Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Viihde ja vapaa-aika / Vs: Testaa itsesi ja vertaa muihin
« Uusin viesti kirjoittanut Aave tänään kello 14:32:53 »
^
Myös kaikkiin oikein vastaamalla sai saman hömppätittelin, Psykologian päällikkö.
2
Yhteiskunta / Vs: Sannan bileputken jatkot
« Uusin viesti kirjoittanut Aave tänään kello 14:30:55 »
Äläs Aave mollaa kassatyttöjä! Minäkin tunnen kassatyöntekijöitä, jotka käyttäytyvät Sannulia fiksummin - myös päihteessä.
Disclaimer:

En tarkoittanut kirjoittamaani yleisenä mollauksena kassatyöntekijöitä kohtaan, vaan eksklusiivisesti Marinia kohtaan.

Onko nyt parempi?! :)
4
Henkisyys / Vs: Uskontoperäiset idioottimaisuudet
« Uusin viesti kirjoittanut Norma Bates tänään kello 12:40:11 »
Yhä useammat uskovaiset USAssa tahtoo lapselleen vapauden lastenrokote-pakosta, tyypillisesti pakottaen poliitikot säätämään tämän saööivan lain eri osavaltioissa kampanjoiden tämän puolesta. 10 vuodessa rokottamattomien määrä on kasvanut kaksinkertaiseksi 1,6 %:sta 3%:iin.

Monet lastenrokotteet on kehitetty soluissa jotka aikoinaan 60-l oli otettu abortoiduista sikiöistä.


‘Medical Freedom’ Activists Take Aim at New Target: Childhood Vaccine Mandates
For more than 40 years, Mississippi had one of the strictest school vaccination requirements in the nation, and its high childhood immunization rates have been a source of pride. But in July, the state began excusing children from vaccination if their parents cited religious objections, after a federal judge sided with a “medical freedom” group.

Today, 2,100 Mississippi schoolchildren are officially exempt from vaccination on religious grounds.

- news yahoo com

Rokotteista joista oikeasti on hyötyä luopuminen on aiheuttanut lasten kuolemia. Jehovilla on perinteisesti myös verensiirrosta kieltäytyminen aiheuttanut hengenmenoja.

Valistus on tarpeen ja siinä pitäisi olla oikeaa tietoa, eikä mainostaa jotakin pelkästään rahan vuoksi.

Telkussa on tullut jo kauan rokotemainoksia, jossa väitetään jopa joka kolmannen voivan sairastua vyöruusuun- ilmeisesti on mahdollista levittää tuollaistakin. (voihan olla, että tarkoitetaan vain vesirokkovirusta, sen kyllä saa herkästi)  Itse en tunne ketään jolla olisi vyöruusu vaivoinaan, mutta muutama tuhat varmaan vuosittain sairastuu, ei sentään miljoonia.

Apteekki-lehdessä tuota mainostettiin rokotteen tuovan 45 prosentin suojaa ja kaksinkertaisen rokotteen antavan noin 55 prosentin suojan.  Hinta muistaakseni 200€ paikkeilla, mutta tieto näyttäisi paljon rehellisemmältä.

Minä sain 21-vuotiaana vesirokon kun oleskelin samassa tilassa vyöruusua potevan ikäihmisen kanssa. Eli kaippa nämä sitten menevät päittäin, jompikumpi voi saada jommankumman. Ja sitten kun sen viruksen on kerran elimistöönsä saanut, siitä ei pääse enää ikinä eroon. Ja yhden teorian mukaan se voisi aiheuttaa fibromyalgian.

Oli miten oli, niin uskonnollisista tai mistä hyvänsä syistä pitkään käytössä olleista, turvalliseksi todetuista rokotteista pidättäytyvät ilmeisesti haluavat eliminoida itsensä geenipoolista.
5
Ihmisen elämä / Vs: On kahdentyyppisiä ihmisiä
« Uusin viesti kirjoittanut Norma Bates tänään kello 12:37:21 »
Jaa-a. Matematiikka kehittyi kaupankäyntiä varten, noinkohan sen kehittymiseen tarvittiin minkään sortin uskontoja? Kirjoitustakin on tarvittu kirjanpidossa, mutta kun ajattelee miten paljon uskonnollista horinaa (jumalien ylistystä ja jumalille ruikutusta) ammoisina aikoina on harjoitettu, niin kirjoittamiseen uskonnot toki liittyvät vahvasti. Ennen astronomiaa on ollut olemassa astrologia, ja sehän on tietysti yhtä hokkustapokkusta poo tieteellisestä näkökulmasta katsottuna.

