Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Rekrytointi-ilmoitus: haussa moderaattoreita

Aloittaja Lenny, tammikuu 06, 2019, 06:02:24

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Lenny

No niin, nyt on auki kaksi moderaattorin paikkaa. Haku on avoin kaikille Kantapaikan kirjoittajille. Haku on voimassa kunnes toisin ilmoitetaan.

Tehtävän kuvaus: moderaattorin työhön kuuluu pääasiassa valvoa, että foorumin julkinen näkymä pysyy suhteellisen siistinä ja vastaa foorumin politiikkaa. Tarvittaessa moderaattori käyttää foorumin työkaluja, kuten viestien siirtämistä ja yhdistelyä ketjujen siistimiseen.

Hakijalta toivotaan mahdollisimman neutraalia suhtautumista toisiin kirjoittajiin ja vilpitöntä halua kehittää foorumia viihtyisäksi paikaksi. Mitään kokemusta ylläpidosta ei edellytetä, vaan työ tekijäänsä opettaa.

Moderaattori saa valita työtapansa mieleisekseen. Hän voi halutessaan käyttää jaettua moderaattoritunnusta ja pitää oman profiilinsa siitä täysin erillään.

Moderaattorien työ on mahdollisimman läpinäkyvää, ja ylläpidon valvonnan alaisena. Ylläpito ei siis varsinaisesti osallistu moderointiin päivittäisellä tasolla. Ylläpito vastaa käyttäjille viihtyvyydestä, ja ohjaa moderaattoreiden työtä tarpeen vaatiessa.

Tehtävästä pääsee eroon pelkällä ilmoituksella.

Palkaksi pääsee vaikuttamaan uuden foorumin suuntaviivoihin.

Jos olet kiinnostunut, lähetä YV.
Lainsäädäntö ennen luontoa (Immanuel Kant)

Lenny

Modetiimi on nyt kasassa! Kiitokset kaikille asiasta kiinnostuneille.

Kaiken turhan spekuloinnin katkaisemiseksi modetiimi toimii jaetulla tunnuksella Edward.

Vielä pari sanaa moderaattorien työnkuvasta. Modella ei ole oikeutta bannaamiseen, eikä edes hienovaraisempaan "sensurointiin", vaan se duuni on aika puhtaasti vain "mekaanista", eli julkisivun pitämistä siistinä, riippumatta kirjoittajien mielipiteistä. Jos moderaattorien toiminnasta on mitään valittamista, siitä voi ilmoittaa suoraan ylläpidolle (minulle) käyttämällä ihan samoja keinoja kuin mistä hyvänsä foorumin tapahtumasta (YV, "ilmoita ylläpidolle" jne).
Lainsäädäntö ennen luontoa (Immanuel Kant)