Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Yhdysvaltojen presidentti vaihtuu - vai vaihtuuko?

Aloittaja Hayabusa, toukokuu 25, 2023, 14:02:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toope

Lainaus käyttäjältä: -:)lauri - kesäkuu 02, 2023, 16:05:32
Paljon on saanut demokratia degeneroitua Jenkeissä, että reilu 300 miljoonainen kansa ei onnistu nostamaan keskuudestaan pätevämpiä poliitikoita johtoon.
Olemmeko me? Viittan Marinin viisikkoon!

Toope

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - kesäkuu 02, 2023, 02:46:30
Lainaus käyttäjältä: Toope - kesäkuu 02, 2023, 00:52:18
Kertokaa joku, miten Biden on Trumpia parempi?!
Biden rahoittaa ja sot. tukee Ukrainaa.
Biden ei ihaile ja nimitä Putinia neroksi ja luota Putiniin omia tiedustelulaitoksien sijasta kuten Trump.

Ennusteeni on vielä jos Trump pressaksi: Elon Musk kaverinaan Trump pakottaa Ukrainaa luovuttamaan maata Venäjälle jotta Putin saa osavoiton. Tai ainakin kiristää sitä kuten Erdogan ja Orban Suomea ja Ruotsia.
Ei Trump ole Ukrainaa myynyt, Trumpkriitikot väittävät hänen myyvän Ukrainaa...! Katso mitä media sanoo ja mieti, mitä vasukkeja media on.

MrKAT

^Ai että Twitter + Musk ovat "vasukkimedia"? Pitääkö niitä vältellä? ;D

Mike Pence lähti pressakisaan. Hän on ollut varapressana mutta netissä näin arvelun että repulikaanipuolue pani Pencen ehdokkaasi lyömään Trumpia kuin vierasta sikaa niin DeSantisin ei tarvi. Se kuulostaa jo salaliittoteorialta. Tai ehkä molemmilla on hampaankolossa, Pencellä ja GOP:lla. Pencellähän voi olla sisäpiiripaljastuksia Trumpista. Tilanne kävis sitten jännäksi.  Vai onko Pencekin "vasukkimedia"? ;D
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

MrKAT

Aaron Rupar @atrupar · 2t
strong line from Pence: "The American people deserve to know that on that day [January 6] President Trump also demanded that I choose between him and the Constitution. Now voters will be faced with the same choice. I chose the Constitution. And I always will."

(Video 0:53 sek)
- https://twitter.com/atrupar/status/1666506154644578306

Tuon Presidenttikampanjavideonsa alussa  Pence sanoo (translitteroin, välit vastaa puheen tauotusta):
"As I've said many times.    On that faithful day    President Trump was reckless      and dangered my family   and everyone on the Capitol.  "  ...

(reckless= piittamaton, vastuuton, holtiton.)

Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

Toope

Pence on ihan nollaehdokas, haluaa itsestään muiston, että on pyrkinyt jopa pressaehdokkaaksi.
Häviää Trumpille jo lähdössä.

Socrates

Repujen ehdokkaita ilmestyy lisää ja luulen, että se on Trumpin etu. Pelkkä kaksintaistelu DeSantisin kanssa olisi vaikeampi voittaa. Trumpin fanittajat äänestävät häntä joka tapauksessa, mutta DeSantisiin kallellaan olevia saattaa lipsua mm Pencelle.

8 vuotta sitten oli 16 ehdokasta ja Trump vei potin, vaikka hävisi ensimmäisen osavaltion.
Kävelevä kremppakertymä

MrKAT

#36
Minulla on fiilinki että Pence ja Christie eivät edes halua voittaa, vaan päämäärät on ihan toiset. ;D

Myös Robert F. Kennedy jr:llä on vissiin muukin päämäärä kuin (epätodennäköinen) presidenttiys. Rokotevastustajana hän on tehnyt isoa bisnestä itselleen ja saa lisää mainetta. Elon Musk on vielä kätilöinyt tämän tietä ehdokkaaksi vaikka tällä Robert Kennedy:llä on/pitäisi olla osaltaan niskassa kymmenien tuhkarokkoon kuolleiden samoalaislasten (heiltä loppu pienet ruumisarkutkin kesken) ja aikuisten syyllisyystaakka (yht. 83 ruumista), kun ennen epidemiaa muutama kuukausi  aiemmin kesällä 2019 RFK jr  kävi siellä propagoimassa tuhkarokkorokotteita vastaan.
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

MrKAT

Under Fire From DeSantis, Trump Dog-Whistles To Anti-Vaccine Community
...
Trump continued. "We've seen a stunning rise in autism, auto-immune disorders, obesity, infertility, serious allergies and respiratory challenges."

It's not a coincidence Trump mentions autism first: The false belief that vaccines cause autism is a cornerstone of anti-vaccine movements and conspiracy theories. In general, chronic medical conditions have many causes, but vaccines aren't one of them.

...


