Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Rasismi Suomessa

Aloittaja MrKAT, maaliskuu 24, 2019, 21:56:09

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Magdaleena

#30
Selailin tässä uutisia.. ihme, kun tätä ei kukaan ole vielä ottanut puheeksi. Luin tästä jo eilen toisaalla. Tytön äiti on somali ja isä suomalainen..

Poliisi tutkii: Pikkutytön epäillään joutuneen nuorisojoukon pahoinpitelyn uhriksi Vantaalla

Isot tytöt hakkaa pikkutytön sairaalakuntoon,
tuli mieleen Saksan sodanaikainen aivopesty Hitler-Jugend, juuri noin ne terrorisoivat muita.
Tunsin pari vuosikymmentä sitten aikuisen Hitler-Jugend miehen, korkeasti koulutettu, mutta rodunpuhdistusaate ei ollut vieläkään lähtenyt pääkopasta. Viimeksi hän pauhasi, kun Geschwister Scholl:ien kuva oli otettu jonkun Goethe Instituutin julkaisun kanteen..

Lapset imevät kuin sienet asennetta kotona
... kasvatus ei oikeastaan ole muuta, kuin vanhempien esimerkkiä. Monesti RL todeksi omakohtaisesti todettu.

Jatkoa.
Suunniteltu teko.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/10-vuotiaan-vantaalaistyton-raju-joukkopahoinpitely-kuvattiin-ja-jaettiin-somessa-jarkyttynyt-aiti-mtv-lle-vanhempi-tytto-sanoi-etta-he-tekevat-jumalalle-palveluksen-tappamalla-tyttareni/7357114#gs.4uy9ni

Lainaa..10-vuotias lapsi oli ollut ystävänsä luona, jolle nuorisojoukko oli soittanut ja pyytänyt heitä käymään Tikkurilan kirjaston vieressä sijaitsevassa puistossa.

Pahoinpitely oli äidin mukaan alkanut välittömästi, kun tyttö saapui puistoon.

– Vanhempi, noin 15-vuotias tyttö, oli tiedustellut tyttäreltäni onko hän muslimi. Tytär ei vastannut kysymykseen, jolloin 15-vuotias oli sanonut tyttäreni joutuvan helvettiin, jossa saatana raiskaa hänet, järkyttynyt äiti kertoo.

Lue myös: Poliisi epäilee: Joukko nuoria tyttöjä pahoinpiteli 10-vuotiaan lapsen Vantaan Tikkurilassa – tekijät yhä tuntemattomia
– 15-vuotias oli myös sanonut, että he tekevät jumalalle palveluksen tappamalla tyttäreni.

Tämän jälkeen tyttöä alettiin pahoinpidellä. Häntä lyötiin ensin naamaan avokämmenellä. Häntä pahoinpideltiin myös nyrkein ja potkuin. Kun tyttö kaatui maahan, iskuja kohdistettiin päähän ja keskivartaloon. Lisäksi tytön päälle oli ilmeisesti kaadettu energiajuomaa sekä revitty hiuksista, äiti kertoo.

Tytön kertoman mukaan fyysiseen pahoinpitelyyn osallistui noin kuusi tai seitsemän nuorta, joista yksi oli poika ja loput tyttöjä.

Pahoinpitely kuvattiin
Mainos

Pahoinpitelyn ympärille kerääntyi tytön oman arvion mukaan noin parinkymmenen nuoren joukko, jotka huutelivat ja kuvasivat pahoinpitelyä. Kukaan katselijoista ei puuttunut pahoinpitelyyn. Videota on äidin mukaan jaettu ainakin sosiaalisessa mediassa, Snapchat-palvelussa.

Tytön isä on nähnyt pienen pätkän videosta, mutta äiti ei ole halunnut sitä katsoa. Äidillä ei myöskään ole tiedossa, onko videota jaettu muualle.

Tilanne keskeytyi vasta paikalle sattuneen vieraan naisen väliintuloon...

Toinen vaihtoehto on, että hakkaajat olviat itse maahanmuuttajanuoria.Muoks,
typoja
"Live from the heart of yourself. Seek to be whole, not perfect." - Oprah Winfrey

Renttu

Muuten hyvä Magdaleena, mutta kun kyseessähän ovat muslimit!

