworthy? No, says the NY Times. Its lead front-page story Sunday, written by its first-string team of (WMD in Iraq) David Sanger, Julian Barnes, Eric Schmitt, and Anton Troianovski reports copiously on Putin’s Friday press conference, but chooses to omit his charge regarding terrorist planning to sabotage nuclear power plants in Russia. The article explains how President Joe Biden is trying not to provoke Russia into escalating in Ukraine, despite Zelensky being "flush with success in northeastern Ukraine."
...
It is a war led by the United States against Russia which now features daily rocket attacks on more and more border towns on the Russian side, with destruction and death and immense flows of refugees from the Kharkov area into Russia. Kiselyov includes horror stories of Ukrainian retribution being carried out on "collaborationists." These includes teachers in the Kharkov region who were teaching from the Russian state syllabus, who are now liable to execution.

https://original.antiwar.com/mcgovern/2022/09/18/putin-terrorists-near-russian-nuclear-power-plants/

a4 ja muut palstan viisaat valtiomiehet eivät ole kuitenkaan kuulleetkaan asiasta, koska he lukevat vain poliittisesti akreditoituja tiedonlähteitä.

Italiakin näyttää haluavan valita länsimaisuuden, venäläisen maailman sijasta. En ole yllättynyt.

Kuulostat aivan Toopelta. Miksi emme valitsisi länsi maalaisuus? Miksi ottaa itä maalaisuus?

Huomaatko, miten puheesi keikkuu pelkkien fetissien varassa? Heiluttelet yhtä fetissiä ja pelottelet toisella fetissillä. Mikä helvetin länsimaalaisuus? Onko Ukraina nyt länsimaalainen? Kysyn lähinnä sen takia, että yleensä länsimaalaisuutta niin kuin demokratiaakin vietäessä lopputulos on aina huonompi kuin lähtöpiste, ja Ukrainan tapauksessa se pitää jälleen kerran paikkansa. Esimerkiksi Xinjianin 'kiinalaissorron' alla oleva maakunta on helvetisti parempi paikka elää uighuureillekin kuin sen länsinaapuri Afghanistan, jonne 'länsimaalaisuutta' vietiin kaksikymmentä vuotta. Metodikin on aina sama: aseen piipusta. Uusin villitys on viedä demokratiaa Donets-joelta itään. Tosin irtonaisia ruumiinosia saadaan enemmän kuin hyvinvointia, mutta itsehän te olette todenneet, että ukrainalaiset itse saavat päättää toistensa tappamisesta. Länsimaisilla aseilla, totta kai. Televisiossa sanottiin, että se on isänmaallista.

Venäläisten toteuttama äänestys ei omiin korviini kuulosta mitenkään demokraattiselta.

Ehkä vika on korvissasi. Vai ajattelitko, että demokratian levittämiseksi parasta on pysyä vanhalla tutulla linjalla, ja valita Irakin Syyrian Libyan Afghanistanin Brasilian Kosovon Ukrainan johto Washingtonissa.

Vaikea vain mennä äänestyspaikalle Donetskissa antamaan ääntä Zelenskyille, kun laillisen hallituksen joukot ovat kylväneet perhosmiinoja pitkin jalankulkukäytäviä. Voi harmi.

Minskin sopimuksetkin olivat vedätyksiä joilla hajottaa ja hallita Ukrainaa.

Nyt mennään näemmä aivan uudelle kierrokselle. Minskin sopimuksen toimeenpanoa piti valvoa mm. saksalaisten ja ranskalaisten, jotka toimivat sopimuksen takaajina. Ne olivat sopimuksia, joiden piti taata paikallisen demokratian toiminta myös Ukrainan itäosissa, mihin hallituksen joukot tekivät hyökkäyksiä jo vuonna 2014. Toisin sanoen: noiden sopimusten piti saada kytevä sisällissota aisoihin ja taata vähemmistöoikeudet hajoamispisteessä olleessa maassa.

Itse kysymys kuuluu, mitä varten Saksa ja Ranska sitten allekirjoittivat sopimuksen, jos se oli tarkoituskin rikkoa.

Paljastatpahan todelliset karvasi. Tarkoitus ei olekaan saada neuvotteluratkaisua, vaan tarkoitus oli alusta asti ratkaista ongelma aseilla. Sitten poseeraat täällä ikään kuin olisit yhtään parempi kuin venäläiset.

Venäläistä demokratiaa paperilla. Ei ihme että Ukraina pyyhki niillä pyllyä.

Myös Ukraina allekirjoitti tuon sopimuksen, eikä sekään noudattanut sitä. Hyvä tietää, että kannatat tällaista linjaa. Valehtelu, sopimusten yksipuolinen rikkominen, petkuttaminen, sabotaasi, vehkeily. Näillä mennään sitten.

Tulkitsen kantasi myös niin, että vilpittömyytesi käydä keskustelua aiheesta on kompromentoitunut.

Näytän varmaankin venäjänkielisten alueiden suuntaan, ainakin niiden alueiden joita venäläiset eivät ole pommittaneet maan tasalle tai kupanneet isovenäläisten elintason nostamiseksi, lapsia syövältä kyborgijuutalaiselta natsihomolta joka ei usko verenhimoiseen jeesukseen.

Alat erehdyttävästi kuulostaa vanhalta a4:ltä.

