Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yhteiskunta / Vs: Sananvapaudesta
« Uusin viesti kirjoittanut Kopek tänään kello 11:00:53 »
Vehkoon perustelu lähtee siitä, että esiintymällä ja toimimalla tietyllä tavalla Lokka on menettänyt oikeutensa vaatia, ettei häntä kohtaan saa tehdä tekoja, jotka joitakin muita kohtaan tehtynä täyttäisivät kunnianloukkausrikoksen tunnusmerkit.

Voisiko tätä perustetta soveltaa muihin rikoslaissa rangaistaviksi määrättyihin tekoihin.

Jos joku ihminen tuomittu pahoinpitelyistä, ja mottaan häntä turpiin, pitäisikö minut jättää tuomitsematta sillä perusteella, että käyttämällä itse väkivaltaa tuo henkilö on menettänyt oikeuden lainsuojaan silloin, kun häntä kohtaan käytetään väkivaltaa. Ei tämä esimerkki nyt aivan "yks yhteen" mene Lokan tapauksen kanssa, mutta eikö siinä kuitenkin vähän samaa ideaa ole. Eli kun Lokka on toiminut tietyllä tavalla, mm. syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan ja käyttänyt muista halventavia nimityksiä, hänellä ei ole oikeutta vaatia, etteikö häntä kohtaan saisi toimia samalla tavalla.

Joku voisi nähdä Vehkoon lausunnot jopa jonkinlaisena kiristyksensä. Vehkoo ikään kuin uhkaa korkeinta oikeutta, että jos ette kumoa alempien oikeusistuimien päätöksiä, syyllistytte kammottavien seurauksien aiheuttamiseen sananvapaudelle. Vehkoo ei kyllä pahemmin nöyristele. Mitä mahtavat korkeat oikeuden edustajat tällaisesta tuumata. "Joo, joo, kyllä, kyllä me kumotaan ne, ilman muuta." Vai...?
2
Yhteiskunta / Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos?
« Uusin viesti kirjoittanut Viihde- ja hömppäpöhinä tänään kello 10:57:39 »
4
Yhteiskunta / Vs: Seksuaalirikoksista Suomessa
« Uusin viesti kirjoittanut Norma Bates tänään kello 10:44:15 »
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/aiemminkin-tuomittu-seksuaalirikollinen-raiskasi-jalleen-ei-erottanut-omia-fantasioitaan-naisen-seksitoiveista/7987204#gs.ma9shz

Tämäkö se nyt sitten on se miehille tyypillinen ongelma, jonks takia hirvittävästi pelottaa että muija jälkikäteen ns. riitauttaa "ihan selvän" seksin...
6
Yhteiskunta / Vs: Yhteiskunnallisia kysymyksiä ja pohdintoja
« Uusin viesti kirjoittanut Anders Anderes Magobläts tänään kello 10:10:22 »
Yrittäjät, erityisesti matkailualalla, valittavat asiakkaitten puutteesta ja huonosta taloudellisesta tilanteesta ja pyytävät apua valtiovallalta.

Sipilän aikaan työttömät esittivät vastaavanlaisia vaatimuksia ja heille vastattiin - kiristämällä työttömyystuen saamista, esittämällä lisäehtoja ja pienentämällä korvauksia. Minäkin kerroin useammalle laiskimukselle, että töitä kyllä löytyy jos on haluja tehdä.

Samoin sanoisin matkailu ym. yrittäjille - asiakkaita kyllä piisaa, heidät pitää vain etsiä, eikä maata perse leveänä sohvalla heitä odottamassa. Kyllä se siitä. Ensiapuna voisi kaikkia veroja ja maksuja nostaa ja ulosottoa nopeuttaa, eiköhän se kannustaisi yrittämään. Jos hallitus ei uskalla ryhtyä näihin toimiin, niin kuljeskeleehan asiantuntijoita vapaana.

