Uutiset:

Ilmoitustaulu mahdollisten ongelmien varalta (wikimedia.org / Etherpad)

Sähköpostia ylläpidolle: kantapaikanherra (at) gmail.com

Main Menu

Tuoreimmat viestit

#91
Ihmisen elämä / Vs: Parisuhdeketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Socrates - heinäkuu 17, 2024, 18:20:21
Lainaus käyttäjältä: Xantippa - heinäkuu 17, 2024, 17:50:50Muoksis: en oikein ole koskaan saanut vastausta siihenkään, miksi tässä sukupuolten sodassa miehet kohdistavat kiukkunsa ja vihansa naisiin (jotka ovat siis viettiensä armoilla alfojen kanssa), eivätkä näihin alfamiehiin, jotka rohmuavat lihapalat keitosta.

Toimintamallit, joita ei voi ymmärtää synnyttävät enemmän vihaa kuin yleinen elämän epäoikeudenmukaisuus.

Mies joka ei saa tasokasta naista, koska alfat vie ne siirtyy jouhevasti etsimään vähemmän tasokasta.

Nainen, joka ei saa prinssiä eli alfaa ryhtyy usein kissanpaskarunkkariksi, mikä on miehelle käsittämätön ratkaisu.
#92
Viihde ja vapaa-aika / Vs: Sarjat (tv/suoratoisto)
Viimeisin viesti käyttäjältä -:)lauri - heinäkuu 17, 2024, 18:11:24
Aloitin juuri katsomaan Woke Warsin tuoreinta sarjaa: "Acolyte". Tää on hyvä.
#93
Ihmisen elämä / Vs: Parisuhdeketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Kopek - heinäkuu 17, 2024, 17:55:37
Kun kouluvuosinani ihastuin tyttöihin, kriteerinä oli ennen kaikkea ulkonäkö. Enhän minä tyttöjä tarkemmin tuntenut enkä tiennyt heidän luonteenpiirteistään ainakaan syvällisemmin.

Kun nyt katselen luokkakuvista, millaisiin tyttöihin olen ollut ihastunut, niin ensimmäisellä ja toisella luokalla olin ihastunut melko isokokoiseen ja ikätovereitaan "kypsemmän" oloiseen tyttöön. Luokkia järjesteltiin uudelleen, joten tämä tyttö ei ollut enää luokallani seuraavina vuosina. Ja mikä on pois silmistä, on pois mielestä. Uusi ihastumiseni kohde oli kaunis vaaleatukkainen kaunotar.

En jaksa nyt koko ihastumislistaani tässä käydä läpi, ja tuskin se kiinnostaisikaan ketään. Yleensä ne olivat luokan kauneimpiin kuuluvia tyttöjä, joista olin kiinnostunut. Yhdessä vaiheessa olin ihastunut rillipäiseen tyttöön, joka ei välttämättä ollut yleisten standardien mukaan kaunein luokassa, mutta joka vaikutti muuten mukavalta. Hän oli älykäs ja onkin menestynyt myöhemmässä elämässään.

Lukiossa vihdoin ihastuminen iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, ja olin aivan ytimiäni myöten rakastunut erääseen tyttöön. Ihastuminen oli monen yhteensattuman summa. Televisiossa esitettiin sarjaa, jossa näytteli nainen, jonka koin viehättäväksi. Aloin miettiä, että eräs luokallani oleva tyttö muistuttaa häntä. Kun sitten eräällä tunnilla tuo tyttö yhtäkkiä ja varoittamatta katsoi minua kohti ja hymyili - se oli ratkaiseva hetki.Tätä unelmieni tyttöä en koskaan onnistunut "valloittamaan", mutta pyrin kuitenkin tilanteisiin, joissa voin olla hänen seurassaan - myös koulun ulkopuolella. Ja nämä tilanteet ja tapahtumat johtivat siihen, että tutustuin muihin tyttöihin. Myöhemmin Englannissa ollessani kirjoittelin joidenkin näiden tyttöjen kanssa aivan huvikseni ja ajankuluksi. Jossakin vaiheessa vastauskirjeet viipyivät, joten mietin, olisiko vielä joku, jonka kanssa voisin kirjoitella. Ja niinpä lähetin ratkaisevan kirjeen tytölle, jota tuskin tunsin...

Aika monta yhteensattumaa tarvittiin.

