Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yhteiskunta / Vs: Sananvapaudesta
« Uusin viesti kirjoittanut Viihde- ja hömppäpöhinä tänään kello 13:44:37 »
Hyveyttä ei mitata lainkuuliaisuudella vaan moraalilla. Esimerkiksi natsit eivät rikkoneet mitään lakia, en siltikään en sanoisi natseja hyviksiksi.

Ahaa! Siis jos on parempi moraali saa rikkoa lakeja ja muita sääntöjä?

Eli natsit olivat mielestäsi hyviksiä. Asia selvä.
2
Tiede / Vs: Älykkyys, geenit ja menestyminen
« Uusin viesti kirjoittanut Laika tänään kello 12:54:49 »
Ei tuo nyt niin kamala ylläri ollut minulle, jo Näkökulmalla koitin jollekin Saareksen tapaiselle paukauttaa vasaralla päähän että pisa tms tuloksissa Helsingissä maahanmuuttajien jälkeläistytöt pärjäsi koulussa paremmin kuin P-Karjalan pojat.

On meilläkin kaksi valkoihoista neekeriä, Toope ja Kopek.
3
Yhteiskunta / Vs: Sananvapaudesta
« Uusin viesti kirjoittanut Laika tänään kello 12:25:40 »
Hyveyttä ei mitata lainkuuliaisuudella vaan moraalilla. Esimerkiksi natsit eivät rikkoneet mitään lakia, en siltikään en sanoisi natseja hyviksiksi.

Ahaa! Siis jos on parempi moraali saa rikkoa lakeja ja muita sääntöjä?

Oikea kysymys olisi, miksi Turtiaisen kaltainen täysroisto ja luultavasti steroideja liikaa vetänyt mielenterveyspotilas ylipäänsä istuu Suomen tasavallan eduskunnassa.  Vankila olisi oikeampi paikka.

Johtopäätös näyttää tietenkin toisenlaiselta niille ihmisille, jotka Turtiaista kehtaavat äänestää. Nämä ihmiset ovat maamme häpeäpilkku.
4
Viihde ja vapaa-aika / Vs: Jukebox
« Uusin viesti kirjoittanut Hippi tänään kello 11:40:04 »
Juhannusmusaa lisää. Saarenmaan valssi on niin perusjuhannusmusiikkia kuin ikinä voi olla, joten siitä nyt parikin versiota.

Saarenmaan valssi - Angelika Klas - Saaremaa Valss

Sama kokonaan viroksi, mutta ehkä tutumpi laulaja
Georg Ots - Saaremaa valss

Saarenmaan valssista päästiin sitten muuten vain Saarenmaalle
Metsatöll - Saaremaa vägimees | LIVE @ Seto Folk 2017

Haitarihan kuuluu ehdottomasti Juhannukseen :)
Turisas Battle Metal Sonisphere 2010
5
Vapaa sana / Vs: Huh hellettä
« Uusin viesti kirjoittanut Hippi tänään kello 11:12:08 »
Yllättäen viime yö oli tunkkaisin ja huonoimmin nukuttu yö tämän hellejakson öistä. Uni oli pätkittäistä ja välillä jo olin lähteä suihkuun, kun oli niin tahmea olo. Jätin kuitenkin menemättä ja yritin jatkaa uniani seuraavan pätkän verran.

Sama tunkkaisuus tuntui jatkuva vielä aamullakin, kun kävin kaupassa. Olikin melkoinen pettymys, kun olin ajoittanut kauppareissun aikaiseen aamuun ennen muita puuhia, jotta ehdin käydä ennen sateiden alkua. Eilen illalla vielä myöhään katsoessani Ilmatieteenlaitoksen ennustetta, tälle päivälle oli tarjolla useampaan otteeseen sadetta ja jopa ukkosen mahdollisuus oli olemassa. Nyt ne on poissa, ja koko päiväksi on samaa - enemmän tai vähemmän aurinkoista. Sateen todennäköisyydeksi on annettu 20% - 30% mutta sademäärää ei ole annettu lainkaan. Tuo kai tarkoittanee sitä, että jostain pilven reunalta voi jokunen tippa tulla ja vain pilkunpanijat sitä sateeksi voivat sanoa.
6
Yhteiskunta / Vs: Maahanmuuttokeskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Kopek tänään kello 10:45:11 »
Tarkoittaako Jalonen ns. Karjalan kansannousua vuosina 1921-22, joka Wikipedian mukaan johti 30000 pakolaisen tuloon Suomeen? Vai jatkosodan valloituksistako Jalonen kirjoittaa. Olipa kyse kummasta tahansa, tapahtumien rinnastaminen Afganistanin rauhanturvaoperaatioon on keinotekoista.

Nykyajan pakolaiset ovat tavallaan väestönkasvupakolaisia, koska kriisit, joiden takia he pakenevat, ovat maiden sisäisiä ja johtuvat suurelta osin siitä, että väestö lisääntyy voimakkaasti.
7
Ihmissuhteet / Vs: Miehistä, naisista ja näiden biologiasta
« Uusin viesti kirjoittanut Karikko tänään kello 10:13:41 »
Myöskin tulin järkeilleeksi sitä että jos sukupuoli on aivoissa syntynyt tunne ja kokemus, niin elinhän aivotkin vain on, ja jos ihan tieteellisesti eikä henkisesti katsellaan asiaa, niin millä perusteella aivoelin olisi sitten jotenkin niin paljon huimasti merkitsevämpi elin että koko muun kehon tulee olla sille alisteinen?

