Kirjoittaja Aihe: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?  (Luettu 6355 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Norma Bates

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 1101
 • Hattiwatin hakkaaja
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #300 : Maaliskuu 15, 2019, 11:03:21 »
Kaippa se on ihan sama vaikka siunaa sen että aviomiehen seksiorja poltetaan elävältä kun tämä ei annakaan panna (miten kummassa raiskauksesta voi edes kieltäytyä, en ymmärrä - ilmeisesti se että vähän vikisee vastaan oli liian loukkaavaa pyhän uskon soturille?) Tai tuuppaa oman kakaransa panopuuksi Isis-soturille. Tai teki mitä hyvänsä, niin ihan vitun sama, koska tärkeintähän on että me täällä Suomessa päästään esittämään oikein helvetin erinomaista ja sivistynyttä ihmistä joka sallii kaikkien tulla tänne saamaan terapiaa ja integroitumaan ja muuta paskaa. Ja sitten kun se ei suju, niin sitten taas lyödään rintoihimme ja itketään yhdessä kuinka yhteiskuntamme on paska ja suomalainen on paska ja kaikki on paskaa.

Kun on niin paskaa niin ehkä se olisi parempi pysyä siellä lämpimässä Lähi-idässä. Mitä sitten jos vähän hävisi rähinässä jonka itse aloitti? Integroitukoon sinne. Eihän se islam ole sieltä minnekään kadonnut, jos ei nyt sen äärimuoto kaikille kelvannutkaan. Kai se laimeampikin islam luulisi olevan parempi kuin ei islamia ollenkaan, jos on kerta ainoa oikea uskonto.

Poissa Renttu

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 976
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #301 : Maaliskuu 15, 2019, 11:35:29 »
^
Syljettää joka kerran, kun maahantulijataustaisten tiimoilta uutisoidaan, että "olemme epäonnistuneet kotouttamisessa ja integroinnissa". Ei, vaan tulijat epäonnistuvat itse. Hankala sellaisia on integroida, joita eivät länsimaiset arvot tai demokratia edes kiinnosta.
Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta -Marcus Aurelius

Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut - Cao Cao

Poissa kertsi

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 1072
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #302 : Maaliskuu 15, 2019, 16:05:27 »
Kyllä alustavasti vaikuttaisi siltä että kyseinen bussissa riehuja on saanut ihan normaalilla asteikolla tuomionsa.
Se on vain sinun mielipiteesi. Tässä seuraava: Mies yritti tappaa syntymättömän lapsensa potkimalla raskaana olevaa vaimoaan vatsaan - ”Tiedän, miten lapsi saadaan pois” (IL).

Tuomio: 10 Kuukautta ehdollista. Sikiön hengiltä potkimisen yrityksen osuus tästä kuusi kuukautta. Vaimon ohella hän hakkasi myös naapurin.

" Suhde oli jo kertaalleen kariutunut miehen pahoinpideltyä naisen. He olivat kuitenkin palanneet yhteen naisen havaittua olevansa raskaana...Vastaaja kiisti rikokset. Miehen mukaan vaimo oli nostellut muuton vuoksi tavaroita. Hän oli ollut huolissaan siitä, ettei sikiölle aiheutuisi vahinkoa. Hän myönsi puhuneensa vaimolleen abortista todeten, että jos tämä ei lapsestaan välittänyt, niin lääkäri voi keskeyttää raskauden...Vastaajan mukaan hänellä oli ollut tapahtuma-aikaan heikko suomen kielen taito, mikä vaikeutti puolisoiden välistä keskustelua".

Uskon kyllä, että uskot kernaasti tätäkin kivaa kaveria. Se on vaan väärinymmärretty ja shokissa!
Niin kamala kuin tuo tapaus onkin, ei ole mitenkään epätavallisa, vaikka perin tuomittavaa onkin, että pahoinpitely kohdistuu nimenomaan raskaana olevan naisen vatsaan - aivan riippumatta miehen etnisyydestä. Päinvastoin, naisen elämässä juuri raskauden aikana tapahtuu eniten pahoinpitelyitä. Jopa niin paljon, että neuvoloissa tehdään seulontoja lähisudeväkivallan osalta, sillä sellaisella väkivallalla on normiväkivaltaa pahemmat seuraukset, nainen esimerkiksi voi kuolla keskenmenon aiheuttamaan verenvuotoon (lisäys. tietysti sen lisäksi, että se sikiö voi kuolla, mikä usein onkin pahoinpitelyn tarkoitus).