Trump's biggest rival for the GOP nomination, Florida Gov. Ron DeSantis, is hitting the former president for embracing the COVID vaccine in an attempt to siphon support from vaccine opponents.

"Trumpin suurin kilpailija republikaanien pres.ehdokkuudesta, Floridan kuvernööri Ron DeSantis, lyö entistä presidenttiä COVID-rokotteen hyväksymisestä yrittäessään saada tukea rokotteen vastustajilta."
- https://news.yahoo.com/under-fire-desantis-trump-dog-213942582.html?guccounter=1

Onpa loistavaa (hemmetti), molemmat ehdokkaat koittavat nyt mielistellä puolueensa rokotevastustajia, sekä korona- että lastenrokotuksia vastaan herättävät epäilyjä.
- Trump vihjaa lastenrokotteet-->autismia. (Ei ole totta).
- DeSantis syyttää Trumpia koronarokotteiden hyväksymisestä. (Totta mutta senhän pitäisi olla ansio).

Kumpikaan ei välitä tieteen tuloksista. Taas populismi on siellä niin henkeä vaarantavaa paskaa että. Ilmankos niiden jenkkien elämä on lyhenemässä...


Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

MrKAT

Robert F. Kennedy jr:stä tänään tuli esiin:

Dr. Tara C. Smith @aetiology  {Ohiolainen epidemiologi}
In his "Real Anthony Fauci" book, RFK Jr tries to claim agnosticism on the causation of AIDS, but the content of his book and this video show otherwise.
- https://twitter.com/aetiology/status/1671541945322156034

jossa linkki tähän twiittiin ja videoon:

PatriotTakes 🇺🇸 @patriottakes
Unearthed: RFK Jr. pushed HIV/AIDS denialism, attributing AIDS not to HIV, but to a "gay lifestyle" and recreational drugs:
"There were people that were part of a gay lifestyle, they were burning the candle at both ends, ...there were poppers on sale everywhere at the gay bars."

(1m43sek video jossa RFK jr. puhuu yleisölle)
------
RFK Jr. also suggested AIDS being attributed to HIV is part of a conspiracy.
If you're able to support us in monitoring the right wing, please consider a retweet and a small donation. Your support is always appreciated.

------
- https://twitter.com/patriottakes/status/1671161500495646724

"Poppers" on amyylinitriili ym. päihdepurkkeja joita homot nuuhki 70-90-l tehostaakseen seksikokemuksia.
Videolla RFKjr kieltää viruksen aiheuttavan AIDSia, syyttää sairaudesta homojen elämäntyyliä ja noita poppers-purkkeja. Ja ansioituneen Faucin hän liittää virus_aiheuttaa_AIDS_taudin -salaliittoon.
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

Socrates

Täytyy kehaista, että nyt on loistavat kärkiehdokkaat: Trump, arvoiltaan häntäkin parempi DeSantis ja hörhöilevä Kennedy jr. Bidenkin on oikeastaan ihan kiva sekoileva höppänä.
Kävelevä kremppakertymä

Toope

Trumpin kannatushan vahvistui jo välivaaleissa, vaikka media siitä kyseenalaisen "rehellisesti" uutisoi. Voi olla, ettei Republikaaneilla ole Trumpille haastajaa, =
Kansansuosio on niin suuri!

Mutta se inflaatio, työttömyys, USA:n energiaomavaraisuus..., muut asiat. Bidenhän noissa mokasi, ei Trump. Biden muuten teki velkaantuneen "sannamarintyylisen budjetin, jolla otetaan velkaa kuviteltuun vihreään siirtymään". Trump ei koskaan olisi ollut noin tyhmä, hän pyrki vähentämään hallinnon menoja.

MrKAT

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - kesäkuu 08, 2023, 21:51:36
Myös Robert F. Kennedy jr:llä on vissiin muukin päämäärä kuin (epätodennäköinen) presidenttiys. Rokotevastustajana hän on tehnyt isoa bisnestä itselleen ja saa lisää mainetta. ...
No niin. Kuka muistaa suht. söpön Naomi Kleinin? Tuli globalisaatiokriittisellä kirjallaan No Logo kuuluisaksi Suomessakin ja on nykyään kohonnut ilmasto-oikeuden professoriksi.
Hän puhkaisee Robert Kennedystä jr:stä myyttikuplia puhki: Tosiasiassa RFKjr on rokotekieltäjä, ilmastodenialisti (kontrolloinnin salaliittona pitää) joka jättää energiajutut markkinoiden haltuun, ei ole sodan vastainen eikä ihmisoikeuksien puolella (RFKjr: rajat kiinni ja Israel hyvä esimerkki), RJKjr ei ole populisti joka antaa hyvinvointia köyhille jne.

https://www.theguardian.com/commentisfree/2023/jun/14/ignoring-robert-f-kennedy-jr-not-an-option

Lisäksi tässä epäilee samaa kuin minä.
One possible explanation is that Kennedy is not actually running to be the presidential candidate for the Democrats. He would certainly not be the first person to use a primary race simply to raise the value of their own, highly monetized personal brand.

