Kirjoittaja Aihe: Muutama sana autoista  (Luettu 65349 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Kopek

  • Kantapeikko
  • ****
  • Viestejä: 7808
Vs: Muutama sana autoista
« Vastaus #630 : Syyskuu 17, 2023, 11:10:16 »
Kun on yhden vanhan viallisen auton varassa alueella, jossa joukkoliikenne on pelkkä sana, houkutus vilkaista nettiauton sivuja on suuri. Vähän päälle tonnilla saisi jo kulkuvälineitä, jolla ehkä jonkin aikaa pääsisi liikkumaan. Myytävien autojen katsominen, kun ei ole rahaa ostaa minkäänlaista autoa, on toisaalta vähän kuin itsekidutusta.

Kirjoitin hakusanaksi Citroen C5, joka tunnetusti merkki, jonka hinta on käytettynä halpa. Se on huonomaineinen auto ilmeisestikin.

Olen huomannut (tosin otos on pieni), että näitä suosivat afrikkalaiset maahanmuuttajat. Johtuneeko se halvasta hinnasta vai siitä, että ranskalaiset autot ovat yleisiä Afrikassa.

Melko siistiltä vaikuttaa. Ratti näyttää kuluneelta, mikä kertoo käytöstä. Kaupunkiliikentessä se kuluu ehkä eri tavalla kuin maantieliikenteessä. En ole tätä ennen miettinyt. Tuli vain mieleeni.

https://www.nettiauto.com/citroen/c5/13797034

Mielellään ostaisin auton, jolla on ajettu alle 200000 kilometriä.

Todennäköisesti en osta edellä mainitsemastani syystä minkäänlaista autoa. Enkä aio katsella autosivuja tämän enempää. Suljen sivun ja unohdan koko jutun. Tuo esiin pompannut auto on aika heikkotehoinen, joten sen ostaessaan joutuisi vaihteeksi totuttelemaan siihen, että ohitukset sujuvat nihkeästi. Ehkä se näkyisi positiivisesti bensatankilla.