Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Foorumin sääntöjä

Aloittaja Lenny, helmikuu 05, 2019, 01:47:48

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Lenny

Tähän ketjuun kerätään sellaisia sääntöjä ja käytäntöjä, jotka eivät käy ilmi rekisteröintisopimuksesta
Lainsäädäntö ennen luontoa (Immanuel Kant)

Lenny

Otsikoiden omatoiminen muuttaminen on kielletty

Mikäli kirjoittaja haluaa muuttaa avaamansa ketjun otsikkoa esimerkiksi vastaamaan paremmin ketjun sisältöä tai korjatakseen otsikon kirjoitusvirheen, hänen tulee ilmoittaa siitä valvojalle. Moderaattori pystyy sitten hallitusti muuttamaan otsikon niin, että kaikkien vastausten otsikot muuttuvat yhdellä kertaa.
Lainsäädäntö ennen luontoa (Immanuel Kant)

Lenny

Tarkennus roskapostiin

Yleisessä merkityksessä roskaposti eli spämmi tarkoittaa epätoivottua, kaupallisiin tarkoituksiin laadittua massaviestintää. Sellainen on yksiselitteisesti kielletty jo rekisteröintisopimuksen perusteella.

Tarkennettakoon, että myös ei-kaupallinen, kohdentamaton jankuttaminen ja propagoiminen luetaan roskapostiksi silloin kun se kirjaimellisesti sotkee ketjuja.
Lainsäädäntö ennen luontoa (Immanuel Kant)

Lenny

Moderoinnista valittaminen

Moderointiin tai ylläpitoon liittyvistä päätöksistä tai käytännöistä tulee valittaa vain ja ainoastaan sille varatussa ketjussa, Foorumin ja ylläpidon kritiikki.
Lainsäädäntö ennen luontoa (Immanuel Kant)

Lenny

Käyttäjätunnuksen muuttaminen

Jos haluat muuttaa alkuperäisen käyttäjätunnuksen (huom. eri asia kuin ns. näkyvä tunnus, joka on muokattavissa täysin vapaasti), ilmoita ylläpidolle YV:llä tai sopivassa Ylläpitoalueen ketjussa.

Käytännössä se tapahtuu niin, että nimimerkki vaihdetaan tietokantaan, ja SMF lähettää sähköpostiviestillä uuden tunnuksen ja salasanan. Tarkista siis että sähköpostiosoitteesi toimii ennen operaatiota. Ja vaihda salasana sen jälkeen.
Lainsäädäntö ennen luontoa (Immanuel Kant)

Lenny

Videolinkit allekirjoituksissa

Videolinkkien käyttäminen allekirjoituksissa upottamalla on kielletty. Jos haluat välttämättä käyttää videolinkkiä allekirjoituksessa, tee se niin, että se ei tuota näkyvää upotetta. Toisin sanoen, älä käytä editorin youtube-tagia tai suoraa linkkiä, joka tuottaa upotteen.

Ota yhteys ylläpitoon jos tarvitset ohjeita videolinkin käyttämiseksi allekirjoituksessa sallitulla tavalla.
Lainsäädäntö ennen luontoa (Immanuel Kant)