Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Maahanmuuttokeskustelu

Aloittaja Edward, huhtikuu 30, 2019, 09:44:05

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

Xantippa

Lainaus käyttäjältä: Hayabusa - maaliskuu 17, 2023, 07:57:15
^
"Kauppakamarin tilaisuudessa puhunut Keskusrikospoliisin rikoskomisario Eero Pietilä sanoi, että tunnistetut jengiläiset ovat maahanmuuttajataustaisia, mutta lauseesta jäi puhuessa puuttumaan sana pääosin."

Menihän se jengiläisten keski-ikäkin väärin, joten kaiken kaikkiaan taas aivan nykymedian mukainen meno: ensin räväkkä uutinen, joka sitten korjaillaan, tietäen, että se ensimmäinen "totuus" jää elämään ja lisii hyviä otsikoita klikkailtavaksi.

T: Xante

Norma Bates

Lainaus käyttäjältä: Jaska - maaliskuu 17, 2023, 00:36:23
Oikaisu: Kaikki tunnistetut katujengiläiset eivät ole maahanmuuttajataustaisia
https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5792349

Astrid Thors muuten puhui (Ruben Stillerin ohjelmassa 2010) oikein kiintiöpakolaisista. Kysy Googlelta, se on sitä varten.

Suojeltaviksiksi haahan muuttaneet oivat kovin pieni osa maahanmuuuttajista ja heihin maahanmuuttajien sosiaaliset ongelmat keskittyvät.
.

Luulisi että nimenomaan kiintiöpakolainen on ilahtunut että on saanut turvallinen asuinympäristön. Miksi sitä pitäisi alkaa väenvängällä muokkaamaan turvattomaksi? Vai onko tässä kysymys siitä että kakaroiden pitää päästä näyttämään närhen munat vanhemmilleen, ja heittäytyä hankaliksi? (Tämä ilmiö siis että nuori polvi aina tahallaan valitsee päinvastoin kuin vanhempansa.)

Itse olen nimenomaan ollut kiintiöiden puolella ja kuvitellut että niiden avulla saadaan pidettyä siitä kiinni että kerralla tulee sellainen määrä joka pystytään integroidaan paremmin, lisäksi voidaan napsia porukkaa vähän sieltä täältä maailmasta, jolloin vähemmistöt pysyvät oikeasti vähemmistöinä ja isottelua ja slummiutumista ei tapahdu niin herkästi. (Siis tyyliin Pikku-Kiina.)


Kopek

Japanilaiset tekevät joukkoitsemurhaa.

https://edition.cnn.com/2023/03/17/asia/japan-population-crisis-countryside-cities-intl-hnk-dst/index.html

Suomalaiset ovat samalla tiellä.

https://yle.fi/a/3-12532751

Kun viimeinen japanilainen kuolee, jäävätkö heidän asuttamansa saaret autioiksi?

Jos vastaan "ei", kannatan rasistista väestönvaihtoteoriaa. Pitänee siis vastata oikeaoppisesti, että saaret jäävät autioiksi. Niiden väestö ei siis vaihdu vaan pelkästään häviää.

Väestönvaihtoteoria vaikuttaa kyllä todennäköisemmältä.

Miten Suomelle tulee käymään?

Jos nykyinen kehitys jatkuu, suuret osat maasta jäävät lähes autioiksi. Jonkinlaista pientä toimintaa entisillä paikkakunnilla tulee todennäköisesti olemaan, koska niiden alueilla on kesämökkejä. Ehkä on kesäkauppoja ja erilaista turistiliiketoimintaa. Talveksi pannaan luukut ikkunoihin. Ihmiset asuvat tiiviisti muutamassa kaupungissa.