Naisiin kohdistuva väkivalta (Duodecim)

"Raskaus kaksinkertaistaa pahoinpitelyn riskin väkivaltaisessa parisuhteessa.
...
Raskaus lisää väkivaltaisessa suhteessa pahoinpitelyn riskiä. Suomalaisessa tutkimuksessa kymmentä prosenttia parisuhdeväkivaltaa kokeneista naisista pahoinpideltiin myös raskauden aikana (Heiskanen ja Piispa 1998). Yhdysvaltalaisessa aineistossa määrä oli noin 8 % (McFarlane ym. 2002). Raskauden aikainen väkivalta on siis yleisempää kuin tavallisimmat raskaushäiriöt, kuten raskausdiabetes, raskausmyrkytys tai etinen istukka. Pahoinpidellyt naiset aloittavat neuvolakäynnit merkitsevästi myöhemmässä raskauden vaiheessa kuin väkivaltaa kokemattomat (Mezey ja Bewley 1997). Tutkittaessa perheväkivallan yhteyttä erilaisiin raskaushäiriöihin havaittiin, että pienipainoisten vauvojen äitejä oli pahoinpidelty raskauden aikana normaalipainoisten vauvojen äitejä enemmän (Campbell 2002).

"
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 15, 2019, 17:55:08 kirjoittanut kertsi »

Topi

 • Vieras
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #303 : Maaliskuu 15, 2019, 16:46:23 »
^
Syljettää joka kerran, kun maahantulijataustaisten tiimoilta uutisoidaan, että "olemme epäonnistuneet kotouttamisessa ja integroinnissa". Ei, vaan tulijat epäonnistuvat itse. Hankala sellaisia on integroida, joita eivät länsimaiset arvot tai demokratia edes kiinnosta.

Toisaalta jos tänne tuleminen ja maan arvot oikeasti kiinnostaa, silloin verrattain vähän edes tarvitaan mitään kotouttamista. Hollantilainen kaveri muutti tänne ehkä viisi vuotta sitten ihan omasta halustaan ja on opetellut omatoimisesti kielen kohtuullisen hyvälle tasolle.

Harvoin kuulee edes puhuttavan mistään "kotouttamisesta" tällaisten henkilöiden kohdalla. Tai silloin kun itse asuin Irlannissa tai Ruotsissa ja osasin kuitenkin paikallista kieltä. Kotouttaminen ja integraatio kai liittyy käsitteenä johonkin sellaiseen pakolaiskuvioon, missä henkilöllä ei välttämättä ole mitään vahvaa intressiä tulla tänne tai elää niin kuin täällä eletään vaan intressi on päästä turvallisemmille vesille ja saada parempi elintaso tai paremmat mahdollisuudet elämässä.

Jos me lähdettäisiin tästä pakolaisina Ruotsiin tai Norjaan, silloin meillä varmaan olisi aika hyvät edellytykset kotoutua sinne. Kyllä siellä varmaan järjestettäisiin jotain kotoutustoimia. Osaa porukasta kävisi suomalaisten erilaisuus ja kulttuuri todella riipimään ja se herättäsi vihaa ja halveksuntaa ja muuta. Silti ruotsalaiseksi tai norjalaiseksi kotoutuminen on vielä arvojen, yhteiskuntajärjestyksen, demokratian ja muun sellaisen puolesta aika helppoa. Nyt jos lähdet täältä pakolaisena johonkin maahan josta et edes tiedä mitään jonnekin todella kauas, missä hommat toimii täysin eri meiningillä ja muuta -- totta kai sitä voi silti kokea olevansa suomalainen ja haluavansa vaalia omiakin juttujaan jollakin tasolla. Jos sitten tarjotaan jostakin kuvitteellisesta hiton vauraasta mutta autoritäärisestä muslimimaasta turvapaikka ja mahdollisuus elää siellä, kai siinä pitää hyväksyä sen maan yhteiskuntajärjestys ja lait sun muuta. Mutta ei se kotoutuminen tällaisessa tapauksessa voi olla mikään kivuton prosessi. Vain pienelle osalle käy ihan ongelmitta se että luopuu kokonaan alkoholista ja hyväksyy islamin. Osalle tekee paljon tiukempaa muuttaa koko elämänmuotoa. Jos asetelma käännettäisiin näin, en tiedä miten ne rajalla pystyisivät seulomaan luotettavasti, kenelle tällainen kokonaisvaltainen sopeutuminen käy ja kenelle ei.

