Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Neuropoikkeavien elämä ja ihmissuhteet

Aloittaja Norma Bates, marraskuu 09, 2023, 14:43:00

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

TSS

Lainaus käyttäjältä: Socrates - huhtikuu 15, 2024, 12:20:22^ Tavaroitten hukkaaminen ei yleensä johdu ADHD:stä, vaan hajamielisyydestä, mikä taas johtuu siitä, että prosessoi mielessään jotain
Lainaus käyttäjältä: Socrates - huhtikuu 15, 2024, 12:20:22^ Tavaroitten hukkaaminen ei yleensä johdu ADHD:stä, vaan hajamielisyydestä, mikä taas johtuu siitä, että prosessoi mielessään jotain koko ajan.

Tyhjäpäät, joilla on olematon mielikuvitus ja vähäinen aivotoiminta liikkuu kahvikuppien ja roskapussien ympärillä eivät hukkaile tavaroita.

Tyhjäpäät, joilla on olematon mielikuvitus ja vähäinen aivotoiminta liikkuu kahvikuppien ja roskapussien ympärillä eivät hukkaile tavaroita.

Tämä on varmaan hyvä esimerkki, että asioilla on aina vähintään kaksi puolta, ja sekä hyvää että huonoa. Minua on moitittu hajamielisyydestä, ja vaikka välillä olen sen määrästä ollut itsekin huolissani, uskon sen liittyvän paljolti siihen, että mieleni prosessoi muiden asioiden parissa. Toisaalta taas siinäkin on hyvät puolensa, jos mieli ei ole niin "tuottava", eli elämä voi olla jollain tapaa helpompaa ainakin arjen käytännöllisyyden kannalta. Tavarat ja asiat pysyvät tallessa.

kertsi

Dokumenttielokuva Neurotyypit
https://arenan.yle.fi/1-66243001
Neurotyperna
1 t 15 min dokumentär
·
stark
·
hoppfull
·
Tillåtet för alla åldrar
Aida har bestämt sig för att rätta till samhällsproblem som försvårar livet för barn och unga som är som hon. Aida är på autismspektrumet, och som hjälp har hon sin mamma som också är hennes närståendevårdare. Den målmedvetna flickan vill utmana dagens normer och främja acceptans och jämlikhet. Men politiska förändringar tar mycket tid och energi. Lyckas mamman och dottern förändra samhället innan deras egna krafter tar slut? Regissör: Maija Hirvonen. Produktion: Mouka Filmi (Finland 2024) Syntolkad på finska.

(On siis suomenkielinen dokumenttielokuva. En juuri nyt jaksa etsiä esittelytekstiä suomeksi, mutta palaan ehkä asiaan.)
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️