Siis muslimitytöt hakkasivat maallistuneen muslimitytön, koska hän ei osannut heti vastata, onko hän muslimi vai ei.

MagdaleenaTuota minäkin ajattelin ja jo korjasinkin, ehdit siitä sanomaan.. kysytään uskontoa ja kun tyttö ei osaa vastata, kun kotona ei olla siitä puhuttu, niin tehdään juamlalle palvelus... Maailma on mennyt hullutksi tai se oli aina, ei vain tiennyt.
"Live from the heart of yourself. Seek to be whole, not perfect." - Oprah Winfrey

Brutto

Nyt pitää kuitenkin kaikkien olla huolissaan rasismin ja äärioikeiston noususta. On vaarana että ne tekevät viharikoksia.
"I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream. That's my nightmare: crawling, slithering, along the edge of a straight razor and surviving."

Renttu

Lainaus käyttäjältä: Magdaleena - huhtikuu 09, 2019, 12:53:01


Tuota minäkin ajattelin
Epäilemättä. Korjailit vain ensin persujutskat ja muun sellaisen pois, joita et tietenkään ajatellut lainkaan. :)

safiiri

Lainaus käyttäjältä: Brutto - huhtikuu 09, 2019, 13:13:41
Nyt pitää kuitenkin kaikkien olla huolissaan rasismin ja äärioikeiston noususta. On vaarana että ne tekevät viharikoksia.

Ennemminkin on vaarana, että yleisesti rikoksen tekemisen kynnys mataloituu ja reagointi erimielisyyteen muuttuu väkivaltaisempaan suuntaan ilman halua keskusteluun.

Magdaleena

Lainaus käyttäjältä: Renttu - huhtikuu 09, 2019, 13:16:18
Lainaus käyttäjältä: Magdaleena - huhtikuu 09, 2019, 12:53:01


Tuota minäkin ajattelin
Epäilemättä. Korjailit vain ensin persujutskat ja muun sellaisen pois, joita et tietenkään ajatellut lainkaan. :)

Tietenkin ajattelin! :D
Pitäisi vähän keskittyä,, kysyttiin uskontoa ja sitten hakataan. Toisen uutisen luettuani (googletin, kun etsin eilen lukemaani), niin hoksasin, että todennäköisesdti ne oli muita somaleja. Mutta kun moni oli jo lukemassa, niin editoin vain sen persujugendin pois ja pari typoa.. en todellakaan ehtinyt lukea viestiäsi ennen korjaamista.
Toivottavasti tyttöjen vanhemmat tajuavat missä mennään..

"Live from the heart of yourself. Seek to be whole, not perfect." - Oprah Winfrey

Magdaleena"Muuta sellaista" poistamaani ei viestissä ollut, vain se edellä mainitsemani heitto. Uudessa viestissä kerron, ettei moiti taas editointia.

Sori, olisi yhtä hyvin voinut ollakin.
"Live from the heart of yourself. Seek to be whole, not perfect." - Oprah Winfrey

Norma Bates

Erinomaisen vaikea olisi uskoa että kantasuomalaiset kakarat hakkaisivat ketään "Jumalan nimissä". Tämä sen vuoksi että Suomen suosituin katsomus vaikuttaa olevan ns. tieteellinen maailmankuva. Ja miksi kukaan sen nimissä alkaisi ketään hakkaamaan?

Eksoottinen puolisomalityttö puolestaan aiheuttaisi ennemminkin värinää poikain punteissa kuin sen että poika lähtee tyttöjoukkoon mukaan hakkaamaan.

Mikäli hakkaajatytöt olivat somaleita, niin olikos se naamanväri liian vaalea jotta sen vuoksi jouti turpaansa ottaa. Vai oliko väärät vaatteet?

Xantippa

#39
Ennen kuin taas lähdetään laukalle:


Itä-Uudenmaan poliisi on vahvistanut tutkivansa tapausta.

