Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Perussuomalaisten muodonmuutos?

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, maaliskuu 13, 2019, 10:18:13

« edellinen - seuraava »

Jaska ja 8 Vieraat katselee tätä aihetta.

MrKAT

#2010
Lainaus käyttäjältä: Toope - kesäkuu 06, 2020, 01:11:18
Tilastot kertovat jotain muuta kuin mediamme! Mustia toki ammutaan enemmän, mutta ehkä kyse on pelosta, koska kaikki tietävät mustien olevan rikollisempia kuin valkoiset.
Valkoiset on huumerikollisempia kuin mustat mutta silti jälkimmäisiä pidätetään enempi huumeista. Ajotavoissa ei juuri eroa mutta mustien autoja pysäytetään enempi jne.  Mustiin kohdistuva syrjintä by police on arkipäivää.

Aamuyön hirtehishuumoripläjäys. Miksi Batmanilla on alaleuka paljaana?

No, jottei luulla mustaksi ja poliisi ampuis...


Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

Laika

#2011
Lainaus käyttäjältä: Kopek - kesäkuu 06, 2020, 00:11:22
Lainaus käyttäjältä: ROOSTER - kesäkuu 05, 2020, 23:31:58

Persuilla kävi tuuri. Tursiaisen älyvapaa infantiili rasisismi jäi Kepukulmunisoinnin keräämän huomion rinnalla pikkupieruksi.


Millä perusteella se on rasismia?

Kysyy mies, jolle ismit ovat niin vaikeita erotettavia! Ehkäpä se tosiaan ei ole rasismia.

Sallitko, jos kysyn tyhmiä kääntämällä saman kysymyksen toiseen muotoon. Onko Turtiainen mielestäsi rasisti vai ennakkoluuloista vapaa mies? Jos kysymys on mielestäsi tyhmä, kerro. Voit myös kertoa pitäväsi minua tyhmänä, kunhan et vastaa, että kaikilla meillä on ennakkoluuloja. Se lienee pahin näkemäni epävastaus, joka säännöllisesti ponnahtaa esiin jonkun liekehtiessä rasismista. Puhun liekehtimisestä, jollaisen paahteessa hippi voisi vaikka grillata tofua, en siitä onko joku meistä korrekti tai epäkorrekti.

Jos haluat puhua poliisin ampumien valkoihoisten puolesta, niin oivan mahdollisuuden siihen tarjoaisi yhdistyksen tai varainkeruukampanjan järjestäminen. Kävisikö 'white lives matter'?
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

Kopek

Lainaus käyttäjältä: Laika - kesäkuu 06, 2020, 03:27:17
Lainaus käyttäjältä: Kopek - kesäkuu 06, 2020, 00:11:22

Millä perusteella se on rasismia?

Kysyy mies, jolle ismit ovat niin vaikeita erotettavia! Ehkäpä se tosiaan ei ole rasismia.

Sallitko, jos kysyn tyhmiä kääntämällä saman kysymyksen toiseen muotoon. Onko Turtiainen mielestäsi rasisti vai ennakkoluuloista vapaa mies? Jos kysymys on mielestäsi tyhmä, kerro.

Turtiainen voi olla rasisti. Onko George Floydin nimestä keksitty huono vitsi "Pink Floyd" rasismia, on toinen asia.

Kuten varmasti jokainen kirjoituksiani lukenut on huomannut, en ole poliisin ystävä enkä poliisiväkivallan puolustaja. Niinpä en puolustele Yhdysvalloissa tapahtunutta pidätetyn väkivaltaista kohtelua, joka johti hänen kuolemaansa. En todellakaan puolustele. En hyväksy minkäänlaista poliisin epäasiallista käytöstä ja väkivaltaa, mistä on esitetty videoita viime aikoina.

Kannatan poliittista tasa-arvoa eli yhteiskuntajärjestelmää, missä ihmisillä on samat oikeudet, eikä kenelläkään ole lupaa alistaa tai pakottaa väkivaltaa suoraan tai epäsuorasti käyttämällä muita. Tällaista järjestelmää ei ole missään valtiossa, joten tunnustan sen olevan utopiaa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että se voisi olla ihanne, jota kohti pyritään, vaikka sitä ei koskaan saavutetakaan. Kun päämäärä on tiedossa, silloin ainakin tiedetään, milloin ollaan ajautumassa poispäin siitä. Tällöin pitää muuttaa kurssia.

