Kirjoittaja Aihe: Lehdet  (Luettu 425 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa a4

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 3053
Lehdet
« : Marraskuu 21, 2019, 19:00:30 »


Kaikkea lehdistä ja lehdistä. Sana on melko vapaa.
Ketjun avajaistarjouksena ilmaiseksi näköislehtiä:

Postin lakko haittaa jakelua: lue Mikrobitin näköislehti nyt maksutta netissä!
Postin lakko aiheuttaa häiriöitä Alman lehtien jakeluun, mukaan lukien Mikrobitti-lehti. Voit kuitenkin lukea lakon aikana Bitin näköislehteä maksutta (niin kuin muitakin Alma Talentin julkaisuja)

Tilaatko lehtiä? Puhelinmyyjiltä? Vastasitko rehellisesti? Luetko kaupan kassalla? Uusia vai vanhoja lehtiä?
Kerran vai useammin? Oletko leikannut lehtiin silmänreikiä? Piilottanut patjan alle? Tapetoinut niillä seiniä, keräillyt ja muovittanut, antanut vihjeenä lahjaksi toiselle tai tilannut pilapuhelulla, löytänyt lehtien ilot vessassa?
Selailetko lehtiä vain yhdellä kielellä? Missä kunnossa lehti on yleensä lukemisen, ruokailun ja matkailun jäljiltä? Onko lehtien lukeminen noloa retroilua? Hyvä sateenvarjo? Kärpäslätkä? Mikä on ollut rohkein lukukokemus tai oudoin lehti? Tuleeko lehtiä postiluukusta pyytämättä? Palautatko naapurin lehden oikeaan osoitteeseen, missä kunnossa ja kuinka nopeasti? Millaiset vieroitusoireet tulevat aamun lehden puuttumisesta? Kierrätättekö kuinka laajasti asuinalueellasi lehtiä toisillenne? Haetko lehtesi paperinkeräyksestä ja parhaat vinkit?
Postatkaa vertaistukea toisille lehtien lukijoille tai iloksi muille.

Itse harrastan vessalukemistona Verkkokauppa.comin, Tokmannin ja Gigantin lehtiä ja matkalukemistona kaikkia ilmaisjakelulehtiä, myös satunnaisia uskovaisten läpysköjä. Kyläillessä Hesaria, Kuukausiliitettä ja iltalehtiä.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 21, 2019, 20:13:05 kirjoittanut a4 »

Poissa MrKAT

 • Kantapeikko
 • ****
 • Viestejä: 2627
 • Hit high - not below, PS!
Vs: Lehdet
« Vastaus #1 : Marraskuu 21, 2019, 21:10:52 »
Pari lehteä tulee. En ikinä puh myyjiltä. Kirjastosta usein lehtiä lainailen.
  Kassasta kauempana kyllä koitan salaa joskus Iltisten sisältöä vilkaista. Luen todella nopeasti lööpin takana olevan keskeisen ytimen. Esim. suomalainen kasvi joka parantaa sydäntaudin IL:ssä. Kasvit oli rypsi ja joku cassandra?, joka tapauksessa kyse oli Suvi Mannisen väitös, dissertatis. (Vielä on googlaamati).
  Sateenvarjona ja hämislätkänä olen käyttänyt. (Kärpäsistä tykkään kotielukoina). Puuceehen olen laittanut pari lehdensivua, valonheijastimena seinälle.
  Uskovienkin lehtiä lueskelen jos kohdalle sattuu.

Pienempänä hävetti edes kerran vilkaista kirkollista lehteä ja Tiedonantajaa kirjastossa ettei vaan tutut oppilaat näe.(Nyt se on tullu uskoon/kommunistiksi). Tänä päivänä olisi ollut helpompaa lukea esim. NHL-lehteä koska ihan heti ei arvaa että se on NormiHomoLehti homoille. :D Mutta se on kait jo aikaa sitten lakkautettu enkä ehtiny nähdä.

« Viimeksi muokattu: Marraskuu 21, 2019, 21:17:48 kirjoittanut MrKAT »
Toisen ihmisen pystyy murskaamaan kielen terällä. - Kiinalainen sananlasku
Parempi pyy pivossa kuin pyy moottorissa. - Lentäjän sanonta

Poissa Amore

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 984
 • Totuuden kuvastin
Vs: Lehdet
« Vastaus #2 : Marraskuu 29, 2019, 11:01:26 »
Uusi Kansan Uutiset on luettavissa ilmaiseksi verkossa.

Postin lakon vuoksi Kansan Uutiset ilmestyy vielä tällä viikolla vain verkossa.

Lehdessä on artikkeli mm. eläkeläisten bänditoiminnasta, intialaisten siirtotyöläisten "leski"vaimoista, työllisyysvaikutusten arvioinnista, nationalismista ja sotien "välttämättömyydestä" ja teknologiajättien harjoittamasta käyttäjien seurannasta (The Guardian).

https://www.kansanuutiset.fi/nakoislehti/20191129/index.html#
All you need is Love