Kirjoittaja Aihe: Puoskarointi ja huuhaahoidot  (Luettu 1896 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Karikko

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 2231
Vs: Puoskarointi ja huuhaahoidot
« Vastaus #30 : Syyskuu 09, 2019, 10:07:05 »
Niin, ostakaa nettikaupasta "kiinalaisia" tms. ihmemarjoja, jotka ovat terveellisiä.
Oman metsän mustikoissa lienee enemmän vitamiineja ja antioksidantteja sun muita hyviä asioita...

Ihmemarjana tunnetaan se (en nyt muist tieteellistä nimeä) marja jonka syötyään saa kaiken muun syömisen maistumaan makealta.  Sitä on kyllä tutkittu mahdollisena makeutusaineeksi jalostamisen vuoksi, mutta ei taideta vielä olla löydetty sitä molekyylirakennetta jota voitaisiin siihen hyödyntää ja tuottaa sitä teollisesti.

Poissa Norma Bates

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 2272
 • Hattiwatin hakkaaja
Vs: Puoskarointi ja huuhaahoidot
« Vastaus #31 : Joulukuu 16, 2019, 21:47:38 »
Makkonen kertoi hoitajalle, että hänen sukunsa naisten kuukautiskivut yleensä vähenevät ensisynnytyksen jälkeen. Urbanskin mukaan tämä johtuu siitä, että kohdussa olevat loiset siirtyvät lapseen raskauden aikana.

...

Pohjalainen Sara* vei pahasti allergisen neljän kuukauden ikäisen vauvansa bioresonanssihoitoon. Tuolloin Sara vielä imetti lasta.

– Hän raapi itsensä verille ja hänellä oli vuotavia haavoja pitkin kehoa. Sairaalan lääkärit sanoivat, että hän on liian pieni allergiatestattavaksi. Tuntui, että emme saaneet sairaanhoidosta apua, Sara kertoo.

Sara tilasi ajan Maria Westerille. Westerin Marias Hälsonycklar -yritys sijaitsee Vöyrissä. Yrityksen verkkosivuilla useat tyytyväiset asiakkaat kertovat saaneensa apua allergiaan ja ihottumaan.

Sara ja hänen vauvansa kävivät Maria Westerin vastaanotolla tammikuussa 2018. Wester sanoi, että lapsi oli allerginen muun muassa maidolle ja punaisille vihanneksille.

– Hän sanoi, että vauva ei reagoi kananmunaan, ja että voisimme jättää pois lääkäreiden määrämän lääkityksen, atarax (antihistamiini ja rauhoittava lääke) sekä kortisonin, Sara kertoo.

Käynnin jälkeen Sara alkoi taas syödä kananmunia. Lapsen tila huononi.

– Hänellä oli selkä täynnä pieniä avohaavoja. Hän itki ja huusi, ja näimme kuinka tuskissaan hän oli, Sara sanoo.

Pari päivää bioresonanssikäynnin jälkeen lapsi tutkittiin sairaalan poliklinikalla. Verikokeiden tulokset tulivat seuraavalla viikolla.

– Vauvamme oli erittäin allerginen kananmunalle. Keväämmällä selvisi, että kananmuna-altistus voisi olla hänelle hengenvaarallinen. Hän saattaisi saada siitä anafylaktisen shokin, Sara kertoo.


https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/12/16/sara-vei-allergisen-vauvansa-bioresonanssihoitoon-hoito-ohjeet-olisivat-voineet?fbclid=IwAR0YIC1R1SCxyis1r_D15LrD_a_pZAj1PqM4VfH7-rpYk2oBeFBeSh6NsEw

Linkissä näkyvä vimpain jota Marko Hietikko pitelee käsissään tuo mieleen skientologien värkit...

Poissa Hippi

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 2220
 • crazy cat lady
Vs: Puoskarointi ja huuhaahoidot
« Vastaus #32 : Joulukuu 17, 2019, 13:43:38 »
Katsoin tuon MOT Matoja kohdussa -ohjelman suuren epäuskon ja ihmetyksen vallassa. Siinä ihan täysipäiseltä näyttävät ihmiset vakavissaan selittelivät noita tutkimuksiaan ja tutkimuksen tuloksia. Tutkittavalle annettiin sitten hoidoksi pullollinen vettä johon oli johdettu jotain energiaa tai jotain muuta mystistä voimaa. Jollain noista hoitajista oli lähihoitajan koulutus, joten olisi voinut kuvitella, että tämä olisi koulutuksensa perusteella ymmärtänyt hoidon olevan huuhaata.

Ohjelmassa lääketieteen opiskelijat olivat koekaniineja ja menivät tutkimuksiin. Merkittävää on, että noissa tutkimuksissa ei löydetty yhtään todellista sairautta, joka noilla koekaniineilla oli, mutta löytyi sitten noita aivan selittämättömiä öttiäisiä ja loisia sekä muita vaivoja, joita vaan ei pysty millään normaaleilla laboratorio- tai kuvantamiskeinoin havaitsemaan.

En vielä ole tuon ohjelman jatkeeksi kuuluvaa Spotlight Bioresonanssihoitoa sokkona -ohjelmaa katsonut, mutta Areenassa sekin on tuon linkin kautta katsottavissa. Pitää nyt sekin jossain välissä katsoa.


Mikäpä siinä, jos terve ihminen haluaa itsensä tutkituttaa ja saada "voimavettä" kalliilla hinnalla hoidokseen, jos se hyvältä tuntuu. Tuskinpa siitä vedestä haittaakaan on, jos on puhtaana pullotettu. Mutta jos ihmisellä on joku oikea sairaus, niin varmaan oma usko paranemiseen auttaa yhtä hyvin ja halvemmalla kuin nuo energiahoidot.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining.

Poissa a4

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 2246
Vs: Puoskarointi ja huuhaahoidot
« Vastaus #33 : Joulukuu 18, 2019, 16:56:30 »
^ Avasin juuri television ja näin pätkän Hipin katsomaa ohjelmaa. Testasivat mieshenkilöllä ja makkaralla bioresonanssimittaria ja saivat lähes identtiset tulokset. Olet mitä syöt! :D