Mutta kun ei ole, joten loppupäätelmäsikin menevät siis premissien vuoksi pieleen.

T: Xante

Muoksis: aika väsyttävää kyllä on vuodesta toiseen esittää tästä ihan tieteellistä faktaa, kun toistuvasti näemmä omien agendojen vuoksi palataan "sukupuoli on aivojen fiilis" lallatukseen.

Kysymys rahakkaan tason urheilusta kyllä on hyvä, mutta ei liity siihen, mitä transsukupuolisuus muutoin on.

Voi kuule, kyllä minullekin minun sukupuoleni ON minun aivoissani syntyvä kokemus!

Onhan se sitäkin, aivoissa syntyvä kokemus, mutta mikään kokemus ei ole kokijasta erillinen, eikä kokemus "tee kokijaa".

Vaikka siltä ehkä voisi tuntua, kokija tuskin voi kokemiselle mitään, kokiessaan (tunteita) mitään muutahan ei voi kokea.

Ihminen on mutkikas olento ja mutkikkaammaksi tulee uskoessaan selityksiä kaikenlaisia joita kyllä riittää.

8
Henkisyys / Vs: Kysymyksiä uskosta, uskonnosta ja Raamatusta
« Uusin viesti kirjoittanut Norma Bates tänään kello 10:01:02 »
Enpä kyllä muista kuulleeni että kirkoissa olisi alettu voimallisesti julistamaan sanaa orjuutta vastaan. Jäänyt mielikuva että ne ovat olleet yksittäisiä ihmisiä jotka ovat perustaneet orjuuden vastaisia ryhmiä. Mutta alunperin kyse oli siitä että k-uskonto on aiheuttanut edistystä, ja mielestäni se ei ole koska se ei yksituumaisesti ja selkeästi jo olemassaolonsa alussa sanoutunut orjien pitämisestä irti. On ilmeisesti pitänyt mielistellä orjien omistajia jo Roomassa. Toisaalta orjalle itselleen se on ollut yksi hailea onko hän orja vai ei, kun uskoon pamahdettuaan hän ajattelee että kaikki kärsimykset hyvitetään tuonpuoleisessa.

K-uskonto onkin ollut kehitykselle jarruna nimenomaan siten että siinä on keskitytty juurikin siihen tuonpuoleiseen. Taivaaseen tai helvettiin. Sama juttu kai joka uskonnon kanssa. Ei siis ihme miksi Marx sanoi että uskonto on oopiumia kansalle.

Jännä juttu että se että on olemassa maita jotka ovat lähteneet kehittymään ilman k-uskontoa ei sitten olekaan todiste sitä vastaan että k-uskonto on nimenomaisesti kehityksen airut...
9
Yhteiskunta / Vs: SDP uudistumisten tiellä?
« Uusin viesti kirjoittanut Saares tänään kello 09:58:42 »
^
Muistaakseni tästä asiasta on jo aiemmin mainittu, että Marin ei tässä ole toiminut mitenkään väärin. Aamiaistulkinta on ollut jo useiden pääministerien aikana voimassa ennen Marinia. Jos (ja kun) joku on tehnyt turhan laajan tulkinnan, niin se lienee virkamies, joka ensimmäisen kerran jollekin tuota etuutta on ollut tarjoamassa verovapaana.

Tässähän veroasiantuntijoiltakin meni pari päivää, kun asiaa tutkittiin ja todettiin, että tuon tyyppinen aamiaisetu ei voi olla verovapaa (kun sitä ei ole erikseen mainittu asumispalveluun kuuluvana verovapaana), niin eihän Marin sitä mitenkään ole voinut itse laittaa kyseenalaiseksi. Ei hän ole verojuristi. Eikä tuossa ole mistään vallankäytöstäkään kyse, sillä Marin ei sitä ole vaatinut, vaan hänelle on kerrottu tämän kuuluvan pakettiin.


Yli-Viikarista taas olen jotain ihan muuta mieltä, mutta se ei ole tämän ketjun aiheena.

Marin ei ole mihinkään syypää koska Marin ei tiennyt koska virkamiehet eivät kieltäneet koska maan tapa ...............
10
Vapaa sana / Vs: Huumoria
« Uusin viesti kirjoittanut Norma Bates tänään kello 09:54:05 »
Jaaha. Että heteroseksuaalinen yhdyntä on ainoa oikea tapa harjoittaa seksiä.  ::)
EI. Se on ainoa tapa luoda elämää.

Tiedät itsekin ettei ole. Mies voi pruitata mällit mihin tahansa ja nainen kaapia ne siitä talteen ja survoa itseensä. Lisäksi on kehitetty myös kloonaus. Siihen ei miehen sukusoluja ilmeisesti edes tarvitakaan. Sen valmistellaan minkä tahansa solun matsku sopivaan muotoon ja survotaan se munasoluun, ja saadaan hedelmöittynyt alkio.
Siittiöt ja munasolu.
Aika normiheterolta kuulostaa.
Olen eri mieltä.

Eiköhän ne ole yleensä ihmiset jotka ovat heteroita, eivät siittiöt ja munasolut.  ;D Noita seksuaalisuutta koskevia termejä kun käytetään olennoista, ei soluista. Vaikka sinusta "kuulostaisi" miltä, yhdyntää ei edellytetä olentojen välillä että elämää saadaan luotua. Vain solujen välistä yhdyntää edellytetään.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10