Hippi

^
Ihmettelen mikä huoli tuossa nyt on? Mitä väliä sillä on, minkä näköisiä ihmisisiä jollakin tietyllä alueella joskus tulevaisuudessa asuu? Kysyn ihan vilpittömän hämmästyneenä asiaa, koska noinhan se menee. Jos siellä nyt asuvat ei tee jälkikasvua niin paljoa, että heidän jälkeläisillään on jatkuvuutta hamaan maailman tappiin, niin miksipä sinne ei voi muuttaa ihmisiä, jotka alueella voivat hankkia elannon ja tehdä siitä kodin itselleen. Tyhjäksikö elinkelpoinen maa-alue pitäisi jättää.

Nykypolvethan ja luultavasti meidän jälkeläiset itse aiheuttavat sen, että tekevät muualta tuleville tilaa. Mutta eihän tulevien ulkonäöllä ole mitään merkitystä.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Kopek

Lainaus käyttäjältä: Hippi - maaliskuu 18, 2023, 08:36:07
^
Ihmettelen mikä huoli tuossa nyt on?

Viittaako Hippi esittämiini uutisiin, joissa puhutaan väestökriisistä ja kuolevista kunnista?

This community's quarter century without a newborn shows the scale of Japan's population crisis

Suomi jakautuu syntyvien ja kuolevien kuntiin: katso, kumpaan ryhmään kotikuntasi kuuluu


Vai ajatteleeko Hippi, että minä kokisin huolta asian johdosta?

En ole katselemassa, miltä Suomi ja Japani näyttävät sadan vuoden päästä, joten miksipä kokisin huolta tämän tyyppisistä asioista. Toisaalta, miksi ylipäätään koetaan huolta sen tyyppisistä asioista kuten ilmastonmuutos, joiden täydet seuraukset näkyvät vasta pitkän ajan päästä. Miksi ihmiset ylipäätään huolehtivat asioista, jotka realisoituvat vasta siinä vaiheessa, kun heitä ei enää ole? Eivätkö ihmiset ymmärrä elämänsä rajallisuutta, kun he vastustavat ydinvoimaa ja mitä kaikkea he vastustavatkin?

Lehdessä oli aikoinaan juttu siitä, miten jollekin paikkakunnalle suunniteltiin ydinjätehautaa, ja miten osa ihmisistä vastusti sitä. Vastustajien kokoontumisessa näytti olevan etupäässä vanhempaa väkeä. Ajattelin uutista lukiessani, että kun ydinjätehautaan viedään ensimmäiset ydinjätteet joskus 30-40 vuoden päästä, vastustajat ovat kaikki jo kuolleet, ja heidän lapsensa ovat myyneet heidän talonsa ja muuttaneet muualle. Toisin sanoen hankkeella ei ole heidän kannaltaan mitään merkitystä. Silti siitä tunnuttiin olevan kovasti huolissaan.

Sama näkyy oikeastaan kaikessa. Ajatukset huolineen ulottuvat pidemmälle kuin oma ennustettavissa oleva elämä. Kannatetaan Natoa, koska pelätään, että Venäjä hyökkää "joskus". Mitä väliä millään oikeastaan on?

Norma Bates

Olen nähnyt mainoksia testamenteista jonkin asian hyväksi. En nyt muista miten se teksti varsinaisesti meni, mutta korostettiin kutakuinkin että testamentin avulla perinnön avulla pystyy vaikuttamaan niin että itselle tärkeät asiat jatkuvat jatkossakin. Tai jotain tämmöistä. Todellakin, miksi niiden pitää jatkua, kun omaa itseä ei enää ole?

Minähän vihaan luonnon tuhoutumista. Erityisesti jotain semmoisia keissejä kuten että orangit poltetaan elävältä viidakkojen mukana, kun pitää saada jotain saatanan öljypalmupeltoja pystyyn. Ja ilmaisesti kautta maailman tyypillinen tapa "viljellä maata" on se että poltetaan metsä pois alta, viljellään maata kunnes se köyhtyy tai rankkasateet huuhtovat mullat huit helvettiin, ja sitten siirrytään toisaanne tuhoamaan se paikka. Kaiken tuon haluaisin loppuvan.