Aktivointikonsultointiapua voisi vaikka Matti "Lapissa matkailualan töitä riittää" Torviselta tai Juhana "rikkaruohoja ovat" Vartiaiselta.
7
Yhteiskunta / Vs: Rasismi Suomessa
« Uusin viesti kirjoittanut Brutto tänään kello 10:05:03 »

Lainaus
Ennakko-oletuksia vuokralaisista on monenlaisia. Naisia pidetään paitsi miehiä siistimpinä, myös vähemmän järjestyshäiriöitä aiheuttavina ja raha-asioistaan tarkempina, tunnollisina vuokranmaksajina.

Naisen on miestä helpompi maksaa vuokra luonnossa.

Onko siis väitteesi, että vuokranantajat ovat pääsääntöisesti miehiä? Tai lesboja?


Väitteeni on, että naisen seksuaalisuus on arvokas resurssi, jolle on aina kysyntää. Sen sijaan miehen seksuaalisuus on pääsääntöisesti arvotonta. Sitä on tarjolla enemmän kuin sille on kysyntää.
8
Viihde ja vapaa-aika / Vs: Formula 1 seurantaa - muita pöristimiä unohtamatta
« Uusin viesti kirjoittanut Hippi tänään kello 09:38:31 »
Lewis Hamiltonilla on koronavirus – joutuu sivuun F1-kisasta


Jos olisin ilkeä, niin voisin ajatella näin: No joo, tuohon on nyt helppo mennä koronan taakse, kun taisi pelästyä sitä Grosjeanin tulipaloa.
Nythän hänen ei ole mikään pakko enää ajaa yhtään kisaa, kun tallin mestaruus on aikoja sitten saatu pakettiin ja oma mestaruuskin varmistui jo viimeistä edeltävässä kisassa. Bottaksella ei ole enää mitään mahdollisuuksia mestaruuteen, kun pisteitä ei vaan ole tarpeeksi enää jaossa. Tuli sekin mahdollisuus mieleen, että onko tuo nyt sievä tapa antaa Bottakselle paremmat mahdollisuudet ajaa voittoon ja saada etumatkaa Verstappeniin? Ei ainakaan näyttäisi niin pahalta kuin se, että radalla Hamilton päästäisi Bottokasen voittoon, jotta tämä varmistaisi kakkossijansa kuskien välisessä MM-taulukossa.
9
Vapaa sana / Vs: Huumoria
« Uusin viesti kirjoittanut safiiri tänään kello 09:16:52 »


Siellä oli tänään eduskuntatalon edessä irti EU:sta ja hallituksen eroa vaatinut mielenilmaus. Osa puhujista oli kännissä. :D

Kännissä ja läpällä?
10
Yhteiskunta / Vs: Rasismi Suomessa
« Uusin viesti kirjoittanut safiiri tänään kello 09:14:11 »

Lainaus
Ennakko-oletuksia vuokralaisista on monenlaisia. Naisia pidetään paitsi miehiä siistimpinä, myös vähemmän järjestyshäiriöitä aiheuttavina ja raha-asioistaan tarkempina, tunnollisina vuokranmaksajina.

Naisen on miestä helpompi maksaa vuokra luonnossa.

Onko siis väitteesi, että vuokranantajat ovat pääsääntöisesti miehiä? Tai lesboja?

Tietenkin on toosi viksua ”nähdä se oikea motiivi”, sillä eihän nyt herraisä siihen voi luottaa, minkä vuokranantajat itse motiivikseen kertovat...

Jutussa kyllä todettiin myös se tsereotypia, jossa miesvuokralainen ”maksaa luonnossa”: hän osaa kätevänä remonteeraajana pistää asunnon pikkuviat kuntoon. Aukoo tukkeutuneet putket, korjaa sähköviat ja kaakeloi uudelleen kylppärin. Koska on mies. Se on hänelle ihan luontaista - ja helppoa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10