Nykyiset yhteiskunnalliset virtaukset ovat niin käsittämättömiä, että herää kysymys, mikä niiden taustalla on. En usko salaliittoihin, vaikka salaliittoteorioita viljellään ahkerasti. Milloin on muka George Soros kaiken taustalla, milloin kulttuuribolsevistiset mädättäjät, milloin Bilderberg-seura, milloin joku muu.

Koska salaliittoja ei ilmeisesti ole olemassa, ei kai jää muita vaihtoehtoja kuin olettaa, että "liikehdinnän" taustalla on pelkästään ihmisten halu osallistua ja tuntea kuuluvansa johonkin. Tällainen yleisluonteinen tavoite riittää siihen, että lähdetään marssimaan milloin minkäkin asian puolesta, mikä sattuu olemaan muodissa.

1960-luvulla vasemmiston vappumarssit ja Vietnamin sodan vastustaminen keräsivät paljon osallistujia. 1980-luvulla marssittiin yleisemmin amerikkalaisia aseita vastaan. 1990-luvulla taidettiin marssia työvoimatoimistoihin ja Kelan luukulle. 2000-luvulla oltiinkin jo Pride-kulkueissa ja nyt aivan viimeksi rasisminvastaisissa tapahtumissa. Liikehdintä on spontaania, mutta saattaa olla, että taustalla vaikuttaa tahoja, jotka kokevat tuon tyyppisestä toiminnasta olevan hyötyä itselleen. Neuvostoliitto/Venäjä on mahdollisesti yksi tällainen taho, jolla on intressejä vahvistaa erilaisia ilmiöitä länsimaissa ja kenties muuallakin. 

Laika

Lainaus käyttäjältä: Kopek - kesäkuu 06, 2020, 08:55:45
Lainaus käyttäjältä: Laika - kesäkuu 06, 2020, 03:27:17
Lainaus käyttäjältä: Kopek - kesäkuu 06, 2020, 00:11:22

Millä perusteella se on rasismia?

Kysyy mies, jolle ismit ovat niin vaikeita erotettavia! Ehkäpä se tosiaan ei ole rasismia.

Sallitko, jos kysyn tyhmiä kääntämällä saman kysymyksen toiseen muotoon. Onko Turtiainen mielestäsi rasisti vai ennakkoluuloista vapaa mies? Jos kysymys on mielestäsi tyhmä, kerro.

Turtiainen voi olla rasisti.

Niin voi, mutta onko hän? Se on oleellinen konteksti, jotta ymmärrämme miehen sanomisia. Tätä ensimmäistä kysymystä kun nimenomaan ei voi pudottaa pois,  mikäli yrittää ymmärtää jälkimmäistä.

Lainaus käyttäjältä: Kopek - kesäkuu 06, 2020, 08:55:45Onko George Floydin nimestä keksitty huono vitsi "Pink Floyd" rasismia, on toinen asia.

Ollakseen hyvä, täytyy vitsin olla tarpeeksi huono. Siksi pahimmat rimanalitukset huumorissa ovat puolikelvottomia. Turtiaisen täytyy tietenkin olla vähän yksinkertainen, jos ei tajua poliittista kontekstia kansanedustajana. Ei sen mikään rikos tarvitse olla kysyäksemme, tarvitaanko työelämässä huumorintajuttomia ja vähän yksinkertaisia kansanedustajia. Yhtä hyvin voidaan kysyä, tarvitaanko Toyotalla kädettömiä rallikuskeja.

Kaikkein vaikein minun on ymmärtää mentaliteettia, jonka mukaan kyvyttömillekin ihmisille täytyy antaa mahdollisuus eduskunnassa. Kuten olen aiemmin todennut, meillä toimii ihmisiä poliittisessa elämässä, joilla ei pitäisi olla siellä mitään asiaa.
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

Laika

#2014
Lainaus käyttäjältä: Laika - kesäkuu 06, 2020, 15:24:34
Lainaus käyttäjältä: Kopek - kesäkuu 06, 2020, 08:55:45
Turtiainen voi olla rasisti.

Niin voi, mutta onko hän?

