Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Ihmisten hyväksikäyttö, ihmiskauppa, nykyajan orjuus yms.

Aloittaja Norma Bates, marraskuu 30, 2023, 11:31:33

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Norma Bates

Meinasin laittaa rasismiketjuun, mutta sitähän en voi tietää että tunteeko hyväksikäyttäjä aina halveksuntaa ja ylimielisyyttä hyväksikäyttönsä kohdetta kohtaan. Eipä siinä kai ehdi kauhean syvällisiä mietiskelemään, kun pitää haalia taaloja taskuun.

https://yle.fi/a/74-20062275

Muotimerkit ovat viime vuosina pyrkineet tuomaan kampanjoihinsa yhä enemmän erilaisista etnisistä taustoista tulevia ihmisiä.

Monimuotoisuudella on kuitenkin hintansa.

Brittilehti Sunday Times paljasti hiljattain tapauksen, jossa lontoolainen mallitoimisto oli värvännyt malleja afrikkalaiselta pakolaisleiriltä.

Lehden haastattelemat, kenialaiselta Kakuman pakolaisleiriltä bongatut mallit kertoivat, että heille oli luvattu rahakasta tulevaisuutta Euroopan muotimaailmassa.

Moni joutui kuitenkin palaamaan tyhjin käsin takaisin kotiin, pahimmillaan tuhansien eurojen veloissa toimistolleen.

Xantippa

No onhan se nyt ihan arkipäivää, että köyhemmistä maista houkutellaan ihmisiä rikkaampiin maihin lupaamalla mitä hyvänsä ja totuus on sitten täysin toisenlainen. Esim. Ukrainasta on houkuteltu naisia pitämällä missikisoja siellä ja lupailemalla voittajalle upea mallin elämä länsimaissa ja kun ovat päässeet "mallitoimiston" hommiin länsimaihin, vastassa on jumalaton lasku, joka pitääkin maksaa. Kas kun sinuun on sijoitettu sitä ja tätä.

Tämä näteimmästä päästä, suurin osa houkutellaan tarjoijoiksi, siivoojiksi, jne. mutta laskun, jota elätyksestäsi tietysti myös kertyy koko ajan, maksat huoraamalla. Tai thaimaalaiset löytävät itsensä nukkumasta 3 t yössä kellarin rapuilla, kun maksavat matkakulujaan ja elätystään rikkaan perheen orjana.

En muista lukua, mutta se on aivan huima, kuinka paljon käytännössä orjina ihmisiä on länsimaissa.

T: Xante

Norma Bates

Kukaan ei myöskään puutu siihen mitenkään että rikkaissa öljyntuottajavaltioissa köyhiä siirtotyöläisiä saa käyttää kuin esineitä. Piiaksi päätyneet raiskataan lähes järjestelmällisesti, ja loppuun käytetty palkollinen palautetaan arkussa kotimaahansa. Tai niin henkitoreissaan, että kumminkin kuolee kotiin päästyään.

Passithan näiltä on tietysti otettu isäntäväen jemmaan, ja ilmeisesti yhteydenpitoakin rajoitettu, etteivät paljasta läheisilleen millaista se työ todellisuudessa on. Muutenhan työväen hommaamisesta tulisi vaikeaa.