Minulla on sentään edes se tekosyy haluta että asiat menevät kuten minä haluan, että minähän omassa uskossani pidän mahdollisena että syntyä pärähdän itse johonkin paikkaan mikä on nyt ihan täys persereikä ihmiskunnan nykyisen toiminnan vuoksi. Ei kiva. Se taas joka uskoo johonkin ihan muuhun kuin sielujen kierrätykseen, on toisella tavalla itsekäs. Hänelle on tärkeää että lapset, lapsenlapset ja koko hela hoito mikä hänen genitaaleistaan on alkunsa saanut, saisi elää vauraudessa. Maidon, hunajan ja kullan maassa. Tai miten se värssy nyt menikään. Itse hän kaiketi, tiedosti sitä tai ei, elättelee fantasiaa että hän olisi esivanhempana niin merkittävä tapaus että jälkipolvet muistelevat häntä pitkään.

Onhan esitetty teorioita että jumalatkin ovat itseasiassa vain pylvään päähän nostettuja kaukaisia esivanhempia, joista ei enää muisteta että olivat ihan oikeita ihmisiä. Legendat ovat kuin lumipalloja, kasvavat edetessään.

Minulla on jotakuinkin samantekevää minkä näköistä porukkaa Suomessa pyörii, mutta kaikenlaiset suomalaiset hyveet kuten nöyryys, sisu yms. mielellään säästäisin. Maailmassa on liikaa löyhäpäisiä isottelijoita ja toisaalta myös periksiantajia (joskin jälkimmäistä ryhmää edustan kyllä itsekin). Sellaisesta haluan loitolle että heittäydytään jonkun jumaluuden varaan ruikuttamaan miten kaikessa on kysymys tämän jumalan tahdosta, eikä me millekään mitään mahdeta.

Avaruudellisessa mittakaavassa sillä tietenkään ei ole mitään merkitystä säästyykö koko ihmiskunta siitä että planeetalla ihan ihmisen toimista riippumattakin tulee aikanaan niin kuumat paikat että elämä ei ole enää ole mahdollista. Ehkä emme ole niin erinomainen laji että meitä uskaltaisi päästää levittymään laajemmalle universumiin. Jää nähtäväksi.

Hippi

^^
Joku huolihan sinulla tuosta tulevien vuosien suomalaisten ihonväristä on, koska sen olet niin monta kertaa ottanut jo esiin. Eiköhän se ole aika harmiton muutos ja pikemminkin terveellinen ainakin siksi, että auringon aiheuttama ihosyöpä käynee harvinaisemmaksi.

Kyllä minäkin kannan huolta tulevaisuudesta siinä mielessä, että en toivo koko planeetan elinkelpoisuuden huononevan. Vaikka onko silläkään merkitystä Universumin mittakaavassa? Ehkäpä on hyvä, että jotkut syrjäseudut todellakin metsittyvät ja ihmiset poistuvat niiltä alueilta.
If you see your glass as half empty, pour it in a smaller glass and stop complaining. ❤️

Saares

Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - maaliskuu 18, 2023, 09:53:26
Olen nähnyt mainoksia testamenteista jonkin asian hyväksi. En nyt muista miten se teksti varsinaisesti meni, mutta korostettiin kutakuinkin että testamentin avulla perinnön avulla pystyy vaikuttamaan niin että itselle tärkeät asiat jatkuvat jatkossakin. Tai jotain tämmöistä. Todellakin, miksi niiden pitää jatkua, kun omaa itseä ei enää ole?

Minähän vihaan luonnon tuhoutumista. Erityisesti jotain semmoisia keissejä kuten että orangit poltetaan elävältä viidakkojen mukana, kun pitää saada jotain saatanan öljypalmupeltoja pystyyn. Ja ilmaisesti kautta maailman tyypillinen tapa "viljellä maata" on se että poltetaan metsä pois alta, viljellään maata kunnes se köyhtyy tai rankkasateet huuhtovat mullat huit helvettiin, ja sitten siirrytään toisaanne tuhoamaan se paikka. Kaiken tuon haluaisin loppuvan.