Pointti lähinnä se että jos meitä menisi riittävä määrä Ruotsiin, siinäkin tulisi tiettyjä ongelmia ihan vain sen määrän ja niiden pienten erojen takia, joita meillä on.

Ymmärrän kritiikin siitä että suuri osa pakolaisista on jo varttuneita miehiä joilla on luutuneet asenteet mutta ei välttämättä mitään kovin hyvää koulutusta tai muuta -- ja että ajatus elintasopakolaisuudesta tietenkään ole täysin tuulesta temmattu. Mutta siihen koko populaatioon kategorian "pakolaiset" alle mahtuu tietenkin myös valopilkkuja, ja jos lähtee johonkin ostarille niin että tutustuu niihin lapsiin ja nuoriin ja aikuisiin, väitän ettei sieltä paljastu pelkästään sellainen kulttuuri jossa "groomataan" jotain suomalaisia pikkutyttöjä, vaan että yhtäkkiä saatat löytää sieltä jonkun hyvätapaisen arabinuoren joka puhuu kohtuullisen hyvää suomea ja on hyvin kartalla asioista.

Miten – jos tänne otetaan ylipäätään ketään pakolaisia – pystytään jollain reiluilla kriteereillä valikoimaan niitä, joilla on muuntautumiskykyä ja -halua huomattavasti keskivertoa enemmän?

En mä nyt loppujen lopuksi ole eri mieltä siitä, että ei ole järkeä todeta että me ollaan epäonnistuttu kotouttamisessa pelkästään. Että se on liian itsekriittinen tai itseäsyyttelevä linja. Mutta en oikein tajua, miten porukka kuvittelee että pakolaisella pitäisi olla joku hengen palo demokratiaan tai sekularismiin tai että vika on niiden kulttuuritaustassa. Ihan samalla logiikalla voisi sanoa, että Suomea runtelee sota ja täällä on ihan perseestä, Ruotsissa on vain paskaisia pakolaisleirejä ja Välimeren eteläpuolella hirveästi rahaa ja hyvinvointia, meneekö se niin että jos joku suomalaisten porukka sinne lähtee, edellytys on että pitää haluta muuttaa kaikki elintapansa, hyväksyä islam ja niin edelleen. Vai siis... mikä se realistinen mutta hyväksyttävä minimiodotus tässä olisi?


Poissa Juuli

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 134
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #304 : Maaliskuu 15, 2019, 17:28:45 »
Kaippa se on ihan sama vaikka siunaa sen että aviomiehen seksiorja poltetaan elävältä kun tämä ei annakaan panna (miten kummassa raiskauksesta voi edes kieltäytyä, en ymmärrä - ilmeisesti se että vähän vikisee vastaan oli liian loukkaavaa pyhän uskon soturille?) Tai tuuppaa oman kakaransa panopuuksi Isis-soturille. Tai teki mitä hyvänsä, niin ihan vitun sama, koska tärkeintähän on että me täällä Suomessa päästään esittämään oikein helvetin erinomaista ja sivistynyttä ihmistä joka sallii kaikkien tulla tänne saamaan terapiaa ja integroitumaan ja muuta paskaa. Ja sitten kun se ei suju, niin sitten taas lyödään rintoihimme ja itketään yhdessä kuinka yhteiskuntamme on paska ja suomalainen on paska ja kaikki on paskaa.

Kun on niin paskaa niin ehkä se olisi parempi pysyä siellä lämpimässä Lähi-idässä. Mitä sitten jos vähän hävisi rähinässä jonka itse aloitti? Integroitukoon sinne. Eihän se islam ole sieltä minnekään kadonnut, jos ei nyt sen äärimuoto kaikille kelvannutkaan. Kai se laimeampikin islam luulisi olevan parempi kuin ei islamia ollenkaan, jos on kerta ainoa oikea uskonto.
Siellä se polttaminen ja muu siihen verrattava on normaali, suotava teko. Orja sylkee päin naamaa kun sitä lähempää yhteyttä isäntä haluaa. Semmoinen orja ei ole yhtään mitään. Siis joutaa polttoon. On sitä kansanhuvia ainakin.

