Kirjoittaja Aihe: Löydöksiä  (Luettu 69 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Juha

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 234
Löydöksiä
« : Tammikuu 30, 2019, 20:18:26 »

Must-ketju.

Tullut korostettua yleisen merkitystä, monessa. Yksittäiset asiat voi yrittää nähdä osana yleistä. Tympeää, ei konkreettista, ei-niin-paljon-koskettavaa.

Vaikka yleistä linjaa ei käytettäisi, niin tietoisuus, tai arvelu tästä, luo kullekin omaa, ehkä selkeääkin sijaintia sopassa, ja samoin sijaintia, tai sen oletusta muihin nähden.

Yleinen rules!
Back.
Hiton mielenkiintoista miettiä, että mikä tää juttu oikein on.

Poissa Juha

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 234
Vs: Löydöksiä
« Vastaus #1 : Tammikuu 30, 2019, 20:28:06 »

Kun jollakin on kritiikkiä automaatiotasolla, niin tälle kritiikille on tyypillistä tietty samankaltainen purkaus, kun sopiva kynnysärsyke ylittyy.

Mistähän mahtaa olla kyse, tai onko KOlle ilmiölle nimikettä?

Nyt tuli asia löydöksenomaisesti bongattua, joka tapauksessa, ja dokumentoitua.

Nimikkeet voi aina näille keksiä, tai jos ne lähtee siitä muotoutumaan, ajastaan.
Back.
Hiton mielenkiintoista miettiä, että mikä tää juttu oikein on.

Poissa Juha

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 234
Vs: Löydöksiä
« Vastaus #2 : Helmikuu 05, 2019, 08:18:13 »

Mitä oikeutta ihmisillä on vapauteen, lähtökohtaisesti? Miksi voi kirjoittaa ajatuksia julki, aika noin vain, ellei erillisestettä?

Tuota miettinyt jonkin aikaa. Ehkä jotain löydöstä saanut tähän.


Sen tiedän, että löytäminen on jonkin verran KOaan vapauteen perustuvaa. Kun käsittelee tarpeelliseksikoettua, voi löytää paremmin sensuuntaisia.


Mutta mitä voi käsitellä, ja mistä voi yrittää löytää?

Tarpeelliseksikoetusta varmasti, mutta tarkemmin? Tämä kai se painavin juttu. Periaatteellisesti kellään tuskin tukahtudaminen päätavoite, tai ei saa olla, ellei ole jokin reaktiovaihe, tai se jäänyt pysyvämmin päälle.


Merkittävä löydös on tässä vaiheessa se, että esteellisyyttä voi arvella ja myös vaatia painavasti, ei yleensä suoraan tarvittaviin, vaan tarvittavan hakemiseen, tosin tämä vaatii oikeaa valtaa. Aktiivisuus (vahvana) odotuksena tämän tilanteen päinvastaisella puolella on hassu juttu, koska aktiivisuus aitona vaatii valtaa vähintään omiin asioihin, jotka kohtuullisen itselle ajateltavia.

Kun puhutaan vaikka hallituksen aktiivimalleista, niin jos koettua valtaa ei ole, on turha kinuta aktiivisuutta. Yksinkertainen löydöksen sovellus. Kysymys ei välttämättä ole siitä, onko niitä työpaikkoja vai ei. Kokemus on isompi asia, ja siihen liittyy kertymää pitemmältä jaksolta. Tälläista ei saisi laiminlöydä, ja asiasta tulisi olla laki, jos sitä kautta asia tulisi huomioiduksi paremmin.

Kritiikkialue on kyllä hienovarainen, tai sellaiset käsittelyt, jotka hakevat vaihtoehtoja. Toisaalta niitä väistämättä odotetaan, eli etenemistä jossain.


Löydös perustuu yksinkertaiseen foorumikirjoitteluun, arkiajatusten käsittelyyn.

Menin kertomaan Australian avointen yhteydessä tenniksen historiasta, ja sen lajin kestävyydestä nyt. Seurauksena sain ratkaisun erääseen harmitukseen, joka oli aina ollut mielessä.

Lopetin tennisseuran jäsenyyden. Harrastuksessa oli tietysti muutenkin omat henkilökohtaiset vaikeuteni, mutta periaatteeliset vaikeudet voivat olla näissä vaikka muu menisi kuinka hyvin.