Minulla on sentään edes se tekosyy haluta että asiat menevät kuten minä haluan, että minähän omassa uskossani pidän mahdollisena että syntyä pärähdän itse johonkin paikkaan mikä on nyt ihan täys persereikä ihmiskunnan nykyisen toiminnan vuoksi. Ei kiva. Se taas joka uskoo johonkin ihan muuhun kuin sielujen kierrätykseen, on toisella tavalla itsekäs. Hänelle on tärkeää että lapset, lapsenlapset ja koko hela hoito mikä hänen genitaaleistaan on alkunsa saanut, saisi elää vauraudessa. Maidon, hunajan ja kullan maassa. Tai miten se värssy nyt menikään. Itse hän kaiketi, tiedosti sitä tai ei, elättelee fantasiaa että hän olisi esivanhempana niin merkittävä tapaus että jälkipolvet muistelevat häntä pitkään.

Onhan esitetty teorioita että jumalatkin ovat itseasiassa vain pylvään päähän nostettuja kaukaisia esivanhempia, joista ei enää muisteta että olivat ihan oikeita ihmisiä. Legendat ovat kuin lumipalloja, kasvavat edetessään.

Minulla on jotakuinkin samantekevää minkä näköistä porukkaa Suomessa pyörii, mutta kaikenlaiset suomalaiset hyveet kuten nöyryys, sisu yms. mielellään säästäisin. Maailmassa on liikaa löyhäpäisiä isottelijoita ja toisaalta myös periksiantajia (joskin jälkimmäistä ryhmää edustan kyllä itsekin). Sellaisesta haluan loitolle että heittäydytään jonkun jumaluuden varaan ruikuttamaan miten kaikessa on kysymys tämän jumalan tahdosta, eikä me millekään mitään mahdeta.

Avaruudellisessa mittakaavassa sillä tietenkään ei ole mitään merkitystä säästyykö koko ihmiskunta siitä että planeetalla ihan ihmisen toimista riippumattakin tulee aikanaan niin kuumat paikat että elämä ei ole enää ole mahdollista. Ehkä emme ole niin erinomainen laji että meitä uskaltaisi päästää levittymään laajemmalle universumiin. Jää nähtäväksi.
Kaskiviljelyksi sitä sanotaan. Täälläkin se oli ainoa tapa saada elantoa viljelemällä.

Toope

Kokoomus vetoaa maahanmuuton ongelmiin ennen vaaleja. = Pyrkivät PS:n reviirille.
Minusta silti PS on eduskuntapuolueista ainoa, joka on pyrkinyt puuttumaan ongelmaan vaalien välilläkin.
Ei maahanmuutto-ongelma ja sen aiheuttama sosiaalinen/taloudellinen tai katujengiongelma katoa mihinkään lupauksilla, vain ainoastaan rajoittamalla maahanmuuttoa tietyiltä islamilais-afrikkalaisilta alueilta ja jopa rankemmilla rikosoikeudellisilla toimilla jengejä kohtaan. Nyt on tilanne, jossa tarvitaan kovempia rangaistuksia.

Älkää väittäkö, että jossakin on "runsaudensarvi", josta tulee Suomeen koulutettua väkeä, ei sellaista ole olemassakaan...

Karikko


Ei maahanmuuttajissa muuta vikaa ole, kuin se, että he todennäköisesti ovat tulevaisuuden syrjäytyneitä ja muodostavat jengejä ja yhteisöjä "suomalaisuuden sisälle.

Rikollisuus on yksi selviytymiskeino ja sitäkin harrastetaan.

Demokratia ei siinä paljon auta. "Syntihän se savolaisuuskin oli aikoinaan- tai raumalaisuus porilaisten mielestä.

