Kirjoittaja Aihe: Tekoälyteknologia  (Luettu 1399 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Karikko

  • Kantapeikko
  • ****
  • Viestejä: 3071
Vs: Tekoälyteknologia
« Vastaus #30 : Kesäkuu 19, 2020, 13:32:19 »
Pankkikortin käyttöäsi voidaan jäljittää. Netinkäyttöäsi voidaan jäljittää, vaikka pyyhkisit historian pois. Kännykkäsi sijaintia ja viestintää voidaan seurata, jos pollareilla (tai Raija Toiviaisen kaltaisilla) on syytä siihen. Mitä yksityisyyttä sinulla on, lopulta?

Kaikkea tuota voidaan tehdä ja tehdään jo monilla tavoin.

Isot firmat tuntevat ne profiilit millä heidän palveluihinsa kirjaudutaan ja saavat myös seurantatietoja muista yhteyksistä.

Aika paljon evästeitä lyöttäytyy matkaan joka paikasta missä vierailee ja vaikka niitä ahkerasti poistaisi, niin silti ne uudelleenkirjauduttaessa tunnistetaan ja tiedetään yleensä aika hyvin mitä asiakkaat haluavat ja niitä haluja voidaan innostaa.

Kysymys ei nyt ole oleellinen jonkun ihmisen mielenkiinnosta vaan enemmänkin kokonaisuudesta. Amatzonin kaltaiset toimijat varmaan osaavat ulkoa jokaisen mielenkiinnon kohteen ja kohdentavat mainontaa ja tietoa sen entisen toiminnan pohjalta.
Ehkä jokaisen tarinan takana on jotain muutakin uteliaisuutta tai syytä miksi on kaikenlaist tarjontaa saatavilla erilaisilla foorumeilla.