Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Vaalien jälkeinen hallitus

Aloittaja ROOSTER, tammikuu 11, 2023, 10:23:40

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toope

Tokihan Kok-hallituksen pitäisi ja pitää leikata miljardeja enemmän. Marinin 40-miljardia uhkaavat jäädä lapsillemme velaksi.
Juu, mene pois Suomesta Sanna, teit tuhoa tarpeeksi.

ROOSTER

Työelämän erikoismiehet, kaikkien mielipiteiden Medvedev Rydman ja työelämäkokemussankari Tynkkynen avautuvat lakoista.

LainaaWille Rydman: Hakaniemen ay-ruhtinaat ovat valmiit laittamaan Suomen viennin seis ja ampumaan talouttamme jalkaan
https://nykysuomi.com/2024/03/06/wille-rydman-hakaniemen-ay-ruhtinaat-ovat-valmiit-laittamaan-suomen-viennin-seis-ja-ampumaan-talouttamme-jalkaan/

Tynkkynen
Lainaa– Valtiovarainministeriön mukaan joudumme tekemään nyt vielä enemmän toimia, jotta talous pelastetaan. Lisäsopeutukset neuvotellaan riihessä.

He ovat toki aivan oikeassa siinä, että tottahan esim. teuraaksi lähetetty nauta vaikeuttaa prosessia kun ei suostu lahdattavaksi vaan osoittaa mieltään, potkimalla ja karkaamalla.

Hallitus sanoo, että velkaantumiskehitys on katkaistava kovilla leikkauksilla, muuten on tulossa katastrofi joskus 2030.

Voitaisiin tietysti myös sanoa, että hallituksen yltiöleikkaukset ja työelämäheikennykset täytyy jättää tekemättä, muuten tulee kuoleva ja kuihtuva Suomi 2025.
Yleinen mielipide on aina väärässä.

a4: Minulla on sellainen kokemus että kaikki vähänkin älykkäät laitteet jumiutuvat itsekseen, ennemmin tai myöhemmin ja jotkut useammin.
Omakin pää.

Gerardo: "Viidakko on äiti, eikä äitiä voi myydä tai ostaa. Äitiä voi vain suojella.  HS

Toope

AY-liikkeen toiminta järjenvastaisuudessaan kertoo sen vähenevästä yht.kunn. vaikutuksesta. Ihmiset eivät enää halua elättää AY-eliittiä, vaan saavat palvelunsa (=ansiosidonnainen) kassoista. Nykymuodossaan tämä lienee AY-liikkeen kuolintaistelua, noin eivät voi kauaa jatkaa, kohta ei enää kukaan välitä.

AY-liike voi sabotoida yhteiskuntaa vielä vientialoilla, mutta siinäkin sahaavat omaa oksaansa. Nuoret eivät liity kommarien perinnekerhoihin, vaan työttömyyskassoihin.

Saares

Lainaus käyttäjältä: ROOSTER - tammikuu 11, 2023, 11:42:17
Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - tammikuu 11, 2023, 11:25:52
Lainaus käyttäjältä: ROOSTER - tammikuu 11, 2023, 10:23:40Toivotan onnea uudelle, muodostettavalle hallitukselle.

Toivotan onnea hallintoalamaisille - tulevan hallituksen pohjasta riippumatta.

Nyt on sen verran leikkausmielialaa liikkeellä, että pitänee toivottaa myös Jumalan varjelusta. Luultavasti leikataan peruspäivärahoista ja korotetaan terveydenhuollon omavastuita ja annetaan nämä "säästöt" sitten kolminkertaistettuina verohelpotuksina ylempien tulodesiilien kohderyhmälle. Tämä myydään jonain "kokonaisuudistuksena" tai "kohdentamisen parantamisena".
Palataan asiaan vaalien jälkeen.

-:)lauri

Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

Hayabusa

Taitaa tästä vaalien jälkeisestä hallituksesta sittenkin olla johonkin.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b2257925-398a-495b-9493-44f1a7e1cdf8
Yhtenä verotuskohteena voivat olla myös suursäätiöiden pääomatulot. Kokonaisuus koskee niin ikään muidenkin yleishyödyllisten yhteisöjen sijoitustuottoja. Hallitus suunnittelee siis laittavansa verolla myös ammattiyhdistysliikkeen sijoitustuotot.

Erittäin hyvä ja kannatettava hanke! Noiden upporikkaiden lobbausorganisaatioiden verovapaus onkin ollut keskiaikaiseen aaatelin verovapauteen verrattavissa oleva yhteiskunnallinen epäoikeudenmukaisuus.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

ROOSTER

Ei valtio elä pelkillä leikkauksilla, veronkorotuksia tarvitaan myös.

LainaaEdessä on todella kylmää kyytiä,...kolmen miljardin sopeutukset entisten kuuden miljardin päälle vaalikauden aikana.

Kolmesta miljardista kaksi on tarkoitus kattaa säästämällä, yksi lisätuloilla, siis käytännössä verotusta kiristämällä.
https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000010343403.html

Uutisista löytyi hyvin analoginen tapahtumaketju. Tilaajat eivät saaneetkaan juuri sitä mitä halusivat ja luulivat, vaan isomman operaation toisaalla.  https://kantapaikka.net/index.php?msg=201994
Yleinen mielipide on aina väärässä.

a4: Minulla on sellainen kokemus että kaikki vähänkin älykkäät laitteet jumiutuvat itsekseen, ennemmin tai myöhemmin ja jotkut useammin.
Omakin pää.

Gerardo: "Viidakko on äiti, eikä äitiä voi myydä tai ostaa. Äitiä voi vain suojella.  HS

MrKAT

Hyytävänkin osuva ennustus maaliskuulta 2023. (Aukeaa rekisteröitymättömillekin, kokeilin. 21 sekunnin videon alaosasta voi klikata äänen auki).

https://twitter.com/KariTikkinen/status/1778355365173657844
"Voi poikaseni, niin vähällä tiedolla leikkaajat ja potkijat luulevat hallitsevansa maailmaansa" - Kaarle Suuri somea seurattuaan

Saares

Lainaus käyttäjältä: Hippi - joulukuu 18, 2023, 19:50:55
Lainaus käyttäjältä: Toope - joulukuu 18, 2023, 19:42:04Nykyhallitus leikkaa vain 3 miljardia!
Hallituksen pitäisi kaksin/kolminkertaistaa julkissektorin leikkaukset!

Tuota olet nyt jankuttanut moneen kertaan.

Kerropa nyt ihan listana, mistä nuo leikkaukset pitäisi ottaa julkiselta sektorilta ja miten ne julkisen sektorin toimet saadaan hoidettua noiden leikkauksien jälkeen?
Oikea vastaaja edellisiin on edellisen hallituksen vastuulliset toimijat.Epäilen pahasti etteivät ole halukkaita vastaamaan teoistaan.
Kaikkein kummalisinta on,että he ovat syyttäneet nykyhallitusta omista virheistään ovat jopa  osan saaneet hämättyä propakandallaan.