Kirjoittaja Aihe: Paikalliset  (Luettu 88 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Juha

  • Konkari
  • ***
  • Viestejä: 751
Paikalliset
« : Helmikuu 12, 2019, 10:13:01 »

Eksote pyyti palautetta, käynnistään. Saikkua 1 päivä.

Hassua vastata tuollaiseen kyselyyn. Voi suositella palvelua. On hyvä.

Miten sitten palvelun saatavuus. Jää kysymyksessä sivuun.

Piti mennä keskussairaalaan, päivystykseen, asian takia, joka ei oikeastaan erityisemmin vaivaa, ellei kuormita itseään, kylmety lisää, tai hanki jälkitauteja.

Siten voi ironisesti sanoa, että palvelu toimii jopa erittäin hyvin. Jos tauti ei merkittävä, niin käynti keskussairaalaan voi varmistaa, että taudista tulee todennäköisesti merkittävämpi.

Miten juuri nyt, tässä tilanteessa. Ei ihan noin, mutta kävely keskussairaalalta keskustaan teki äänen oikkuilevaksi. Toki oma vanha vitsaus, joka ei välttämättä ilmene, jos ulkoilman hengittää huivin läpi.

Kokonaisuutenta, terveyteen liittyen, EKSOTEn palvelu ei välttämättä tule hyväksi, olisi palvelu tarkemmin vaikka kuinka hyvää, paikan päällä.

Joskus kaikki liikennöimiset, ja liikennekulut (jne) kantsii ulkoistaa, vaikka sairailla. Tämä on satatosi, mutta ei ole ainoa asia kokonaisuudessa.

Tällaisia väistämättä ajattelee, kun kuitenkin vaikuttaa jatkossa, jos selkeämpää tarvetta, ja sitä varten tulee tuollaisia arvioitua, kun muuten niitä ei tarvitsisi olla.

Vastaa tämä ajatelma numerolla. ÖÖ. Mitähän tämä on?
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 12, 2019, 10:14:41 kirjoittanut Von Ab und Hups »