Mitäs näistä on muita. Metallia on alettu käsittelemään että saadaan tarve-esineitä ja aseita. Uskontoihin liittyvää roinaa on hyrymykke juurikin "arvokkaista" metalleista valettuna, mutta ilmankin olisi pärjätty. Jumaliahan olisi voinut paljoa vain niillä riittiuhreillaan, kärysi siellä sitten kasviksia, lampaita tai ihmisiä. Uskontoihin tulevat metalliesineet mukaan nähdäkseni sitten kun uskonnot laitostuvat, mikä juontuu yhteiskunnan kehityksestä. Ehkä se ei olekaan niin päin että uskonto luo ja kehittää yhteiskuntaa, vaan yhteiskunta luo uskontoja, ja kehittää niitä (hyvään tai huonoon suuntaan).

Vaatteita ihminen tarvitsee suojakseen, varsinkin kylmissä maissa. Ehkäpä nämä viikunanlehti-jutut on keksitty ihan vain mytologisoimaan se miksi ihminen ei hillu alasti. Meinasin sanoa että vaatetus laimentaa seksuaalista virittyneisyyttä ja hommat pystytään hoitamaan paremmassa rauhassa, mutta höhläkö olen? Viidakossa porukoilla on vaan ne arimmat paikat suojattuna, eivätkä he silti harrasta kutemista kokoajan. Mutta toki heillä voi olla jotain muita tapoja hillitä viettejään, kuin vaatteisiin kätkeytyminen. Esim. jotain tabu-sääntöjä että siinä majassa missä asuu koko suku, ei saa panna, vaan siirrytään pusikon puolelle yksityisesti touhuamaan.

Alkuihmiset erään teorian mukaan ovat harjoittaneet ryhmäseksiä, mutta teknologisesti kehittyneeseen yhteiskuntaan se ei taida oikein sopia. Eihän siinä ehdi keksiä ja kehittää mitään, jos kokoajan pitää olla parittelemassa.
6
Yhteiskunta / Vs: Ukrainan konflikti
« Uusin viesti kirjoittanut a4 tänään kello 12:31:55 »
Heh, nyt löytyi hyvä kulma motivoida yhdysvaltalaisia tukemaan Ukrainaa.
Haluatteko antaa tukea Ukrainaan rahana vai tykinruokana?:
https://twitter.com/NOELreports/status/1732906845759558039
Lähteinä "classified briefing" ja "Tucker Carlson" ;D
Biden on astetta vakuuttavampi lähde: https://twitter.com/bennyjohnson/status/1732462667107865071

Muuten olen sitä mieltä että Unkarin EU-tuet pitäisi muuttaa Ukrainan EU-tuiksi.

Hui! Bradley on melko pelottava tulilavetti joukkojenkuljetusvaunuksi (ja tankintuhoajaksi):
https://twitter.com/TheDeadDistrict/status/1733051710988255637
7
Viihde ja vapaa-aika / Vs: Radionurkka
« Uusin viesti kirjoittanut Hippi tänään kello 12:19:05 »
^
Samiksia!

Olen erittäin lahjakas nukahtaja ja radiota kuunnellen nukahdan joka ilta, kun rutiiniin kuuluu: radio auki ja valot pois. Olen kuin Pavlovin koira tuossa pitkällään kuuntelussa, jotta siitä seuraa välitön nukahtaminen (ei sentään kuolaten) Tuskin aiheen esittelyä pidemmälle kuulisin, jos nyt sitäkään loppuun.

Liikkeellä ollessa taas minulla on musiikki mukana tahdittamassa liikkumista.

