Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Perussuomalaisten muodonmuutos?

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, maaliskuu 13, 2019, 10:18:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 3 Vieraat katselee tätä aihetta.

Hayabusa

#1290
Lainaus käyttäjältä: Xantippa - joulukuu 05, 2019, 12:42:31
Ja kyllä Hayabusa, ovat äänestäneet Nesteen ja muiden valtion yhtiöiden myymisen puolesta. Että JAA. Kyllä nämä ovat hallituksen asioita, kun on valtio omistaja, kuten olemme Postin kanssa saaneet huomata. Missä sinusta siitä äänestettiin?

Aivan Xante. Siinä äänestyksessä, missä annettiin valtuus alentaa valtion omistusosuus yli puolesta yli kolmasosaan Hakkarainen ja Huhtasaari eivät äänestäneet. Palaan äänestyksiin ja muihin tapahtumiin myöhemmin, jos/kun tapahtumat ovat epäselviä.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

Toope

Lainaus käyttäjältä: Laika - joulukuu 08, 2019, 13:11:35
Hakijoiden määrä täällä on vähentynyt, mutta nyt EU tekee yhteistyötä jo afrikan puolella ihmisten käännyttämiseksi. Luulen etteivät tilanteen fundamentit ole muuttuneet paitsi että noiden ihmisten asema on tukaloitunut. Pessimisti sanoisi tilanteen pahentuvan, koska ihmiset tulevaisuudessa pakenevat slummiutumista, kuivuutta ja työttömyyttä -toisin sanoen ylikansoituksen seurauksia. Toki meidän näkökulmastamme ongelma on ratkaistu, koska se on siivottu pois silmistämme -vähän kuten eläinten sarjatuotantokin oli, tai 'juutalaisten evakuointi'. Ihmiset tuntuisivat kelpuuttavan tällaiset ratkaisut. Heillä on hämmästyttävä kyky tekeytyä tyhmiksi silloin, kun heidän oman elämänsä helppous sitä vaatii.

Kun ketjun aiheena on perussuomalaiset, niin tunnustan nähneeni erään oivallisen argumentin nimenomaan perussuomalaisilta: koska maahanmuutto perustuu ympäristösyihin ja tänne tulevat ihmiset nostavat kulutustasonsa moninkertaiseksi lähtömaihinsa verrattuna, eikö vihreiden kuuluisi ympäristösyiden vuoksi pyrkiä patoamaan painetta tulla Suomen ja Ruotsin kaltaisiin maihin asumaan.

Kysymyksessä kiteytyy inhimillisyyden ongelma, jota arvoliberaalit mieluummin eivät ottaisi esille. Tosin en ole kovin vakuuttunut perussuomalaisten ja sen sisarpuolueiden silmänummistuspolitiikasta sen ratkaisemiseksi, mutta en ole eittämättä nähnyt arvoliberaaleiltakaan mitään avauksia. Ei aivan mahda riittää kaivojen rakentelu afrikkalaisissa maissa, kun lapset haluaisivat jo Playstationin ja mopon. Liian moni on kuullut eurooppalaisesta unelmasta ja kiinalaisetkin ovat kuulemma päässeet elintason makuun.

Syy siihen miksi en pidä perussuomalaisten 'ratkaisusta' on, että se ei oikeastaan käsitä muuta kuin asenteen, jonka mukaan kaikki on menetetty joka tapauksessa. En kaipaa sellaisia johtajia, en katso että tarvitsemme heitä mihinkään, sillä osasimme muutenkin todeta kaiken olevan menetetyn ilman heidän neuvoaan. Ennemmin valitsisin poliittiset johtajat, jotka sentään yrittäisivät, vaikka pitäisivätkin mahdollisuutta epäonnistua suurena. Epäilen kuitenkin, että inhimillisyyden standardia joudutaan tavalla tai toisella rukkaamaan sen pohjoismaisimmasta versiosta, jos ylipäätään mitään toimivaa ratkaisua halutaan etsiä mainitsemaani argumenttiin tarttumiseksi. Sanon näin anarkistin vakaumuksella.

