Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Kehopositiivisuus

Aloittaja Norma Bates, joulukuu 02, 2022, 11:53:27

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Kopek

Lainaus käyttäjältä: Hippi - lokakuu 10, 2023, 20:15:52Arskahan on paljon muutakin saanut elämässään aikaan, joten nauttisi nyt niistä monista saavutuksistaan eikä haikale sen jumalaisen kroppansa perään.

Katsoin haastattelun, ja aika positiivinenhan tyyppi oli.

Lehti oli vähän kärjistänyt asiaa otsikossa: Arnold Schwarzeneggerin traaginen paljastus: "Olen vauriotavaraa ja se on perseestä"

Haastattelusta kävi ilmi, että Arnold oli ajatellut tuon suuntaisesti (käännöskin taitaa vähän liioitella) jouduttuaan sydänleikkaukseen alle viisikymppisenä - nämä eivät siis olleet tämän hetken ajatuksia.

Kehopositiivisuudessa puheen ollen englantilainen taloustieteen professori ja feministi Victoria Bateman vaikuttaa edustavan sitä äärimmäisyyksiin asti. Tyypiltä ei ainakaan rohkeutta puutu, kun hän hiippailee alastomana kaduilla ja esiintyy yleisölle eri tapahtumissa.

https://vimeo.com/vnbateman

Jos mies touhuaisi noin, häntä pidettäisiin seksuaalirikollisena tai ainakin jonkin sortin maanisena sekopäänä. Vankila odottaisi. Ei tämäkään tyyppi vapaasti saa nakukävelyjään harrastaa, vaikka se videoissa siltä näyttää. Seuraisikohan Suomessa rikosilmoitus ja tuomio tuollaisesta. Todisteena olisivat videot.

kertsi

Ahmimista, oksentelua ja pakonomaista liikkumista – Anniina, 28, ei saanut apua syömishäiriöönsä, koska on lihava: "Lihavaa syömishäiriötä sairastavaa pidetään laiskana" (Me naiset)
Syömishäiriötä sairastava on todennäköisemmin lihava kuin laiha, kertoo asiantuntija. Silti lihavan on vaikea saada apua.

Aika karua luettavaa. Ne, joiden olisi syytä lukea tuo, eivät todennäköisesti joko tule lukemaan, tai eivät ymmärrä lukemaansa, tai eivät anna uuden informaation muuttaa olemassa olevia aiempia virhetulkintojaan ja niiden aiheuttamaa käytöstä, joista on suurta haittaa esimerkiksi syömishäiriöisille lajitovereille. Eikä tarvitse edes olla mikään kusipäätrollikaan käyttäytyäkseen haitallisesti kohtaamisissa syömishäiriöisten kanssa - ihan terveydenhuollossakin on ammattilaisia, jotka ymmärtämättömyyttään (tai typeryyttään) tekevät paljon hallaa. Lue artikkeli, siinä perustelut em. väittelle.
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️

Norma Bates

Ei tullut kyllä minusta kauniimpaa kun laihduin alipainoiseksi 1996, 2006 ja 2010. Varsinkin 2006 näytin keskitysleiriltä karanneelta. Taisin säilyttää sisaruksenikin.

Stressi oli syy noihin kaikkiin.