Poissa a4

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 870
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #305 : Maaliskuu 15, 2019, 19:40:50 »
En ole sanonut että tuomiot ovat mielestäni juuri sopivia.
Eipä tämän kuolleen hevosen piiskaamisesi lomaan oikein mitään puhetta mahdukaan. Lsiäksi ajatustenvaihtomme tapahtuu verkoitse, tekstuaalisesti. Näin ollen en kuule muutenkaan, mitä siellä yksiksesi höpöttelet, tai et.
Lainaus käyttäjältä: a4
Viittaat varmaan tähän toteamukseeni: Kyllä alustavasti vaikuttaisi siltä että kyseinen bussissa riehuja on saanut ihan normaalilla asteikolla tuomionsa.
Viittaan yleiseen mentaliteettiisi, jota pidän erittäin holhoavana ja alentuvana suhteessa maahantulijoihin.
Lainaus käyttäjältä: a4

Sillä tarkoitin että maallikkona en nopealla googlailulla löytänyt tuomiosta mitään poikkeavaa.
No voi sinua, mitäs nyt seuraavaksi ajattelit tehdä? Nämähän ovat ihan perusjuttuja nämä tämmöiset bussinsuistamisyritykset, sikiönpotkinnat, kenkävarkauden yhteydessä tehdyt kaulaanpuukotukset, irtopäänheilutteluvideot ja lasten joukkoraiskaamiset. Kantaväestöstä ei oikein löydykään verrokkeja näille... Poikkeaville.
Lainaus käyttäjältä: a4

Tarjosin linkkejä ja lainauksia löytämiini kohtiin aiemmissa viesteissäni, jotta voisit kommentoida niitä halutessasi.
Voi kiitos kovasti, en kuitenkaan tarvitse lainkaan mitään apua, mikäli haluan saada lainsäädäntöä ja lakiasioita koskevaa tietoa. Löydän sitä kyllä itse. En ole kokenut mitään tarvetta kommentoida asioita, jotka ovat ilmeisesti sinulle uusia - minulle ne eivät uusia ole.
Lainaus käyttäjältä: a4
Mutta kyse ei siis ole minun vähäisestä tiedostani sen suhteen mitä sinä olet väittänyt. Älkäämme lähtekö edes vahingossa tälle sivupolulle keskustelussa väitteestäsi.
Kyllä on, ja lähden ihan mihin minua huvittaa. Vaikka teot olisi tuomittu rikoslain pykälien ylärekisteriä soveltaen, voin edelleenkin helposti olla sitä mieltä, että tuomiot ovat lieviä. Kyse on laintulkinnoista.
Lainaus käyttäjältä: a4
Siksi kysyin ja yhä kysyn sinulta mihin parempaan tietoon perustat väitteesi, että mediasta tutun irakilaismiehen saamat tuomiot tuppaavat olemaan todella lieviä silloinkin, kun hänet todetaan syylliseksi?
Vastasin jo, että asia tulee vielä varmasti selviämään, jahka sitä tutkitaan. Sitten nähdään, onko mielipiteelläni katetta. Homma kuitenkin kaatuu nyt sinun niskaasi, kun tämän näin sydämen asiaksi otit. Opastinkin jo, minne ottaa vuoden päästä yhteyttä. Järkevintä on ajoittaa tutkimus koskemaan vuosia 2015-2020. Pidän tooosi paljon peukkuja! :)
Lainaus käyttäjältä: a4
Mitä tulee lain mukaan toimimiselle nauramiseen, niin hiukan ihmetyttää sellainen.
Onko kyseessä kyseisen lain kritisointi, nauramalla?
Ei kukaan ole nauranut lain mukaan toimimiselle. Minulla tosin on tarvittaessa rahkeita myös kritisoida lakia sen omista lähtökohdista, toisin kuin sinulla. Oikeusvaltioon nimen omaan kuuluu se, että myös lakeja ja asetuksia saa ja voi kritisoida. Saa niille nauraakin, jos sille tuntuu!
Tuomioiden vertailu ei ole sama asia kuin rikosten vertailu.

Kiitos että selvensit kyseessä olleen oman mielipiteesi, kun sanoit:
Mediasta tutun irakilaismiehen saamat tuomiot tuppaavat olemaan todella lieviä silloinkin, kun hänet todetaan syylliseksi

Poissa safiiri

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 1485
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #306 : Maaliskuu 15, 2019, 19:55:34 »
^
Syljettää joka kerran, kun maahantulijataustaisten tiimoilta uutisoidaan, että "olemme epäonnistuneet kotouttamisessa ja integroinnissa". Ei, vaan tulijat epäonnistuvat itse. Hankala sellaisia on integroida, joita eivät länsimaiset arvot tai demokratia edes kiinnosta.

Mitäs integroimista ja kotouttamista sellaisissa olisi, jotka allekirjoittaa länsimaiset arvot ja demokratian? Opetetaan saunomaan ja se siitä?

