Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Ihmisen elämä / Vs: Introvertti / ekstrovertti
« Uusin viesti kirjoittanut Xantippa Syyskuu 20, 2023, 10:31:46 »
No kun sinulle ei Socrates alun perin kelvannut se, mitä vastattiin. Siis että emme voi tietää kummastakaan, Asta tai Bestä yhtään mitään sen perusteella, että he eivät sinun kanssasi ota kontaktia.

A ei viitsi tai halua tai osaa jutella kanssasi säistä tai ilta- ja vkoloppulisistä. Hänen syynsä voivat olla mitä hyvänsä, mutta todennäköisemmin se, että sinä et ole henkilö, jonka kanssa hän tahtoo näistä jutella. Siihen syyt voivat olla mitä hyvänsä.

Beetä koskee samat asiat.

Eivät välttämättä ole kumpikaan mitään verttejä, minimoivat vain juuri sinun - ja kenties muiden, mutta tätä emme voi tietää - kanssa kontaktin oton ja kanssakäymisen.

Keskustelu on paskanjauhamista, koska sinä et voi hyväksyä vastaukseksi sitä, että se, mitä ja miten ihmiset juttelevat juuri sinun kanssasi ei kerro näistä ihmisistä mitään. Me ei siis voida tietää.

Eikä sinusta tee extroverttiä se, että toisinaan kaipaat kontaktia jonkun ihmisen kanssa.

T: Xante
92
Yhteiskunta / Vs: Rasismi Suomessa
« Uusin viesti kirjoittanut Hayabusa Syyskuu 20, 2023, 10:15:50 »
^
Sannuli pesee saudien synnit puhtaiksi. Kohta täälläkin puetaan kaikki akat kaapuihin, niin miehet voivat ilman ylimääräisiä houkutuksia homostella keskenään saudien malliin.
93
Ihmisen elämä / Vs: Introvertti / ekstrovertti
« Uusin viesti kirjoittanut Socrates Syyskuu 20, 2023, 10:01:21 »
Koettakaa nyt hyvät hyssykät ymmärtää, että haluan selvyyttä, mitä ovat ihmiset, jotka:
A) eivät vastaa mitään, jos menen vaikka työkaverille sanomaan, että on ilmoja pidellyt tai kertomaan kuulleeni, että ilta- ja vkl-lisien maksaminen lopetetaan, minkä luulisi kiinnostavan häntä
B) ihmisiä, jotka riekkuvat omissa porukoissa, mutta minimoivat kaiken kontaktin muihin

Minua ei kauheasti kiinnosta sinänsä laadukas persoonallisuustesti, jonka sivutuotteena saan jotain reilut 70% introverttiutta.

Tiedän satavarmasti, että käyttäydyn täysin eri tavalla kuin henkilöt A ja B; pystyn ja kaipaankin välillä small talkia niin uusien työkavereiden, ventovieraiden kuin sellaistenkin kanssa, joiden kanssa aavistelen synkkaavan huonosti.

Jos siis henkilöt A ja/tai B ovat introvertteja,  eroan perustavanlaatuisesti heistä, mikä jää näissä testeissä huomiotta. En ole saanut vastausta onko aan tai been käytös merkki introverttiudesta, autismista, assiudesta vai valikoivuudesta. Sen takia tämä keskustelu on paskanjauhamista >:(.
94
Yhteiskunta / Vs: Rasismi Suomessa
« Uusin viesti kirjoittanut Norma Bates Syyskuu 20, 2023, 09:52:12 »
^ Tämän ketjun nimi ei kuitenkaan ole "suomalaisten rasismi", vaan "rasismi Suomessa". Jännästi kiinnostaa pelätä aivan hysteerisenä että kohta suomalaiset alkavat riehumaan umpirasisteina ja patamustina natseina ympäriinsä, ja silläaikaa kun tätä pelätään, saavat nämä kaikenmaailman ilmaamit sanoa mitä sylki suuhun tuo ja raiskailla lapsiakin jos sattuu huvittamaan. (Viittaan tietysti päiväkotilinkkiini.)

Vai onko se sitten niin että ulkomaalaisten suhteen kaikki toivo heidän muuttumisestaan on jo mennyt, joten ollaan sitten meikäläisten kimpussa kun meitä voi vielä koirakouluttaa, kun on se luterilainen vaatimattomuus ja nöyristely niin hyvässä muistissa.
Kommentoin lähinnä tuota top-10 listaasi, mutta kyllä tuo linkkisi juttu herättää huolestuneisuutta siitä että Saudi-Arabia rahoittaa Euroopassa radikaalimpaa ja vanhoillisempaa islamin opetusta. Euroopassa pitäisi mielestäni sallia vain maltillinen uskonnonharjoittaminen joka on länsimaisten arvojen mukaista.

Todellakin. Eikä se minullekaan ole niin nökönuukaa onko ihminen maltillinen muslimi, kristitty, hindu, tai mitä näitä nyt onkaan. Jossain päin nettiä ihmeteltiin kovin että miten ihmeessä tai miksi se uutinen noista saudien sponssaamista tyypeistä oli ylipäätään julkistettukaan, mutta onhan se nyt pirun noloa jos toimimme pahimmassa tapauksessa terroristihautomona. Ja jos ei nyt ihan sentään, niin misogyniahautomona kuitenkin.
95
Yhteiskunta / Vs: Uutisia maailmalta ja Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut ROOSTER Syyskuu 20, 2023, 09:51:41 »
Lainaus käyttäjältä: https://yle.fi/a/74-20050404
"Osa asukkaista vastusti (kehitysvammaisten) hoitokotia, koska sen pelättiin tuovan huumekaupan alueelle sillä perusteella, että kehitysvammaisilla on vahva lääkitys ja he voisivat vaihtaa huumekauppiaiden kanssa lääkkeitään karkkeihin."