Lopetan viestini seuraavaan lainaukseen, jotta tyhmemmätkin olisivat pakotettuja ymmärtämään, millaista leikkiä he leikkivät:

Lainaus
The program reported that 10,000 people have been rounded up, claiming many of them will be slaughtered. The show featured retired US General Ben Hodges, who talks about the coming breakup of Russia, planned "Balkanization" – the US objective – which Russia now needs to plan against. It showed Foreign Ministry Spokeswoman Maria Zakharova warning that if the US gives Ukraine 300-km range missiles, which, for example, can reach the main Russian naval base in Sevastopol, Crimea, if fired from Odessa, then the US becomes a co-belligerent.

The US a "co-belligerent": in other words Russia becomes officially at war with the USA. We seem to be just a step away.

https://original.antiwar.com/mcgovern/2022/09/18/putin-terrorists-near-russian-nuclear-power-plants/
Normaali sotatila on tila jossa normaalisti eivät päde rauhan ajan lait, säännöt ja tavat kaikessa laajuudessaan. Sotatilan normaalina yhteiskunnan tilana pitäminen taas on sotahulluutta.

En ole tosiaankaan kuullut kaikkia Kremlin ja sen median väitteitä. Läntisellä medialla on tosiaan suuri journalistinen haaste yrittää välittää tietoa ja olla osallistumatta sotapropagandaan. Venäjän valtionmedialla on propagandakoneistona hieman eri tavoitteet ja säännöt.

Itselleni länsimaiset arvot eivät ole fetissi. Ukraina on osoittanut vahvaa haluaan kehittyä entisestä Neuvostoliiton alusmaasta länsimaiseksi EU-valtioksi, vaikka Venäjä on uhannut ja yrittää tuhota länsimaistuvaa Ukrainan kansaa ja valtiota. Demokratian pakkoviemisen sijasta Ukraina on itse halukkaasti ottamassa demokratiaa ja tukea vastaan sekä tuntuu olevan siihen kulttuurisestikin valmiimpi kuin Afganistan, Irak tai Venäjä. Uiguureja varmaankin lohduttaa että Afganistanista tuli, sotilaallisen demokratiaviennin epäonnistuttua, kommunismin sijasta sentään islamistinen avovankila.

Vika on varmaan omissa korvissani kun venäläinen demokratia kuulostaa vielä 2000-luvullakin vitsiltä. Itse pidän Venäjää lähinnä imperialistisena diktatuurina.

Paljastin ehkä Venäjän todellisen karvan Minskin sopimuksia hyväksyessään, kun ongelmaksi muodostui se että ne muuttuivat paskapaperiksi länsimaista kehitystä ja hyvinvointia haluavalle Ukrainalle siitä syystä että Venäjä tulkitsi sopimuksien tarkoittavan että Venäjän tukemat separitistialueet osana Ukrainaa pystyisivät torppaamaan Ukrainan eurooppalaistumisen eli lähentymiset sotilasliitto Naton ja EU:n kanssa. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/minskin-sopimuksesta-on-puhuttu-viime-paivina-paljon-mika-se-on-ja-mista-siina-on-kyse/8362794#gs.ctlmh0

En katso Venäjän kikkailua Minskin sopimuksen tulkinnoilla Ukrainan valehteluksi vaan Ukrainan suoraselkäiseksi länsimaistumisen halunsa osoittamiseksi kun se hylkäsi Venäjän imperialistisen version rauhansopimuksesta.
Venäläisen halvan energian sokaisemat tai orjuuttamat, EU:n valta-asemasta taistelevat maat Saksa ja Ranska olivat Venäjän kikkailuun mukaan jallitettuja länttä edustaneita kulisseja ja takaajia Venäjän imperialismille. Mutta nyt naamiot on riisuttu ja sodan kasvot näkyvät, kuten Niinistö sanoi Venäjän hyökätessä helmikuussa vaihtamaan Ukrainan hallitusta ja venäläistämään maata.

Pahoittelen että retkahdin laserpenisjuutalaishomonatsijutuillani Venäjän valtionmedian kiihkoilijoiden retoriikan parodiointiin ja ylsin jopa kuulostamaan vanhalta a4:ltä. Yritän opetella pysymään asialinjalla.

Venäjä leikkii omistavansa Ukrainan ja tuhoavansa koko maapallon jos muut eivät leiki samaa leikkiä. Minä leikin ajatuksella että Venäjä hajoaa useiksi itsenäisiksi kansallisvaltioiksi jotka länsimaistuvat luonnovarojensa ja EU:n tuella.

Poissa Aave

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 7525
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #62 : Syyskuu 24, 2022, 17:55:43 »
Pahoittelen että retkahdin laserpenisjuutalaishomonatsijutuillani
Mutta kun se on yhtä totta, kuin Venäjän narratiivit! :)

Tosin Israel on aidostikin siirtymässä rautakupolista laser-päivitettyyn versioon.
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

Poissa MrKAT

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 6664
 • Piikitän persuja!
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #63 : Syyskuu 25, 2022, 00:37:12 »
Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita.
Oiihh! Ihanaa! ❤️ NATO-mies! ❤️ Tule ja puserra!  - Suomi-Neito ❤️ ❤️

Poissa Aave

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 7525
Vs: 'Ukrainassa ei ole amerikkalaisia bioaselaboratorioita'
« Vastaus #64 : Syyskuu 25, 2022, 19:43:44 »
On väitetty, että Ukrainan länsivalloilta saamia aseita jälleenmyytäisiin pimeillä asemarkkinoilla. Joitain yksittäisiä aseita saattaa kyllä päätyä niillekin, mutta BBC:n tutkiva journalistiryhmä selvitti, että tämäkin väite oli osa Venäjän propagandaa. Uutinen lainattu Yahoon uutispalvelusta, koska alkuperäinen BBC:n artikkeli oli muurin takana.
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy