Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

TV-nurkka

Aloittaja Lenny, tammikuu 03, 2019, 12:03:22

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Muisto Keijo Kullervo

Lainaus käyttäjältä: Xantippa - maaliskuu 31, 2023, 07:49:02
Lainaus käyttäjältä: Muisto Keijo Kullervo - maaliskuu 30, 2023, 22:58:39
Nyt tulee tv2 Mooseksen perintö tiistaisin ja jatkoakin seuraa ja sitten vielä saman käsikirjoittajan Heikki Luoman kirjoittama - vanhahko sarja -tullee ensi torstaina samalta kanavalta 18.00 jälkeen?

Juu 'Pirunpelto' otaksun.

Hyvä kun muistin - aion katsoa tarkkaavana ko. jatkosarjan - siis tarkoitan Pirunpeltoa.

Loistavia kuvauksia elävästä elämästä.

Muisto

Pirunpelto ei suinkaan ole Mooseksen perinnön jatko-osa, vaan Turvetta ja timantteja on:

https://areena.yle.fi/1-4142108

En tiedä, esitetäänkö tuota enää? vielä? TV2ssa, mutta Areenasta löytyy.

Käsittääkseni tuo sarja on mennyt näin:

Peräkamarin pojat
Vain muutaman huijarin tähden
Mooseksen perintö
Turvetta ja timantteja

T: Xante

Oletkohan käsittänyt kirjoitelmani väärin?
Taisin ilmaista itseäni huonosti?
Toki tiesin, että Pirupelto on eri sarja, mutta käsikirjoitus on myös Heikki Luoman kirjoittama?

Turvetta ja timanttia oli sitten näistä neljästä kiinnostamattomin enkä oikein ko. muistanutkaan, vaan ajatukseni kiiti jo Pirunpeltoon.

Hyvää päivän jatkoa...

Muisto
"Tie, Totuus ja Elämä."
  60x60x60 =216000

Hippi

Nyt alkoi uusin 7. kausi sarjassa Elossa 24H (Areena)

Tänään ensimmäisessä jaksossa oli yhtenä tapauksena ukrainalaismiehen jalan korjaaminen. Oli kyllä mielenkiintoinen leikkaus ja sitä olisi katsonut silmät ymmyrkäisenä pidemmästikin, miten puuttuvaa luuta korvattiin terveestä jalasta otetulla luuydinpuurolla. Yli kahdeksantuntisella leikkauksella saatetaan saada jalasta vielä ihan toimiva, kun toinen vaihtoehto olisi ollut amputointi polvesta.

Kaikki seitsemän jaksoa on jo nyt katsottavissa Areenassa, mutta minulle ainakin jo yksi puolen tunnin annos riittää, sillä nuo kyllä menee niin tunteisiin, että en pysty enempää katsomaan kerralla.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Norma Bates

Pohjoisen tähti on ollut mielestäni varsin symppis suomalainen poliisisarja. Tietenkin ryhdyin seuraamaan sarjaa sen vuoksi että poliisi on myös nyrkkeilijä. Nordic noirista olen ilmeisesti saanut tarpeekseni, vaikken kauhean montaa sen sortin sarjaa oikeastaan edes ole katsonutkaan, kun olen kyllästynyt kuolemanvakaviin pitkätukkaisiin naisiin synkeissä olosuhteissa. Toki sarjassa on talvi, Lapissa kun ollaan, mutta ihmiset vaikuttavat normaalimmalta, eivät ole vakavuuteen pakahtumaisillaan.

Muisto Keijo Kullervo

Ajattelin katsoa 'katsotumpien' listaa tv:stä:


Tällaisen löysin: https://www.finnpanel.fi/tulokset/tv/vko/top50p/2023/13/index.html

Löytyykö parempaa listaa?