Poissa Norma Bates

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 1101
 • Hattiwatin hakkaaja
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #307 : Maaliskuu 15, 2019, 20:00:24 »
Mutta en oikein tajua, miten porukka kuvittelee että pakolaisella pitäisi olla joku hengen palo demokratiaan tai sekularismiin tai että vika on niiden kulttuuritaustassa. Ihan samalla logiikalla voisi sanoa, että Suomea runtelee sota ja täällä on ihan perseestä, Ruotsissa on vain paskaisia pakolaisleirejä ja Välimeren eteläpuolella hirveästi rahaa ja hyvinvointia, meneekö se niin että jos joku suomalaisten porukka sinne lähtee, edellytys on että pitää haluta muuttaa kaikki elintapansa, hyväksyä islam ja niin edelleen. Vai siis... mikä se realistinen mutta hyväksyttävä minimiodotus tässä olisi?

Minä taas en tajua miksi porukoilla pitäisi olla joku velvollisuus ymmärtää loputtomiin pakolaisia jotka kiukuttelevat kaikesta mahdollisesta, semminkin jos eivät edes ole pakolaisia. Rentun linkeistä jossakin uutisoitiin vuonna 2015 miten jotain ukkoa ei vaan kiinnostanut toimia paskahommissa Irakissa kun hän oli sentään inhenjör ja sen takia sitten päätti alkaa esittämään syyrialaista pakolaista.

Tuollainenhan on kuin räkäisy päin oikeasti turvapaikan tarpeessa olevaa.

Poissa Toope

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 1304
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #308 : Maaliskuu 15, 2019, 20:54:29 »
Tässä suhteessa yhteiskunnassa monet ovat liian ymmärtäväisiä. Jos poltat sillat takanasi ja lähdet johonkin islamistitouhuun mukaan, tarkoittaa se, ettet ole rakentamassa meikäläistä yhteiskuntaa. Kaikkea ei tarvitse antaa anteeksi. Jotkut mokat ovat liian suuria, joten pysykööt poissa, lapsineen. Humaaneja voimme olla, muttemme tyhmiä.

Poissa Toope

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 1304
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #309 : Maaliskuu 15, 2019, 20:57:12 »
^
Syljettää joka kerran, kun maahantulijataustaisten tiimoilta uutisoidaan, että "olemme epäonnistuneet kotouttamisessa ja integroinnissa". Ei, vaan tulijat epäonnistuvat itse. Hankala sellaisia on integroida, joita eivät länsimaiset arvot tai demokratia edes kiinnosta.
Ongelma ei ole yksilötasoinen, ongelma on kulttuurin tasolla. Niin paljon on esimerkkejä siitä, miten tietyt kulttuurit sopeutuvat ja miten juuri ne tietyt eivät sopeudu. Ei kyse ole sattumista ja yksittäistapauksista, vaan kulttuurisista ristiriidoista. Ei tarvitse mainita, mistä ryhmistä puhun, jokainen tietää sanomattakin.

Poissa Ekisetä

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 205
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #310 : Maaliskuu 16, 2019, 06:28:45 »
^
Syljettää joka kerran, kun maahantulijataustaisten tiimoilta uutisoidaan, että "olemme epäonnistuneet kotouttamisessa ja integroinnissa". Ei, vaan tulijat epäonnistuvat itse. Hankala sellaisia on integroida, joita eivät länsimaiset arvot tai demokratia edes kiinnosta.

Mitäs integroimista ja kotouttamista sellaisissa olisi, jotka allekirjoittaa länsimaiset arvot ja demokratian? Opetetaan saunomaan ja se siitä?

Noi olis minimivaatimukset.
Avannossa pitäis opettaa uimaan myös, lumihangessa alastomana kierimään ja saunomaan yhteissaunassa ilman että on muna pystyssä.
Jos ei mämmiä kykene syömään niin heti himaan.

Poissa safiiri

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 1485
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #311 : Maaliskuu 16, 2019, 08:59:48 »
^
Syljettää joka kerran, kun maahantulijataustaisten tiimoilta uutisoidaan, että "olemme epäonnistuneet kotouttamisessa ja integroinnissa". Ei, vaan tulijat epäonnistuvat itse. Hankala sellaisia on integroida, joita eivät länsimaiset arvot tai demokratia edes kiinnosta.

Mitäs integroimista ja kotouttamista sellaisissa olisi, jotka allekirjoittaa länsimaiset arvot ja demokratian? Opetetaan saunomaan ja se siitä?

