Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Tuoreimmat viestit

#1
Yhteiskunta / Vs: Vapaata ajattelua yhteisku...
Viimeisin viesti käyttäjältä Toope - tänään kello 00:33:55
Demla on sairaus oikeuslaitoksessamme. Mutta sellainen, joka ei katoa antibiooteilla.
#2
Yhteiskunta / Vs: Koronavirus
Viimeisin viesti käyttäjältä Toope - tänään kello 00:27:06
Meinaatteko muuten ottaa uusia rokotteita?
Itse pyrin noilta täysin kieltäytymään. On mahdollista, että työnantajani pakottaa, vapaaehtoisesti en noita ota.
#3
Yhteiskunta / Vs: Perussuomalaisten muodonmu...
Viimeisin viesti käyttäjältä Toope - tänään kello 00:24:20
Hyvä luoja tuota. Demarit eivät käsittele mitään talousasioita, he keskittyvät oikeasti yhden ministerin historiallisiin parisuhdeasioihin!

Eivätkä vieläkään julkaise leikkausohjelmaansa, jota on vaadittu jo vuoden verran...
#4
Yhteiskunta / Vs: Perussuomalaisten muodonmu...
Viimeisin viesti käyttäjältä Toope - tänään kello 00:13:56
Lainaus käyttäjältä: Unforgiven - kesäkuu 20, 2024, 21:46:22Kyllähän tuo Rydman on karun näköinen kojootti. Sarvet päähän niin perussuomalainen muodonmuutos olisi täydellinen.
 
Jos jokin menee allekirjoittaneella(kin) kovastikin tunteisiin, on alaikäisiin kohdistuva sairaalloinen seksuaalinen kiinnostus (jääköön sanomatta se p -alkuinen epikriisi).  Sitten vielä pystytään kekkuloimaan ministerin virassa, vaikka olisi vähintäänkin hoidon tarpeessa, ei voi käsittää. Ja Orpo nyökkäilee hyväksyvästi vieressä ihanalle hallituskumppanilleen.

Vihervasurit ja media lynkkaavat, koska vihervasemmistolainen lynkkausmedia. Yksi asia teiltä puuttuu, eli todisteet Rydmanin väärinkäytöksistä, mutta ettehän te lynkkausoikeudessanne todisteita tarvitse...! Väitteet teille riittävät.
#5
Tekniikka / Vs: Tietosuoja, henkilötiedot ...
Viimeisin viesti käyttäjältä ROOSTER - tänään kello 00:00:25
Lainaus käyttäjältä: Jaska - kesäkuu 20, 2024, 23:40:29... esimerkiksi pankit varoittelevat että niiden verkkopankkeihin ei pidä mennä sähköpostin, tekstiviestin, nettiselaimella saadun hakukonehaun tuloksen perusteellla, koska voi joutua huijaussivustolle, ...

Kun jopa maksullisia mainoksia, joissa kehotetaan varomaan pankkihuijauksia, näkyy usein televisiossakin on syytä uskoa, että ongelma on laaja ja vakava, paljon vakavampi kuin ymmärretään.
#6
Ihmisen elämä / Vs: R.I.P.
Viimeisin viesti käyttäjältä Norma Bates - kesäkuu 20, 2024, 23:57:38
 :'(

Onneksi sai elää tuotteliaan, pitkän elämän.
#7
Yhteiskunta / Vs: Koronavirus
Viimeisin viesti käyttäjältä MrKAT - kesäkuu 20, 2024, 23:57:36
Merkittävältä löydöltä Long-Covidista vaikuttaa: Kun siirsivät vasta-aineita(IgG) Long-covid -potilaalta hiireen niin hiiri sai myös Long-covid-oireita kipuja myöten. Havainto vahvistettu (tänään) jo toisessakin tutkimuksessa riippumattomasti.

