Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Foorumin väliaikainen osoite

Aloittaja Herra, tammikuu 03, 2019, 11:24:55

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 3 Vieraat katselee tätä aihetta.

Herra

Päiväys 6.1.2019 03:15
Todetaan palvelimen nimen siirto onnistuneeksi.

---

Päivitys 3.1.2019 18:09
Palvelimen domain ja SSL-suojaus on nyt kytketty päälle. Jos havaitsette ongelmia, kuten "mixed content"-varoituksia (keltainen lukon kuva vihreän sijaan), tai rikkinäisiä elementtejä sivuilla (esim. editori, avatarit, liitetiedostot jne) raportoikaa. Tarkkaillaan tilannetta hetki ja sen jälkeen voidaan siirtyä päiväjärjestykseen.

---

Foorumi käyttää tätä kirjoittaessa väliaikaisesti IP-osoitetta, ja se kannattaa otta huomioon tietyissä tilanteissa.

Käyttäjiä kehoitan välttämään foorumin sisäisiä viittauksia, mutta jos niitä haluaa tehdä, älkää kopioiko koko osoitetta (http://5.44.241.127/blaa.blaa) vaan pelkästään sen osan, joka alkaa IP-osoitteen jälkeen, mukaan lukien "/"-merkki. Tällä tavoin viittaus on suhteellinen ja toimii riippumatta siitä mitä on kauttaviivan vasemmalla puolella.

Minä sen sijaan yritän välttää kaikenlaisen säätämisen siihen asti kunnes palvelin saa oikean lopullisen osoitteensa.

Näiden lisäksi ongelmia aiheuttaa sähköpostiliikenne, jonka takia kirjautumiset ovat tällä hetkellä välittömiä. Näin se ei todellakaan tule jatkossa olemaan. Sähköpostivarmennus on aika tärkeä keino feikkikirjautumisten estämiseksi.

Yritetään pitää paikat siistinä väliaikaisen osoitteen aikana (muutama päivä vielä, luulisin) ja ollaan kärsivällisiä mahdollisten teknisten ongelmien kanssa. Luulen, että niitä vielä tulee ennen kun palvelin asettuu uomiinsa.