Tyhmien kysymysten esittämisessä on aina sellainenkin puoli, että se saa herkästi ihmiset tuntemaan, kuin heitä pidettäisiin tyhminä. Minua ne ärsyttävät erityisesti, koska tyhmyys ei kuulu lukuisten vikojeni listaan. Vaikka se kuuluisi, olisi keskustelun tarpeisiin sopivaa puhua kissasta, joka kiertää kuumaa puuroa. Jos joku siis uskoo olevansa tyhmä, kertokoon.

Englanninkielinen wikipedia kertoo Ano Turtiaisesta lyhykäisesti:

In December 2015 Turtiainen published a Facebook status saying that "people had taken great personal risks when acting in elimination operations to destroy existing and planned asylum centres". In his Facebook status, Turtiainen considered the Finnish Red Cross to be his greatest enemy and wrote if "it was now time to expand operations to the enemy headquarters". The matter escalated into a controversy after Member of Parliament Laura Huhtasaari had liked the status. The Finnish Red Cross reported Turtiainen's message to the police. In September 2018 Turtiainen was sentenced in the district court of Southern Savonia to loss of 60 days' income for public incitement to crime.[2][3] After being elected as a Member of Parliament, Turtiainen commented that "in this company a criminal sentence is just a feather in my cap".[4]

https://en.wikipedia.org/wiki/Ano_Turtiainen

Ehkä mies on performanssitaiteilija enemmänkin kuin koomikko, ja meidän pitäisi uskoa tämän olevan osa esitystä. Ainakaan Turtiainen ei ole antanut kutsun oikeussaliin keskeyttää elämänmittaista teostaan.

Voin kyllä kutsua sitä perussuomalaiseksi performanssitaiteeksi, jos pidätte rasismia liian derogatiivisena terminä.

Meillä on muuten taloyhtiömme mikrokosmoksessa vastaava tapaus: muuan pariskunta on mielestään niin asioihin keskittyvä, että kaikki muut pahoittavat mielensä heidän vouhkaamisestaan muiden oven edessä. Muiden mielestä heidän ongelmansa on alkoholin käyttäminen ennen asioihin paneutumista. Omasta mielestään he ovat uhreja, joista on tehty silmätikku. Kai se on jonkinlainen saavutus, jos yhtiössä asuu useampi sata ihmistä.

Siihen nähden, miten paljon perussuomalaisten kannattajat marmattavat uhriutumisesta, ovat he hämmästyttävän sokeita näkemään itsensä ympäröivän yhteisön silmin.

lisäys: henkilökohtaisesti en tietenkään koskaan ryhtyisi poliittisesti epäkorrektiin väittelyyn Turtiaisen kanssa samassa huoneessa, sillä hän on käyttänyt uransa aikana aivan liikaa anabolisia steroideja. Onko se taholtani poliittisesti korrektia vai epäkorrektia on täysin teidän ongelmanne.
'Custom will reconcile people to any atrocity, and fashion will drive them to acquire any custom.'

-George Bernard Shaw

MrKAT

USAn ja Kanadan voimanostoliitot pitää Turtiaista nyt niin pöyristyttävän rasistisena että katkaisevat bisnekset Turtiaisen Metal-tuotemerkin varusteista.

https://www.is.fi/muutlajit/art-2000006533645.html

Ano Turtiaisen toiminta käymässä kalliiksi – Suomen lajiliitto sanoi itsensä irti: "Eräs poltti saunan kiukaassa nostovyönsä"
EUROOPAN VOIMANOSTOLIITTO EPF:n hallitukseen kuuluva Hyttinen toivoo, että kansainvälinen voimanostoliitto IPF tekisi myös omat johtopäätöksensä pikaisesti.
...
– Tilanne on ongelmallinen, koska monet nostajat ovat hankkineet aika kalliita varusteita. He joutuvat tässä sijaiskärsijöiksi, Hyttinen harmittelee.
– Mutta sen tiedän, että jo nyt hyvin monet ovat ottaneet kantaa ja irtisanoutuneet tämän firman tuotteista. Olen nähnyt kuvia ja tiedän, että eräs henkilö esimerkiksi poltti saunan kiukaassa nostovyönsä.

https://www.is.fi/muutlajit/art-2000006534752.html

Tulipa "rajaton sananvapaus" kalliiksi.
Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

Toope

Lainaus käyttäjältä: MrKAT - kesäkuu 06, 2020, 02:27:04
Lainaus käyttäjältä: Toope - kesäkuu 06, 2020, 01:11:18
Tilastot kertovat jotain muuta kuin mediamme! Mustia toki ammutaan enemmän, mutta ehkä kyse on pelosta, koska kaikki tietävät mustien olevan rikollisempia kuin valkoiset.
Valkoiset on huumerikollisempia kuin mustat mutta silti jälkimmäisiä pidätetään enempi huumeista.
Ei taida pitää paikkaansa.
Väkivaltahuumeet, kuten meta ja crack ovat enemmän mustien huumeita, osin liittyvät tuohon väkivaltaan, joka on niin valitettavan moninkertaista mustien kohdalla USA:ssa.