Joidenkin mielestä pitäisi eniten tinkiä elintasostaan niiden, joilla on valmiiksi vähiten, ja he varoittelevat mielellään sosialismin vaaroista. Ei ole sattumaa että he haluaisivat myös purkaa ympäristönormeja, vaikka nykyisetkään eivät riitä mihinkään. Radikaaleja ympäristöpuolueita meillä ei ole, jos perussuomalaiset sellaisena joskus haluavatkin vihreät esittää, ellei sitten radikaalia välinpitämättömyyttä lasketa.
Hyvää ja kivaa ajatusvirtaa tuossa on, mutta ensisijaisesti tulee muistaa se, ketä varten on olemassa valtio nimeltä Suomi. Ei afrikkalaisia tai aasialaisia varten...!

Toope

Lainaus käyttäjältä: safiiri - joulukuu 08, 2019, 07:23:22
Turvapaikanhakijoiden määrä on laskusuunnassa. Mutta onko kauhukuvien maalaaminen vähentynyt? Eipä juuri.
Rautioilla ja Safiireilla on yhtäläistä se, etteivät ymmärrä mahdollisuutta torjua ongelmia ennalta. Ei tarvitse odottaa sitä, että paska lentää tuulettimeen, voidaan toimia ehkäisevästi, yhteiskunnan eduksi harjoittamalla sellaista maahanmuuttopolitiikkaa, joka ei tule aiheuttamaan niitä pelättyjä ongelmia? Eikö se ole vastuullista yhteiskunnallista toimintaa?

Toope

Lainaus käyttäjältä: Kansan syvät rivit - joulukuu 08, 2019, 02:31:58
1900 luvun lopusta aika moni asia on muuttunut Suomessa voimakkaasti, mutta mitä sitten? Miksi verrata 1900-luvun loppuun? Miksi ei verrata siihen, mikä on normaalia?
Niin, rajojen katoaminen ja Afrikan/Lähi-idän virta Eurooppaan ei ole normaalia. Se on katastrofi.

safiiri

Lainaus käyttäjältä: Toope - joulukuu 09, 2019, 18:42:51
Lainaus käyttäjältä: safiiri - joulukuu 08, 2019, 07:23:22
Turvapaikanhakijoiden määrä on laskusuunnassa. Mutta onko kauhukuvien maalaaminen vähentynyt? Eipä juuri.
Rautioilla ja Safiireilla on yhtäläistä se, etteivät ymmärrä mahdollisuutta torjua ongelmia ennalta. Ei tarvitse odottaa sitä, että paska lentää tuulettimeen, voidaan toimia ehkäisevästi, yhteiskunnan eduksi harjoittamalla sellaista maahanmuuttopolitiikkaa, joka ei tule aiheuttamaan niitä pelättyjä ongelmia? Eikö se ole vastuullista yhteiskunnallista toimintaa?