Norma Bates

Lääkäri Ilman Rajoja -niminen ryhmä on pontevasti tapiseerannut FB-seinää tällä tekstillään:

Uuden eduskunnan ja hallituksen on taattava, että Suomi yhdessä muiden EU-maiden kanssa asettaa ihmiset keskiöön – myös pakolaiset ja siirtolaiset. 
Olemme auttaneet kodeistaan pakenemaan joutuneita ihmisiä 50 vuoden ajan ja suruksemme todistamme moraalista muutosta pakolaisiin suhtautumisessa. Ihmisten annetaan hukkua EU:n rajoille. Pakolaisleireillä Kreikassa olemme hoitaneet olosuhteiden johdosta itsetuhoisia lapsia. Nyt myös Suomessa halutaan rakentaa aita itärajalle, vaikka kokemuksemme osoittavat, että aidat vain lisäävät kärsimystä.

Vaadi kanssamme, että uusi hallitus ja eduskunta tekee kaikkensa ihmisyyden ja humanitaaristen periaatteiden puolustamiseksi. 
Allekirjoita avoin kirje uudelle eduskunnalle.


Mitäköhän tässä ei jo tehdä? Pitäisikö Afrikasta päin tulevia siirtolaisia oikein yllyttää ja kannustaa ylittämään Välimeri vaikka mimmoisessa kipossa tyyliin Mikki Hiiri merihädässä? Ja kyllähän se yllyttää ja kannustaa, että henkiinjääneet poimitaan talteen. Nyt ei tartte siellä persettänsä repiä, minä en meinaa että annetaan hukkua vaan. Vaan että merestä poimitut pitäisi palauttaa sinne mistä lähtivätkin. Muuten heitä on kokoajan tulossa. Ja jännää on että vaikka Lähi-idästä ei voinut tulla kuin nuoria miehiä sen vuoksi että lasten ja naisten olisi vaarallista tehdä se matka junalla Ruotsista Suomeen, niin kukaan ei kerro Välimerta ylittäville miten vaarallinen se matka on, ja nimenomaan lapsille. Sillä lapsiahan siellä tuntuu aina tipahtelevan laidan yli.

Hingusta rakentaa aita itärajalle saadaan kiittää Puttea. Tämä ryhmä voisi siis osoittaa vetoomuksensa sinne Moskovaan päin.

Aave

Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - maaliskuu 17, 2023, 09:51:12
Lainaus käyttäjältä: Jaska - maaliskuu 17, 2023, 00:36:23
Oikaisu: Kaikki tunnistetut katujengiläiset eivät ole maahanmuuttajataustaisia
https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5792349

Astrid Thors muuten puhui (Ruben Stillerin ohjelmassa 2010) oikein kiintiöpakolaisista. Kysy Googlelta, se on sitä varten.

Suojeltaviksiksi haahan muuttaneet oivat kovin pieni osa maahanmuuuttajista ja heihin maahanmuuttajien sosiaaliset ongelmat keskittyvät.
.

Luulisi että nimenomaan kiintiöpakolainen on ilahtunut että on saanut turvallinen asuinympäristön. Miksi sitä pitäisi alkaa väenvängällä muokkaamaan turvattomaksi? Vai onko tässä kysymys siitä että kakaroiden pitää päästä näyttämään närhen munat vanhemmilleen, ja heittäytyä hankaliksi? (Tämä ilmiö siis että nuori polvi aina tahallaan valitsee päinvastoin kuin vanhempansa.)

Itse olen nimenomaan ollut kiintiöiden puolella ja kuvitellut että niiden avulla saadaan pidettyä siitä kiinni että kerralla tulee sellainen määrä joka pystytään integroidaan paremmin, lisäksi voidaan napsia porukkaa vähän sieltä täältä maailmasta, jolloin vähemmistöt pysyvät oikeasti vähemmistöinä ja isottelua ja slummiutumista ei tapahdu niin herkästi. (Siis tyyliin Pikku-Kiina.)
Tämä oli jälleen melkoinen farssi.

Kun "pääosin" tarkoittaa käytännössä, että 95% katujengiläisistä koostuu ulkomaalaistaustaisista niin taas pitää postuumisti selitellä, että ei ne silloin kaikki oo ulkomaalaistaustaisii. Eivät teknisesti olekaan.