Toope

Lainaus käyttäjältä: Konmari - kesäkuu 06, 2020, 01:40:47
Toopen lainaamat tutkimukset tulevat joko kristilliseltä äärioikeistolta tai sitten artikkeleissa, joita Toope ylpeänä niistä linkittää, lukee näin: "study was flawed."
Faktojen leimaaminen on se ensimmäinen keino...

Itse muuten voit yrittää kumota noiden USA:n mustien ja latinoiden rikostilastoja. Ole hyvä, sana on vapaa.
En kiellä rasismia tms. ongelmia asiassa, mutta tokihan noilla ryhmillä on vastuuta itsestään. Ei rasismia, yhteiskuntaa, valkoista miestä, kaikesta voi syyttää.
Peiliinkatsominen on rehellisyyttä. :(
Niin rumalta kuin peilikuva näyttääkin.

MrKAT

Lainaus käyttäjältä: Toope - kesäkuu 09, 2020, 00:07:44
Lainaus käyttäjältä: MrKAT - kesäkuu 06, 2020, 02:27:04
Valkoiset on huumerikollisempia kuin mustat mutta silti jälkimmäisiä pidätetään enempi huumeista.
Ei taida pitää paikkaansa.
Kyse ei ole mielipiteestä vaan tiet. tutkimuksesta:
https://ajph.aphapublications.org/doi/10.2105/AJPH.2015.303032
Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

MrKAT

Lainaus käyttäjältä: Toope - kesäkuu 09, 2020, 00:09:09
Itse muuten voit yrittää kumota noiden USA:n mustien ja latinoiden rikostilastoja.
...
Peiliinkatsominen on rehellisyyttä. :(
Niin rumalta kuin peilikuva näyttääkin.
Eikö persun pitäisi persu-ketjussa ensin hoitaa kotipiha kuntoon? Omia peilejä katsella?
Ette ole vieläkään käsitelleet  - tai kumonneet - ja analysoineet Suomen Uutisissa miksi persut johtaa ylivoimaisesti rikostilastoja:
Äänestä persu! Niin pysymme EU:ssa, saamme yli 1000 mamua /vuosi, bensan hinta nousee ja muutenkin veroja kerätään entistä enemmän mamujen hyväksi! Yalla yalla!

Toope

Minä myönnän sen, että PS-edustajilla on noita rötöksiä enemmän (tosin osa niistä on sananvapaus"rikoksia"= poliittisia).
Mutta tuskin muilla valtapuolueilla on sen enempää syytä ylväillä?

Kopek

MrKATin esittämän tilaston mukaan äärioikeistolaiset, kristilliset ja kommarit ovat väkivaltaisimpia. Äärioikeistolaiset ovat muita huomattavasti väkivaltaisempia.

Syyte on syyte ja tuomio on tuomio, vaikka syyte useimmiten johtaakin tuomioon.

Ehkä ääriryhmien voimakas edustus väkivallantekijöinä kertoo siitä, että ollaan kiihkeitä ja äärimmäisiä omassa asiassa. Kun mieli kuohahtaa, nyrkki heilahtaa. Ehkä ääripuolueiden kannattajissa on eniten rikkinäisissä ja väkivaltaisissa kodeissa kasvaneita ihmisiä, jotka ovat oppineet väkivallan jo kotoa. "Turpa kiinni akka", on humalainen isä huutanut ennen kuin on lyönyt. Tai äiti on ollut väkivaltainen.

Rkp:n kannattajat ovat rauhanomaisimpia, mikä voi kertoa siitä, että yläluokkaisissa ruotsinkielisissä kodeissa asiat selvitellään sivistyneesti. Lapset eivät opi huonoille tavoille ainakaan kotona.