https://x.com/EricTopol/status/1803544891252941230

Prof. Akiko Iwasaki @VirusesImmunity
Sharing our new study by @keylas3, @SilvaJ_C, Rafael Bayarri Olmos et al (with T. Horvath & @PutrinoLab) showing that a passive transfer of IgG from patients with #longCOVID into mice recapitulates ⬆️ pain and other symptoms 🧵 (1/)

https://x.com/VirusesImmunity/status/1803517986764103874
#8
Tekniikka / Vs: Tietosuoja, henkilötiedot ...
Viimeisin viesti käyttäjältä Jaska - kesäkuu 20, 2024, 23:40:29
^
Mahtoiko edellinen tarkoittaa, että kun esimerkiksi pankit varoittelevat että niiden verkkopankkeihin ei pidä mennä sähköpostin, tekstiviestin, nettiselaimella saadun hakukonehaun tuloksen perusteellla, koska voi joutua huijaussivustolle, niin kannattaisiko kokeilla yrityksen nimen perusteella luonnollisimmallle itsestä tuntuvaa osoitetta lisäämällä nimen perään .fi, .com tai .net?

Kysymykselle on perustetta, mutta kyllä pankit yms. tarkoittavat, että mennessä antamaan tunnuksensa nettiosoite pitää tietää eikä arvata ja suhtautua suurella varauksella hakukoneella haun tuloksiin. Esimerkiksi kirjallisesta sopimuspaperista ja selaimen kirjanmerkkeihin tallettaen.
On ollut tapaiksia, joissa nimen perusteella haulla on jouduttu huijaussivustolle. Ei paljon, mutta ei pankki ota vastuuta huijarin toiminnasta. Kaikkien pankkien sivuilla on ohjeita tietoturvasta. Itsekin olen osoitteita arvaten joutunut väärän organisaation sivuille, joskaan vaikeuksiin ole joutunut.

On ikävää, että tarkoituksella lisätä tietoturvaa, menettelyitä mutkistetaan lisäten samalla mahdollisuuksia erehdyksiin ja virheisiin. Kaksivaiheinen tunnistautuminen saattaa vaatia tietokoneella palveluun kirjautuessa että käsillä käytettävissä on myös tietty tunnuslukulaite ja käyttäjän puhelinnumeron puhelin johon lähetettyyn viestiin on reagoitava oikein.
#9
Ihmisen elämä / Vs: Onnellisen materialistin h...
Viimeisin viesti käyttäjältä a4 - kesäkuu 20, 2024, 23:11:43
Lainaus käyttäjältä: Hippi - kesäkuu 20, 2024, 17:12:00Nyt kun saisin vielä keksittyä, miksi en läppäristä saanut vanhaan ämyriin BT:ia toimimaan enkä saa uuttakaan. Löytää kyllä ämyrin, muodostaa parin ja yhdistää, mutta ääni vaan ei lennä ämyriin.

Googlailin vähän ja jossain neuvottiin kokeilemaan kaiuttimen poistoa myös Windowsista ja sen jälkeen uudelleen liittämistä. Lisäksi neuvottiin sulkemaan kokeilun ajaksi muiden laitteiden kuten kännykän BT.

Tässä myös jotain ehdotusta kokeiltavaksi:
https://answers.microsoft.com/fi-fi/windows/forum/all/bluetooth-ei-toista-ääntä/6873618e-64d4-43a7-bb44-45ec4a89386b
#10
Ylläpito tiedottaa ja vastaa / Vs: Moderoinnin ilmoitustaulu
Viimeisin viesti käyttäjältä Edward - kesäkuu 20, 2024, 23:04:17
Saksittu asiatonta, aiheeseen kuulumatonta, floodausta ketjuista (myös em. viestien mahd. lainaukset):
Vaalien jälkeinen hallitus
Kauniita naisia - ja seksikkäitä myös
Huumoria
Itämaiset uskonnot (buddhalaisuus, hindulaisuus jne.)
Terrorismi
Perussuomalaisten muodonmuutos?