Voi Toope! Se ennalta torjuminen on asia, jota olen kyllä jo vuosia toivonut. Nimittäin EU:n yhteinen ja yhdessä toteutettava turvapaikkapolitiikka ja organisoitunut järjestelmä. Se, jota Suomi kiivaast vastusti ja vältteli tasan siihen saakka, kunnes kaukainen sijaintimme ei enää toiminutkaan turvapaikanhakijoiden torjunnassa. Suomi vähät välitti Välimeren rantavaltioihin kohdistuneesta paineesta. Taakan jakaminen ja yhteistyö ei kiinnostanut. Nyt sitten 2015 lapioimme tosiaankin sitä paskaa, jonka aiemmin ajattelimme voivamme jättää muiden huoleksi. Tämä ei ole ollut vastuullista yhteiskunnallista toimintaa, vaan vastuunpakoilua, jonka hinta lankesi maksettavaksi 2015. Vieläkään yhteisvastuu ei EU:ssa ole toimivaa, vaan edelleen EU-maat harrastavat shoppailua asiassa ja suunnittelevat erilaisia vippaskonsteja, joilla oma maa jotenkin pääsisi pälkähästä ja turvapaikkapaine kohdistuisi toisiin valtioihin. JOko estämällä turvapaikanhakijoiden maahanpääsyn tai antamalla heidän vaeltaa maan läpi ilman, että joutuvat hakemaan turvapaikkaa ja rekisteröitymään. Tai kehittelemällä erilaisia säännöksiä, joilla oman valtion "houkuttelevuus" hakijoiden silmissä pienenee. Tässä joudutaan tasapainoilemaan kansainvälisten sopimusten säännösten ja oman maan lakien kanssa, mutta tätä kikkailua pidetään järkevänä, eikä tunnisteta, miten se on kuitenkin vain lopulta ongelman ratkaisemista vaikeuttava toimintamalli. Siihenkö kisaa Suomi hinkuu mukaan, jossa sopimusten ja lakien noudattamisessa kisaamme röyhkeydestä niiden itä-Euroopan valtioiden kanssa, joiden demokratia on edelleen sosialismin perillinen ja kansalaisten oikeudet vessapaperin arvoista? Siinäkö kisassa me todella haluamme päästä palkintosijoille?

Varmasti vastauksena saan höpinää siitä, miten Suomen ei tarvitse välittää muiden maiden asioista, vaan ajatella ensisijaisesti suomalaisten ja Suomen etua. Mutta - juuri sen tuossa kuvasin asenteeksi ja periaatteeksi, joka on vuosien ajan ollut pahin este järkevän ja tehokkaan politiikan kehittämiselle tässä asiassa. Olisiko jo aika kokeilla jotain muuta? En pidä Suomen ja suomalaisten edun mukaisena sitä, että jättäydymme turvapaikka-asian panttivangiksi ja joudumme järjestämään ihan kaiken vain ja ainoastaan tämän asian asettamien ehtojen puitteissa.

Tätä mielipidettäni sitten eräillä on otsaa väittää "epäisänmaalliseksi". Ikäänkuin isänmaallisuus olisi synonyymi sille, että ei kyetä, haluta, osata tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Rautaa vain rajalle - vaikka se juuri ja nimenomaan on asia, jossa Suomen kaltainen pieni maa ei todellakaan voi pärjätä. Kandeis muistaa, että me siis ei voitettu sotaa, vaikka tapahtuikin ns. talvisodan ihme. Lopputulos oli kuitenkin tappio ja tyytyminen voittajien sanelemiin rauhanehtoihin.

Toope

Idea on toki siinä, että Suomi ei sallisi enää 2015 tapahtumia, vaan kykenisi estämään noita. Tuota tarkoitan sillä, että osaisimme varautua kriiseihin. Hyvän yhteiskunnan merkki toki aina on se, että kykenee varautumaan, ottamaan opikseen toisten (mm. Ruotsi) kokemuksista. Tuota taitoa haluaisin yhteiskuntaamme, kun niin orjallisesti nykyisin teemme kaikki samat virheet, mitä läntinen naapurimme. Emme opi. PS oppii, mutta muidenkin tulisi oppia!

MrKAT

PS:n sisäpiiristä ent. kansanedustaja kertoo:

Nyky PS hyvin erilainen kuin ennen.Puolueen suunta sinetöitiin & rasismi normalisoitiin 2017.
Puheenjohtajistoon haluttiin lähinnä tuomioita saaneita sekä vakavaa alkoholismia sairastava hlö.
Tämäkin kaikki on osa Suomea & sen pahoinvointia johon tarvitaan hallituksen ratkaisuja.

8.48 - 10. jouluk. 2019

- https://twitter.com/TiinaElovaara/status/1204442732594388995

Hakkarainen on äskettäin tavattu Brysselistä humalassa eikä edes Halla-aho voi sanojensa mukaan mitään asialle. (SK)

Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

Toope

Elovaara taisi olla noita tyhmiä uuvatteja, jotka pettivät puolueen ja loikkasivat...? Poliittisia haisevia raatoja nykyään. :)
Blokkaa muuten Twitter-tililtään kaikki eri mieltä olevat...