Miettikää, näilläkin on äänioikeus.

Niin. Toivottavasti asiaa käsittelevissä vallan elimissä ymmärretään paremmin. Tuulivoiman vastustamisessa olen huomannut vastaavantasoista argumentaatiota, aikoinaan hyvinkin paljon.

Vaikutusvaltaa on kuitenkin monenlaista. Paljastuneen tiedon mukaan Ruotsin NATO-päätöksen vahva taustavaikuttaja oli puolustusministerin äiti.

Jo seuraavana päivänä Hultqvist kysyi Suomessa syntyneeltä ja sotalapseksi Ruotsiin lähetetyltä äidiltään, mitä kannattaisi tehdä.

”Äitini sanoi, että hänen mielestään meidän piti liittyä Natoon ja muuttaa näkökantaamme asiaan.”
96
Ihmisen elämä / Vs: Introvertti / ekstrovertti
« Uusin viesti kirjoittanut Norma Bates Syyskuu 20, 2023, 09:45:27 »
On tullut selväksi, ettei Norma halua kommunikoida läskimahaisten ahdistelijoiden kanssa, mutta suostuuko hän puhumaan esimerkiksi 90 vuotiaan naisen kanssa, joka oletettavasti ei yritä raiskata häntä.

Kyllähän minä sen mummon kanssa juttelen, mutta pääsääntöisesti vain jos hän tekee itse aloitteen. Vanhuksissakin on yllättävän kiukkuista väkeä. En tiedä sitten tuleeko introverteista hakkaamalla ekstrovertteja, sillä minuahan on hakattu jo useampi vuosi ja salin porukan kesken olen nykyään suulaampi kuin noin yleensä joukossa. En tosin sielläkään mieluusti kyllä ihan koko sakin edessä huutele. Parille treenatessa, tai pukuhuoneessa joillekin naisille.
97
Viihde ja vapaa-aika / Vs: Jukebox
« Uusin viesti kirjoittanut Hippi Syyskuu 20, 2023, 08:45:14 »
Eilen oli toisaalla puhetta luukuttamisen vahinkoa tekevästä vaikutuksesta. En siihen kyllä usko, mutta jäipä mieleen ja tämä vitsi vai miksi sitä nyt sanoisi, tuli nyt aamusta vastaan:Niin olihan se laitettava soimaan, tosin naapureille en tällä kertaa jakanut :)

98
Viihde ja vapaa-aika / Vs: Testaa itsesi ja vertaa muihin
« Uusin viesti kirjoittanut Xantippa Syyskuu 20, 2023, 08:09:35 »
Olen pääskynen!

Muistutat luonteeltasi pääskystä. Pääskynen on nopealiikkeinen lentäjä ja hyvän mielen tuoja. Kuten jo vanha kansa tiesi: pääskysestä kesään ei ole päivääkään.

Olet pääskysen tapaan luonteeltasi hyväntuulinen ja valoisa. Osaat iloita elämästä ja luot siksi hyvää mieltä ympärillesi missä ikinä kuljetkin. Pääskynen on lintu, johon liittyy vain myönteisiä mielikuvia: sen pesinnän talossa on ajateltu tuovan onnea ja enteilevän hyvää ihmisille. Tämä kuvaa hyvin myös sinua. Olet erittäin pidetty vieras ja muilla on sinusta yleensä vain hyvää sanottavaa. Vapaus on sinulle tärkeää: unelmissasi liihottelet ja liidät taivaalla kilpaa tuulen kanssa. Vaihdatkin joskus suuntaa ja paikkaa erittäin nopeasti. Onneksi olet myös taitava suunnistaja, joka löytää elämässä aina perille –  hieno taito!


Nojaa.

T: Xante
99
Ihmisen elämä / Vs: Introvertti / ekstrovertti
« Uusin viesti kirjoittanut Xantippa Syyskuu 20, 2023, 08:01:42 »
^

Kokemukseni mukaan introtkin pulputtavat kuin ruuneperit aina, kun a) aihe on kiinnostava, b) seura sen sallii ja heitä innostaa. Aivan kuten extrotkin.

Sen sijaan itsekin näkisin, että ero on juuri tuossa, mihin Hihakin viittaa, eli aletaanko puhumaan oma-aloitteisesti kenelle hyvänsä, etenkään mitään turhanpäiväisiä on se säitä pidellyt. Extrothan tuota tekevät ihan siinä kaipuussa, että saisi ihmisenergiaa elämäänsä ja toisaalta se harvoin juurikaan vaivaa.

Monia introja myös ärsyttävät toiset introt todellakin, sillä se tarkoittaa, että heidän pitää nähdä vaivaa juttelun soljumisen eteen. On helpompaa, kun hommaa on hoitamassa se hölöttävä extro, jolle voi sitten pyöritellä sen toisen intron kanssa silmiään selän takana.

T; Xante
100
Viihde ja vapaa-aika / Vs: Testaa itsesi ja vertaa muihin
« Uusin viesti kirjoittanut a4 Syyskuu 20, 2023, 08:00:39 »
Olen silli. En uskaltanut tehdä testiä koska salaliitto.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]