Jokainen ihminen suuttuu jossakin tilanteessa, mutta jokainen ihminen ei suuttuessaan käytä nyrkkejään tai turvaudu kättä pidempään. Lyöminen on primitiivinen reaktio, josta pitää varta vasten opetella pysymään pois. Kun lapsesta asti on tiukasti opetettu, että väkivaltaa ei saa käyttää, tai tulee tukkapöllyä - väkivaltaa siis - niin ehkä siitä pysyy pois. Väkivallattomaksi opettaminen väkivallan avulla ei taida olla hyvä idea, joten tätä metodia ei suositella, eikä sitä virallisesti saa edes käyttää enää.

Ehkä persut eivät ole sen pahempia ihmisiä kuin muutkaan. Heillä vain on keskimääräistä enemmän ongelmia itsehillinnän kanssa.

Se, että ihminen on tuomittu jostakin, ei kerro siitä, että ihminen olisi välttämättä paha. Tilasto on tilasto ja vain tilasto.

Tuomio kertoo siitä, että ihmisellä on ollut huono tuuri, kun hän on joutunut tuomiolle. Jokaista väkivallasta langetettua tuomiota kohti on moninkertainen määrä tapauksia, joiden tekijät eivät joudu syytteeseen eivätkä tuomiolle. Eihän jokaiseen nahinaan ja kotipahoinpitelyyn tule poliisia paikalle. Nämä tapaukset eivät näy tilastoissa. Mistä tietää, vaikka esimerkiksi Kokoomuksen kannattajien keskuudessa olisi pahaakin piiloväkivaltaa. Tai RKP:n kannattajien kartanoissa olisi kidutuskellareita, joista kukaan ei tiedä mitään.

Tuomio kertoo myös siitä, että ihminen on nähnyt ja kokenut elämää. Joka ei tee mitään, ei joudu tuomiollekaan. Joka tekee ja touhuaa ja on aktiivinen, hänelle tapahtuu kaikenlaista - myös ikävää.

Minun mielestäni ihmisten tekoja pitää tarkastella yksittäisinä tekoina ja ottaa myös huomioon se, mikä on henkilön nykyinen suhtautuminen tekoihin, ja millaista elämää hän ylipäätään on viettänyt ja viettää. Kaikesta tästä yhdessä voimme ehkä päätellä, millainen tuo ihminen on ihmisenä. Eikä kuva tällöinkään ole tarkkaa. Tulevia tekojahan emme kenenkään kohdalla tiedä - emme itsemmekään kohdalla. Ties mitä murhaajia olemme. Emme vain vielä ole tehneet sitä murhaamme.

-:)lauri

Lainaus käyttäjältä: Toope - kesäkuu 09, 2020, 00:09:09
Lainaus käyttäjältä: Konmari - kesäkuu 06, 2020, 01:40:47
Toopen lainaamat tutkimukset tulevat joko kristilliseltä äärioikeistolta tai sitten artikkeleissa, joita Toope ylpeänä niistä linkittää, lukee näin: "study was flawed."
Faktojen leimaaminen on se ensimmäinen keino...

Itse muuten voit yrittää kumota noiden USA:n mustien ja latinoiden rikostilastoja. Ole hyvä, sana on vapaa.
En kiellä rasismia tms. ongelmia asiassa, mutta tokihan noilla ryhmillä on vastuuta itsestään. Ei rasismia, yhteiskuntaa, valkoista miestä, kaikesta voi syyttää.
Peiliinkatsominen on rehellisyyttä. :(
Niin rumalta kuin peilikuva näyttääkin.

Ei mulla muuta, kuin että medialukutaidottomuutesi on pantu merkille, kun et erota huuhaata faktoista kunhan huuhaa vain tukee ideologiaasi.
Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

kertsi

Lainaus käyttäjältä: Kopek - kesäkuu 09, 2020, 08:00:20
..
Rkp:n kannattajat ovat rauhanomaisimpia, mikä voi kertoa siitä, että yläluokkaisissa ruotsinkielisissä kodeissa asiat selvitellään sivistyneesti. Lapset eivät opi huonoille tavoille ainakaan kotona.
...
Tuomio kertoo siitä, että ihmisellä on ollut huono tuuri, kun hän on joutunut tuomiolle. Jokaista väkivallasta langetettua tuomiota kohti on moninkertainen määrä tapauksia, joiden tekijät eivät joudu syytteeseen eivätkä tuomiolle. Eihän jokaiseen nahinaan ja kotipahoinpitelyyn tule poliisia paikalle. Nämä tapaukset eivät näy tilastoissa. Mistä tietää, vaikka esimerkiksi Kokoomuksen kannattajien keskuudessa olisi pahaakin piiloväkivaltaa. Tai RKP:n kannattajien kartanoissa olisi kidutuskellareita, joista kukaan ei tiedä mitään.