Noi olis minimivaatimukset.
Avannossa pitäis opettaa uimaan myös, lumihangessa alastomana kierimään ja saunomaan yhteissaunassa ilman että on muna pystyssä.
Jos ei mämmiä kykene syömään niin heti himaan.

Ei noi mainitut multakaan kaikki luonnu, vaikka minut on kasvatettu suomalisen kulttuurin mukaisesti Suomessa suomalaisten vanhempien toimesta. Tarvitsenko kotouttamista ehkä voidakseni integroitua?

Poissa Norma Bates

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 1101
 • Hattiwatin hakkaaja
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #312 : Maaliskuu 16, 2019, 09:11:34 »
Se on muuten jännä juttu että jos edes kaikki suomalaisetkaan eivät harjoita ns. suomalaista kulttuuria, sen kaikkia tapoja, niin mikä riivattu siinä sitten on että jos joku muslimitaustainen tulee Suomeen niin täällä sitten iskee kamala vimma ja tarvis saada harjoittaa kaikkia mahdollisia tapoja jotka jotenkin vaan sepiteltyäkin islamiin kuuluvaksi.

Nythän esim. jos jätkä tappaa jonkun puukolla ja selittelee asian kulttuurierolla, niin hänelle pitää todeta että ei tässä mitään eroa ollut, suomalaisissakin on puukkojunkkareita (ja hulluja). Mahtaa kunnon muslimia sitten vituttaa kun hän joutuukin koko suvulleen myöntämään muuttuneensa suomalaiseksi välittömästi rajan yli tepasteltuaan...

Poissa safiiri

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 1485
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #313 : Maaliskuu 16, 2019, 10:35:44 »
Se on muuten jännä juttu että jos edes kaikki suomalaisetkaan eivät harjoita ns. suomalaista kulttuuria, sen kaikkia tapoja, niin mikä riivattu siinä sitten on että jos joku muslimitaustainen tulee Suomeen niin täällä sitten iskee kamala vimma ja tarvis saada harjoittaa kaikkia mahdollisia tapoja jotka jotenkin vaan sepiteltyäkin islamiin kuuluvaksi.

Nythän esim. jos jätkä tappaa jonkun puukolla ja selittelee asian kulttuurierolla, niin hänelle pitää todeta että ei tässä mitään eroa ollut, suomalaisissakin on puukkojunkkareita (ja hulluja). Mahtaa kunnon muslimia sitten vituttaa kun hän joutuukin koko suvulleen myöntämään muuttuneensa suomalaiseksi välittömästi rajan yli tepasteltuaan...

No minusta ei pitäisi ihan kauheesti hämmästellä sitä, että rikoksen tehnyt pyrkii selittelemään tekoaan kaikenlaisilla syillä, joiden ajattelee auttavan syyllisyyttä alentavasti. Ihan samaa tekevät suomalaiset rikoksesta kiinni jääneet. Tuollaisessa selittelyssä ei ole mitään muuta kulttuurista kumpuavaa kuin se, minkä selityksen teolleen yrittää tarjota. Selittely rinnastuu minusta vaikkapa siihen, miten puolisonsa sairaalakuntoon mukiloinut vetoaa uhrinsa käyttäytymiseen ja vaikkapa nalkutukseen. Vedota saa, mutta sitten oikeudessa tarkastellaan huolella sitä, onko asia syyllisyyttä jollain tapaa alentavaa vai ei - vai jopa raskauttavaa.

Poissa Kopek

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 602
Vs: Pitäisikö Isis-vaimojen saada palata Suomeen?
« Vastaus #314 : Maaliskuu 16, 2019, 10:39:09 »
Minä taas en tajua miksi porukoilla pitäisi olla joku velvollisuus ymmärtää loputtomiin pakolaisia jotka kiukuttelevat kaikesta mahdollisesta, semminkin jos eivät edes ole pakolaisia.

Eivät pakolaiset luonnostaan kiukuttele kaikesta mahdollisesta. Heille opetetaan suomalaisten "ymmärtäjien" toimesta, että heidän kuuluu kiukutella. Osa heistä tekee, niin kuin opetetaan, ja taustalla ymmärtäjien kuoro taputtaa käsiään. Ymmärtäjille pakolaiset ovat väline, jota hyväksi käyttämällä he voivat nostattaa egoaan ja halventaa vihaamiaan rasisteina pitämiään tahoja. Tällaisen käsityksen ainakin Halla-ahon vanhoista kirjoituksista saa.