TV-ohjelman kaunis tyttö, saman näköisen luokkatoverini hymy, ihastuminen häneen, pyrkiminen hänen piireihinsä, tutustuminen muihin tyttöihin tätä kautta, kirjeenvaihtoa, vastaukset viipyvät, kenethän vielä keksisin...
#94
Ihmisen elämä / Vs: Parisuhdeketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Xantippa - heinäkuu 17, 2024, 17:50:50
Lainaus käyttäjältä: TSS - heinäkuu 17, 2024, 16:52:16Jään vielä miettimään, mikä Laasasen mukaan pohjimmiltaan aiheuttaa tilanteen, jossa naisille on tarjolla yllin kyllin seksiä ja vieläpä alfauroksilta, mutta ei toisin päin. Äkkiseltään ajateltuna tulee mieleen, että kysyntä ja tarjonta ei kohtaa, eli että taustalla vaikuttaisi tämän näkemyksen mukaan naisten vähäisempi seksin tarve ja sen myötä miehiä parempi kyky säädellä ja kontrolloida sitä, kenelle seksiä annetaan. Mutta ei oo just nyt itselläkään aikaa yrittää ajatella tätä loppuun asti...
Tämä oikeasti on hyvä kysymys ja toivonkin, että muistaisin paremmin nuo keskustelut, nimittäin voin nyt puhua ihan puuta heinää väärien muistikuvien perusteella = myöhempien keskustelujen mielikuvien kautta ties missä ja kenen kanssa.

Mutta muistelujeni mukaan tässä oli ajatuksena, että mies ottaa seksiä kaikkialta mistä saa (selitys alfauroksien mässäämiseen) ja nainen taas aina pyrkii saamaan seksiä itseään parempitasoisilta miehiltä. Siis kärjistäen: alfalle seksi kelpaa aina ja nainen antaa alfalle aina.

Ja näin ollen juuri epätasa-arvo: nainen ei todellakaan aina anna kuin alfalle. Naiset siis pihtaavat betojen ollessa kyseessä ja epäreilusti aina antavat alfalle.

Ja tosiaan, liene takana juuri ajatus, että tavallisesti nainen voi olla ilman seksiä helpostikin, mutta alfan kutsun kuullessaan ei voi sitä vastustaa. Kyse on siis samankaltaisesta viettien viennistä molemmilla,  ei välttämättä niinkään siitä, että nainen hallitsisi seksiviettinsä paremmin. Oikeastaan päinvastoin, kun aina kumminkin antaa alfalle!

T: Xante

Muoksis: en oikein ole koskaan saanut vastausta siihenkään, miksi tässä sukupuolten sodassa miehet kohdistavat kiukkunsa ja vihansa naisiin (jotka ovat siis viettiensä armoilla alfojen kanssa), eivätkä näihin alfamiehiin, jotka rohmuavat lihapalat keitosta.
#95
Ihmisen elämä / Vs: Parisuhdeketju
Viimeisin viesti käyttäjältä ROOSTER - heinäkuu 17, 2024, 17:36:37
Lainaus käyttäjältä: Norma Bates - heinäkuu 17, 2024, 13:10:48Pitäisikö ylenmääräisellä ja pakottavalla vietillä paiskatut ihmiset nähdä seksivammaisina, koska he eivät pärjää ilman partneria?

Kyseessä on ilman muuta eräänlainen häiriö. Yleinen sellainen, koska esim. musiikkikappaleista 90% käsittelee aihetta.

Näin laajaan ongelmaan pitäisi puuttua hellin ottein. Kysynkin - Mitä hallitus aikoo tehdä ongelman poistamiseksi tai lievittämiseksi?

Elämä on onneksi muuttumassa siihen suuntaan, että kaikenlainen seksuaalinen nälkä on häipymässä. Kehollinen lähiviestintä ei vastaa enää ihmisten siisteyskäsitystä ja kulttuurisestikin se on jo monella tapaa vastenmieliseksi mainittua.
#96
Yhteiskunta / Vs: Vakoilupallo
Viimeisin viesti käyttäjältä ROOSTER - heinäkuu 17, 2024, 17:21:12
Palloilu on mennyt likaiseksi peliksi.

LainaaPohjois-Korea jatkaa ällölähetyksiä: Lisää kakkapalloja rajan yli

Etelä-Korean puolelle on lähetetty jo satoja, ulosteilla lastattuja ilmapalloja.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010469846.html

Etelä-Korea vastaavasti lähettää pohjoiseen K-pop musiikkia ja lentolehtisiä.
#97
Yhteiskunta / Vs: Uutisia maailmalta ja Suom...
Viimeisin viesti käyttäjältä ROOSTER - heinäkuu 17, 2024, 17:07:29
Uutta ja tuoretta tietoa Vornasesta.

LainaaVornasta epäillään laittomasta uhkauksesta, vaaran aiheuttamisesta ampuma-aserikoksesta ja ampuma-aserikkomuksesta.