Uskovatko arvon "antirasistit" itsekään omia juttujaan. Vaikka on heissä kyllä paljon niin helvetin naiiveja ja samalla tiheitä tapauksia, että toivoisivat löytävänsä äkkiä jostain ihan supisuomalaisen katujengin päästäkseen määkymään vieläkin: "Mutta ku suomalaisetkii"... :)
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

Aave

^
"Rinteen mukaan Suomessa toimii 11 katujengiä pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Jäseniä niissä on noin 200. Rinteen mukaan yli 90 prosenttia jäsenistä on täysi-ikäisiä ja 95 prosenttia heistä on nimen ja etnisyyden perusteella ulkomaalaistaustaisia".

Tietääkseni mukana on kyllä myös alaikäisiä, ja toisaalta alaikäiset tekevät omissa porukoissaan jo vastaavaa, joskaan eivät ole vielä niin selkeästi samalla jengiytyneet. Alaikäisten, valtaosin ulkomaalaistaustaisten tekemät ryöstöt törkeine pahoinpiteilyineen ovat kyllä olleet paljon tapetilla.
"...Did they get you to trade your heroes for ghosts?" - David Gilmour
Stasik - Lullaby For The
Enemy

kertsi

Lainaus käyttäjältä: Aave - maaliskuu 29, 2023, 23:58:26Tämä oli jälleen melkoinen farssi.

Kun "pääosin" tarkoittaa käytännössä, että 95% katujengiläisistä koostuu ulkomaalaistaustaisista niin taas pitää postuumisti selitellä, että ei ne silloin kaikki oo ulkomaalaistaustaisii. Eivät teknisesti olekaan.

Uskovatko arvon "antirasistit" itsekään omia juttujaan. Vaikka on heissä kyllä paljon niin helvetin naiiveja ja samalla tiheitä tapauksia, että toivoisivat löytävänsä äkkiä jostain ihan supisuomalaisen katujengin päästäkseen määkymään vieläkin: "Mutta ku suomalaisetkii"... :)

Sä maalla kasvanut böndepaukku et ehkä tiedä, mutta onhan Suomessakin aina ollut katujengejä. Ja omalla (uhoamis)alueellasi, lakeuksien maaseudullakin niitä isontalon antteja sun muita on ollut ihan riittävästi. Kantasuomalaisia.
Tyrkyllä merkkejä kopioitavaksi: ❤️😀🙂🐵🐒🦄🕊️☘️🌿😍🤪🤕🥴😵 👍✌️

Norma Bates

Onnistunutta maahanmuuttoa:

https://www.hs.fi/talous/art-2000009467739.html

Filippiiniläiset miehet ovat Suomessa työllistyneempiä kuin suomalaismiehet tai juuri mikään muu maahanmuuttajaryhmä. Noel Tambot tekee 60-tuntista työviikkoa siivousalalla, jotta voisi tarjota perheelleen paremmat mahdollisuudet.

...

YKSI selittävä tekijä filippiiniläisten miesten korkealle työllisyysasteelle on, että maasta muutetaan Suomeen ensisijaisesti työn takia, arvioi työ- ja elinkeinoministeriön erityisasiantuntija Satu Salonen työvoiman maahanmuutto- ja kotoutumisyksiköstä.

"Koska suurella osalla Filippiineiltä tulijoista on jo työpaikka tiedossa, muista syistä Suomeen muuttaneiden osuus on pienempi."

Salosen mukaan lähtömaassa tarjottu työvoimakoulutus voi parhaimmillaan auttaa maahanmuuttajaa kotoutumaan. Jos koulutuksissa tarjotaan tietoa esimerkiksi suomen kielestä, yhteiskunnasta tai työelämän pelisäännöistä, muuttajilla on jo Suomeen tullessaan paremmat valmiudet tulla osaksi suomalaista yhteiskuntaa, hän sanoo.

"Tietysti tärkeää on myös, että toiminta on eettisesti kestävää ja läpinäkyvää myös lähtömaassa ja että ulkomailta tuleville työntekijöille ollaan rehellisiä siitä, minkä tyyppistä työtä Suomeen tullaan tekemään."