Tärkeä löydös?

Estämiseen itsekkin syyllistynyt. Kun sitä liipaisin-asennetta korostetaan, ja on osa elämää, niin tässä toinen tapa voi näyttää kyseenalaiselta, oli kuinka hyvä, tai ei.

Jos jokin kestävä juttu (KJ) on olemassa, niin kokonaisuudessa se on ongelma, jos kokonaisuus ei elä sitä. Hyvät jutut voivat olla aina anarkia-aineeksi koettua. Näin sen tulee tietysti olla. Perustelu on tärkeä, mutta sen olemassaolosta voi arvella varteenotettavaksi.
Back.
Hiton mielenkiintoista miettiä, että mikä tää juttu oikein on.

Poissa Juha

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 234
Vs: Löydöksiä
« Vastaus #3 : Helmikuu 06, 2019, 12:10:08 »

https://kantapaikka.net/index.php/topic,34.msg6864.html#msg6864

Klassikkovalitusta, tällä kertaa Normalta. Näitä on, itse kullakin, eri käänteissä, eri kääreissä.

Mikä siis on hyvää valittamista? Milloin tulisi valittaa, eikä ainakaan hyväksyä asioita?

Tavoite voisi olla, että valittamisen voi jättää. Kun vaikka tänään alleviivattiin paikalliskunnan veroastetta, niin tällaisen valittaminen voi olla turhaa, tai sitten ei.

Verot ja veronmaksu on mitä parasta, jos tällä tavoin voi edistää jotain tärkeää. Toisaalta jos veroja maksetaan, eikä se koidu hyväksi, niin muutosta vaaditaan. Voi kai tässä valittaa, jos se johtaa selvitykseen.

Iso osa ongelmalliseksi koituvista, hiertävistä asioista, voi olla kivoja, jos tietää mitä tarkoitusta varten jokin on niin, jolloin ehdottomasti haluaa olla mukana. Mahdolliset, mieltä vailla olevat asiat tulisi selvittää. Yksinkertainen velvollisuus, kohti tyytyväisyyspanosta.

Toinen löydös lehdessä oli rokotevastaiset, tai jokin rokotevastaisuus-käsitteen otsikointi. Miksi nähdä asia noin karkeasti leimaten? Tällaisissa asioissa tulee olla hiukan selvillä, missä mennään. Tätä voidaan jopa vaatia.

Kriittisyys ja epäilevyys on aina paikallaan, melko lähtökohtaisesti, jos puhutaan taloudesta. Painostus tällaisen ohittamiseen on, ... mitä?

Verovastaisuudellakin on paikkansa. Sekin tulee aika summittaisesti esille. Käsittelyjen voi sanoa olevan rasistis-jne-karkeistettua. Tarkoitus pyhittää keinot, ja vaikka tarkoitus olisi selkeästi vinksallaan, niin kun sama muilla, niin ei ongelmaa.

Uhriksi ei passaa heittäytyäkkään, joten samaa voi käyttää, vaikka siihen kuuluu vielä varautuminen narahtamispykälän välttämiseen. Loppuosaa en osaisi hyväksyä, vaikka oma tiedostamaton toimintani tuskin kestäisi senkään syynäystä.

Pikkuhiljaa asioista voi saada selkoa mielessään.
Back.
Hiton mielenkiintoista miettiä, että mikä tää juttu oikein on.

Poissa a4

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 303
Vs: Löydöksiä
« Vastaus #4 : Helmikuu 06, 2019, 20:33:06 »
Ihan en ymmärtänyt avausviestistä ketjun aihetta mutta laitetaan ketjun otsikkoon sopiva kuva:


Poissa Juha

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 234
Vs: Löydöksiä
« Vastaus #5 : Helmikuu 06, 2019, 21:33:35 »

Hyvä Arkki valkoinen. Ihan olet oikeassa paikassa, luulisin.

Löytöretkeilijöitä, oomme kaikki,
oomme kaikki,
maista jos kaikista sittenkin,
tää löydösmatkamme kallehin,
sen pohjaanpaluut, sen tähtiinmenot,
ja kuutamokeikat, mukaanlukien.
Back.
Hiton mielenkiintoista miettiä, että mikä tää juttu oikein on.