Helsingin poliisi kertoi keskiviikkona esitutkinnan valmistumisesta ja siirtymisestä syyteharkintaan. Uutena tietona poliisi kertoi, että Vornanen vei aseen kahdesti työhuoneeseensa Eduskuntataloon. Tuoretta tietoa oli Vornasen kotoa löytyneet laittomat kaasuaseet.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e1d80395-f030-4ffa-bec5-1fc3e68b163f

Vornasella on siis ollut ase mukana eduskunnassa. Tuntuu äkkiseltään aika pahalta, etenkin jos olisi äkkipikaisella ihmisellä. Onneksi Vornanen on ns. "huomaavainen aseenkanniskelija" joka kokemuksensa perusteella osaa ammuskella myös maahan, jopa humalapäissään.

Tottakai hänellä on rangaistuksen uhka kuitenkin päällä.

LainaaEduskunnan pääsihteerin Antti Pelttarin mukaan eduskunta ei voi ryhtyä toimenpiteisiin kansanedustaja Timo Vornasta kohtaan ennen kuin tämä on saanut lainvoimaisen tuomion toiminnastaan.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/167f52a1-4c24-4380-aa69-34b09b2e5b44

Ihan kaikkia etuja häneltä ei kuitenkaan oteta.

LainaaPorsaanreikä eläkelaissa – Timo Vornanen voi järjestää itselleen 180 000 euron arvoisen etuuden
Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä ampumistapauksen takia erotettu Timo Vornanen voisi halutessaan hyödyntää nykyisessä laissa olevaa porsaanreikää.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/40b72608-91de-4358-910f-7f2b6ee2ea38

Ihkua.

Lainaa...ennen kuin tämä on saanut lainvoimaisen tuomion toiminnastaan.

Kuinka vakavia rikoksia tämä lainvoimaisuusvaatimus koskee? Jos vaikka edustaja x tavataan kotoaan verisen kirveen kanssa ja vaimo kolmena kappaleena, kansanedustustyö ei keskeydy ennen lainvoimaista tuomiota. Tämähän on ihan kuin Amerikka.

edit.

Uutta tietoa asiasta.

LainaaPerussuomalaisten kansanedustaja Timo Vornasella ei ole ollut asetta mukana eduskunnassa.

Näin tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio paalutti STT:lle maanantaina 29.4.2024, vain neljä päivää sen jälkeen, kun Vornanen oli ammuskellut helsinkiläisen yökerho Ihkun edustalla perjantaina aamuyöllä kello neljän aikaan.
...
Tänään sitten uutisoitiin Vornasen kertoneen poliisille, että hän on tuonut kaksi kertaa aseensa eduskuntaan tarkemmin sanottuna työhuoneeseensa.
...
Ylipäätään on poikkeuksellista, että tutkinnanjohtajan asemassa oleva poliisi esittää totena asioita ennen kuin jutun esitutkinta on päässyt edes alkamaan.
...
 Larkio myöntää, että STT:lle tuoreeltaan annettu kommentti oli huonosti muotoiltu.

– Tarkoitus oli sanoa, että meillä ei ole tiedossa se, että olisi vienyt [asetta eduskuntaan].
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/35ee43aa-a7bf-494f-9c3b-a6a3361e4fce
#98
Ihmisen elämä / Vs: Parisuhdeketju
Viimeisin viesti käyttäjältä TSS - heinäkuu 17, 2024, 16:52:16
Jään vielä miettimään, mikä Laasasen mukaan pohjimmiltaan aiheuttaa tilanteen, jossa naisille on tarjolla yllin kyllin seksiä ja vieläpä alfauroksilta, mutta ei toisin päin. Äkkiseltään ajateltuna tulee mieleen, että kysyntä ja tarjonta ei kohtaa, eli että taustalla vaikuttaisi tämän näkemyksen mukaan naisten vähäisempi seksin tarve ja sen myötä miehiä parempi kyky säädellä ja kontrolloida sitä, kenelle seksiä annetaan. Koska mun nähdäkseni tällä olisi kuitenkin aika iso merkitys siinä, olisiko tässä kyhäelmässä "voittajia" tai "häviäjiä", tai lähinnä, että kuvio ei ainakaan ole yksinkertainen.

Mutta ei oo just nyt itselläkään aikaa yrittää ajatella tätä loppuun asti...
#99
Vapaa sana / Vs: Livetapahtumien seurantaa
Viimeisin viesti käyttäjältä a4 - heinäkuu 17, 2024, 16:16:18
^
Kunnon hurmoshenkisyyttä on aina hauska katsoa.
#100
Yhteiskunta / Vs: Pitäisikö sudet ampua?
Viimeisin viesti käyttäjältä a4 - heinäkuu 17, 2024, 16:13:30
^
Mielelläni veisin tuollaisen raateluhampaisen karvakasan isojen koirien aitaukseen söpönä lemmikkinä.
Telmimään taistelukoirien kanssa.