– Pahoinpitelyn motiiveista ei tässä vaiheessa pystytä sanomaan mitään. Pyydämme kuitenkin, että asiasta jotain tietävät kertoisivat kaikki havaintonsa ja tietonsa Itä-Uudenmaan poliisille, sanoo tutkintaa johtava rikoskomisario Timo Luoto tiedotteessaEnsimmäisessä uutisessa äiti kertoi, että pahoinpitelijät edustivat useita etnisyyksiä, myös kantasuomalaisia.

Jos jotain olemme näistä uutisista oppineet, se on se, että kun haastatellaan järkyttyneitä vanhempia heti tapahtuman jälkeen, joudutaan usein oikomaan jo annettuja mielikuvia. Mutta eiväthän ne enää oikene, vaan tässähän se totuus taas sitten on - oli tapahtunut esim. viranomaisten mielestä mitä hyvänsä.

T: Xante

Muoksis: ja kyllä, yksi pahoinpitelijöistä oli ollut - näiden uutisten mukaan - poika. Tapahtumaa todisti useat nuoret, todennäköisesti siis molemmat sukupuolet edustettuina.

Norma Bates

Omalla poikiin liittyneellä huomautuksella viittasin tietysti normaaleihin poikiin, en muslimeihin, muslimikäännynnäisiin tai muuten vaan suvaitsevaisista perheistä oleviin. Vai ajattelenko liian hyvää nuorista miehistä kun oletan että herkemmin kiinnostuvat tytöistä seksuaalisesti kuin vetelevät näitä turpaan. Tietty poika on voinut olla jonkun öykkärin poikaystävä...

Oli miten oli, niin kaiketi tässä on nyt keissi "hakkaavathan ne ulkomaalaistaustaisetkin". Ja näiden fanit.

Xantippa

^

Niin tämä hakattu tyttö oli 10-vuotias, että erityisen hyvää et ajattele nuorista miehistä, jotka hänestä seksuaalisesti kiinnostuvat. Näin minun ajatusmallini mukaan, siis.

Faneja oli paikalla parisenkymmentä ja äidin ensimmäisten sanojen mukaan asiaan osallistuivat siis myös kantasuomalaiset. Mutta tähän lausuntoonhansa emme tietenkään kiinnitä huomiota.

Kuten sanottua, olen oppinut läksyni ja odottelen asiasta virallisempaa lausuntoa.

T: Xante

Sepe

Lainaus käyttäjältä: Xantippa - huhtikuu 09, 2019, 15:20:17
Ensimmäisessä uutisessa äiti kertoi, että pahoinpitelijät edustivat useita etnisyyksiä, myös kantasuomalaisia.

Xante tekee parhaansa osoittaakseen etä valkoiset kantasuomalaiset ovat olleet asialla.
Käytät monikkoa "kantasuomalaisia". En ole huomannut että poliisi olisi sellaista sanonut. Tietysti valikoimalla lähteet oi väittää mitä tahansa.

Sepe

Lainaus käyttäjältä: Xantippa - huhtikuu 09, 2019, 16:15:32
^

Faneja oli paikalla parisenkymmentä ja äidin ensimmäisten sanojen mukaan asiaan osallistuivat siis myös kantasuomalaiset. Mutta tähän lausuntoonhansa emme tietenkään kiinnitä huomiota.

T: Xante

Xantippa joka on kirjoittanut tuon lainatun tekstin kirjoitti myös
"Mitä tulee Vantaan tapaukseen: viime aikoina meillä on aika ikäviä kokemuksia siitä, mitä tapahtuu, kun haastatellaan shokissa olevia vanhempia ja julkaistaan heidän ensimmäisiä fiiliksiään ihan kuin totuutena siitä, mitä tapahtui. Tässä tapauksessa vanhemmilla ja poliisilla on eri käsitys asioista, poliisin käsitys perustuu paikalla olleiden viranomaisten lausuntoon."

Todistaakseen valkoisten kantasuomalaisten osallisuuden pahoinpitelyyn Xante valitsi tarkoin mihin lausuntoon vetoaa.

Renttu

^
Kun oikea käsi ei tiedä, mitä vasen tekee.

Samaa mentaliteettia voidaankin soveltaa raiskauskertomuksiin, tietenkin. Se on vain johdonmukaista ja oikein. :)