MrKAT

Lainaus käyttäjältä: Toope - joulukuu 10, 2019, 20:41:47
Blokkaa muuten Twitter-tililtään kaikki eri mieltä olevat...
Eikös tuo ole kaikkien persujen (Huhtasaari jne) maan tapa? Eli siis ansiokasta koska persut? Vai?

Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

MrKAT

Suomen Sisun varapuheenjohtaja Riku Nevanpään äskettäinen lausuma on somessa pantu hassuun taustayhteyteen: ;D



(Jostain syystä tuosta lausumasta tulee mieleen Ruotsin äärioikeiston uusi lähi-idästä mallia ottava "häpeänpartiot" ja "kunniakulttuuri". )

Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

Saares

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - joulukuu 10, 2019, 19:44:52
PS:n sisäpiiristä ent. kansanedustaja kertoo:

Nyky PS hyvin erilainen kuin ennen.Puolueen suunta sinetöitiin & rasismi normalisoitiin 2017.
Puheenjohtajistoon haluttiin lähinnä tuomioita saaneita sekä vakavaa alkoholismia sairastava hlö.
Tämäkin kaikki on osa Suomea & sen pahoinvointia johon tarvitaan hallituksen ratkaisuja.

8.48 - 10. jouluk. 2019

- https://twitter.com/TiinaElovaara/status/1204442732594388995

Hakkarainen on äskettäin tavattu Brysselistä humalassa eikä edes Halla-aho voi sanojensa mukaan mitään asialle. (SK)
Kunhan MR.KAT saa mamujen suorittamat raiskaukset edes inhimillisiin lukemiin niin voidaan alkaa puhua Hakkaraisen törmäilyistä.

Xantippa

Lainaus käyttäjältä: Saares - joulukuu 11, 2019, 00:16:13
Lainaus käyttäjältä: MrKAT - joulukuu 10, 2019, 19:44:52
PS:n sisäpiiristä ent. kansanedustaja kertoo:

Nyky PS hyvin erilainen kuin ennen.Puolueen suunta sinetöitiin & rasismi normalisoitiin 2017.
Puheenjohtajistoon haluttiin lähinnä tuomioita saaneita sekä vakavaa alkoholismia sairastava hlö.
Tämäkin kaikki on osa Suomea & sen pahoinvointia johon tarvitaan hallituksen ratkaisuja.

8.48 - 10. jouluk. 2019

- https://twitter.com/TiinaElovaara/status/1204442732594388995

Hakkarainen on äskettäin tavattu Brysselistä humalassa eikä edes Halla-aho voi sanojensa mukaan mitään asialle. (SK)
Kunhan MR.KAT saa mamujen suorittamat raiskaukset edes inhimillisiin lukemiin niin voidaan alkaa puhua Hakkaraisen törmäilyistä.

Sen kun vielä ymmärtäisi, miten nämä kaksi asiaa taas liittyvät toisiinsa. Ilmeisesti jokainen töppäilevä politiikko voi käyttää tätä: saakaa ensin mamujen raiskaukset inhimillisiin lukemiin ja puhukaa minusta vasta sitten!

Olispa Rinne tajunnut niin olisi vielä pääministeri.

T: Xante

Karikko

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - joulukuu 10, 2019, 19:44:52

Hakkarainen on äskettäin tavattu Brysselistä humalassa eikä edes Halla-aho voi sanojensa mukaan mitään asialle. (SK)

Teukka edustaa ulkomailla hienosti tunnettuja suomalaisia perinteitä.

