Kirjoittaja Aihe: Vapaata ajattelua yhteiskunnasta, politiikasta ym  (Luettu 326 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa ROOSTER

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 276
 • Hän jolla on eniten pixeleitä!
Vs: Vapaata ajattelua yhteiskunnasta, politiikasta ym
« Vastaus #30 : Helmikuu 12, 2019, 10:46:41 »
Olen ymmärtänyt, että demokratia on siirtymässä versioon 3.0.

Siinä äänioikeutta ei anneta niille jotka eivät hanki itse elantoaan vaan ovat tukien varassa, kuten eläkeläiset, sairaat ja vammaiset sekä kotiäidit, opiskelijat ja sotilaat. Sen lisäksi tulee tuloraja joka näyttäisi asettuvan noin 80000euroon.

Näille yhteiskunnan valioille annetaan viimeinkin virallinen päätösvalta ja se toteutetaan tuomalla heille kännykän kaltainen äänestyskone jossa on vain muutama nappi, yksinkertaisuuden vuoksi. Niille jotka haluavat siirtää vastuun viisaammille, on laitteessa ohjelma jonka avulla äänestyspäätöksen voi siirtää valtakirjanomaisesti suoraan omalle rakkaalle puolueelleen. Näin äänestyksiä voidaan hoitaa näppärästi ja nopeasti - se äänestäminenhän oli ongelma, eikö niin.

Lisäksi voitaisiin nopeassa tahdissa myydä/antaa rautatiet, loput kaivosalueet, juomavesi, kaupunkien tonttimaa, metsät ja maatalousmaa ulkomaisille yhtiöille. Perusteluna voi käyttää samaa kuin ennenkin - saamme runsaasti ulkomaisia investointeja ja työtä.
Yleinen mielipide on aina väärässä.

Poissa Saares

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 150
Vs: Vapaata ajattelua yhteiskunnasta, politiikasta ym
« Vastaus #31 : Helmikuu 13, 2019, 00:51:07 »
Suomen ulkoministeriö kehoittaa välttämään tiettyjä maita. Mikähän on näitä maita yhdistävä ominaisuus?
"Maailmassa on tällä hetkellä useita maita, joissa olevia suomalaisia ulkoministeriö kehottaa poistumaan maasta välittömästi. Tekeekö mieli reissata eksoottisempaan kohteeseen, mutta sen turvallisuus arveluttaa? Suomen ulkoministeriö katsoo tällä hetkellä, että kaikkein vaarallisimmaksi katsottujen maiden ryhmään kuuluvat Jemen, Libya, Etelä-Sudan ja Syyria. Niiden turvallisuustilanteen ulkoministeriö katsoo niin heikoksi, että maissa oleskeleville suomalaisille suositellaan välitöntä poistumista maasta. Toiseksi vaarallisimmaksi arvioituun luokkaan, johon kuuluviin maihin matkustamista ulkoministeriö kehottaa välttämään, kuuluvat Afganistan, Burundi, Irak ja Somalia."

Poissa Muisto Keijo Kullervo

 • Vakiojäsen
 • **
 • Viestejä: 106
 • Päivieni kertomaa...
  • Keijo Kullervon kotisivu
Vs: Vapaata ajattelua yhteiskunnasta, politiikasta ym
« Vastaus #32 : Helmikuu 15, 2019, 17:42:44 »
Jospa vanhustenhoitoa on vaan päivitetty nykymenon mukaiseksi?
Kun menee puhelinkauppaan ja saa kuulla, että kännykkä pitäisi päivittää tietojen osalta, tarkoittaa se sitä, että puheluhintaan tulee lisää maksettavaa.
Näin on vanhustenhoidon osaltakin. Löydetään milloin mitäkin hintaa kohottavaa, nykymenon mukaisesti ja voitot kerää ko. yhtiö - oletan.
Pysykää vanhukset vaan kotona mahdollisimman pitkään ja olkaa niin toimeliaita kuin vain pystytte.
Lopun alkua toivotellen (loppu on aina uuden alku)..

Muisto Keijo Kullervo