Aikanaan tuli kaikenlaista radiosta kuunneltua, kun tein isohkoja (1000 - 2000 palaa) palapelejä. Siinä oli oikeastaan hyvä hetki kuunnolla, kun kumpikaan tekeminen ei häirinnyt toistaan. Palapelien ansiosta löysin metallimusiikin :)
8
Tekniikka / Vs: Puhelimet - älyllä tai ilman
« Uusin viesti kirjoittanut Hippi tänään kello 12:09:45 »
Kun ei ole erillistä teknisten kysymysten ketjua, niin laitetaan tähän, kun ongelman toinen puoli on puhelin.

Miten voi olla, että en pysty puhelimen (android) ja kuulokkeiden ääntä säätämään riittävän hiljaiselle? Äänen säätö ainakin omassa puhelimessani ei ole portaaton liukusäätö, vaan säädettäessä ääntä muutos menee hyppäyksittäin. Nyt vaan on niin, että alin porras parhaiden (JBL) kuulokkeiden kanssa on liikaa. En keksi, miten sen saisi vielä puoli rappusta hiljaisemmalle. Ihan sama tekeekö säädön kuulokkeista vai puhelimesta, sama puhelimen lähtöääni siinä tulee säädetyksi.

Harmittaa vietävästi, kun nuo jää kokonaan käyttämättä, kun enhän minä kotona kuulokkeilla tee mitään. Noissa se ulkopuolisen melun vaimennus tekee juuri sen, että musiikki kuulosta liian kovalta. Onko tuo nyt vain sopimaton pari eikä asialle voi tehdä mitään?


Ostin taannoin Sonyn muutaman kympin halpiskuulokkeet, mutta niissä ei ole tuota melusuojaa, joten liikenteen melu tulee niin pahasti läpi, että ei niitäkään oikein voi käyttää kuin pihassa. Niissä alin porras hiljaisessa ympäristössä on toimiva eikä soi liian kovaa.
9
Yhteiskunta / Vs: Talousuutisia
« Uusin viesti kirjoittanut Karikko tänään kello 12:01:19 »
Listaamattomien yritysten osinkoja suurempi "verovuoto" on yleishyödyllisten yhteisöjen yms. täysi verovapaus. Pörssiyritysten osingoista noin 90% on joko noita yleishyödyllisisten saamia tai ulkomaisia verosopimuksilla verosta vapautettujen osinkoja. Jos kaikki maksaisivat keisarille sen mitä keisarille kuuluu, niin tavallisen pulliaisen 25,5% vero pienenisi 3%:iin!
Tuohan on uskomatonta roskaa. Esimerkiksi Suomi olisi kyennyt pitämään kiinni kansallisista omistuksistaan, jos veroprosentit olisivat olleet pienempiä = varallisuus olisi säilynyt Suomessa. Nythän suomalaisten on kannattanut myydä omistuksiaan pois ja siirtää voitot pois Suomesta (=koska Suomi on eniten verottava valtio!).

Suomessa ei ole pääomaa, joka ylläpitäisi kotimaista teollisuutta. Olisiko verotuksen järjetön taso syynä siihen...?  ::)

Toopella ei taida olla paljoakaan taloustietoa väitteidensä tueksi.

Listaamattomien osakkeiden veroedut ovat suomessa huppuluokkaa, muilla mailla ei olla lähelläkään samaa.

Yleensäkin väite suomen kovista veroista muihin maihin verratessa ei ole kovin reaalista. Joitakin ongelmakohtia on mutta ei toopen mainitsemissa tahoissa, eli osakkeiden verotuksessa.
10
Yhteiskunta / Vs: Nato ja -jäsenyys
« Uusin viesti kirjoittanut Karikko tänään kello 11:55:32 »
^
Vaihtoehdot taitavat olla jo myöhässä, kuten Titanigin törmätessä jäävuoreen alkoi uppoaminen, vaikka laivan orkesteri soitteli sinfonioitaan kauniisti- laivan upotessa ja pelastusveneiden vähyys oli tiedossa.

Kipinä leviää ja ihmisistä löytyy yllättävää verenhimoisuutta, kun "puolia" valitaan.

Ratkaisuvaihtoehdot näyttävät olevan väkivaltaisia ehdotuksia- eristämistä ja vainoamista kansallisuuksien vuoksi. Tietenkin myös uskonto (uskonnot) on kirkkaasti mielessä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10