Muisto
PS. Itse asiassa etsin 'Pirunpelto' - Heikki Luoman kirjoittamaa - mutta en vielä löytänyt?
"Tie, Totuus ja Elämä."
  60x60x60 =216000

Hayabusa

Siirretääs tämän vastaukset tänne.
Lainaus käyttäjältä: kertsi - huhtikuu 19, 2023, 10:56:09
Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - huhtikuu 19, 2023, 08:27:49
Ylläpidolle tiedoksi etten eilen illalla päässyt Kantapaikalle Freedome VPN:llä. Paitsi illan päätteeksi keksin vaihtaa VPN:stä sijainniksi Ruotsin ja yllättäen kaikki toimi. Takaisin Suomeen ja kantapaikka.net katosi. Tänään aamulla Suomikin toimi ihan hyvin.

Tuota virtuaalista sijaintia venkslatessa tein huomion, että Ylen Areenan  joka paikassa katsottavat näkyivät suorat lähetykset "ulkomailla" olessani mutteivat Suomi-asetuksella. En nyt jaksa valittaa Ylelle, koska eivät kuitenkaan tunnusta, että heillä on vikaa.

Hei, tuo olikin hyödyllinen tieto, koska tympii asettaa Freedome OFF-tilaan joka kerta, kun yritän katsoa Yle Areenaa. Enkä tietysti muista laittaa asetusta takaisin, vaan se palautuu takaisin vasta kun koneen käynnistää. Siispä alan oleen tukholmalainen.

Lis. Ei wörkkinytkään. Tulee merkintä, että video olisi muka katsottavissa EU:n alueella, mutta eí sitä voi katsoa. El takaisin siihen, että laittaa Freedomen OFF-tilaan, kun haluaa katsoa Yle Areenaa.

Kaikkia Ylen lähetyksiä ei voi tekijänoikeudellisista syistä katsoa ulkomailla. Mutta esim. uutiset näkee . VPN:n vierasmaan käyttö tietysti sotkee tuota. Ilmeisesti jos loisi Yle-tunnuksen, niin pitäisi pystyä katsomaan Euroopan alueella kaiken. En ole jaksanut luoda, kun on normaalisti normaalitöllö käytössä. Ja Areena-tallenteet saa näkyviin siihen toista kautta.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

kertsi

Mulla on tunnus. Se, mitä yritin katsoa "Ruotsista" käsin, oli italialainen tv-sarja (Syyttäjä Imma Tataranni).

En liki koskaan katso telkkaria/suoralähetyksiä läppärillä, vain tallenteita.
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️

MrKAT

Lindströmin YLE:llä tuleva Kovan viikon ilta on yllättävän hyvä suomalaiseksi viihteeksi. Naurattaa joka kerta useasti, joka on saavutus.

"Voi poikaseni, niin vähällä tiedolla leikkaajat ja potkijat luulevat hallitsevansa maailmaansa" - Kaarle Suuri somea seurattuaan
Suureen typeryyteen tarvitaan toopemaisen tyhmiä (moderoitavia) persuja.

MrKAT

Kova Laki rikollinen mieli-sarjassa Vincent D'Onofrion tilalla on Jeff Goldblum, joka on melkein Vincentin vastakohta paljon ilmeettömämpänä tuumijana. Mutta se on oikeastaan realistisempaa se.
Sensijaan Kovassa laissa on viime aikoina ikävästi pilattu juoni kun on kesken tai alussa näytetty jo rikollisten juonitteluja. Se on vähän kuin jossain Agathan romaanissa/elokuvassa paljastettaisiin syyllinen jo alussa.
"Voi poikaseni, niin vähällä tiedolla leikkaajat ja potkijat luulevat hallitsevansa maailmaansa" - Kaarle Suuri somea seurattuaan
Suureen typeryyteen tarvitaan toopemaisen tyhmiä (moderoitavia) persuja.

MrKAT

En ole ikinä nähnyt, katsellut, Eestin tv:tä. Katselin just uutisia:
https://etv.err.ee/1608975530/aktuaalne-kaamera
En paljo ymmärtänyt paitsi tekstipalkissa joku ennakoi Venemaalle revolutsioonia eli Venäjälle vallankumousta.
Alku oli hiano.
"Voi poikaseni, niin vähällä tiedolla leikkaajat ja potkijat luulevat hallitsevansa maailmaansa" - Kaarle Suuri somea seurattuaan
Suureen typeryyteen tarvitaan toopemaisen tyhmiä (moderoitavia) persuja.