Raskas työ raskaat huvit, senhän tiesi jo kekkonenkin, vaikka ei jukisesti kekkuloinutkaan, pahemmin. Hänellä olikin tunnetusti hyvä viinapää, joi muut "herrat" pöydän alle.

kertsi

Lainaus käyttäjältä: Xantippa - joulukuu 11, 2019, 08:25:26
Lainaus käyttäjältä: Saares - joulukuu 11, 2019, 00:16:13
Lainaus käyttäjältä: MrKAT - joulukuu 10, 2019, 19:44:52
PS:n sisäpiiristä ent. kansanedustaja kertoo:

Nyky PS hyvin erilainen kuin ennen.Puolueen suunta sinetöitiin & rasismi normalisoitiin 2017.
Puheenjohtajistoon haluttiin lähinnä tuomioita saaneita sekä vakavaa alkoholismia sairastava hlö.
Tämäkin kaikki on osa Suomea & sen pahoinvointia johon tarvitaan hallituksen ratkaisuja.

8.48 - 10. jouluk. 2019

- https://twitter.com/TiinaElovaara/status/1204442732594388995

Hakkarainen on äskettäin tavattu Brysselistä humalassa eikä edes Halla-aho voi sanojensa mukaan mitään asialle. (SK)
Kunhan MR.KAT saa mamujen suorittamat raiskaukset edes inhimillisiin lukemiin niin voidaan alkaa puhua Hakkaraisen törmäilyistä.

Sen kun vielä ymmärtäisi, miten nämä kaksi asiaa taas liittyvät toisiinsa. Ilmeisesti jokainen töppäilevä politiikko voi käyttää tätä: saakaa ensin mamujen raiskaukset inhimillisiin lukemiin ja puhukaa minusta vasta sitten!

Olispa Rinne tajunnut niin olisi vielä pääministeri.

T: Xante

Vähänkö on järjetön ja epälooginen mielipide saareksella tuo lainaamasi. Analogisesti yhtä lailla typerehdintää olisi väittää esimerkiksi, että törkeisiin pahoinpitelyihin tai raiskauksiin ei saa puuttua lainkaan niin kauan kunnes ei enää murhia tapahdu.
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️

Xantippa

Lainaus käyttäjältä: kertsi - joulukuu 11, 2019, 11:00:20
Lainaus käyttäjältä: Xantippa - joulukuu 11, 2019, 08:25:26
Lainaus käyttäjältä: Saares - joulukuu 11, 2019, 00:16:13
Lainaus käyttäjältä: MrKAT - joulukuu 10, 2019, 19:44:52
PS:n sisäpiiristä ent. kansanedustaja kertoo:

Nyky PS hyvin erilainen kuin ennen.Puolueen suunta sinetöitiin & rasismi normalisoitiin 2017.
Puheenjohtajistoon haluttiin lähinnä tuomioita saaneita sekä vakavaa alkoholismia sairastava hlö.
Tämäkin kaikki on osa Suomea & sen pahoinvointia johon tarvitaan hallituksen ratkaisuja.

8.48 - 10. jouluk. 2019

- https://twitter.com/TiinaElovaara/status/1204442732594388995

Hakkarainen on äskettäin tavattu Brysselistä humalassa eikä edes Halla-aho voi sanojensa mukaan mitään asialle. (SK)
Kunhan MR.KAT saa mamujen suorittamat raiskaukset edes inhimillisiin lukemiin niin voidaan alkaa puhua Hakkaraisen törmäilyistä.

Sen kun vielä ymmärtäisi, miten nämä kaksi asiaa taas liittyvät toisiinsa. Ilmeisesti jokainen töppäilevä politiikko voi käyttää tätä: saakaa ensin mamujen raiskaukset inhimillisiin lukemiin ja puhukaa minusta vasta sitten!

Olispa Rinne tajunnut niin olisi vielä pääministeri.

T: Xante

Vähänkö on järjetön ja epälooginen mielipide saareksella tuo lainaamasi. Analogisesti yhtä lailla typerehdintää olisi väittää esimerkiksi, että törkeisiin pahoinpitelyihin tai raiskauksiin ei saa puuttua lainkaan niin kauan kunnes ei enää murhia tapahdu.

Ja huomauttaisin, että ei saa puuttua, ennen kuin yksi yksittäinen anonyymi foorumikirjoittelija on saanut murhat loppumaan.


T: Xante