Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Vapaa sana / Vs: Nyt on kysyttävää
« Uusin viesti kirjoittanut TSS tänään kello 21:30:50 »
^ Mummoltani ryöstettiin käsilaukku Kouvolan asemalla (olkahihna leikattiin puukolla rikki). Kouvolan asemasta jäi vähän kolso mielikuva.
2
Vapaa sana / Vs: Nyt on kysyttävää
« Uusin viesti kirjoittanut Socrates tänään kello 21:23:02 »


Kysymys kuuluu: Onko Suomella ollut aikomus hyökätä Venäjälle, kun se on hankkinut parisataa Leopard 2 -panssarivaunua? Vai mihin Suomen puolustusvoimat tarvitsee hyökkäysaseita?Niitä tarvitaan vastahyökkäyksessä kun vihulainen on jo edennyt Kouvolaan.

Ajatusmyllyssä kirjoitteli joku Nikki, joka toisteli sitä miten Kouvolan asemalla saa turpaan. Kerran pensador selitti jotain tosi syvällistä, niin kaveri vastasi siihen, että noita kun juttelet Kouvolan asemalla sut hakataan.
3
Vapaa sana / Vs: Nyt on kysyttävää
« Uusin viesti kirjoittanut Socrates tänään kello 21:19:44 »
Minulla taitaa kyllä väsymys ja masennus mennä jotenkin sekaisin. Lukemattomia kertoja kun olen tullut myöhään iltayöllä kotiin treeneistä ja olen ollut rättipoikki, on tullut jotenkin automaattisesti masentunut olo. Voihan sitä mietiskellä että ei ole kivaa tulla kotiin jossa vartoo pelkkä 1 kpl kissaa, mutta tiedän että en rääkin päälle välttämättä jaksaisi olla kovin seurallinen, joten jos seurustelisinkin, niin tuskinpa järkkäisin ikinä asioita niin päin että kohdataan juurikin treeni-illan päätteeksi. Ajatuskin kammottaa. Pimeyskin pännii, eli kesäkaudella palaaminen ei ole niin ankeaa.

Itse huomasin joskus neljänkympin kieppeillä, että kovaa treeniä seurasi jonkinlainen mielialan lasku, jota aiemmin ei ollut.

Pimeyden vaikutus alkoi tuntua pahasti joskus viisissäkymmenissä.
4
Vapaa sana / Vs: Nyt on kysyttävää
« Uusin viesti kirjoittanut Norma Bates tänään kello 20:42:23 »
Minua on jo vuosia mietityttänyt että miksiköhän oletetaan automaattisesti että jonkin asian tiedostaminen johtaa elämänmuutokseen ja happy ever afteriin. Esim. minä kyllä tiedostan että potentiaalisen kumppaniehdokkaan löytyminen naisvaltaisista harrastuksista on hyvin epätodennäköistä. Henkiset luennot ovat aina olleet lähinnä naisten juttu, ja itsepuolustuskin on nykyään. Tiedostan myös että hoikan miehen hinkuaminen se vasta tsänssit rajaakin. Ja se etten käy ns. viihteellä.

Mutta haluan nauttia elämästäni, ja on paljon hauskempaa ennemmin vedellä toisiaan leikisti turpaan, kuin istua jossain räkälässä. Saati sitten vedellä siellä räkälässä turpaan. Ja miesmaulleni en mitään mahda, enkä haluakaan mahtaa.

Voidaan toki ajatella että kumppani löytyy helpommin jos oivallan että olen ihan ok ihmiseksi, mutta ei itserakkaus ole mikään taikakaava jolla loitsii miehen olemattomuudesta luokseen.
5
Tekniikka / Vs: Tietokoneketju
« Uusin viesti kirjoittanut Hayabusa tänään kello 20:06:23 »
^Ihan mutuilua. Kännykkä lämpenee tukiasemana toimimisesta sen verran, että joutuu suojelemaan itseään ja katoo ylilämmön aiheuttajaa. Minulla on reissunettiä varten mokkula, joka on suunniteltu wifi-verkon luomiseen ja siten jaksaa jakaa yhteyttä tuntitolkulla. Ei oikeasti maksa paljon ja on hyvin huoleton käytössä.
6
Vapaa sana / Vs: Perseilyä
« Uusin viesti kirjoittanut Hayabusa tänään kello 20:01:54 »
^Edellisen perseilyn jälkeen bisnikset meni varmaan niin perseelleen, että piti lähteä vetämään perseet jonnekin kauemmas.
7
Tekniikka / Vs: Tietokoneketju
« Uusin viesti kirjoittanut Kopek tänään kello 19:14:51 »
Ilmeni ongelma kännykän netinjaossa. Yhteys tietokoneeseen katkeilee vähän väliä. Kun Chromebook-tietokoneen Wifin käynnistää, kännykän kenttä löytyy, ja netti tuntuu toimivan. Kun tietokonella yrittää avata uuden sivun, tulee ilmoitus, että yhteyttä ei ole. On aloitettava taas alusta, eli Wifi pois päältä ja uudestaan päälle tietokoneessa, jolloin kännykän kenttä löytyy, ja sivu aukeaa. Mutta heti kun yrittää avata uuden sivun tai vaikka lähettää tämän tekstin, yhteyttä ei taas olekaan. Sen saa taas palautettua edellä mainitulla tekniikalla, mutta vain yhden nettiosoitteen ajaksi.

Vaihdoin netinjakajaksi toisen kännykän, ja sillä ongelmaa ei esiintynyt. Tämä tuntuisi viittaavan siihen, että vika olisi kännykässä eikä tietokoneessa. Olisi pitänyt testata vielä toisella tietokoneella.

Kun sammutin puhelimen ja käynnistin sen uudestaan, netti toimi normaalisti ilman katkeilua - noin tunnin ajan. Sen jälkeen vika palasi.

Mistähän tässä on kyse?

(P.S. Nyt tämän tekstin lähettäminen onnistui ilman netin katkeamista. Vika on siis epämääräisen satunnainen.)
8
Vapaa sana / Vs: Perseilyä
« Uusin viesti kirjoittanut Socrates tänään kello 19:04:13 »
Risteilyperseilijä irrotteli vaihteeksi hotellilla:

www.iltalehti.fi/kotimaa/20ac2d91-06db-4cf6-b7fd-6246a031e940
9
Ihmisen elämä / Vs: Keskustelua kiltteydestä
« Uusin viesti kirjoittanut Socrates tänään kello 18:57:13 »
Minä olen tavallaan kiitollisuudenvelassa eräälle puoli seiskan juontajalle, joten en ole sinänsä mikään puoli seiskan vihaaja.

Jokuhan voi avata tänne vaikka oman ketjun puoli seiskasta, on se niin ihmeellinen ohjelma.
10
Ihmisen elämä / Vs: Keskustelua kiltteydestä
« Uusin viesti kirjoittanut Xantippa tänään kello 18:47:57 »
Tosiaan en tiedä Laineesta mitään muuta kuin sen, mitä puoli seiskassa havannoin. Olen toivottoman huono seuraamaan julkkiksia.

Mutta tarkoitukseni oli kyllä vilpitön, puoli seiskassa hän vaikutti avoimelta ja kuuntelevaiselta ja sai haastatelluille rennon ja turvallisen olon. Nämä piirteet siis sen lisäksi, että ihan nätti hän on, olivat mielessä.

Ikävää, jos Socrukin niin mielensä pahoitti.

T: Xante
Sivuja: [1] 2 3 ... 10