En kiistä, enkä myönnä, mutta mihin perustuu väitteesi tai oletuksesi, että RKP:n kannattajat asuisivat muka kartanossa ja olisivat yläluokkaa kaikki tyynni?

Ne ihmiset, joiden tiedän tai vahvasti epäilen äänestäneen RKP:ta ovat varakkuustasoltaan ihan tavallisia ihmisiä, ja hajonta on suurta. Tiedän sattumoisin erään (keskiluokkaisen) suomenkielisen kunnallisvaaliehdokkaan, joka tuli valituksi RKP:n listoilta aikoinaan. Luulisin, että RKP:tä äänestää myös muitakin kuin ne parikymmentä varakkainta perhettä. Olisi kiva nähdä jotain tilastontynkää aiheesta.

Kookoomuksesta kyllä uskon, että heitä äänestää varakkaampi porukka, onhan puolueen idis kaiketi olla etujärjestö varakkaille (ja höynäytetyille duunareille). Persujen äänestäjät kai ovat keskituloisia, ja ehkä hajonta on suurta? Demareita äänestetään alueilla, joissa paljon työttömyyttä. Nuoret, kaupunkilaiset ja opiskelijat äänestävät usein vihreitä. Pohjoisessa äänestään Kepua. https://yle.fi/uutiset/3-10734540)
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️

mikainen

Perussuomalaiset ovat ryhtyneet toimiin kannatuksen laskun ajamina ja ajatushautomonsa (veronmaksajien tuella luonnollisesti) on julkaissut jännää kaikille ihailtavaksi. Tohtori Hankamäki: Totuus kiihottaa:

"Sugar daddy-, sokerideittailu- ja grooming-ilmiöiden yleistyminen johtuu suureksi osaksi naisten omasta pihtauspolitiikasta"

"Jakojäännöksiksi itsensä kokeneet suomalaiset naiset ovat pariutuneet kehitysmaista tulleiden miesten kanssa, niin kuin myös ne kauniina pidetyt ja liian korkeasti itsensä arvottaneet naiset, jotka ovat joutuneet suomalaisten miesten hyljeksimiksi oman ylpeytensä ja koppavuutensa vuoksi. Osa naisista on saattanut haluta kostaa joitakin kaunojaan suomalaiselle yhteiskunnalle pariutumalla ulkomaalaisen kanssa, ja asiaan liittyvä epäreiluus on saanut suomalaismiesten veren kiehumaan. Samalla naiset ovat käyttäneet myös väes- töpoliittista valtaa, sillä rajat ylittävillä pariutumisillaan he ovat muokanneet kansamme geeniperintöä tavalla, joka on rikkonut biologisen rodun, etnisesti määriteltävissä olevan kansan, valtio-opillisesti jäsenneltävissä olevan kansakunnan, juridisen kansalaisuuden ja valtiofilosofisesti voimassa olevan kansallisvaltion välisen ekvivalenssin sekä korrelatiivi- sen ja luottamuksellisen suhteen."

"Loogisesti ajatellen ‟avioliitossa tapahtuva raiskaus‟ on tosin ristiriitainen käsitekyhäelmä ja ilmiö, sillä avioliittohan tarkoittaa suostumusta seksuaaliseen kanssakäymiseen. Sen merkiksi avioeroa hakevilta kysyttiin katolisessa kirkossa "toteutuiko avioliitto", kun haluttiin epäsuorasti tiedustella, onko avioliitossa ollut seksiä vai ei".

Jne jne..


Toisaalta tämä tietysti voi olla vain täky jolla saadaan huomiota persuihin tai huomiota jostain muusta asiasta pois kun kauhistellaan tällaista. Silti, varsinkin jos olisin persuja äänestävä nainen saattaisin peiliin katsoessa kysyä itseltäni joitain kysymyksiä.