Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Islam

Aloittaja Norma Bates, tammikuu 15, 2019, 13:48:24

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Norma Bates

Eli Suomessa on osattu suhtautua suvaitsevaisesti ja kunnioittavasti muslimeihin. Jos ei osata nykyään, niin mistähän se johtuu?  ::)

-:)lauri

Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - kesäkuu 05, 2020, 09:45:27
Eli Suomessa on osattu suhtautua suvaitsevaisesti ja kunnioittavasti muslimeihin. Jos ei osata nykyään, niin mistähän se johtuu?  ::)

Todennäköisesti siitä, että toisin kuin Marskin aikaan, nykyajan rasistit ovat tietoisia siitä, että muslimeita löytyy Suomesta. Itsekeiskeinen ja lähinnä vain heimoyhteiskunnissa elämään pystyvä kansa kyllä oppii vihaamaan erilaisuutta kunhan vain tulevat siitä tietoisiksi. Ja aina löytyy joku tilasto, jossa mielivaltaisesti valitulla numeronäppäryydellä saadaan erilaiset ihmiset olemaan yliedustettuina eivätkä lainkaan positiivisessa valossa ja näin saadaan jälkiviisausharhaa hyväksi käyttäen ikään kuin oikeutus rasismille.
Selvin merkki psykoosista on se, että kuvittelee ajattelevansa vain kylmän rationaalisesti ja loogisesti.

Norma Bates

Koraanista:

(4:34)
"Mies on naisen pää, koska Jumala on toisia suosinut enemmän kuin toisia ja koska mies elättää vaimoaan. Hurskas vaimo on nöyrä ja vartioi siveyttään, koska Jumala on antanut sen vartioitavaksi. Jos pelkäätte vaimonne olevan uppiniskainen, varoittakaa häntä, välttäkää häntä vuoteessa ja lyökää häntä, mutta jos hän tottelee teitä, älkää ahdistako häntä enää. Jumala on Korkea, Mahtava."

(4:15)
"Jos vaimonne on teille uskoton, hankkikaa keskuudestanne neljä todistajaa häntä vastaan. Kun he ovat antaneet todistuksensa, teljetkää vaimonne taloonsa, kunnes kuolema hänet korjaa tai Jumala osoittaa hänelle toisen tien."


Jos mies ei elätä vaimoaan, niin sittenhän nainen saa itse olla oma päänsä.

Minkä takia naisia kivitetään uskottomuudesta jos kerta Koraanissa käsketään teljetä kotitaloon? En tosin tiedä että olisi nälkään näännyttäminen sen parempi mestaustapa, mutta eipä tuossa toisaalta ole kielletty ruokkimasta. Lähinnä rangaistus vaikuttaa sosiaaliselta eristämiseltä.

Pointsit siitä että islam (käsittääkseni) tunnustaa naisellakin olevan seksuaalisia tarpeita, koska se yhtenä rangaistuskeinona kehottaa miestä pihtaamaan.

Toope

Jos halutaan kiinnittää huomiota sunnalaisen islamin levittämiseen, ehkä tuo saudilainen salafismi/wahhabismi herättää huomiota?
Robert Baer --Sleeping with the Devil: How Washington Sold Our Soul for Saudi Crude Kindle Edition :
https://www.amazon.co.uk/Religious-History-Islam-Robert-Baer/s?rh=n%3A772030%2Cp_lbr_books_authors_browse-bin%3ARobert+Baer

Hyvä kirja, viesti ehkä päätyy taas saksittuihin...

Norma Bates

Ilmeisesti ketju nyt on auki (aamulla ei ollut).

Sitä vaan sitten tuli mieleen noista taaempana mainituista kivityksistä, että jos Koraani ei niihin käske eikä kehota, niin onko tapa sitten jotenkin esi-islamilainen? Jos se olisi nimenomaan juutalaisilta opittu, niin se olisi perin erikoista kun nyt muslimimaailma inhoaa Israelia yli kaiken. Eikö silloin pitäisi luopua sellaisesta mikä on juutalaista?

Tosin logiikkahan ei yleensä uskontoihin liity millään tavalla.