Hippi

Huh, alku lipsahti ohi, kun niin harvoin tulee vilkaistua noiden mainoskanavien ohjelmia ja muutenkin olin kiinni muussa asiassa ohjelman alussa. Mutta uusi kausi näyttää alkavan taas ja maanantaista keskiviikkoon on nyt ainakin alkuun noita lähetyksiä nelosella alkuillasta ja viikonloppuisin on ainakin LIV:llä nähtävissä uusinnat viikon ohjelmista.

Ohjelmatiedoissa ei ole tietoa kuin 14 ensimmäisen jakson osalta ja ainakin niissä Jock on kyllä mukana vielä, paitsi näissä muutamassa ensimmäisessä on Jamie Oliver vierailevana tuomarina. En muista lukeneeni, ehtikö Jock saada tämän kauden kokonaan pakettiin vai ei.

MasterChef Australia

Kausi 15. Jakso 1/50. Salainen ase. Kauden avausjaksossa tutustutaan kilpailijoihin ja päästään esittelemään salaisia aseita. Haasteen voittaja saa huikean edun, jollaista ei ole ennen nähty ohjelman historiassa. Tarjolla on niin possuragua, kuukakkuja kuin borssikeittoa. Vierailevana tuomarina on Jamie Oliver. Australialainen viihdeohjelma. (81')
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

kertsi

^
Laitan videolinkin talteen (Ruutu):
https://www.ruutu.fi/video/4350547

Vähän kolkolta tuntuu, että ensimmäisessä jaksossa toistetaan useampaan kertaan, että tämä kausi sisältää jos jonkinlaisia yllätyksiä.
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️

Socrates

Taas jankutetaan roskaamisesta parhaaseen katseluaikaan. VMP.

Älykäs etsii vaniljapanoja, viisas etsii perspanoja.

Hippi

^
Jäin siksi aikaa neloselle katsomaan jotain leipomisohjelmaa ja kävin tiskaamassa ja kohta voikin menne taas ykköselle katsomaan uutisia.

Peltsi oli joskus aikanaan mun suosikkeja hänen radiovuosinaan. Peltsi ja Juuso oli ihan huippu tyyppejä. Nyt keski-ikäistyttyään Peltsistä on tullut saarnaaja. Ihan ok, jos joku on luonnon puolestapuhuja, mutta paatoksella saarnaaminen ainakin minulla menee hermoon olipa aihe mikä tahansa. En halua kuunnella. Monet hyvätkin asiat nykyisin pilataan älyttömällä kohkaamisella.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Hayabusa

MrKATille, Socrulle ja meille muille Ellan ystäville:
Merkkien salat
Merkkien salat -sarjan toinen tuotantokausi käsittelee symboleita, joita löytyy suomalaisten elämästä ja arjesta. Uuden kauden aiheita ovat mm. hakaristi, vaatteet, kasvit, käärme ja Suomen symbolit. Meitä ympäröi valtava salattu maailma, joka kätkeytyy niin populaarikulttuurin merkkeihin kuin uskonnollisiin symboleihin. Symbolien avulla ihmiset voivat kommunikoida keskenään, vaikka eivät ymmärtäisi sanaakaan toisen puheista. Symbolitutkija Liisa Väisäsen ja toimittaja Ella Kannisen vetämä sarja avaa symbolien merkityksiä. Sarjan katsottuasi ymmärrät maailmaa paremmin.

Jo muutaman vuoden vanhaa ohjelmaa, mutta kyllä näitä katsee uudestaan ihan ilokseen.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

Socrates

MTV on näköjään konkurssin partaalla ja se on hyvä uutinen. Onkohan maikkarilta tullut kymmeneen vuoteen yhtään katsomisen arvoista ohjelmaa?

Toivottavasti uppoaa lujaa ja nopeasti. Kaikkein surkein tv kanava.
Älykäs etsii vaniljapanoja, viisas etsii perspanoja.