Mutta tuon lisäksi toisena vaihtoehtona heittää mahiksen että jospa RFKjr alkaisikin Trumpin varapressaksi (vaikka vielä jyrkästi kieltääkin).  Ainakin republikaanien riveissä tunnetaan häneen sympatiaa ja vetoa.
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.

Toope

LainaaTosiasiassa RFKjr on rokotekieltäjä, ilmastodenialisti (kontrolloinnin salaliittona pitää) joka jättää energiajutut markkinoiden haltuun, ei ole sodan vastainen eikä ihmisoikeuksien puolella (RFKjr: rajat kiinni ja Israel hyvä esimerkki), RJKjr ei ole populisti joka antaa hyvinvointia köyhille jne.
- Covid-rokotteiden tehoa on syytä kyseenalaistaa
- ilmastoteoriat ovat kyseenalaisia, niitä pitää kritisoida
- energia-asiat pitää olla pitkälti yksityisyrittäjyyttä, vaikka itse haluan jossain määrin valtion roolia.
- "Sodanvastainen", mitä tuo tarkoittaa?
- "ihmisoikeuksien puolella", mitä tuo tarkoittaa? Ainakaan ei laittoman maahanmuuton hyväksymistä.
- rajat pitää laittaa kiinni laittomien maahanpyrkijöiden estämiseksi, Suomessakin.
- "antaa hyvinvointia köyhille"... Tarkoittaako tämä sosiaalitukia, vai mahdollisuutta työllistyä ja hankkia elantonsa?

Noin oikeistolainen, että itsekin äänestäisin!

Laika

#43
Todellisuudessa Bideniltä tulisi evätä tuleva ehdokkuus demokraattien presidenttiehdokkaaksi. Jos puolueessa on minkäänlaista integriteettiä, se myös evättäisiin.

https://rumble.com/v2vz0v2-system-update-show-105.html

Yhdysvaltoja johtavat edesvastuuttomat miehet ja naiset, jotka uskovat olevansa kirjaimellisesti kaikkien lakien yläpuolella. Heidän ulkopolitiikkansa on saman rikoksen jatketta. Sen sijaan meillä etsitään yhä 'venäläisen disinformaation merkkejä' ja yritetään vaientaa laukanneen mullilauman jäljiltä jääneet kriittiset journalistit.

Voisiko joku kotimaisuusasteen vaalimiseksi kertoa, millä lähdekriittisellä standardilla CIA kelpaa Ylelle lähteeksi uutiseen jutussa, joka koskee sen omaa työnantajaa? En halua tietää mitä ihmisille syötetään, jotta heidät saadaan uskomaan niin.

Seuraavassa puolestaan on FBI. Annoin sille nimen
'Classified Classic'. Onkohan Suomen televisio näyttänyt videota.
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

MrKAT

Robert Kennedy Jr väittää että rokotetutkimukset aiheutti RSV:n, HIV:n ja espanjantaudin, ties mitä.

Dr. Angela Rasmussen @angie_rasmussen  {virologi}
RSV wasn't caused by vaccine research.
HIV didn't emerge from polio vaccines.
Nobody knew flu was caused by a virus in 1918, much less leaked it from a vaccine lab.
Gain of function research has nothing to do with these pathogens.
This is the kind of wrong that kills people.
  Rolling Stone @RollingStone
  RFK Jr. Claims 'Vaccine Research' Likely Responsible for HIV and the Spanish Flu
  https://trib.al/1OytnNv

- https://twitter.com/angie_rasmussen/status/1673881071606276097

Muistan kun 90-luvun alussa trokarituttu yritti myydä minulle "100 vuotta vanhaa putkiradiota", hyvä kun en tukehtunut nauruun. Tiesin paremmin tekniikan historiaa että Marconi keksi "piipittävän morse"radion n. 1897, radioputket kehitettiin vasta 1900-l alkupuolella  ja yleiradio-äänilähetykset alkoi vasta 1920-luvulla.
  Vuoden 1918- espanjantaudista ei oltu juuri kärryllä aikoinaan. Elektronimikroskooppi keksittiin v. 1932 ja ensimmäinen viruskuva ylipäätään saatiin vasta 1939.

Nauraisin taas RFK Jr:n typerille väitteille ellei ne olisi niin ihmisiä tappavat. Amerikka osaa tarjota vain tappavan typeriä presidenttejä tai -ehdokkaita? Jossain näin että toimittaja osasi kysyä ovelan kysymksen RFKjr:ltä: Mitä rokotteita hän sitten suosittelisi turvallisina? RFKjr väisti.  Eli presidenttinä hän jättäisi USA:n lapset tyystin rokottamatta. Siitä kärsittäisiin täällä kaukaisessa Suomessa asti!
Äärioikeistolaisten tappamisesta saa nauttia viikoittain.